|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
|
|
|
|
#602 |
|
grozi wypollizowaniem
|
klimat!
miszmasz! troche syfu i odrapania ![]() bruki rynek piątkową nocą (takiego tłumu to nawet w krk nie ma) fontanny! nowoczesna arcjitektura w samym sercu pradziejów ![]() no i ten powiew zarania naszego Panstwa, to zawsze robi na mnie wrazenie! i audioprzewodnik do sciagniecia z sieciuni-zarąbista rzecz i 2 knajpy zarciowe do ktorych trafilam były bardzo w moim guscie i hostel tez mi sie podobał i mozemu dziecku młodszemu tez...cały czas spedzala pukajac w scianke ktora była wytapetowana "w gazety",a starszemu widok z okna na Cobaina
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-07-14 o 01:03 |
|
|
|
#603 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój nadal w ślubnym chodzi, ale dopiero 3 lata minęły ![]() Cytat:
(na razie mnie oszczędzają i w dużych ilościach wyrastają tylko od spodu, od góry sporadycznie i wtedy wyrywam )Cytat:
nie byłam nigdy Znad soczku |
||||
|
|
|
#604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad kawusi i niechęci do pracy
![]() Cytat:
(uchatka ma przede wszystkim małżowinę uszną - stąd nazwa , na lądzie jest bardziej zwinna, umie się podeprzeć na przednich kończynach, no i nie ma ich u nas w kraju; a foka to takie gramolące się stworzonko i bywa też w Bałtyku).No jak to, żeby były moje ukochane owoce i warzywa Cytat:
Mój unika jak może ![]() Upatrzyłam sobie Melisski (bym kliknęła, gdyby nie rozważania nt. rozmiaru), potem stwierdziłam, że będę wyglądać jak dzidzia piernik. Ale jak wczoraj przemoczyłam baleriny (tak woda płynęła ulicą, że nalała mi się górą do buta ) i mi stopy na czarno zafarbowały stwierdziłam, że to nie była taka głupia myśl z tymi Meliskami Ktoś mnie przekona w którąś stronę?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-14 o 08:54 |
||
|
|
|
#605 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Agnysko, ja nie
|
#606 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Też się wybieram do Poznania od jakiegoś roku Mogłabym śmignąć Pendolinem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kalosze jakie masz na myśli? ![]() Wiedziałam, co to ja jeszcze miałam Od miesiąca na pobliskiej latarni siada sobie bocian. Wczoraj przeniósł się na słup elektryczny naprzeciwko mojego okna, dziś znowu tam siedział (kij go wie jak on tam ląduje ). Myślicie, że to jakaś sugeracja w moim kierunku? Winter, a masz może szeroką stopę? Sory za pytanie takie wprost, ale nie umiem dojść czy powinnam brać swój rozmiar czy większy. Bo mam szeroką, a chciałam takie z trójkątnym przodkiem.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-14 o 09:15 |
|
|
|
|
#608 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Sama mam zwykłe czarne, ale jak widzę niektóre modele, to nawet żałuję, ze jestem taka zachowawcza.A, Winter - skończyłam te swoje zabiegi i przyznam, ze różnicę odczuwam minimalną. Może boli ciut mniej, ale na obcasy się jakoś nie mogę odważyć....
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
w mojej biedrze nie ma tych skarpetek złuszczających
![]() czy sa takie w rossmannie? albo w hebe?
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój synek ma fajne kalosze krokodylki ![]() Łączę się w bólu, u mnie już w piątek nie było.
|
|
#611 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Zacznę się martwić jak się będzie do domu wpraszał
|
|
#613 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
przeciwnie - to najwygodniejszy i bezproblemowy but, jaki mam w szafie - nci mu sie nie dzieje kompletnie. A 2 pary mam juz ponad 3 lata jak nie wiecej.A propo - dzisiaj ubrałam włąsnie Melissy -tzw. Sówki czarne
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#615 | |||
|
Zakorzenienie
|
mój też
tylko na wesela nosi i inne super ważne okazje ![]() Cytat:
![]() ja tak miałam z Emu, nie mogłam się przekonać, bo wydawały mi się dziwne, a jak kupiłam to sie zakochałam Cytat:
(na samą myśl mi słabo zwłaszcza ze w piątek wyjeżdżamy na wesele do Karpacza) Cytat:
|
|||
|
|
|
#616 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dlatego rozjasniaczem mi ciagle friz jedzie, bez tego z blondem mogłabym sie pozegnac w ogóle ![]() Ja mam własnie coś podobnego, jak na tym zdjęciu - obciecie niemla identyczne, tylko włosy nieco dłuzsze i boki nieco krótsze. Kolor tez taki jasny, tylko bardziej bezowy na ta chwilę. Zauwazylam, ze przy kolroze blond nie widac tak ubytku włosów ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------
|
|
#617 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#618 |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() Byśmy aby dziury na wylot nie wydrapały
|
#619 |
|
Nindżopesz
|
Parabelko, dotarł Rochas Femme no i... traumy nie ma ale nie ma też obiecywanej wytrawnej, wędzonej śliwki. Jeśli już to mirabelka na ciepło, miękko i słodko, w cynamonie, kwiatach, goździkach i pudrze. No właśnie, mogłabym mieć tak pafnący puder ale perfumy niekoniecznie.
Natomiast Elixir des Merveilles to pomarańczowe nadzienie Delicji zmieszane z płynem do robienia baniek L'Ambre nawet nie będę testować skoro wszędzie wyłażą bańki.
|
|
|
|
#620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy rudych włosach ciągle walczyłam z odcieniem cery, wyciągał wszystkie zaczerwienienia ![]() Cytat:
![]() moje od słońca wypłowiały, robią się naturalne pasemka i zaczynają sie zrównywać z rozjaśnionym dołem ![]() ale wszystko się może zdarzyć - 2 tygodnie do wyjazdu nie noszę, ale brać u mnie jest tyle, że chyba poczekam aż przecenią ![]() zresztą w naturze są w podobnej cenie dermo pharma
|
|
#621 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fasolka urośnie i bez 35 na plusie Kocham szparagówkę 2. Nie mam, ale chcę mieć, bier jak Cie kuszą, słyszałąm wyłącznie dobre opinie, a wyglądać potrafią zacnie. Cytat:
Nie wiem czemu wizualizowałąm sobie Ciebie w krótkim bobie? No to sama wiesz, że fryzura idealna ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#622 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Może dlatego, ze duzo gadałam o bobie? ![]() A jest jak na focie
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-08 o 19:35 |
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad bólu głuowy , gardła i przesyłki od Racheli
Jak ja ostro mocno pakuję próbki to Rachela jest prawdziwym mocarzem w tej kwestii
|
#624 |
|
Nindżopesz
|
Corii, Ty chudzino, nie lubię Cię!
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie jest idealnie?
Moim zdaniem odcień lepszy od platyny A figura bossska
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-14 o 12:15 |
|
|
|
#626 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() Ogólnie staram się nie wypowiadać na takie tematy ,ale misja mi czasem na to nie pozwala ![]() A co do lekarza, to zapomniałyśmy napisać że psychiatra na początku wyklucza inne choroby ,które mogą być przyczyną danego nastroju ...Psycholog ani terapeuta tego nie zrobi ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Ju powiedziała ze ekstra balejaż mam A to już naturel siwe pasma ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Aleś szczupła
|
|
#627 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zachorowałam na tą sukienkę 2. zacznie złazić ja warstwa pod będzie zregenerowana i gotowa do odkrycia moczenie stóp przyspiesza ten proces których skarpetek użyłaś?
|
|
#629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
no i musi być z bawe łny albo lnu 2 tych samych których Ty używa;łaś , mocze je od 3 dni ![]() BIERZ JĄ !!!!!! Będzie Ci pasować
|
|
#630 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No, właśnie. Jeśli o mnie chodzi - raczej
i nie chodzi o jakiś terror młodości itepe, zmarchy mogą być, opalam się pasjami mimo świadomości skutków. Po prostu lubię być jednolitego koloru. Całkiem siwa mogłabym być, choć może jeszcze nie teraz ![]() Betty, w pierwszej chwili pomyślałam, ze ta mała czarna i wtedy faktycznie
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

(na razie mnie oszczędzają i w dużych ilościach wyrastają tylko od spodu, od góry sporadycznie i wtedy wyrywam

). Myślicie, że to jakaś sugeracja w moim kierunku? 

zwłaszcza ze w piątek wyjeżdżamy na wesele do Karpacza) 
i nie chodzi o jakiś terror młodości itepe, zmarchy mogą być, opalam się pasjami mimo świadomości skutków. Po prostu lubię być jednolitego koloru. Całkiem siwa mogłabym być, choć może jeszcze nie teraz