![]() |
#361 |
BAN stały
|
Dot.: Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.
To jest postać z serialu wzorowana na postaci z książki którą bardzo lubię. Zdjęcie jest zmontowane tak, że wygląda jakby robił sobie sweet focie co jest nieprawdopodobne ponad wszelkie możliwe miary.
Tak jak wcześniej wspominałem. Po co kobiety wklejają zdjecia zupełnie obcych dziewczyn na avatary. Dla mnie to jest bardzo dziwne i tyle (czyli nie żadnych postaci itp.). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachowujesz sie jak taka starsza baba na wsi co zobaczyla u sasiadki ze ta do zupy daje smietane zamiast mleka i teraz lata po wsi i gada ze to straszne i jak tak mozna, przeciez do zupy daje sie tylko mleko, bo ona przeciez tak robi od zawsze i inaczej nie mozna ![]() Widzisz, zeby zmniejszyc ten dysonans poznawczy proponowalabym Ci wyjsc z domu i troche pobyc z ludzmi, przekonasz sie wtedy ze wielu ludzi robi rzeczy zgodnie z ich wlasnym smakiem, innym od Twojego i to jest normalne ![]() A tak poza wszystkim mizoginia to taka wstydliwa choroba, na szczescie to sie da leczyc wiec nie martwilabym sie na Twoim miejscu zbytnio tylko starala sie zrobic troche cwiczen z tolerancji i otwartosci i wtedy jest szansa ze Ci przejdzie ![]() ____ w temacie watku: 95% mezczyzn z ktorymi bylam w zwiazku byli informatykami / programistami i byli przeszczesliwi ze rozumiem co mowia, ze moge z nimi grac, ze czytam ten sam rodzaj ksiazek i interesuja mnie nowinki techniczne. Jednoczesnie jakos akceptowali lazienke zawalona kosmetykami i milosc do butow oraz feminizmu ![]() Widocznie wybieralam sobie silnych psychicznie mezczyzn, ktorym kobiety wkraczajace do ich piaskownicy sa nie straszne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
buahahaha! dobreD:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- kwiczę. język za myślami nie nadąża. niestety sprawia to, że na pisarza felietonistę może się nadaje- za to na polityka ni w ząb.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Konto usunięte
|
no straszne - wydaje mi się że mężczyźni w ogóle nie lubią kobiet: w tym wątku jest mowa o męskich zainteresowaniach, w innym o tym, że nie lubią tych co seriale oglądają, na jakimś portalu, że nie lubią kobiet w szpilkach, balerinkach, glanach, itp.
nie dajmy się zwariować, nie zamierzam zmieniać zainteresowań tylko dlatego że jacyś bliżej nieokreśleni mężczyźni czegoś nie lubią |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
BAN stały
|
Cytat:
A tak na marginesie, Hibiku, ja odbieram minę z Twojego awatara zupełnie inaczej, ale może to jak z uśmiechem Mona Lisy, każdy widzi co innego. Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2015-07-10 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
BAN stały
|
Po prostu mnie to zdziwiło i zapytałem a wy dodajecie do tego jakieś ideologie w stylu "stara baba we wsi", "ciekawski bo lubi Korwina"itp.
Nie dorabiam żadnej ideologi. Po prostu wy zakładacie, że moje zdanie na ten temat jest nieprzychylne i włącza wam się tryb ATAK ![]() ![]() Modelki z sieci zdjeciowych a postać z książki to ZUPEŁNIE co innego. Hibiku. Bo wklejanie zdjęć modelek jest popularne raczej tylko wśród kobiet, jak przeglądam fb no to np. paru moich znajomych ma jakiegoś rapera czy piosenkarza na profilu, postać z gry, z serialu, filmu natomiast żaden facet nie ma na swoim profilu zdjęcia faceta. Dla mnie to delikatnie dziwne i dlatego zapytałem tym bardziej, że kojarzę tu ludzi po avatarach a nie po nazwach użytkownika. (P.S twój avatar jest nawet spoko ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Nie zmieniaj nawet jeżeli bliżej określeni faceci czegoś nie lubią ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2015-07-10 o 12:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I udowadnianie ze awatar z modelka a awatar z aktorka to ZUPELNIE co innego, oraz sugerowanie ze wiekszosc dziewczyn ma tylko ladne zdjecia i nic wiecej w avkach to wcaaale nie jest nieprzychylne. To nawet nie jest subtelne wiec nie sil sie teraz na udowadnianie ze ktos Cie atakuje, kiedy tak na prawde mizoginia Ci sie z postow wylewa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A jak kolega nie wierzey to zaraz mu tu linki podrzucimy. Siedzisz na portalu, ktorym glownym tematem jest jak nazwa mowi WIZAZ, jest skupiony na szeroko pojetej kosmetyce, a oprocz tego ma jeszcze forum, na ktorym sie ludzie wypowiadaja i wielkie zdziwienie ze tyle tu kobiecych postaci w avkach⌠no prosze⌠Edytowane przez favianna Czas edycji: 2015-07-10 o 13:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
BAN stały
|
Hah. To współczuje męskiego towarzystwa skoro uważasz, że deprecjonuje płeć piękną. Co do generalizacji to racja ale u moich koleżanek nie widuje raczej zdjęć modelek w profilach i nie miałem kogo spytać.
Jest to dla mnie ciekawe lekko dziwne zjawisko. Co do facetów ze zdjeciami swoimi bez koszulek czy kojarzy mi się z narcyzmem i metroseksualnością. Bo z kulturystami jeszcze nie jest tak źle, to chyba jest związane z podziwem dla tej osoby. Ehh. Szczerze to znam paru facetów którzy gdyby mieli szansę u jakiejś ładnej ale przygłupiej dziewczyny to by polecieli jak na rakiecie. Gdyby tylko się pozbyć tych kilku procent populacji młodych mężczyzn to osobiście mógłbym sobie wstawić na profilowe nagiego Biebera ![]() Dobra, koniec OFFtopu. Zły Eddard :V Mizogin, pewnie kryptogej albo impotent, 60 letni 150 kg zboczony dziad ![]() Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-07-10 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważasz ze kulturysci nie są skupieni na swoim wyglądzie? To po co ćwiczą tak namiętnie, biorą udział w konkursach, a siłownie pełne są luster? Co złego jest w facetach lecących na ładne i mniej inteligentne dziewczyny? Wszędzie działa dobór naturalny, każdy ma to na co pracuje ![]() Co do samobiczowania to pewnie tak jest bo nikt nie wie lepiej od Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
BAN stały
|
Skoro nie narzekasz to nie zakładaj od razu najgorszego bo brzmisz jak ktoś kto nie lubi facetów (może się mylę).
Właśnie są, czasem mam wrażenie jak patrzę nawet nie na kulturystów tylko takich zwykłych chłopaczków i sobie myślę "jeszcze chwila i ściągnie portki i zacznie sobie robić dobrze do własnego odbicia" ![]() Bo leci tylko na jej wygląd, nie obchodzi go jej charakter, będzie latał za nią jak piesek byleby mu dała ![]() Co do ostatniego to sarkazm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
BAN stały
|
Kilku lubię ale nie w sensie seksualnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Konto usunięte
|
Pytałam, bo primo zarzucasz Wizazance, że nie lubi mężczyzn, secundo-sam po nich jedziesz.
Konsekwencja to chyba nie jest Twoja mocna cecha Edytowane przez 201605090958 Czas edycji: 2015-07-10 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo mocna, widocznie ja się źle wyraziłem albo Ty nie zrozumiałaś. Ewentualnie jedno i drugie. Zresztą już napisałem, że koniec offtopa. Zapytałem, były "odpowiedzi" i koniec offtopa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, DE jest niemalże trollem, nie ma co go karmić, bo żadna z Was go nie przekona. dyskusja z takim typem nie ma sensu - najpierw sprowadzi dyskusję na swój poziom, a następnie pokona doświadczeniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-07-11 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
BAN stały
|
Nie wymyślaj, ja mam bardzo silne poczucie męskości, dlatego szukam kobiety a nie babochłopa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mopsy w potrzebie Plaskaty azyl W buldogowych fundacjach też często trafiają się mopsy Jednak slabo weszlas w temat ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Co do avatarow. No plz. Kto by nie chciał być Monika Ross ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Powodzenia w szukaniu kogokolwiek Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-07-13 o 00:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Przyczajenie
|
Kobiecość to o wiele szersze pojęcie, niż kobiece zainteresowania, to całość, taka holistyka. Od początku raczej do końca świata chyba kobieta dla mężczyzny powinna być kobietą, i odwrotnie, jak to powiedziała Shakira - kobiecość to jedyne co mu mogę dać, resztę sobie kupi czy znajdzie u kolegów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
odwrotnie. Gdybys mial poczucie pewnossci swojej meskosci to czulbys sie zagrozony przez hobby swojej kobiety.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Rozeznanie
|
Ja cały czas czekam na wyznaczniki tej mitycznej PRAWDZIWEJ KOBIETY, bo domyślam się, że wspomniana kilka stron temu wagina nie wystarczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.