|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kloszardowe Celebrytki, czyli wątek plotkowy Targowiczanek cz. II
Misia, zazdro!!!
A mówią, że cola w morzu
|
|
|
|
#3572 | |
|
koci świat
|
Cytat:
a ta się kąpała
|
|
|
|
|
#3573 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
JA CHCĘ NAD MORZE...
chcę się kąpać w ciepłej wodzie - ale bez E.Coli. Chcę pić wino Albo nie - bo już piłam piwo i się nie chcę naprać. Chcę się cieszyć wolnością Chcę .... sama nie wiem co, ale chcę. A mam obecnie Tak więc sobie mogę chcieć Miśka jak się będziesz dalej chwalić atrakcjami jakie masz nad morzem to przyjadę i Cię poszatkuję
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-07-11 o 21:22 |
|
|
|
#3574 | |
|
Felicita
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Miska ... Mmmmm
|
|
|
|
|
#3575 |
|
koci świat
|
no cień piękny
nazywa się smoky mauve
|
|
|
|
#3576 |
|
koci świat
|
były takie
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.dropbox.com/s/u4kcgpwhkc...639-1.jpg?dl=0
To moje łupy ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- ![]() Ciekawe czy tym razem sie udało
|
#3578 |
|
koci świat
|
no i jeszcze cień który mi capnęłaś
ukrywasz go
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
No rzeczywiście 😃, pokaże go jutro jak juz będę w bezpiecznej odległości 400km😛
|
#3580 | |
|
koci świat
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Tego Maca, a właściwie kobitki tsm pracującej to Ci Sylwia zazdroszczę. Bylsm w macu łódzkim i katowickim - tam tez mnie bsbki mslowaly ale szału nie było natomiast tutaj najchetnirj kupilsbym wszystko co mi nałożyła na twarz. Na szczęście wszystko mam zapisane wiec fokupie stopniowo ☺
|
#3582 |
|
koci świat
|
to fakt - przeurocze dziewczyny i bardzo kompetentne
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
mógłby i mnie tak kto pomasować tu i tam
i jeszcze tam i tu |
|
|
|
#3584 |
|
Felicita
|
nie chcesz oddać ?
![]() Dzień dobry Ja dziś spagetti na obiadek; wczoraj upiekłam ciasto z wiśniami a Wy jakie plany? ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- wgn piękne zakupy ![]() poka cień ;> |
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wciąż w piżamie!
|
|
|
|
#3586 | |
|
|
Dzieńdoberek Oj ja miałam noc ciężką. Ale przeżyłam....jakoś ![]() Wgn zakupy rewelacyjne Ja szukam paletki cieni juz nie w brązach, bo tych mam sporo, zaś ani jednego niebieskiego, fioletowego czy w innych żywych barwach ![]() Tak samo lakiery do paznokci - ani jednego żółtego, niebieskiego, różowego czy zielonego - same beże, brązy i perłowe ![]() I coraz realniejszych kształtów nabiera mi w głowie pomysł, żeby zrobić sobie przed urlopem włosy na czarno ![]() Bo te moje czerwono-kameleonowe trochę jednak pojaśniały....i pojawiły się ciemne odrosty. A skoro ciemne....to dlaczego nie rąbnąć sobie jakiegoś brunatnego albo czarnego.... wyszczupli mi gębę ![]() Dziewczyny - szukam marynarki, katany i kurtki na lato z materiału lub dżinsowej, w rozmiarze M/L ( na ok. 100 w biuście). Nowych abo w bdb stanie - może macie i chciałybyście się pozbyć w wymiance .... ? ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Kochana. To nieprzyzwoicie zasiadać do obiadu w piżamie ... ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() Są skrzydełka, steki, udka, szaszłyczki, jest cukinia, są młode ziemniaczki i pieczareczki..... mniam ![]() Potem zapadnie decyzja, czy na dłuuugi rodzinny spacer , czy rowery. jak rowery to daleko i bez psa. Jak spacer to po 17 i z psicą, co by się porządnie po psiemu małe łapki zmęczyły
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-07-12 o 13:19 |
|
|
|
|
#3587 |
|
koci świat
|
ja też oczywiście jeszcze w piżamie
cześć dziewczynki i miłej niedzieli życzę |
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Ituś, do obiadu się ubrałam
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już w domku
Po drodze zakupiłam jeszcze pędzel do podkładu i trochę pielęgnacji. Wypłata mi jest potrzebna natychmiast a nie za dwa tygodnie ![]() Jutro muszę ogarnąć kosmetyki, może jakiś nowy wymiankowy stworzyć i powysyłać zaległe paczuchy. Ale najpierw będzie mega pranie Itek, grill na balkonie? Sąsiedzi Cię nie gonią?Odnośnie cieni to jak mam cztery to jest szau - nie bardzo umiem malować oczy więc ograniczam się do miniumum. W tych macowych to mi babka wyłożyła dokładnie, które gdzie mam maznąć i ewentualnie, których mogę nie nakładać gdybym chciała wersję minimum
|
#3590 |
|
|
Wgn - IV piętro, nikomu nie przeszkadzam, a poza tym to grill elektryczny
![]() Aalllle byłam na spacerze - cały park wraz z częścią zabytkową parku, 1,5 godziny spaceru. Nogi mi pulsują....ale warto było, część nad rzeką, aż nabrałam ochotę na spływ kajakiem jak kajaki zobaczyłam ![]() W kwestii makijażu oka - ja nie potrafię się fajnie malować ![]() Zawsze tak samo - brązy, beże, dyskretnie i czarna kreska konturówką. Opadające powieki też robią swoje więc stawiam na minimalizm...
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-07-12 o 20:34 |
|
|
|
#3591 |
|
koci świat
|
no ja niestety też nie umiem oka umalować
mam małe zapadnięte oczka nie za bardzo co jest malować |
|
|
|
#3592 | |
|
|
Cytat:
No to skoro widzisz śliczne rozświetlenie oka to znaczy, że się fajnie pomalowałaś ![]() Ja też jestem laikiem przy włosach . Mam termoloki ( dałam na wątek, bo nie umiem stosować). Mam lokówkę stożkową. Mam lokówkę Babyliss Curl Secret 0 istne cudo, rewelacja i..... nie umiem pokręcić włosów tak, żeby być z nich zadowoloną! Nie umiem stylizować włosów, czesać.....
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-07-12 o 21:00 |
|
|
|
|
#3593 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Nie tylko nie umiem, ale i nie lubię się czesać. Kucyk lub koczek na co dzień, bo rano nie mam czasu, a jak już muszę wyglądać na uczesaną - prostuję. Używanie jednocześnie szczotki i suszarki to dla mnie wyższa szkoła magii ![]() Kiedy minął ten weekend, ktoś wie? To jest jakiś koszmar, że jutro ZNOWU do roboty
|
|
|
|
|
#3594 |
|
koci świat
|
ja tam nie widziałam ale koleżanka z którą się spotkałam zapytała co zrobiłam z twarzą bo fajnie wyglądam
też nie umiem się ufryzować
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i jest to jedyna rzecz, którą umiem ułożyć włosy (czytaj: wysuszyć i wyciągnąć na tej grubej szczocie), prostować nie umiem, kręcić też) W dodatku nie cierpię sobie grzebać przy włosach i nie lubię jak ktoś to robi , za to czesać innych nie tylko lubię ale też umiem (chyba powinnam się na fryzjera przekwalifikować):brzydal :
|
|
#3596 | |||
|
|
Cytat:
mam dokładnie to samo, ja nawet koka nie umiem zrobić, ręce mi mdleją jak coś usiłuję z tyłu głowy grzebać, podnosić, układać.... nawet prosotwać nie umiem, zawsze się i tak końce każy w inną stronę wywijają ![]() Teraz już mogę je spiąć na szybko klamrą z tyłu i to robię, albo kucyk zwykły....płaska mała głowa, żadne tapirowanie, bo i jak.... nie umiem Cytat:
![]() Jeśli się kiedyś spotkamy to będziemy się uczyć na sobie, co? ![]() Niech mnie ktoś nauczy czesać się, malować....robić pazury...bo jak taka....niepoukładana pod most pójdę, no jak ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
|
|
#3597 |
|
koci świat
|
Dokładnie tak Wgn gębę umiem upudrzyć
![]() i też mam taką kręconą suszarko lokówkę |
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia, a czy Ty wiesz, ze tam u ciebie w Macu można się umówić na naukę malowania? Babka się przy mnie umawiała z jedną z konsultantek.
Itek, ja Cię nauczę tylko najpierw na kurs wizażu pójdę. ![]() Znajoma z pracy była na dwutygodniowym (taki full wypas z dobieraniem strojów, fryzur itd) i wróciła jak po metamorfozach
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Ja np. bardzo rzadko byłam zadowolona z makijażu 'profesjonalnego', dlatego od pewnego czasu maluję się sama. Wiadomo, nie jest to wyższa szkoła jazdy, ale przynajmniej mogę się zmyć i kłaść od nowa
Ostatnio na imprezę też sama się malowałam i o dziwo poszło mi szybko i byłam bardzo zadowolona ze swojej pracy. Co do włosów- też jakoś nic nie umiem na nich wyczarować- nawet lokówką nie umiem dobrze zakręcić :P
|
|
|
|
#3600 | |
|
|
O....deszcz za oknem.... i wietrzysko jakieś.
Chwilę popadało i sobie poszło. Jutro poniedziałek.....a piać od nowa....robota, telefony, ludzie, czasem różni, czasem mili, czasem nie.....więc uśmiech przykręcony do twarzy, wieczorem odkręcany - przyrdzewiały, skrzypiący..... ![]() No ale - życie ![]() Zmykam, "Zabójców" sobie do końca obejrzę, bo lubię ten film ![]() Potem spać. - oby mi się horrory nie śniły..Branoc! ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

A mówią, że cola w morzu

a ta się kąpała 

i jeszcze tam i tu 
zakupy rewelacyjne 

- oby mi się horrory nie śniły..