Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach. - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-07-10, 09:36   #361
DopplegangerEddarda
BAN stały

Dot.: Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.

To jest postać z serialu wzorowana na postaci z książki którą bardzo lubię. Zdjęcie jest zmontowane tak, że wygląda jakby robił sobie sweet focie co jest nieprawdopodobne ponad wszelkie możliwe miary.

Tak jak wcześniej wspominałem. Po co kobiety wklejają zdjecia zupełnie obcych dziewczyn na avatary. Dla mnie to jest bardzo dziwne i tyle (czyli nie żadnych postaci itp.).
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-10, 10:04   #362
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
To jest postać z serialu wzorowana na postaci z książki którą bardzo lubię. Zdjęcie jest zmontowane tak, że wygląda jakby robił sobie sweet focie co jest nieprawdopodobne ponad wszelkie możliwe miary.
Wyjaśnij to jeszcze ze 3 razy, bo nikt nie zauważył i nie zrozumiał. Najlepiej jeszcze opowiedz dlaczego niemożliwym jest robienie sobie zdjęcia w realiach GoT bo wszyscy poza tobą mieszkają w schronach i nie mają dostępu do cywilizacji i na pewno nie mają pojęcia o co chodzi.
Cytat:

Tak jak wcześniej wspominałem. Po co kobiety wklejają zdjecia zupełnie obcych dziewczyn na avatary. Dla mnie to jest bardzo dziwne i tyle (czyli nie żadnych postaci itp.).
Z tego powodu co ty - bo im się to zdjęcie podoba. Tobie się podoba jakże haha śmieszna scena z selfikiem ohoho z Gry o Tron (serio, co w tym takiego śmiesznego? przecież teraz wszyscy robią sobie takie zdjęcia, do prawie każdego filmu), komuś podoba się inny obrazek. Mi - bo ma fajną minę (a to że mina trafiła się znanej wiek temu aktorce to przypadek, równie dobrze mogłaby to być panienka z sąsiedztwa), komuś - bo ma fajne kolory, bo ma spoko makijaż, bo lubi kotki, bo lubi pończochy, bo ma fajny nadruk na koszulce (nawet jak jej w pomniejszeniu awatarowym nie widać)... to wszystko sprowadza się do tego samego, niezależnie od tego co przedstawia awatar, zwyczajnie obrazek się spodobał.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-10, 10:36   #363
favianna
Zakorzenienie

Cytat:

Z tego samego powodu: cos im sie podoba na zdjeciu.

Zachowujesz sie jak taka starsza baba na wsi co zobaczyla u sasiadki ze ta do zupy daje smietane zamiast mleka i teraz lata po wsi i gada ze to straszne i jak tak mozna, przeciez do zupy daje sie tylko mleko, bo ona przeciez tak robi od zawsze i inaczej nie mozna

Widzisz, zeby zmniejszyc ten dysonans poznawczy proponowalabym Ci wyjsc z domu i troche pobyc z ludzmi, przekonasz sie wtedy ze wielu ludzi robi rzeczy zgodnie z ich wlasnym smakiem, innym od Twojego i to jest normalne

A tak poza wszystkim mizoginia to taka wstydliwa choroba, na szczescie to sie da leczyc wiec nie martwilabym sie na Twoim miejscu zbytnio tylko starala sie zrobic troche cwiczen z tolerancji i otwartosci i wtedy jest szansa ze Ci przejdzie

____

w temacie watku: 95% mezczyzn z ktorymi bylam w zwiazku byli informatykami / programistami i byli przeszczesliwi ze rozumiem co mowia, ze moge z nimi grac, ze czytam ten sam rodzaj ksiazek i interesuja mnie nowinki techniczne. Jednoczesnie jakos akceptowali lazienke zawalona kosmetykami i milosc do butow oraz feminizmu
Widocznie wybieralam sobie silnych psychicznie mezczyzn, ktorym kobiety wkraczajace do ich piaskownicy sa nie straszne
favianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-10, 10:43   #364
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez favianna Pokaż wiadomość
Z tego samego powodu: cos im sie podoba na zdjeciu.

Zachowujesz sie jak taka starsza baba na wsi co zobaczyla u sasiadki ze ta do zupy daje smietane zamiast mleka i teraz lata po wsi i gada ze to straszne i jak tak mozna, przeciez do zupy daje sie tylko mleko, bo ona przeciez tak robi od zawsze i inaczej nie mozna
W samo sedno!
Stary 2015-07-10, 10:48   #365
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
W samo sedno!
buahahaha! dobreD:

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Ma rację, trzeba być inteligentnym, tylko inaczej. Chłop palnie jakąś głupotę, a potem tworzy teorię by się to kupy trzymało, tylko że często wychodzi kupa w sensie dosłownym.

On chyba jest tak inteligentny że sam za sobą nie nadąża.
kwiczę. język za myślami nie nadąża. niestety sprawia to, że na pisarza felietonistę może się nadaje- za to na polityka ni w ząb.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-10, 10:53   #366
2016070953
Konto usunięte

no straszne - wydaje mi się że mężczyźni w ogóle nie lubią kobiet: w tym wątku jest mowa o męskich zainteresowaniach, w innym o tym, że nie lubią tych co seriale oglądają, na jakimś portalu, że nie lubią kobiet w szpilkach, balerinkach, glanach, itp.
nie dajmy się zwariować, nie zamierzam zmieniać zainteresowań tylko dlatego że jacyś bliżej nieokreśleni mężczyźni czegoś nie lubią
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-10, 11:26   #367
stewardesa
BAN stały

Cytat:
A one mają zdjęcia modelek z sesji zdjęciowych. Tak samo nieprawdopodobne. Serio, dorabiasz ideologię jak ludzie tłumaczący "weź, ja nie rozumiem, jak można siedzieć na facebooku, ja też mam konto, ale tylko po to, żeby utrzymywać kontakt ze znajomymi i czasem przejrzeć, co zamieścili i jestem w kilku grupach, ale tylko dlatego, że mnie to interesuje".
A tak na marginesie, Hibiku, ja odbieram minę z Twojego awatara zupełnie inaczej, ale może to jak z uśmiechem Mona Lisy, każdy widzi co innego.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2015-07-10 o 11:29
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-10, 11:41   #368
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
nie zamierzam zmieniać zainteresowań tylko dlatego że jacyś bliżej nieokreśleni mężczyźni czegoś nie lubią
amen.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-10, 11:52   #369
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
amen.
jak będą określeni to też się dziewczyny nie dajcie
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2015-07-10, 12:10   #370
DopplegangerEddarda
BAN stały

Po prostu mnie to zdziwiło i zapytałem a wy dodajecie do tego jakieś ideologie w stylu "stara baba we wsi", "ciekawski bo lubi Korwina"itp.

Nie dorabiam żadnej ideologi. Po prostu wy zakładacie, że moje zdanie na ten temat jest nieprzychylne i włącza wam się tryb ATAK (ciekawe czemu ).

Modelki z sieci zdjeciowych a postać z książki to ZUPEŁNIE co innego.

Hibiku. Bo wklejanie zdjęć modelek jest popularne raczej tylko wśród kobiet, jak przeglądam fb no to np. paru moich znajomych ma jakiegoś rapera czy piosenkarza na profilu, postać z gry, z serialu, filmu natomiast żaden facet nie ma na swoim profilu zdjęcia faceta. Dla mnie to delikatnie dziwne i dlatego zapytałem tym bardziej, że kojarzę tu ludzi po avatarach a nie po nazwach użytkownika. (P.S twój avatar jest nawet spoko ).

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
no straszne - wydaje mi się że mężczyźni w ogóle nie lubią kobiet: w tym wątku jest mowa o męskich zainteresowaniach, w innym o tym, że nie lubią tych co seriale oglądają, na jakimś portalu, że nie lubią kobiet w szpilkach, balerinkach, glanach, itp.
nie dajmy się zwariować, nie zamierzam zmieniać zainteresowań tylko dlatego że jacyś bliżej nieokreśleni mężczyźni czegoś nie lubią

Nie zmieniaj nawet jeżeli bliżej określeni faceci czegoś nie lubią
Stary 2015-07-10, 12:52   #371
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu mnie to zdziwiło i zapytałem a wy dodajecie do tego jakieś ideologie w stylu "stara baba we wsi", "ciekawski bo lubi Korwina"itp.

Nie dorabiam żadnej ideologi. Po prostu wy zakładacie, że moje zdanie na ten temat jest nieprzychylne i włącza wam się tryb ATAK (ciekawe czemu ).
Parokrotnie padła odpowiedź - wrzucają takie zdjęcie bo im się podoba. Czepiamy się, bo ty dalej kombinujesz i nie jesteś w stanie tej opcji zaakceptować, twierdzisz że co innego aktorka, co innego modelka, co innego postać... DLA CIEBIE może tak, dla większości ludzi nie. Twoje wmawianie, że jest inaczej jest irytujące, a nie samo spytanie.

Cytat:
Dla ciebie. Dla nich nie musi.

Cytat:
Hibiku. Bo wklejanie zdjęć modelek jest popularne raczej tylko wśród kobiet, jak przeglądam fb no to np. paru moich znajomych ma jakiegoś rapera czy piosenkarza na profilu, postać z gry, z serialu, filmu natomiast żaden facet nie ma na swoim profilu zdjęcia faceta. Dla mnie to delikatnie dziwne i dlatego zapytałem tym bardziej, że kojarzę tu ludzi po avatarach a nie po nazwach użytkownika. (P.S twój avatar jest nawet spoko ).
To zerknij np. na strony o kulturystach i zobacz ile tam przewija się zdjęć modeli Widziałam masę kont facetów którzy mają zdjęcia mężczyzn w awatarze w różnych zakątkach internetu, jak kiedyś adminowałam na pewnej stronie to sama robiłam awatary, często zdarzało się, że ludzie dawali mi do obrobienia zdjęcia postaci znanych... które im się spodobały na obrazku, ale nie mieli pojęcia kto to. Serio, większość ludzi nie przykłada wagi do awataru i tyle, to zwykły obrazek.

Edytowane przez Hibiku
Czas edycji: 2015-07-10 o 12:53

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-10, 13:38   #372
favianna
Zakorzenienie

Cytat:

Prosze Cie, to ze Ty uwazasz ze nie widac jak usilnie szukasz generalizacji, nie oznacza ze inni tego nie widza.
I udowadnianie ze awatar z modelka a awatar z aktorka to ZUPELNIE co innego, oraz sugerowanie ze wiekszosc dziewczyn ma tylko ladne zdjecia i nic wiecej w avkach to wcaaale nie jest nieprzychylne. To nawet nie jest subtelne wiec nie sil sie teraz na udowadnianie ze ktos Cie atakuje, kiedy tak na prawde mizoginia Ci sie z postow wylewa

Cytat:
nie, no to wcale nie jest proba deprecjonowania plci i to wcale nie jest generalizacja grubymi nicmi szyta

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Parokrotnie padła odpowiedź - wrzucają takie zdjęcie bo im się podoba. Czepiamy się, bo ty dalej kombinujesz i nie jesteś w stanie tej opcji zaakceptować, twierdzisz że co innego aktorka, co innego modelka, co innego postać... DLA CIEBIE może tak, dla większości ludzi nie. Twoje wmawianie, że jest inaczej jest irytujące, a nie samo spytanie.

Dla ciebie. Dla nich nie musi.
DE mysli ze jest subtelny i nikt nie widzi, jak sobie tu stawia stoleczek z poczucia wyzszosci rzucajac aluzjami co do tego jak to mezczyzni maja takie wzniosle AWATARY

Cytat:
To zerknij np. na strony o kulturystach i zobacz ile tam przewija się zdjęć modeli Widziałam masę kont facetów którzy mają zdjęcia mężczyzn w awatarze w różnych zakątkach internetu, jak kiedyś adminowałam na pewnej stronie to sama robiłam awatary, często zdarzało się, że ludzie dawali mi do obrobienia zdjęcia postaci znanych... które im się spodobały na obrazku, ale nie mieli pojęcia kto to. Serio, większość ludzi nie przykłada wagi do awataru i tyle, to zwykły obrazek.
dokladnie to mialam napisac, ale mnie uprzedzilas - pelno tam kulturystow i bicepsow w avkach XD

A jak kolega nie wierzey to zaraz mu tu linki podrzucimy.
Siedzisz na portalu, ktorym glownym tematem jest jak nazwa mowi WIZAZ, jest skupiony na szeroko pojetej kosmetyce, a oprocz tego ma jeszcze forum, na ktorym sie ludzie wypowiadaja i wielkie zdziwienie ze tyle tu kobiecych postaci w avkach… no prosze…

Edytowane przez favianna
Czas edycji: 2015-07-10 o 13:40
Stary 2015-07-10, 18:08   #373
DopplegangerEddarda
BAN stały

Hah. To współczuje męskiego towarzystwa skoro uważasz, że deprecjonuje płeć piękną. Co do generalizacji to racja ale u moich koleżanek nie widuje raczej zdjęć modelek w profilach i nie miałem kogo spytać.

Jest to dla mnie ciekawe lekko dziwne zjawisko.

Co do facetów ze zdjeciami swoimi bez koszulek czy kojarzy mi się z narcyzmem i metroseksualnością. Bo z kulturystami jeszcze nie jest tak źle, to chyba jest związane z podziwem dla tej osoby.

Ehh. Szczerze to znam paru facetów którzy gdyby mieli szansę u jakiejś ładnej ale przygłupiej dziewczyny to by polecieli jak na rakiecie. Gdyby tylko się pozbyć tych kilku procent populacji młodych mężczyzn to osobiście mógłbym sobie wstawić na profilowe nagiego Biebera

Dobra, koniec OFFtopu. Zły Eddard :V Mizogin, pewnie kryptogej albo impotent, 60 letni 150 kg zboczony dziad

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2015-07-10 o 18:14
Stary 2015-07-10, 19:35   #374
favianna
Zakorzenienie

Cytat:
Hah. To współczuje męskiego towarzystwa skoro uważasz, że deprecjonuje płeć piękną. Co do generalizacji to racja ale u moich koleżanek nie widuje raczej zdjęć modelek w profilach i nie miałem kogo spytać.

Jest to dla mnie ciekawe lekko dziwne zjawisko.

Co do facetów ze zdjeciami swoimi bez koszulek czy kojarzy mi się z narcyzmem i metroseksualnością. Bo z kulturystami jeszcze nie jest tak źle, to chyba jest związane z podziwem dla tej osoby.

Ehh. Szczerze to znam paru facetów którzy gdyby mieli szansę u jakiejś ładnej ale przygłupiej dziewczyny to by polecieli jak na rakiecie. Gdyby tylko się pozbyć tych kilku procent populacji młodych mężczyzn to osobiście mógłbym sobie wstawić na profilowe nagiego Biebera

Dobra, koniec OFFtopu. Zły Eddard :V Mizogin, pewnie kryptogej albo impotent, 60 letni 150 kg zboczony dziad
Cóż, nie narzekam na męskie towarzystwo jakie mnie otacza jak do tej pory

Uważasz ze kulturysci nie są skupieni na swoim wyglądzie? To po co ćwiczą tak namiętnie, biorą udział w konkursach, a siłownie pełne są luster?

Co złego jest w facetach lecących na ładne i mniej inteligentne dziewczyny? Wszędzie działa dobór naturalny, każdy ma to na co pracuje

Co do samobiczowania to pewnie tak jest bo nikt nie wie lepiej od Ciebie ale serio, chcesz żebym teraz zaprzeczyła czy potwierdziła?
Stary 2015-07-10, 19:44   #375
DopplegangerEddarda
BAN stały

Skoro nie narzekasz to nie zakładaj od razu najgorszego bo brzmisz jak ktoś kto nie lubi facetów (może się mylę).

Właśnie są, czasem mam wrażenie jak patrzę nawet nie na kulturystów tylko takich zwykłych chłopaczków i sobie myślę "jeszcze chwila i ściągnie portki i zacznie sobie robić dobrze do własnego odbicia"

Bo leci tylko na jej wygląd, nie obchodzi go jej charakter, będzie latał za nią jak piesek byleby mu dała Więc jeżeli znam paru takich ze szkoły średniej których kiedyś bardzo lubiłem to nie czuje się zbyt dobrze.

Co do ostatniego to sarkazm Jestem za szczery na bycie krypto pedziem
Stary 2015-07-10, 20:27   #376
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Skoro nie narzekasz to nie zakładaj od razu najgorszego bo brzmisz jak ktoś kto nie lubi facetów (może się mylę).

Właśnie są, czasem mam wrażenie jak patrzę nawet nie na kulturystów tylko takich zwykłych chłopaczków i sobie myślę "jeszcze chwila i ściągnie portki i zacznie sobie robić dobrze do własnego odbicia"

Bo leci tylko na jej wygląd, nie obchodzi go jej charakter, będzie latał za nią jak piesek byleby mu dała Więc jeżeli znam paru takich ze szkoły średniej których kiedyś bardzo lubiłem to nie czuje się zbyt dobrze.

Co do ostatniego to sarkazm Jestem za szczery na bycie krypto pedziem
A Ty lubisz mężczyzn?
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-10, 20:49   #377
DopplegangerEddarda
BAN stały

Kilku lubię ale nie w sensie seksualnym
Stary 2015-07-10, 21:15   #378
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Kilku lubię ale nie w sensie seksualnym
Pytałam, bo primo zarzucasz Wizazance, że nie lubi mężczyzn, secundo-sam po nich jedziesz.
Konsekwencja to chyba nie jest Twoja mocna cecha

Edytowane przez 201605090958
Czas edycji: 2015-07-10 o 21:25
Stary 2015-07-10, 21:23   #379
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Pytałam, bo primo zarzucasz Wizazance, że nie lubi mężczyzn, secundo-sam po nim jedziesz.
Konsekwencja to chyba nie jest Twoja mocna cecha
Po kim jadę ?

Bardzo mocna, widocznie ja się źle wyraziłem albo Ty nie zrozumiałaś. Ewentualnie jedno i drugie. Zresztą już napisałem, że koniec offtopa. Zapytałem, były "odpowiedzi" i koniec offtopa.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-10, 21:57   #380
kahoko hino
Zakorzenienie

dziewczyny, DE jest niemalże trollem, nie ma co go karmić, bo żadna z Was go nie przekona. dyskusja z takim typem nie ma sensu - najpierw sprowadzi dyskusję na swój poziom, a następnie pokona doświadczeniem
Stary 2015-07-10, 23:46   #381
NoRaczejNie
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Mężczyźni lubią różne kobiety.
Natomiast są pewne typy kobiet odstraszających np:
Obożejakajajestemalternat ywnagejmerka! Nikt mnie nie pokocha bo gram na kosoli! Och czemuż to, czemuż mnie borze pokarałeś byciem gejmerką/fanką motoryzacji/fanką rapu! Och ja nieszczęsna!
Taka owszem, odstrasza.

Warto sobie uświadomić, że mamy XXI wiek.
Wiele kobiet ćwiczy siłowo, podnosi ciężary, robi muskulaturę.
Wiele kobiet pasjonuje się grami.
Wiele kobiet wykonuje męskie prace.
Wiele kobiet posiada męskie zainteresowania.
I to nie jest nic takiego. A wtykanie każdemu pod nos swojej alternatywności z tego powodu jest strasznie irytujące.

Spotkałam kiedyś laskę, która znając mnie 5 minut zdążyła już podetknąć mi [i mojemu mężowi] pod nos 'spracowane dłonie' i pokazywać jakie ma odciski, bo ma tak męską pracę, eh nieszczęsna, tak to kocha, ale przez to skazuje się na samotność!
No z pozycji słuchacza to wygląda trochę śmiesznie, bo jak coś jest takie straszne, to nie podtykasz tego pod nos obcym ludziom i nie wywijasz na lewo i prawo jak banderą, tylko zachowujesz dla siebie. A w takich momentach zawsze widać, że rozmówczynie kipi dumą, ale szuka w dziwny sposób poklasku.

Osobiście jako osoba, która ma męskie wykształcenie, wykonuje męskie prace, gra w męskie gry i słucha męskiej muzyki* śmiecham z takiego sposobu szukania zainteresowania

*brzmi idiotycznie, nie?
I większość tych kobiet łączy jedna rzecz, brak faceta. Nie ma nic złego, jeśli kobieta ma jakieś męskie zainteresowania, wystarczy, że jest kobieca. Ale jeśli większość jej zainteresowań jest męska to zazwyczaj nie zwiastuje to nic dobrego. Faceci chcą być z kobietą a nie facetem z cyckami jak to się potocznie mówi. I darujcie sobie te słabe i usprawiedliwiające teksty w stylu "Prawdziwemu mężczyźnie, nie będzie przeszkadzać to, że nie jesteś kobieca i masz pełno męskich zainteresowań".
NoRaczejNie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-10, 23:49   #382
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez NoRaczejNie Pokaż wiadomość
I większość tych kobiet łączy jedna rzecz, brak faceta. Nie ma nic złego, jeśli kobieta ma jakieś męskie zainteresowania, wystarczy, że jest kobieca. Ale jeśli większość jej zainteresowań jest męska to zazwyczaj nie zwiastuje to nic dobrego. Faceci chcą być z kobietą a nie facetem z cyckami jak to się potocznie mówi. I darujcie sobie te słabe i usprawiedliwiające teksty w stylu "Prawdziwemu mężczyźnie, nie będzie przeszkadzać to, że nie jesteś kobieca i masz pełno męskich zainteresowań".
Stary 2015-07-11, 06:43   #383
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
dziewczyny, DE jest niemalże trollem, nie ma co go karmić, bo żadna z Was go nie przekona. dyskusja z takim typem nie ma sensu - najpierw sprowadzi dyskusję na swój poziom, a następnie pokona doświadczeniem
Jak nie masz do napisania nic konstruktywnego to najlepiej w ogóle się nie odzywaj . Jeżeli ktoś tu zaniża poziom tego wątku to Ty jesteś tą osobą

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2015-07-11 o 09:18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-11, 09:14   #384
stewardesa
BAN stały

Cytat:
To, że Ty masz takie słabe poczucie męskości, że podkopuje je kobieta grająca na konsoli, to nie znaczy, że każdy facet. Nie, większości tych kobiet nie łączy brak faceta. Jeśli Tobie to przeszkadza, to droga wolna, poszukaj kobiecej w swoim mniemaniu kobiety.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-12, 13:48   #385
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
To, że Ty masz takie słabe poczucie męskości, że podkopuje je kobieta grająca na konsoli, to nie znaczy, że każdy facet. Nie, większości tych kobiet nie łączy brak faceta. Jeśli Tobie to przeszkadza, to droga wolna, poszukaj kobiecej w swoim mniemaniu kobiety.
Stary 2015-07-13, 00:09   #386
NoRaczejNie
BAN stały

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Nie wymyślaj, ja mam bardzo silne poczucie męskości, dlatego szukam kobiety a nie babochłopa.
NoRaczejNie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-13, 00:36   #387
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Piszę przecież o niego zadbam, dlatego czytałam o jego potrzebach i dobry dla mnie oznacza, że wiem, że mogę o niego kiedyś zadbać, jak się wyprowadzę itp. To miałam na myśli! No wiesz, raczej kupię, bo mopsy nie wiem czy są do adopcji, to są psy rasowe i drogie dosyć, ale jak dla mnie warto, jeżeli wiemy, że pies jest dla nas i poczytaliśmy o nim. Przecież gdyby był zabawką jak piszesz, to nie czytałabym o nim, o jego potrzebach, więc naprawdę tutaj sobie coś dodałeś niepotrzebnie. Pies to dla mnie absolutnie nie jest zabawka, mieliśmy z rodzicami kiedyś kundelka, bardzo o niego dbaliśmy, tak samo jak wyprowadzę się od rodziców, to jak będę mieć mopsa, to bardzo o niego będę dbać. A jakbym miała więcej kasy, to mogę jeszcze wtedy adoptować i kundelka jako drugiego psa, ale nie wiem czy będę miała, więc wtedy tylko i aż mops, bo dla mnie są cudowne, no i znam już dokładnie ich potrzeby, psy są wspaniałe i doskonale wiem, że trzeba o nie dbać, zasługują na to jak każda istota
Pugotowie
Mopsy w potrzebie
Plaskaty azyl
W buldogowych fundacjach też często trafiają się mopsy
Jednak slabo weszlas w temat

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Co do avatarow. No plz. Kto by nie chciał być Monika Ross

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Cytat:
Nie wymyślaj, ja mam bardzo silne poczucie męskości, dlatego szukam kobiety a nie babochłopa.
Powodzenia w szukaniu kogokolwiek

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2015-07-13 o 00:37
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-13, 03:15   #388
NajAngelo1465
Przyczajenie

Kobiecość to o wiele szersze pojęcie, niż kobiece zainteresowania, to całość, taka holistyka. Od początku raczej do końca świata chyba kobieta dla mężczyzny powinna być kobietą, i odwrotnie, jak to powiedziała Shakira - kobiecość to jedyne co mu mogę dać, resztę sobie kupi czy znajdzie u kolegów.
NajAngelo1465 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-13, 10:06   #389
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
odwrotnie. Gdybys mial poczucie pewnossci swojej meskosci to czulbys sie zagrozony przez hobby swojej kobiety.
Stary 2015-07-13, 10:17   #390
KociaAmbiwalencja
Rozeznanie

Ja cały czas czekam na wyznaczniki tej mitycznej PRAWDZIWEJ KOBIETY, bo domyślam się, że wspomniana kilka stron temu wagina nie wystarczy.
KociaAmbiwalencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości