Mamusie październikowe 2015, część 4 :) ! - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-14, 21:41   #4231
Daisy 85
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Pasztetnik ja zamówiłam przez stronę adamex, żeby mi przysłali do domu domowilam tez parasolke od razu w kolorze za całość chyba niecałe 1500zl w Smyku nie mieli na stanie i tez bym czekała na te wózki czeka się teraz do końca sierpnia, początek września wiec warto zamówić juz
Ja się zapatruję na ten i tu realizacja jest w 11dni

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
wpadam tylko prosic was o kciuki jutro o 9 rano mam teorie
powodzonka!!!
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 21:42   #4232
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie nadrobie was dzis po pochlonela mnie nauka wpadam tylko prosic was o kciuki jutro o 9 rano mam teorie rano nede pisac ale jakby ktora spala jeszcze to juz w nocy niech sciska
A tak po za tym do doktorek dal mi na te bialko w moczu furaginum i latam sikac jak glupia a piczka tak piecze ze uuu masakra :P

No to kciuki
i żeby Ci pęcherz nie przeszkadzał w zdawaniu
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 21:53   #4233
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMI2014 Pokaż wiadomość
Borowska ma dobrą neonatologię ale ja nie chcę tam
Ja jestem z Wro, wszędzie ta sama kicha tylko na Kamieńskiego jeszcze nie rodziłam :P
Wszędzie bidnie, syf w kiblach, doktory małomówne, położne różnie.
O zzo nigdy nie prosiłam ani inne bajery, więc nie wiem, gdzie co i jak
ALE... miała od lipca ruszyć prywatna klinika położnicza przy Borowskiej, poród za ok. 6 tys. - high life i full wypas - KTOŚ COŚ WIE???

Cytat:
Napisane przez Daisy 85 Pokaż wiadomość
Ale mnie matka wkurzyła, wypatrzyłam fotelik na licytacji (Elve mam nadzieję, że nie ten sam co Ty) i jej o tym mówię, to ta, że szastam kasą, że przecież mogę pożyczyć od kogoś... k..wa nie płaci a liczy nam każdą p.......ną złotówkę wydaną na małą i ciągle tylko gada, że ździwiam...
Współczuję * nie mów co kupujesz, to nie będzie gadać - a poza ty nie tak łatwo "pożyczyć" fotelik, teraz mało kto sobie kisi w piwnicy i na prawo i lewo wypożycza, wszyscy wystawiają na sprzedaż albo trzymają dla młodszego dzieciątka planowanego, i niekoniecznie chcą się w międzyczasie dzielic

ALE WAS WKURZĘ TERAZ ;D

Wygrałam ten fotelik - JANE MATRIX 0-18 kg, CZERWONY, jak nowy, rozkładany zupełnie na płasko kto zgadnie za ile, temu konia z rzędem :P
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2015-07-14 o 21:55
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 21:57   #4234
Amelie04
Zakorzenienie

obstawiam 300-400zł
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 21:59   #4235
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Ni to Zależy jak z adamexie widać, może poprostu mają na składzie taki jak chcesz ale w Smyku tez mi powiedział, że na składzie nie,maj żadnego a dostawę będą mieć dopiero po 15 sierpnia i tylko kilka wiec nie wiadno jakie omo jakie kolory a na zamówienie się będzie czekac poza tyn ja nie potrzebuje na juz wiec ważne ze zamówiony
Stary 2015-07-14, 22:10   #4236
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
U mnie jest ten problem, że łóżeczko będzie w dużym pokoju, gdzie ściany są jasnożołte i nie wiem czy szarości nie pogryzą się z nimi.
Patrz jak ładnie wygląda szary z żółtym tu masz nawet taką pościel
http://allegro.pl/2el-posciel-do-loz...383036692.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg op_52szarocytrynpaski.jpg (70,4 KB, 2 załadowań)
Stary 2015-07-14, 22:11   #4237
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Pasztetnik fajnie, że jesteś
Kciuki za świniaczki
Też tak z Tżtem mieliśmy zanim się młody pojawił, że lubiliśmy spontanicznie gdzieś wyskoczyć nieraz, a czasem pojechać gdzieś po prostu przed siebie i bez celu Kochałam to i tęsknię za tym czasami
Teraz od czasu do czasu urywamy się porzucając dziecię z babcią - to dopiero jest uczucie wolności
Ale z młodym też jest fajnie, zupełnie inaczej. Inne rzeczy cieszą, inne wycieczki się organizuje i im jest większy tym ciekawiej spędzamy czas we trójkę A jak strasznie mnie cieszy kiedy uda się zorganizować coś co dziecku sprawia radość
W sumie masz rację, koniec jednego oznacza początek nowego Sama pamiętam jak sie jaralam np. grajac w karty z rodzicami Wszystko ma swoje uroki, choc zmiany zawsze budzą obawy.
Tż w sumie mniej tę zmianę przeżywa ale on starszy, prawie 30-tka na karku i chyba zwyczajnie sie nacieszyl samodzielna dorosloscia w życiu tyle co chcial. Ja w sumie tez ale mam 26 lat to jednak troche krocej "szalalam" niz on, no niesprawiedliwe toto Powinnam mu teraz dziecko na 3 lata zostawic a sama jeszcze isc w tango jeszcze łapac z życia co moje zeby bylo po rowno

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Pasztetnik ja zamówiłam przez stronę adamex, żeby mi przysłali do domu domowilam tez parasolke od razu w kolorze za całość chyba niecałe 1500zl w Smyku nie mieli na stanie i tez bym czekała na te wózki czeka się teraz do końca sierpnia, początek września wiec warto zamówić juz
Aaa Ja o parasolce niz mysle na razie, nie mialabym gdzie tego trzymac W Smyku licze bardziej ze wezme odrazu fotelik Maxi Cosi i moze na jaki rabat sie zalapie

Cytat:
u nas na sr nie ma takich wypasów jak psycholog, pani od laktacji, itp. tylko sucha teoria... szczerze to trochę rozczarowana jestem, gratisów też nie dostajemy...
:
U mnie moze jest bo chodze na płatna SR Bo niestety w tym szpitalu na NFZ zlikwidowali

W ogole to "moj" szpital finansowo cięzko przędzie, choc ma dobrych specjalistow i zajmuja sie najciezszymi przypadkami. W sumie pewnie dlatego nie maja $ jak musza robic drogie zabiegi itp. Mialam do wyboru 4 szpitale z czego 3 po remontach z fajnym sprzetem ale kadra do doopy na zasadzie "rodz se sama albo won" i ten jeden z niby super kadra, oddzialem neonatologicznym ale traktem i salami z glebokiego PRLu... No wiec wybralam ten, szczegolnie ze jeszcze mam go najblizej Ale ponoc robia remont traktu porodowego i nie bede rodzic juz na tym trakcie dla 5 osob oddzielonym zaslonkami i z jedna zapchana lazienka Ale kasy na dokonczenie zabraklo i przerwali i teraz sie rodzi prowizorycznie na patologii w pokojach ale przynajmniej 1-osobowych hihi

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Hyhy
Pasztetnik, ja pół ciąży się babrałam w akrylowych emaliach do mebli, bo średniej córce robiłam sama cały komplet - biblioteczki, biurko, komodę, krzesła, stolik - więc w wodnych/ akrylowych i innych nietoksycznych z atestem i bezzapachowych możesz się nawet tarzać
To było z Lili, a teraz z kolei w wodnych bejcach do drewna siedzę, drewnochronach etc - ale to też w nietoksycznych i na świeżym powietrzu
Maluj na zewnątrz albo przy otwartych oknach i uważaj czym malujesz po prostu *
Uff, to mnie pocieszylas Juz myslalam ze zostane do porodu bez szafy i krzesel a aktualnie ani jednego w domu nie mam Farbe na pewno wezme nietoksyczna, wlasnie chce akrylowa jakas. Za duzo nie bede machac bo meble ogolnie niezniszczone ale wyblakle ciemny braz i na czarny polmat chce je trzasnac

Cytat:
Nie nadrobie was dzis po pochlonela mnie nauka wpadam tylko prosic was o kciuki jutro o 9 rano mam teorie rano nede pisac ale jakby ktora spala jeszcze to juz w nocy niech sciska
A tak po za tym do doktorek dal mi na te bialko w moczu furaginum i latam sikac jak glupia a piczka tak piecze ze uuu masakra :P
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 22:17   #4238
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Współczuję * nie mów co kupujesz, to nie będzie gadać - a poza ty nie tak łatwo "pożyczyć" fotelik, teraz mało kto sobie kisi w piwnicy i na prawo i lewo wypożycza, wszyscy wystawiają na sprzedaż albo trzymają dla młodszego dzieciątka planowanego, i niekoniecznie chcą się w międzyczasie dzielic

ALE WAS WKURZĘ TERAZ ;D

Wygrałam ten fotelik - JANE MATRIX 0-18 kg, CZERWONY, jak nowy, rozkładany zupełnie na płasko kto zgadnie za ile, temu konia z rzędem :P
Kuzynka może pożyczyć, ale nie będzie kompatybilny z moim wózkiem, zresztą dobry zwyczaj nie pożyczaj, zarysuję czy poplamię i będzie więcej pi......nia, jeszcze mnie stać na fotelik dla dziecka, tym bardziej, że czekaliśmy na tą ciążę 5lat, więc niech mi matka nie psuje radosci z kupowania

pokaż linka jak wygląda

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
U mnie moze jest bo chodze na płatna SR Bo niestety w tym szpitalu na NFZ zlikwidowali
to zmienia postać rzeczy
Stary 2015-07-14, 22:19   #4239
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Ja wolałan parasoleczke do wózka zamówić od razu bo mi jeszcze kolor pajero wycofała i potem nie domowie a foteliki widziałam ze np tańsze niż w Smyku mają e świecie dziecka na stronie internetowej, wiec chcemy podjechać do stacjonarnego u nas
Stary 2015-07-14, 22:20   #4240
Daisy 85
Wtajemniczenie

Jaki rozmiar prześcieradła się kupuje do kołyski?!
Stary 2015-07-14, 22:28   #4241
amelia177
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Oj przepraszam. Porabałam linki. Ten zamówiłam http://allegro.pl/show_item.php?item=5460951399. Aż się sama wystraszyłam że nie ten co chciałam
A czemu ten z kokosem a nie sam lateksowy ?

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Ja też mam ciuszki po synku szwagierki i nie zawacham się ich użyć Nie chciałam samych słodziachnych

Prać
Cytat:
Ja bym wyprała, zawsze to świeższe dla maleństwa
zgaga by mnie zniszczyła po takiej uczcie
No to ojciec prać ) W sumie i tak to takie małe i pewnie z 2,3 pralki max będą wszystkiego więc luz...

Oj ja też bym miała kosmiczną zgagę:P

Cytat:
u nas na sr nie ma takich wypasów jak psycholog, pani od laktacji, itp. tylko sucha teoria... szczerze to trochę rozczarowana jestem, gratisów też nie dostajemy...

Dziewczyny czy to prawda, że w ciaży nie wolno długo rozmawiać przez komórkę?!

Ale mnie matka wkurzyła, wypatrzyłam fotelik na licytacji (Elve mam nadzieję, że nie ten sam co Ty) i jej o tym mówię, to ta, że szastam kasą, że przecież mogę pożyczyć od kogoś... k..wa nie płaci a liczy nam każdą p.......ną złotówkę wydaną na małą i ciągle tylko gada, że ździwiam...
Ja też nie jestem jakoś czadowo zadowolona ze SR, te ćwiczenia nuda, albo hardcory jak te pompki ostatnio, filmy z lat 70, opowiastki "sponsorowane" przez firmy od wózków, krew pępowinową itp. a jak ostatnio były konkrety mówione przez położną, w stylu co zabrać do szpitala to gadała jakby ją ktoś gonił i skończyła przed czasem :/

Nie przejmuj się komentarzami rodziny, niech się sobą zajmują, nie mów w ogóle co kupujesz.

Co do gadania przez komórkę to ogólnie chyba to mało zdrowe ja jak krótko gadam to do ucha, a jak dłużej to zawsze głośnomówiący. Z takich hitów, to nie można niby jeść żarcia z mikrofalówki i trzymać się od niej z daleka jak działa.

Cytat:
Trzymamy kciuki! Zdasz, bo kto jak nie Ty W razie czego umów się z Nel, żeby Ci podpowiadała, w końcu razem się uczyłyście

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 22:28   #4242
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
obstawiam 300-400zł
No i Pani dziękujemy już :P

Wylicytowałam za...................

26 pln

plus 25 kurier

Lecę płacić, bo się panna sprzedająca rozmyśli jeszcze :P
Kubulek
Stary 2015-07-14, 22:29   #4243
malinowa4
Zakorzenienie

Więcej się napisać nie dało ?! rzuciłam tylko okiem bo nnie dam rady nadrobić wróciliśmy padnięci bo 90km jazdy w jedną stronę, głodni więc szybko zrobiłam jajeczniczkę z pieczarkami, pomidorkiem i cebulką zieloną, myć się i lulu, bo tż jutro pierwszy dzień do pracy ale kupiliśmy auto nieduże ale chcieliśmy jak najmłodsze jak najtaniej kupić a budżet ograniczony - wiadomo za większe się więcej płaci. no i mamy - KIA PICANTO , czerwona, 5-cio drzwiowa z klimą, rocznik '09 , 56tys przebiegu. najważniejsze te drzwi bo ciężko by dziecko było wkładać przez fotel tak jak w poprzednim mieliśmy no i już blachy i ubezpieczenie mamy bo tu trzeba to odrazu załatwić, dlatego 2 razy trza było jeździć ale najważniejsze że jest i śmiga

Cytat:
SÓWKI ale ja mam w ogóle kota na punkcie sówek i Kuba 80% ciuchów ma w sówki, kiedyś jak się wezę na poważnie za pranie i praswanie ciuszków, to Wam pokażę kompletny ześwir jestem, Lila też ma same sówki prawie
jaaaa zamówiłam sówki! piękne są

widzę, że Pasztetnik się odezwała

idę myć się i spać. dobranoc
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 22:34   #4244
rita_k
Zadomowienie

Cytat:

26 pln

plus 25 kurier

rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 22:36   #4245
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:

26 pln

plus 25 kurier

no co Ty gadasz
pokaz . bo nie wierze a moze byc tak ze sie sprzedająca wycofa jak taka mala kwota?

Edytowane przez Amelie04
Czas edycji: 2015-07-14 o 22:38
Stary 2015-07-14, 22:42   #4246
Oliath
Zakorzenienie

http://allegro.pl/fotelik-samochodow...522730673.html

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
no co Ty gadasz
pokaz . bo nie wierze a moze byc tak ze sie sprzedająca wycofa jak taka mala kwota?
No wiesz - nikt jej siłą nie zmusi, żeby mi wysłała
Normalnie w szoku jestem, już zapłaciłam, się okaże jak go dostanę, czy rzeczywiście stan idealny kolor oczoj.bny w każdym razie hahhaahahhahahh chyba że tak na foto tylko wyszedł
Kubulek
Stary 2015-07-14, 22:43   #4247
Amelie04
Zakorzenienie

skubana jak Ty to robisz, tez chce taki

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

ale super sie rozklada, dzidzia sie nie męczy tak jak w tych innych fotelikach...
Stary 2015-07-14, 22:44   #4248
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
http://allegro.pl/fotelik-samochodow...522730673.html

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

No wiesz - nikt jej siłą nie zmusi, żeby mi wysłała
Normalnie w szoku jestem, już zapłaciłam, się okaże jak go dostanę, czy rzeczywiście stan idealny kolor oczoj.bny w każdym razie hahhaahahhahahh chyba że tak na foto tylko wyszedł
Nieźle
Stary 2015-07-14, 22:48   #4249
amelia177
Rozeznanie

Cytat:

26 pln

plus 25 kurier

no nieeeeeee... :P:P

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
Więcej się napisać nie dało ?! rzuciłam tylko okiem bo nnie dam rady nadrobić wróciliśmy padnięci bo 90km jazdy w jedną stronę, głodni więc szybko zrobiłam jajeczniczkę z pieczarkami, pomidorkiem i cebulką zieloną, myć się i lulu, bo tż jutro pierwszy dzień do pracy ale kupiliśmy auto nieduże ale chcieliśmy jak najmłodsze jak najtaniej kupić a budżet ograniczony - wiadomo za większe się więcej płaci. no i mamy - KIA PICANTO , czerwona, 5-cio drzwiowa z klimą, rocznik '09 , 56tys przebiegu. najważniejsze te drzwi bo ciężko by dziecko było wkładać przez fotel tak jak w poprzednim mieliśmy no i już blachy i ubezpieczenie mamy bo tu trzeba to odrazu załatwić, dlatego 2 razy trza było jeździć ale najważniejsze że jest i śmiga

jaaaa zamówiłam sówki! piękne są

widzę, że Pasztetnik się odezwała

idę myć się i spać. dobranoc
fajne autko, takie zgrabne i pewnie mało pali. Ja mam auto 3 drzwiowe...oj będzie ciężko z tym fotelikiem :/

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 22:48   #4250
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Kuzynka może pożyczyć, ale nie będzie kompatybilny z moim wózkiem, zresztą dobry zwyczaj nie pożyczaj, zarysuję czy poplamię i będzie więcej pi......nia, jeszcze mnie stać na fotelik dla dziecka, tym bardziej, że czekaliśmy na tą ciążę 5lat, więc niech mi matka nie psuje radosci z kupowania

pokaż linka jak wygląda
Dokładnie w tej sytuacji wszyscy powinni tę radość podzielać, a nie Twoje pieniądze oszczędzać
Cytat:
Jaki rozmiar prześcieradła się kupuje do kołyski?!
a to chyba zależy od materacyka w kołysce
Kubulek
Stary 2015-07-14, 22:50   #4251
Amelie04
Zakorzenienie

od dzisiaj poluje na licytacje haha

Amelia my mamy 3 drzwiowe i nie wiem jak to bedzie z dwojka dzieci, dwoma fotelikami i wozkiem w bagazniku ale moze damy rade
Stary 2015-07-14, 22:53   #4252
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
skubana jak Ty to robisz, tez chce taki

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

ale super sie rozklada, dzidzia sie nie męczy tak jak w tych innych fotelikach...
a grzebię sobie po prostu, i licytuję dopiero w ostatniej minucie aukcji
Mnie tam grzebanie i polowanie na okazje naprawdę relaksuje po całym dniu w tym zwierzyńcu-babińcu choć mój mąż twierdzi, że to sklasyfikowana jednostka chorobowa jest
Kubulek
Stary 2015-07-14, 22:54   #4253
Daisy 85
Wtajemniczenie

szok!!! w ogóle nie zniszczony

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Co do gadania przez komórkę to ogólnie chyba to mało zdrowe ja jak krótko gadam to do ucha, a jak dłużej to zawsze głośnomówiący. Z takich hitów, to nie można niby jeść żarcia z mikrofalówki i trzymać się od niej z daleka jak działa.
No chyba też na głośnomówiący będę włączać, bo dziś w mężem 3h przegadałam...
a z matką mam nauczkę, nic jej nie będę mówić, a paczki będę adresowała do teściowej

normalnie mnie teściowa ostatnio rozbawiła, pytała czy mam już wózek wybrany i mówiła, żebyśmy byle czego nie kupili, że już woli nam dołożyć i się nie wstydzić jak będzie z małą na spacer chodziła zadziwia mnie ta kobieta, jest zupełnie inna jak moja matka...
Stary 2015-07-14, 22:54   #4254
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

My też mamy 3 drzwiowy :-(

Okej dziewczynki lecę spać, bo jutro lecę na gkukozee
Stary 2015-07-14, 22:56   #4255
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tam grzebanie i polowanie na okazje naprawdę relaksuje po całym dniu w tym zwierzyńcu-babińcu choć mój mąż twierdzi, że to sklasyfikowana jednostka chorobowa jest
tak sobie przeglądam i zupelnie przypadkiem znalazłam wózek za 1zł, konczy sie jutro, jakby nikt nie licytowal to ciekawe czy by mi go ktos wyslal za 2zł np? wątpie.. to tez ryzyko . bo przelejesz kase np 2zl+25 przesylka i 27 nie Twoje :P
Stary 2015-07-14, 22:57   #4256
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też lubię grzebać w necie i licytować, ale takich perełek jakoś nie znajduję

Zmykam do spania, dobrej nocki dziewczynki
Stary 2015-07-14, 22:59   #4257
Pasztetnik
Zadomowienie

Mnie moj ojciec ostatnio probowal mi opchnac na wozek dla swego wnuka wozek po mnie Qrde staroc z PRL, bylby moze i fajny ale 25 lat stal w piwnicy to pordzewialy caly i poplesnialy w srodku a on "wypierzesz sobie i bedzie jak nowy", fuj

Lece też spac, bo jutro z rana czeka mnie glukoza, mniam!
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 22:59   #4258
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
tak sobie przeglądam i zupelnie przypadkiem znalazłam wózek za 1zł, konczy sie jutro, jakby nikt nie licytowal to ciekawe czy by mi go ktos wyslal za 2zł np? wątpie.. to tez ryzyko . bo przelejesz kase np 2zl+25 przesylka i 27 nie Twoje :P
musisz patrzeć na komentarze sprzedającego, jak ma dobre i się szanuje to towar wyśle, bo możesz mu narobić syfu na allegro... to jego ryzyko jak wystawia towar bez ceny minimalnej, bo szkoda mu zapłacić parę złotych więcej za wystawienie towaru
Stary 2015-07-14, 22:59   #4259
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Patrz jak ładnie wygląda szary z żółtym tu masz nawet taką pościel
http://allegro.pl/2el-posciel-do-loz...383036692.html
Będą mi się te pościele śniły w nocy i to długo pewnie

Gratki
A jeśli to nie tajemnica, to czym jeździcie? Zmieścicie 3 foteliki dziecięce?

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
fajne autko, takie zgrabne i pewnie mało pali. Ja mam auto 3 drzwiowe...oj będzie ciężko z tym fotelikiem :/
My przez prawie 2 lata życia młodego jeździliśmy 3-drzwiowym Punto i super się sprawdziło całkiem wygodnie było, zwłaszcza że tam drzwi szerokie i nawet lepiej się ten pierwszy fotelik montowało niż do auta 5-drzwiowego

Malinowa Picanto fajowe jest Nawet mojemu mężowi się wygodnie jeździło, ale wózka tam chyba w bagażnik się nie da zmieścić
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 23:00   #4260
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Mnie moj ojciec ostatnio probowal mi opchnac na wozek dla swego wnuka wozek po mnie Qrde staroc z PRL, bylby moze i fajny ale 25 lat stal w piwnicy to pordzewialy caly i poplesnialy w srodku a on "wypierzesz sobie i bedzie jak nowy", fuj

Lece też spac, bo jutro z rana czeka mnie glukoza, mniam!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości