|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !
Cytat:
![]() powodzonka!!! |
|
|
|
|
#4232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to kciuki ![]() i żeby Ci pęcherz nie przeszkadzał w zdawaniu
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem z Wro, wszędzie ta sama kicha
tylko na Kamieńskiego jeszcze nie rodziłam :PWszędzie bidnie, syf w kiblach, doktory małomówne, położne różnie. O zzo nigdy nie prosiłam ani inne bajery, więc nie wiem, gdzie co i jak ![]() ALE... miała od lipca ruszyć prywatna klinika położnicza przy Borowskiej, poród za ok. 6 tys. - high life i full wypas - KTOŚ COŚ WIE??? Cytat:
* nie mów co kupujesz, to nie będzie gadać - a poza ty nie tak łatwo "pożyczyć" fotelik, teraz mało kto sobie kisi w piwnicy i na prawo i lewo wypożycza, wszyscy wystawiają na sprzedaż albo trzymają dla młodszego dzieciątka planowanego, i niekoniecznie chcą się w międzyczasie dzielic ![]() ALE WAS WKURZĘ TERAZ ;D Wygrałam ten fotelik - JANE MATRIX 0-18 kg, CZERWONY, jak nowy, rozkładany zupełnie na płasko
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2015-07-14 o 21:55 |
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
obstawiam 300-400zł
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Ni to Zależy jak z adamexie widać, może poprostu mają na składzie taki jak chcesz
ale w Smyku tez mi powiedział, że na składzie nie,maj żadnego a dostawę będą mieć dopiero po 15 sierpnia i tylko kilka wiec nie wiadno jakie omo jakie kolory a na zamówienie się będzie czekac poza tyn ja nie potrzebuje na juz wiec ważne ze zamówiony
|
#4236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tu masz nawet taką pościelhttp://allegro.pl/2el-posciel-do-loz...383036692.html |
|
|
|
|
#4237 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama pamiętam jak sie jaralam np. grajac w karty z rodzicami Wszystko ma swoje uroki, choc zmiany zawsze budzą obawy.Tż w sumie mniej tę zmianę przeżywa ale on starszy, prawie 30-tka na karku i chyba zwyczajnie sie nacieszyl samodzielna dorosloscia w życiu tyle co chcial. Ja w sumie tez ale mam 26 lat to jednak troche krocej "szalalam" niz on, no niesprawiedliwe toto Powinnam mu teraz dziecko na 3 lata zostawic a sama jeszcze isc w tango jeszcze łapac z życia co moje zeby bylo po rowno Cytat:
Ja o parasolce niz mysle na razie, nie mialabym gdzie tego trzymac W Smyku licze bardziej ze wezme odrazu fotelik Maxi Cosi i moze na jaki rabat sie zalapie ![]() Cytat:
![]() W ogole to "moj" szpital finansowo cięzko przędzie, choc ma dobrych specjalistow i zajmuja sie najciezszymi przypadkami. W sumie pewnie dlatego nie maja $ jak musza robic drogie zabiegi itp. Mialam do wyboru 4 szpitale z czego 3 po remontach z fajnym sprzetem ale kadra do doopy na zasadzie "rodz se sama albo won" i ten jeden z niby super kadra, oddzialem neonatologicznym ale traktem i salami z glebokiego PRLu... No wiec wybralam ten, szczegolnie ze jeszcze mam go najblizej Ale ponoc robia remont traktu porodowego i nie bede rodzic juz na tym trakcie dla 5 osob oddzielonym zaslonkami i z jedna zapchana lazienka ![]() Cytat:
Juz myslalam ze zostane do porodu bez szafy i krzesel a aktualnie ani jednego w domu nie mam Farbe na pewno wezme nietoksyczna, wlasnie chce akrylowa jakas. Za duzo nie bede machac bo meble ogolnie niezniszczone ale wyblakle ciemny braz i na czarny polmat chce je trzasnac Cytat:
|
|
#4238 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pokaż linka jak wygląda ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolałan parasoleczke do wózka zamówić od razu bo mi jeszcze kolor pajero wycofała i potem nie domowie
a foteliki widziałam ze np tańsze niż w Smyku mają e świecie dziecka na stronie internetowej, wiec chcemy podjechać do stacjonarnego u nas
|
#4240 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki rozmiar prześcieradła się kupuje do kołyski?!
|
|
|
|
#4241 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) W sumie i tak to takie małe i pewnie z 2,3 pralki max będą wszystkiego więc luz...Oj ja też bym miała kosmiczną zgagę:P Cytat:
Nie przejmuj się komentarzami rodziny, niech się sobą zajmują, nie mów w ogóle co kupujesz. Co do gadania przez komórkę to ogólnie chyba to mało zdrowe ja jak krótko gadam to do ucha, a jak dłużej to zawsze głośnomówiący. Z takich hitów, to nie można niby jeść żarcia z mikrofalówki i trzymać się od niej z daleka jak działa. Cytat:
W razie czego umów się z Nel, żeby Ci podpowiadała, w końcu razem się uczyłyście
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
No i Pani dziękujemy już :P
Wylicytowałam za................... 26 pln plus 25 kurier ![]() Lecę płacić, bo się panna sprzedająca rozmyśli jeszcze :P
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Więcej się napisać nie dało ?! rzuciłam tylko okiem bo nnie dam rady nadrobić
wróciliśmy padnięci bo 90km jazdy w jedną stronę, głodni więc szybko zrobiłam jajeczniczkę z pieczarkami, pomidorkiem i cebulką zieloną, myć się i lulu, bo tż jutro pierwszy dzień do pracy ale kupiliśmy no i już blachy i ubezpieczenie mamy bo tu trzeba to odrazu załatwić, dlatego 2 razy trza było jeździć ale najważniejsze że jest i śmiga Cytat:
piękne są widzę, że Pasztetnik się odezwała idę myć się i spać. dobranoc
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaz . bo nie wierze a moze byc tak ze sie sprzedająca wycofa jak taka mala kwota?
Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2015-07-14 o 22:38 |
|
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/fotelik-samochodow...522730673.html
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() Normalnie w szoku jestem, już zapłaciłam, się okaże jak go dostanę, czy rzeczywiście stan idealny kolor oczoj.bny w każdym razie hahhaahahhahahh chyba że tak na foto tylko wyszedł
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
skubana
jak Ty to robisz, tez chce taki ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- ale super sie rozklada, dzidzia sie nie męczy tak jak w tych innych fotelikach... |
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4249 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() no nieeeeeee... :P:P Cytat:
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to chyba zależy od materacyka w kołysce
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
od dzisiaj poluje na licytacje haha
![]() Amelia my mamy 3 drzwiowe i nie wiem jak to bedzie z dwojka dzieci, dwoma fotelikami i wozkiem w bagazniku ale moze damy rade
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tam grzebanie i polowanie na okazje naprawdę relaksuje po całym dniu w tym zwierzyńcu-babińcu choć mój mąż twierdzi, że to sklasyfikowana jednostka chorobowa jest
|
|
#4253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z matką mam nauczkę, nic jej nie będę mówić, a paczki będę adresowała do teściowej ![]() normalnie mnie teściowa ostatnio rozbawiła, pytała czy mam już wózek wybrany i mówiła, żebyśmy byle czego nie kupili, że już woli nam dołożyć i się nie wstydzić jak będzie z małą na spacer chodziła zadziwia mnie ta kobieta, jest zupełnie inna jak moja matka...
|
||
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
My też mamy 3 drzwiowy :-(
Okej dziewczynki lecę spać, bo jutro lecę na gkukozee
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie przeglądam i zupelnie przypadkiem znalazłam wózek za 1zł, konczy sie jutro, jakby nikt nie licytowal to ciekawe czy by mi go ktos wyslal za 2zł np? wątpie.. to tez ryzyko . bo przelejesz kase np 2zl+25 przesylka i 27 nie Twoje :P
|
|
|
|
#4256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zmykam do spania, dobrej nocki dziewczynki |
|
|
|
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
Mnie moj ojciec ostatnio probowal mi opchnac na wozek dla swego wnuka wozek po mnie
Qrde staroc z PRL, bylby moze i fajny ale 25 lat stal w piwnicy to pordzewialy caly i poplesnialy w srodku a on "wypierzesz sobie i bedzie jak nowy", fuj ![]() Lece też spac, bo jutro z rana czeka mnie glukoza, mniam!
|
#4258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4259 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to długo pewnie ![]() Cytat:
![]() A jeśli to nie tajemnica, to czym jeździcie? Zmieścicie 3 foteliki dziecięce? Cytat:
![]() Malinowa Picanto fajowe jest
|
|
#4260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

domowilam tez parasolke od razu w kolorze

tylko na Kamieńskiego jeszcze nie rodziłam :P
* nie mów co kupujesz, to nie będzie gadać - a poza ty nie tak łatwo "pożyczyć" fotelik, teraz mało kto sobie kisi w piwnicy i na prawo i lewo wypożycza, wszyscy wystawiają na sprzedaż albo trzymają dla młodszego dzieciątka planowanego, i niekoniecznie chcą się w międzyczasie dzielic 

Powinnam mu teraz dziecko na 3 lata zostawic a sama jeszcze isc w tango jeszcze łapac z życia co moje zeby bylo po rowno