|
|
#541 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LVII
Betty ten http://bingospa.eu/Silnie-zluszczaja...-BingoSpa.html
Na allegro taniej dorwałam.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż od afery z reklamami bingospa nic od nich nie kupiłam
|
|
#543 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad wstania
|
|
|
|
#544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie tego nie robią ale ja mam coraz bardziej podkopaną wiarę w siebie boję się ośmieszyć, dlatego tak napisałam Cytat:
![]() no dziękicipanbóg nie muszę długo czekać i nawet skierowania nie potrzebowałam u mnie w jednej jeszcze są a w drugiej już pozamiatane ale kwiatka strasznie mi żal, obkopałam go może odżyje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() opiekacz przetestowany, jest git, czyli utyję
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-07-10 o 19:23 |
|||
|
|
|
#545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobało mi się porównanie psychiatry z którym miał do czynienia do czynienia mój znajomy z załamaniem nerwowym,porównał to co dzieje sie w głowie chorego do obrazu telewizyjnego.Podczas choroby obraz jest rozregulowany i widać cyt {"sraczkę" , leki mają przywrócić obraz do normy... Dla uproszczenia wymyśliłam dialog który obrazuje człowieka chorego dajmy na to na depresję z człowiekiem zdrowym: CD : Nie mogę chodzić , nie mam nóg...-mówi załamany niezdolny do życia CZ: Ale możesz , za mało się starasz -mówi w dobrej wierze gdyż wielokrotnie nie mógł chodzić na nogach, ale dał radę rozchodził i chodzi CD: Próbowałem ale nie mam nóg, pójdę do specjalisty dostanę protezy- mówi z nadzieją CZ: Protezy to nie rozwiązanie problemu, to rozwiązanie czasowe a na dodatek maskowanie problemu , jakbyś się bardziej postarał to nogi by odrosły ...- mówi w dobrej wierze jak najbardziej. Legenda CD -człowiek depresyjny CZ człowiek zdrowy Nogi- chemia mózgowa i inne Protezy -leczenie psychiatryczne Jak widać zero porozumienia... Bo CD nie ma nóg i nie pójdzie tak jak chory psychicznie sam sobie nie poradzi bo jest chory ma różnego rodzaju deficyty biochemiczne i nie tylko, On nie ma tej chemii która pozwoliłaby radzić sobie ...No i efekt tego wpędzanie chorych w dodatkowe poczucie winy , że się nie starają, że nie tak myślą itp . Zatem Flo trzymam za Ciebie kciukasy!!!!!!!!!!!!! Idź do psychiatry a jak do psychologa to najlepiej klinicznego ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
2 Opowiadaj ?Dobry jest ? Dziś drugie podejście do czystka
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-07-10 o 22:41 |
||
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Zostałam dzisiaj znowu ciocią
Co prawda taką nieco dalszą (kuzyn się rozmnożył), ale zawsze ![]() W tym miesiącu jeszcze raz mnie to czeka ![]() We wrześniu idziemy na wesele, w końcu zmusiłam M, żeby przymierzył swoje garnitury. Domyślacie się dalszego ciągu Będą zakupy zamiast wojaży.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-10 o 21:13 |
|
|
|
#547 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flooooooooo, masz 2 smsy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#548 |
|
Wpisz tu zomzing
|
to ja może tak sobie playlistę na weekend:
Anita Ward - Ring My Bell Asaf Avidan - Reckoning Song (Wankelmut Remix) Lykke Li - I Follow Rivers (The Magician Remix) Bel Canto - Shoulder to the Wheel Wumpscut - Shoulder to the Wheel (Remix for St. Anthony) Silly (ale z Tamarą Danz) - Bataillon d'Amour Falco - Vienna Calling Ultravox - Vienna Falco - Out of the Dark Terminal Choice - Out of the Dark Nena - 99 Luftballons Sadness - Heretic (wersja z Evangelion) Faith No More - Last Cup of Sorrow Faith no More - Ashes to Ashes Faith No More - Evidence Jack White - Would You Fight for My Love? |
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
nooo juuuż,jużżżż pełznęęęę odpalić smartfona
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Znad wiatru
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
|
#553 |
|
Mother of Cats
|
znad kawy
|
|
|
|
#554 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znad czystka
|
|
|
#555 |
|
Nindżopesz
|
Znad kebaba na ostrrro
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
znad kawy i jajecznicy
|
#557 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Spod folii na głowie u fryzjera
![]() A tak a propo - śniła mi sie dzisiaj jedna z Was, chyba Flo? Nie pamietam, wiem ze gdzieś po drodze miałam i mi w czymś pomogla
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi pomagał stopy ogarniać, żebym mogła w sandałach śmigać ![]() 2. przesypałam do pudełeczka i jako wykończeniowy używam w ogóle to pierwszy raz w dorosłym życiu jestem tak opalona, że podkłady ulubione są za jasne i musze tych za ciemnych domieszywać
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-11 o 12:17 |
|
|
|
|
#559 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to jest na zasadzie "syty głodnego nie zrozumie" czyli nie jesteś w takiej sytuacji, nie oceniaj ![]() To jest zazwyczaj "w dobrej wierze", ale ludzie nie wiedzą jak to potrafi boleć takie pocieszanie Cytat:
![]() Cytat:
może się tani jakiś uda kupić, skoro i tak wyrasta ![]() Znad soczku i mozzarelli z pomidorami TŻ zdycha po wczorajszej imprezie a ja stwierdzam ze niepicie alku jednak wcale nie jest takie złe, tez sie dobrze bawiłam i przynajmniej czuję się świetnie ![]() zwłaszcza ze dziś kolejna impreza
|
|||||
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ja miałam szatański wieczór najpierw behemoth od Peruna później taki wynalazek ![]() 9 % to piwo ma
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-11 o 13:09 |
|
|
|
|
#561 | |
|
Panaroja
|
spod chmur i snad planowania drugiej kawusi
Neska , wyłożyłaś to genialnie obrazowo i jasno , pełen szacun za miszczostwo przekazu toż na tym właśnie rzecz polega że nie można sobie samemu z tym poradzić , bo jak można to pomoc lekarska niepotrzebna . Czy to tak trudno pojąć Cytat:
![]() Chyba zaraz sobie walnę na guowę olejek łopianowy antywypadaniowy dziś nabyty . Małż ze Śnieżką na rodos wybyli sasasasa ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obelga to belgijski ale, chyba najmocniejsze jasne piwo jakie piłam, nie jest zły, ale zaraz po otwarciu mi jakąś kiszonką ten spiryt zaleciał
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad jajek Benedykta i wyjazdu do Leroy Merlin ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
Telepatia ?
|
|
|
|
|
#564 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Spod kolejnego potracenia przez rower...niedługo sie bede bała z domu wyjsc...
I nie wiem czemu,policje to wyraznie bawi...
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#566 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zła jestem poirytowana i fogle
![]() Prowadziłam dzisiaj auto w trasie pod słońce i mi na mózg padlo. Na dodatek fryzjer nieco mnie wkurzył - zamiast białego blondu wyszedl jakis bezowy, chyba wrócę do pasemek bo dzisiaj zrobił dekoloryzacje a potem toner. Zebyscie widzialy co ja mialam za kolor po deko - przy skórze na jakies 5-6 cm był kolor blondu Kim K. a dalej to kurczak z mango dobrze, ze to chwilowy, ale i tak sie balam ze cos bedzie przebijac z tego
|
#567 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry jaki ruch tu od wczoraj
|
|
|
|
|
#570 |
|
Panaroja
|
snad czerwonej cherbaty i spadam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Chodzi mi o to, że specjaliści powinni tylko podkreślać ważność kondycji naszej psychiki miast ją bagatelizować i umniejszać. Nie powinniśmy mieć powodu do obaw w ogóle, że coś takiego może mieć miejsce.
boję się ośmieszyć, dlatego tak napisałam 

Telepatia ?