Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM2016 cz32 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-11, 21:40   #2701
tetrikk
Zakorzenienie

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Zgłupiałam. Tyle szukałam tych sal, przeglądałam net wzdłuż i wszerz a moja mama weszła w pierwszy lepszy link i sala znaleziona:P I zapowiada się naprawdę ekstra - świetne menu, nowa sala (tylko do 45 osób więc nie ma ukrytych kosztów za małe wesele), ceny za menu maks za 179zł/os. Naprawdę jestem na bakier z wyszukiwarkami... Chyba, że okaże się, że robię wesela ale raczej w formie długiej posiadówy (ale wątpię, wesele to wesele:P).
http://www.villaangela.pl/restauracj...ele-w-gdansku/
Może sala mnie nie powala (wygląda na konferencyjną) i tamta poprzednia bardziej mi się podoba bo jest jednak tak bardziej po mojemu no ale znowu płacić 800zł za nic też mi się nie uśmiecha. Musimy się wybrać i zobaczyć tą salę.
Wg mnie sala super, wygląda na taką z klasą Trzymam kciuki, żeby na żywo też wszystko było ok i żebyście mogli w końcu zaklepać

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
O tak,uwielbiam

Dla mnie jeszcze must have do tańczenia to : https://www.youtube.com/watch?v=miZ5raAfQsw

Miałam taką samą reakcję Jak mozna tego nie znać?

Ale z drugiej strony ja nie znałam tego rudy się żeni,też się dziwili niektorzy tutaj xD

Byliśmy u rodziców,obgadalismy wesele,zrobilismy liste gości,ustalilismy finanse. Moi rodzice dają nam budżet i mamy nim dysponować,postarają sie nie wtryniać

Ide zaraz z kolezanką się spotkać
O widzisz, tego nie miałam na liście, chyba dopiszę Najlepsze jest to, że zawsze jak ta piosenka leci to wszyscy śpiewają, a nikt nie zna słów
Super, że udało wam się dogadać z rodzicami i wszystko ustalić

Ja właśnie skończyłam plotkować z koleżanką, zabieram się za organizację panieńskiego...

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Nie wierzę w to, co widzę - Penis Pasta
http://www.pinkdrink.pl/sklep,80,728...enis_pasta.htm
Stary 2015-07-11, 22:10   #2702
asdii
Wtajemniczenie

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Uff, wróciłam z przymiarek i zakupów. Jak chcecie relacje, to w następnym poście. Kupiłam za to w Camaieu spodenki, bluzkę i narzutę i do końca miesiąca chyba będę jeść suchy makaron...

Klakla - Gratulacje kiecki! Teraz tylko czekać do jesieni i nic nie oglądać

Sophie24 - wg mnie sala jest ładna i menu też mi się podoba. Jeśli macie małe wesele, to nie ma sensu płacić 800zl tak o. Jedźcie zobaczyć, może akurat to będzie to

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4

Edytowane przez asdii
Czas edycji: 2015-07-11 o 22:12
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 22:13   #2703
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Uff, wróciłam z przymiarek i zakupów. Jak chcecie relacje, to w następnym poście. Kupiłam za to w Camaieu spodenki, bluzkę i narzutę i do końca miesiąca chyba będę jeść suchy makaron...

Sophie24 - wg mnie sala jest ładna i menu też mi się podoba. Jeśli macie małe wesele, to nie ma sensu płacić 800zl tak o. Jedźcie zobaczyć, może akurat to będzie to
Chcemy
Stary 2015-07-11, 22:25   #2704
klakla91
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny Nie mam zamiaru juz niczego przymierzyć

Oczywiście ze chcemy relacje

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 22:36   #2705
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Klakla ok.85 + uslugodawcy.Ale wiadomo ze.ktos odpadnie na pewno.A z drugiej strony zawsze mamy kogo doprosic,zroilbilismy tez liste rezerwowa
Właśnie M. też chciał stworzyć taką listę rezerwowych. Nie zgodziłam się bo on to widział tak, że miesiąc przed weselem ktoś odmawia więc my dawaj, zapraszamy kogoś z listy rezerwowych... Raz byliśmy takimi gośćmi, dostaliśmy zaproszenie koło miesiąca przed weselem. To było trochę dziwne. Poszliśmy bo zawsze chodzimy na wesela ale gdzieś niesmak został.
Jak Wy rozwiązujecie taką listę?
Teraz wiadomo, że takiej nie robimy Myślę, że wszyscy dotrą:P

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52051510]Wróciłam do domu i lecimy z Tż do knajpy na kolacje zjemy na dworze z ciderkiem

Obeszlam całe miasto wczoraj i żadne sandały mi sie nie podobały - nie chciałam japonek i chciałam by miały tez piętki bo nie wiem czemu ale nie bardzo lubię sandały z trzech sznureczków bez tylu zabudowanego
a w końcu kupiłam sandały w Tesco a tak daleko szukałam wczoraj

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Pamiętacie dylemat o sukience czy była biała czy niebieska? No to jest nowy "problem"

http://happyplace.someecards.com/fas...ss-but-sadder/[/QUOTE]
Oba kolory świetnie pasują i się zgrywają z butami. Ale żaden nie jest taki sam, buty są pomiędzy.
Teraz spojrzałam na zagadkę z włosami:P Fajne:P Widać jakie światło ma znaczenie

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
No i pięknie jak dla mnie fajna i menu też spoko

ja z sukienką, nigdy nie widziałam złotej
a te buty chyba na siłę, kolor jak dla mnie pomiędzy powinien być
Zobaczymy na żywo jak to wygląda, chciałabym pomyśleć nad ustawieniem stołów, nie podoba mi się coś takiego. Ciekawe czy jest możliwość... No ale najpierw w ogóle trzeba znaleźć czas i tam pojechać.

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Loluś no to sporo oby odpadło jak najmniej

Jak dla mnie oba kolory pasują a najlepiej by było je wymieszać :p

Zrobiłam właśnie mega kaloryczna ale też mega smaczna kolacje: chleb w jajku
Uwielbiam takie kolacje My mieliśmy kanapki ale i jajko do tego

Cytat:

Jeszcze pytasz - pewnie, że chcemy relacje

Też tak myślę, że szkoda dopłacać te 800zł ale nie ukrywam, że gdzieś mi zdrowy rozsądek uciekł bo jednak ta sala jest taka jak chciałam, pasuje mi w niej wszystko a ta z tej villi pasuje mi mniej:P A, że PEEMA ze mnie to byłabym w stanie dopłacić byleby mieć to co chce Ale pewnie M. mi rozsądek wróci
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 22:42   #2706
asdii
Wtajemniczenie

Zdjęć co prawda nie mam, bo wiadomo, ale katalogowe mam
Najpierw byłam w Ana Lisie, mierzyłam 4 sukienki.
1. Amy Love Gelle - suknia przepiękna, bardzo ładnie talia w niej wyeksponowana, ogólnie na wielki plus. Do niej jak Pani mi założyła welon, to miałam łzy w oczach (ale okres mam - więc łatwo się wzruszam). Trochę mi siateczka na ramionach nie pasowała, ale i tak dobrze to wyglądało. Cena 3190zł
2. Mój ukochany, wyśniony Herm's Macon - piękny kolor, piękny krój, piekna w ogóle! Usunąć kokarde i aplikacje koralikowe i suknia jak z bajki. Cena już mniej - 3390zł. Natomiast jest to po prostu bezpieczna opcja sukni, bo jest najprostsza jaka może być - wielki plus za mikado. Nie pasuje do niej welon.
3. Amy Love Gaia - Góra jest do zmiany, bo zbyt strojna. Dół lejący, pięknie się układa. Inny styl, ale nadal mi pasuje. Cena 3090zł
4. Amy Love Goya - ciekawe rozwiazanie, ponieważ górna warstwa - szyfon razem z rekawkami - jest ściagana i zostaje warstwa dolna (dwie warstwy szyfony, pod którym widać dopasowaną w rybkę satynę). Ładna ale w końcu się na nią nie zdecydowałam (zeby zapisac, nie kupić;P)

Potem byłam w salonie Elle - babeczka chyba sama nie wie co tam robi, suknie nie ładne, mierzyłam 3 ale nie ma co wspominać, a na pewno nie za tą cenę. No i niewygodnie, plecy mnie w nich bolały, bo strasznie sztywne fiszbiny i mocno mnie zwiazała.

Następnie poszłam do Belissimy - chciałam koniecznie przymierzyć coś MOri Lee i Maggie Sotero - nie udało się. Jedna suknia mi się w miarę spodobała, ale musiałabym wyciąć tiul ze spodu (żeby nie była tak szeroka) i zmniejszyć dekold bo był zbyt głęboki. Była to Karen z Annais.Cena 2890zł - 200zł kupon rabatowy ze strony.

Potem trafiłam jeszcze do salony Mari - Lill. Jakiś Ukraiński, babeczka też Ukrainka, miła, fajna babka. Mierzyłam kilka sukni, ale zdjęć nie ma (strona w budowie). 3 z nich mi się spodobały i choć nie były tak miękkie i wygodne jak pozostałe, to jednak cena (najtańsza 1365, najdroższa 2100) sprawia że do tego salonu wrócę
Jedna była podobna do Macona, druga zwiewna tego typu i ostatnia beza, ale miała bardzo ładną, hiszpańską górę.

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4

Edytowane przez asdii
Czas edycji: 2015-07-11 o 22:46
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 23:01   #2707
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Asdi ta karen z annais mi sie najbardziej podoba
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 23:06   #2708
klakla91
Zakorzenienie

Asdii mi się najbardziej podoba 1, 2 i 3 w takiej właśnie kolejności 1 powinna robić śliczna talię.

Nawet bardzo podobne dzisiaj przymierzalam, ale koronka pobiła wszystkie

34/2021
Stary 2015-07-11, 23:24   #2709
Sophie24
Zakorzenienie

Asdii, podobają mi się niemal wszystkie Szkoda, że nie ma zdjęć na Tobie ale na bank musiałaś we wszystkich super wyglądać Pierwsze trzy najbardziej
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-11, 23:27   #2710
tetrikk
Zakorzenienie

Asdii - mi się najbardziej nr 1 podoba
Stary 2015-07-11, 23:34   #2711
Petit_Papillon
luckygirl

Uf wlasnie wrocilismy od kolegi W.bo mu sie cora urodzila wczoraj. W byl nieco zniesmaczony zachowaniem tatusia, bo juz drugi dzien pije jak zly. Wszystko w granicy rozsadku. Stwierdzil, ze juz wie czemu nie utrzymuje z nin zbyt zarzylych kontaktow. Do tego strasznie sie madralowal, co mnie osobiscie strasanie irytuje. Niestety nie umiem sie opanowac i mowie to co mysle na co przyjaciel mojego W (ktory tez tam byl) mowi do mnie - jak Ty to robisz, ze oni wszyscy sie Ciebie boja (w sensie koledzy W). Wychodze na jakas hetere

Asdii pierwsze trzy sa piekne

Klakla gratuluje wyboru sukni

Lolus super, ze tyle pozalatwialoscie z rodzicami

Sophie sala fajna i co najwazniejsze, ze musicie wnosic dodatkowej oplaty za mniejsza ilosc gosci.

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 00:52   #2712
deksterowa
Zakorzenienie

Aaa nie ogarniam wizazu. Niby nic się nie dzieje a nie mam na nic czasu... Dziś wyslalismy ostatnie zaproszenie. Co chwila ktoś pyta jak przygotowania a my nie mamy co robić :p wszystko po załatwiane. Jeszcze protokół i narazie nic więcej nie ruszymy.
A już za 2 tygodnie jedziemy na wakacje

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 07:03   #2713
BielinkaO
Zakorzenienie

Dzień dobry

Budzę się, patrzę godzina 6:30, szok dlaczego budzik nie zadzwonił, już wstaję do pracy i mam przebłysk świadomości - dziś niedziela
No to się wyspałam
BielinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 08:00   #2714
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Budzę się, patrzę godzina 6:30, szok dlaczego budzik nie zadzwonił, już wstaję do pracy i mam przebłysk świadomości - dziś niedziela
No to się wyspałam
Bidulko

Przez was śniło mi się, że mierzylam suknie ale lustra byly tak brudne że NIC nie widzialam
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 08:17   #2715
fioleciasto
Zakorzenienie

Dzień dobry

No to dziś znów cały dzień w pracy, jedyne co dobre, że jest niedziela i tylko do 20.00

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 09:10   #2716
Petit_Papillon
luckygirl

Hej

Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
Aaa nie ogarniam wizazu. Niby nic się nie dzieje a nie mam na nic czasu... Dziś wyslalismy ostatnie zaproszenie. Co chwila ktoś pyta jak przygotowania a my nie mamy co robić :p wszystko po załatwiane. Jeszcze protokół i narazie nic więcej nie ruszymy.
Juz zaproszenia wszystkie powysylaliscie?
My tez mamy juz wszystko pozalatwiane. No zostaly Nam jeszcze drobne rzeczy
Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Dzień dobry

No to się wyspałam
Ja tak mialam w zeszlym tygodniu

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 09:21   #2717
smerfetk_a
Żona Gargamel

Obudziłam się o 8 i od razu zaczęłam się stresować że jutro do pracy i we wtorek rozmowa i jak tu odpocząć w weekend

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 10:02   #2718
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Obudziłam się o 8 i od razu zaczęłam się stresować że jutro do pracy i we wtorek rozmowa i jak tu odpocząć w weekend
Ja mimo że nie pracuję to nadal jestem zestresowana w niedzielę wieczorem zostało mi to z czasów jak pracowałam oczywiście, ale teraz sobie myślę, że przecież ktoś może zadzwonić, pojawią się nowe oferty itd...

Hej ja właśnie schodze na śniadanie, bo u mnie w domu jest taka tradycja, że co niedzielę tata robi duże śniadanie tak ok 10:00
Stary 2015-07-12, 10:06   #2719
Valmai
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość

Zgłupiałam. Tyle szukałam tych sal, przeglądałam net wzdłuż i wszerz a moja mama weszła w pierwszy lepszy link i sala znaleziona:P I zapowiada się naprawdę ekstra - świetne menu, nowa sala (tylko do 45 osób więc nie ma ukrytych kosztów za małe wesele), ceny za menu maks za 179zł/os. Naprawdę jestem na bakier z wyszukiwarkami... Chyba, że okaże się, że robię wesela ale raczej w formie długiej posiadówy (ale wątpię, wesele to wesele:P).
http://www.villaangela.pl/restauracj...ele-w-gdansku/
Może sala mnie nie powala (wygląda na konferencyjną) i tamta poprzednia bardziej mi się podoba bo jest jednak tak bardziej po mojemu no ale znowu płacić 800zł za nic też mi się nie uśmiecha. Musimy się wybrać i zobaczyć tą salę.
Bardzo fajna sala, elegancka i hotel też niczego sobie. Tamta co prawda bardziej się nadaje żeby ją wystylizować jak będziecie chcieli, ale do tej też różne dekoracje będą ładnie wyglądać. Menu też fajne, bez szaleństw ale eleganckie, takie, że wszyscy zjedzą.

Cytat:
Zdjęć co prawda nie mam, bo wiadomo, ale katalogowe mam
Najpierw byłam w Ana Lisie, mierzyłam 4 sukienki.
(...)
Pierwsze trzy śliczne! Choć chyba najbardziej podoba mi się 1, potem 3 i na końcu 2. A Ty w której najlepiej się czułaś? Poczułaś w którejś, że to ta, czy jeszcze będziesz się zastanawiać?

Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
To już niedługo! Odpocznijcie na wakacjach a potem już tylko chwila zostanie. A gdzie jedziecie?

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Uroki niedzieli. Co ma być to będzie, dobrze się przygotuj do rozmowy a reszta nie jest w Twojej gestii więc nie ma się co stresować na zapas.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Ja mimo że nie pracuję to nadal jestem zestresowana w niedzielę wieczorem zostało mi to z czasów jak pracowałam oczywiście, ale teraz sobie myślę, że przecież ktoś może zadzwonić, pojawią się nowe oferty itd...

Hej ja właśnie schodze na śniadanie, bo u mnie w domu jest taka tradycja, że co niedzielę tata robi duże śniadanie tak ok 10:00
Stare nawyki umierają długo.
Świetna tradycja! To smacznego.

My dzisiaj się wybieramy na "podwójną randkę" z rodzicami, ale na razie zamiast się cieszyć to mam problemy, bo nie wiem co na siebie założyć, a poza tym nie wiemy co sprezentować rodzicom a tu czasu i kasy brakuje. :P

All of time and space; everywhere and anywhere; every star that ever was. Where do you want to start?
Valmai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 10:07   #2720
rintintin
Zakorzenienie

Dzisiaj sniadanie robi TZ. Chleb w jajku. Chyba z 15 lat nie jadlam ;-)

Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 10:20   #2721
fioleciasto
Zakorzenienie

ja nie mam weekendu jako takiego wiec niedziele to dla mnie dzień jak co dzień
Dzisiaj mam 3 dzień z 10 dni pracy pod rząd.

Stary 2015-07-12, 10:33   #2722
BielinkaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość

Ale fajna tradycja!
BielinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 10:34   #2723
Konto usunięte

moj Tż tez zrobił dziś śniadanko zjedliśmy w ogrodzie cieplutko. A teraz kawa i pomału wyruszamy kupić ta trampolinę i potem do znajomych
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 10:40   #2724
Valmai
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
Dzisiaj sniadanie robi TZ. Chleb w jajku. Chyba z 15 lat nie jadlam ;-)
Super! Chodzi o takie grzanki maczane w jajku? Robiłam ostatnio z owocami, pyszne śniadanko. U nas Tż lubi też robić jajka w toście smażone na patelni, nazywa to cyklopy. :P

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52054897]moj Tż tez zrobił dziś śniadanko zjedliśmy w ogrodzie cieplutko. A teraz kawa i pomału wyruszamy kupić ta trampolinę i potem do znajomych[/QUOTE]

Świetne rozpoczęcie dnia. U nas niestety nie jest aż tak ciepło.

All of time and space; everywhere and anywhere; every star that ever was. Where do you want to start?
Valmai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 10:41   #2725
Konto usunięte

Hortensje mi zakwitły w ogródku na pewno w swoim ogrodzie tez je chce mieć kiedyś
Stary 2015-07-12, 10:42   #2726
aiza19
Raczkowanie

Hello dziewczyny! Otóż oszalałam, wprosiłam się w wasz wątek gdzies pod koniec czerwca a tu już tyle stron zapisane, że nawet nie mogę odnaleźć wcześniejszego wpisu;p i mam nadzieje, że to w tym wątku się odezwałam bo nazywał się chyba inaczej hehehe

Otóż z moim przyszłym poznałam się trzy lata temu w marcu się oświadczył i datę mamy na 3 września 2016. Mamy zamówiony Kościół, salę, fotografa, kamerzystę, fryzjera, kupiony alkohol
Tylko salę mam brzydką i tak się dołuję jak oglądam piękne hotele, że już chyba we wszytskich wątkach wylewam swój żal
aiza19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 10:50   #2727
klakla91
Zakorzenienie

O rany rany. Nie wiem co mi jest obudziłam się przed 10 minutami Normalnie wstaje kolo 9.

Tak, chyba już u nas byłaś, bo kojarzę avatar Czasami na salę nic nie można poradzić. My mieliśmy do wyboru albo brzydka ciasna salę albo remizę. Wybraliśmy to drugie. Ale zawsze możesz spróbować popracować nad dekoracjami albo oddać salę w ręce dekoratorki. One potrafią czasami cuda zrobić Masz jakieś zdjęcia sali? Może nie jest jednak taka zła?

34/2021
Stary 2015-07-12, 10:51   #2728
fioleciasto
Zakorzenienie

No dokładnie, dekoracje mogą wiele zdziałać

Stary 2015-07-12, 10:52   #2729
rintintin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Valmai Pokaż wiadomość
Super! Chodzi o takie grzanki maczane w jajku? Robiłam ostatnio z owocami, pyszne śniadanko. U nas Tż lubi też robić jajka w toście smażone na patelni, nazywa to cyklopy.

Świetne rozpoczęcie dnia. U nas niestety nie jest aż tak ciepło.
Dokladnie cos takiego. O dziwo nawet mi smakowalo. Dziecinstwo sie przypomina

Cytat:
Napisane przez aiza19 Pokaż wiadomość
Hello dziewczyny! Otóż oszalałam, wprosiłam się w wasz wątek gdzies pod koniec czerwca a tu już tyle stron zapisane, że nawet nie mogę odnaleźć wcześniejszego wpisu;p i mam nadzieje, że to w tym wątku się odezwałam bo nazywał się chyba inaczej hehehe

Otóż z moim przyszłym poznałam się trzy lata temu w marcu się oświadczył i datę mamy na 3 września 2016. Mamy zamówiony Kościół, salę, fotografa, kamerzystę, fryzjera, kupiony alkohol
Tylko salę mam brzydką i tak się dołuję jak oglądam piękne hotelerosi:, że już chyba we wszytskich wątkach wylewam swój żal
Ja tez nie zachwycam sie moja sala. Dziewczyny tu pokazuja taakue cudenka . Dla mnie priorytetem byla odleglosc od miejsca zamieszkania i cena. A wystroj sali na dalszym miejscu ;-)
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 11:00   #2730
deksterowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Hej

Juz zaproszenia wszystkie powysylaliscie?
My tez mamy juz wszystko pozalatwiane. No zostaly Nam jeszcze drobne rzeczy

Ja tak mialam w zeszlym tygodniu
Juz? Chyba juz najwyzsza pora, potwierdzenia do 31.07 :p

Cytat:
Napisane przez Valmai Pokaż wiadomość
To już niedługo! Odpocznijcie na wakacjach a potem już tylko chwila zostanie. A gdzie jedziecie?
W Bieszczady

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości