|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby na żywo też wszystko było ok i żebyście mogli w końcu zaklepać Cytat:
Najlepsze jest to, że zawsze jak ta piosenka leci to wszyscy śpiewają, a nikt nie zna słów ![]() Super, że udało wam się dogadać z rodzicami i wszystko ustalić ![]() Ja właśnie skończyłam plotkować z koleżanką, zabieram się za organizację panieńskiego... ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Nie wierzę w to, co widzę - Penis Pasta ![]() http://www.pinkdrink.pl/sklep,80,728...enis_pasta.htm
|
|
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201
Uff, wróciłam z przymiarek i zakupów. Jak chcecie relacje, to w następnym poście. Kupiłam za to w Camaieu spodenki, bluzkę i narzutę i do końca miesiąca chyba będę jeść suchy makaron...
Klakla - Gratulacje kiecki! Teraz tylko czekać do jesieni i nic nie oglądać ![]() Sophie24 - wg mnie sala jest ładna i menu też mi się podoba. Jeśli macie małe wesele, to nie ma sensu płacić 800zl tak o. Jedźcie zobaczyć, może akurat to będzie to Edytowane przez asdii Czas edycji: 2015-07-11 o 22:12 |
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Oczywiście ze chcemy relacje
|
#2705 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Wy rozwiązujecie taką listę? Teraz wiadomo, że takiej nie robimy Myślę, że wszyscy dotrą:P[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52051510]Wróciłam do domu i lecimy z Tż do knajpy na kolacje zjemy na dworze z ciderkiem ![]() Obeszlam całe miasto wczoraj i żadne sandały mi sie nie podobały - nie chciałam japonek i chciałam by miały tez piętki bo nie wiem czemu ale nie bardzo lubię sandały z trzech sznureczków bez tylu zabudowanego ![]() a w końcu kupiłam sandały w Tesco a tak daleko szukałam wczoraj ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Pamiętacie dylemat o sukience czy była biała czy niebieska? No to jest nowy "problem" ![]() http://happyplace.someecards.com/fas...ss-but-sadder/[/QUOTE] Oba kolory świetnie pasują i się zgrywają z butami. Ale żaden nie jest taki sam, buty są pomiędzy. Teraz spojrzałam na zagadkę z włosami:P Fajne:P Widać jakie światło ma znaczenie ![]() Cytat:
Cytat:
My mieliśmy kanapki ale i jajko do tego![]() Cytat:
![]() Też tak myślę, że szkoda dopłacać te 800zł ale nie ukrywam, że gdzieś mi zdrowy rozsądek uciekł bo jednak ta sala jest taka jak chciałam, pasuje mi w niej wszystko a ta z tej villi pasuje mi mniej:P A, że PEEMA ze mnie to byłabym w stanie dopłacić byleby mieć to co chce Ale pewnie M. mi rozsądek wróci
|
||||
|
|
|
#2706 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęć co prawda nie mam, bo wiadomo, ale katalogowe mam
Najpierw byłam w Ana Lisie, mierzyłam 4 sukienki. 1. Amy Love Gelle - suknia przepiękna, bardzo ładnie talia w niej wyeksponowana, ogólnie na wielki plus. Do niej jak Pani mi założyła welon, to miałam łzy w oczach (ale okres mam - więc łatwo się wzruszam ). Trochę mi siateczka na ramionach nie pasowała, ale i tak dobrze to wyglądało. Cena 3190zł2. Mój ukochany, wyśniony Herm's Macon - piękny kolor, piękny krój, piekna w ogóle! Usunąć kokarde i aplikacje koralikowe i suknia jak z bajki. Cena już mniej - 3390zł. Natomiast jest to po prostu bezpieczna opcja sukni, bo jest najprostsza jaka może być - wielki plus za mikado. Nie pasuje do niej welon. 3. Amy Love Gaia - Góra jest do zmiany, bo zbyt strojna. Dół lejący, pięknie się układa. Inny styl, ale nadal mi pasuje. Cena 3090zł 4. Amy Love Goya - ciekawe rozwiazanie, ponieważ górna warstwa - szyfon razem z rekawkami - jest ściagana i zostaje warstwa dolna (dwie warstwy szyfony, pod którym widać dopasowaną w rybkę satynę). Ładna ale w końcu się na nią nie zdecydowałam (zeby zapisac, nie kupić;P) Potem byłam w salonie Elle - babeczka chyba sama nie wie co tam robi, suknie nie ładne, mierzyłam 3 ale nie ma co wspominać, a na pewno nie za tą cenę. No i niewygodnie, plecy mnie w nich bolały, bo strasznie sztywne fiszbiny i mocno mnie zwiazała. Następnie poszłam do Belissimy - chciałam koniecznie przymierzyć coś MOri Lee i Maggie Sotero - nie udało się. Jedna suknia mi się w miarę spodobała, ale musiałabym wyciąć tiul ze spodu (żeby nie była tak szeroka) i zmniejszyć dekold bo był zbyt głęboki. Była to Karen z Annais.Cena 2890zł - 200zł kupon rabatowy ze strony. Potem trafiłam jeszcze do salony Mari - Lill. Jakiś Ukraiński, babeczka też Ukrainka, miła, fajna babka. Mierzyłam kilka sukni, ale zdjęć nie ma (strona w budowie). 3 z nich mi się spodobały i choć nie były tak miękkie i wygodne jak pozostałe, to jednak cena (najtańsza 1365, najdroższa 2100) sprawia że do tego salonu wrócę ![]() Jedna była podobna do Macona, druga zwiewna tego typu i ostatnia beza, ale miała bardzo ładną, hiszpańską górę. Edytowane przez asdii Czas edycji: 2015-07-11 o 22:46 |
|
|
|
#2707 |
|
Konto usunięte
|
Asdi ta karen z annais mi sie najbardziej podoba
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Asdii mi się najbardziej podoba 1, 2 i 3 w takiej właśnie kolejności
1 powinna robić śliczna talię. Nawet bardzo podobne dzisiaj przymierzalam, ale koronka pobiła wszystkie
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Asdii, podobają mi się niemal wszystkie
Szkoda, że nie ma zdjęć na Tobie ale na bank musiałaś we wszystkich super wyglądać Pierwsze trzy najbardziej
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Asdii - mi się najbardziej nr 1 podoba
|
|
#2711 |
|
luckygirl
|
Uf wlasnie wrocilismy od kolegi W.bo mu sie cora urodzila wczoraj. W byl nieco zniesmaczony zachowaniem tatusia, bo juz drugi dzien pije jak zly. Wszystko w granicy rozsadku. Stwierdzil, ze juz wie czemu nie utrzymuje z nin zbyt zarzylych kontaktow. Do tego strasznie sie madralowal, co mnie osobiscie strasanie irytuje. Niestety nie umiem sie opanowac
i mowie to co mysle na co przyjaciel mojego W (ktory tez tam byl) mowi do mnie - jak Ty to robisz, ze oni wszyscy sie Ciebie boja (w sensie koledzy W). Wychodze na jakas hetere ![]() Asdii pierwsze trzy sa piekne ![]() Klakla gratuluje wyboru sukni ![]() Lolus super, ze tyle pozalatwialoscie z rodzicami ![]() Sophie sala fajna i co najwazniejsze, ze musicie wnosic dodatkowej oplaty za mniejsza ilosc gosci. |
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa nie ogarniam wizazu. Niby nic się nie dzieje a nie mam na nic czasu... Dziś wyslalismy ostatnie zaproszenie. Co chwila ktoś pyta jak przygotowania a my nie mamy co robić :p wszystko po załatwiane. Jeszcze protokół i narazie nic więcej nie ruszymy.
A już za 2 tygodnie jedziemy na wakacje
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Budzę się, patrzę godzina 6:30, szok dlaczego budzik nie zadzwonił, już wstaję do pracy i mam przebłysk świadomości - dziś niedziela ![]() No to się wyspałam
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No to dziś znów cały dzień w pracy, jedyne co dobre, że jest niedziela i tylko do 20.00
|
#2716 | ||
|
luckygirl
|
Hej
Cytat:
My tez mamy juz wszystko pozalatwiane. No zostaly Nam jeszcze drobne rzeczy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2717 |
|
Żona Gargamel
|
Obudziłam się o 8 i od razu zaczęłam się stresować że jutro do pracy i we wtorek rozmowa
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostało mi to z czasów jak pracowałam oczywiście, ale teraz sobie myślę, że przecież ktoś może zadzwonić, pojawią się nowe oferty itd... Hej ja właśnie schodze na śniadanie, bo u mnie w domu jest taka tradycja, że co niedzielę tata robi duże śniadanie tak ok 10:00
|
|
|
#2719 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tamta co prawda bardziej się nadaje żeby ją wystylizować jak będziecie chcieli, ale do tej też różne dekoracje będą ładnie wyglądać. Menu też fajne, bez szaleństw ale eleganckie, takie, że wszyscy zjedzą. ![]() Cytat:
A Ty w której najlepiej się czułaś? Poczułaś w którejś, że to ta, czy jeszcze będziesz się zastanawiać?Cytat:
Odpocznijcie na wakacjach a potem już tylko chwila zostanie. A gdzie jedziecie?Cytat:
Co ma być to będzie, dobrze się przygotuj do rozmowy a reszta nie jest w Twojej gestii więc nie ma się co stresować na zapas.---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Świetna tradycja! To smacznego. ![]() My dzisiaj się wybieramy na "podwójną randkę" z rodzicami, ale na razie zamiast się cieszyć to mam problemy, bo nie wiem co na siebie założyć, a poza tym nie wiemy co sprezentować rodzicom a tu czasu i kasy brakuje. :P
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj sniadanie robi TZ. Chleb w jajku. Chyba z 15 lat nie jadlam ;-)
Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam weekendu jako takiego wiec niedziele to dla mnie dzień jak co dzień
![]() Dzisiaj mam 3 dzień z 10 dni pracy pod rząd.
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Konto usunięte
|
moj Tż tez zrobił dziś śniadanko zjedliśmy w ogrodzie
cieplutko. A teraz kawa i pomału wyruszamy kupić ta trampolinę i potem do znajomych
|
|
|
|
#2724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodzi o takie grzanki maczane w jajku? Robiłam ostatnio z owocami, pyszne śniadanko. U nas Tż lubi też robić jajka w toście smażone na patelni, nazywa to cyklopy. :P[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52054897]moj Tż tez zrobił dziś śniadanko zjedliśmy w ogrodzie cieplutko. A teraz kawa i pomału wyruszamy kupić ta trampolinę i potem do znajomych[/QUOTE]Świetne rozpoczęcie dnia. U nas niestety nie jest aż tak ciepło.
|
|
#2725 |
|
Konto usunięte
|
Hortensje mi zakwitły w ogródku
|
|
|
|
#2726 |
|
Raczkowanie
|
Hello dziewczyny! Otóż oszalałam, wprosiłam się w wasz wątek gdzies pod koniec czerwca a tu już tyle stron zapisane, że nawet nie mogę odnaleźć wcześniejszego wpisu;p i mam nadzieje, że to w tym wątku się odezwałam bo nazywał się chyba inaczej hehehe
Otóż z moim przyszłym poznałam się trzy lata temu w marcu się oświadczył i datę mamy na 3 września 2016. Mamy zamówiony Kościół, salę, fotografa, kamerzystę, fryzjera, kupiony alkohol ![]() Tylko salę mam brzydką i tak się dołuję jak oglądam piękne hotele , że już chyba we wszytskich wątkach wylewam swój żal |
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
O rany rany. Nie wiem co mi jest obudziłam się przed 10 minutami
Normalnie wstaje kolo 9. Tak, chyba już u nas byłaś, bo kojarzę avatar Czasami na salę nic nie można poradzić. My mieliśmy do wyboru albo brzydka ciasna salę albo remizę. Wybraliśmy to drugie. Ale zawsze możesz spróbować popracować nad dekoracjami albo oddać salę w ręce dekoratorki. One potrafią czasami cuda zrobić Masz jakieś zdjęcia sali? Może nie jest jednak taka zła?
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie, dekoracje mogą wiele zdziałać
|
#2729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Trzymam kciuki, żeby na żywo też wszystko było ok i żebyście mogli w końcu zaklepać
Najlepsze jest to, że zawsze jak ta piosenka leci to wszyscy śpiewają, a nikt nie zna słów

+ uslugodawcy.Ale wiadomo ze.ktos odpadnie na pewno.A z drugiej strony zawsze mamy kogo doprosic,zroilbilismy tez liste rezerwowa 

zostało mi to z czasów jak pracowałam oczywiście, ale teraz sobie myślę, że przecież ktoś może zadzwonić, pojawią się nowe oferty itd...
, że już chyba we wszytskich wątkach wylewam swój żal
Normalnie wstaje kolo 9.