Scent Bar LVII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-15, 10:43   #691
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. ramiona szersze od bioder.
2. może to kwestia predyspozycji, odpowiednich ćwiczeń + diety?
Ja przy moich przedciążowych 170/51 też byłam szkielecikiem w smalcu a ćwiczenia siłowe z ciężarkami rzędu 10 kg g...o dawały, mięśni żadnych się nie dorobiłam. Więęęc już nawet nie chce mi się próbować, byle chudym być i dobrze wyglądać w ciuchach
1.o , to jestem rożek

2.mięśnie zaczynają rosnąc po kilku miesiącach regularnych dobrze dobranych ćwiczeń , i u kobiety nigdy bez chemicznego wspomagania nie urosną do dużych rozmiarów . Jeżeli będzie się mieć normalną warstwę tkanki tłuszczowej , mogą być nawet niewidoczne , żeby u baby były mięśnie widoczne , trzeba się prawie całkowicie odtłuścić . Poza tym 10 kg dla osoby nigdy nie ćwiczącej to za dużo i nic nie da . No i jak się ćwiczy trzeba jeść białko , bo z powietrza mięsień się nie zbuduje , tylko spali .

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Kosmos mi świadkiem, ze w zyciu zadnej diety nie stosowałamprzeciwnie - niezdrowymi i kalorycznymi rzeczami się lubie zapychać i ciagle mam problem z ze zmieniejszem ilosci pozeranego cukru No, ale nigdy nie miałam nadwagi, wiec moze dlatego ....
To jesteś typ metabolizmu Śnieżki - żre w hurtowych ilościach i nie tyje (Śnieżka - córka małża , 167 cm , w największych porywach 51 kg )

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 10:45   #692
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2.mięśnie zaczynają rosnąc po kilku miesiącach regularnych dobrze dobranych ćwiczeń , i u kobiety nigdy bez chemicznego wspomagania nie urosną do dużych rozmiarów . Jeżeli będzie się mieć normalną warstwę tkanki tłuszczowej , mogą być nawet niewidoczne , żeby u baby były mięśnie widoczne , trzeba się prawie całkowicie odtłuścić . Poza tym 10 kg dla osoby nigdy nie ćwiczącej to za dużo i nic nie da . No i jak się ćwiczy trzeba jeść białko , bo z powietrza mięsień się nie zbuduje , tylko spali .
To wszystko prawda
Mnie własnie miesnie i waga ruszyły po kilku miesiacach ćwiczeń W sensie waga w góre, nie w dól, bo nic nie zrzucałam. Z tym, ze te kg na plusie, to własnie miesnie Sama jestem ciekawa, jaki mam teraz stosunek miesni do tłuszczu - procentowy. Ponoc na siłkach niektórych sa urządzenia,, które to mierza, ale na siłownie sie chodzę i nei wiem, czy musiałabym zapłacic za taki pomiar, jakbym sie wybrała tam.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 10:45   #693
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Spoora ćwiczę/ćwiczyłam Jillian Michaels - wszystkie jej treningi. Od czasu do czasu Ewkę też i Mel B i jakies tam pojedyńcze filmiki i ćwiczenia, typu planki, przysiady, etc. Ale generalnie Jill u mnie góra. Wyjątkowo pasują mi jej treningi.
Jeszcze od czasu do czasu biegam. Niedawno zaczełam dodatkowo na brzuch ćwiczenia Aerobiczną szóstkę Weidera - fajnie dają wycisk
wszystkie powyższe ćwiczyłam, dieta MŻ i ni huhu zarysu mięsni na brzuchu nie widać
ćwiczenia Jilian mam, z raz zrobiłam 30 days shred vol.1, moze się wezmę i zacznę częściej ćwiczyć jej treningi
Stary 2015-07-15, 10:55   #694
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
To jesteś typ metabolizmu Śnieżki - żre w hurtowych ilościach i nie tyje (Śnieżka - córka małża , 167 cm , w największych porywach 51 kg )
Wyjasnijmy sobie coś przy okazji - owszem, jem co chcę, ale NIGDY w ilosciach przesadnych i nie dlatego, ze się powstrzymuję - po prostu mam malolitrazowy zoładek i nigdy nie daje rady zjeść nie wiem ile I moze w tym jest tez - prócz metabolizmu - klucz do szczupłosci - wszystko, ale nie w nadmiarze
Dodam jeszcze, ze stres mnie odchudza. Jakis czas temu przez 2-3 lata miałam stresujace zycie, to wazylam 45-46 kg. Teraz 48-49.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
wszystkie powyższe ćwiczyłam, dieta MŻ i ni huhu zarysu mięsni na brzuchu nie widać
ćwiczenia Jilian mam, z raz zrobiłam 30 days shred vol.1, moze się wezmę i zacznę częściej ćwiczyć jej treningi
Bo Weider wcale nie odchudza! Weidera sie robi, jak juz człowiek jest odchudzony i chce zarysowac i wzmocnic miesnie brzucha

Od 30 dayshred to zaczynałam, jak wiekszosc maniaczek Jill chyba
Potem były inne programy. W tym Banish cwiczony sam codzien przez poltra ponad miesiaca, czyli samo cardio, zeby tłuszcz zbic i dac zielone swiatlo dla kształtowania meisni. Wiec na początku waga byla stała ok 46 -47 kg, a po ok 8-9 miesiacach cwiczen, kiedy to miesnie zaczeły ładnie ewoluować bylo juz ok 48-49.

No i najwazniejsza zasada - REGULARNIE! Bez sciemy. Nie robiłam nigdy przerw zadnych, bo mi sie nie chciało cwiczyć akurat. Jedyne przerwy jakie mialam w ciagu tych poltora roku cwiczen to 2 po 6 dni, bo akurat bylam na wyjezdzie i nie mialam warunków. A na 3 wyjezdzie urlopowym mialam filmiki, hantle, laptop i zapieprzalam wsio rawno. Takze to działa, ale regularnie cwiczone. Nie inaczej.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 11:14   #695
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Poza tym 10 kg dla osoby nigdy nie ćwiczącej to za dużo i nic nie da . No i jak się ćwiczy trzeba jeść białko , bo z powietrza mięsień się nie zbuduje , tylko spali .
Nie no, nie to że któregoś dnia wstałam z kanapy i chwyciłam za 10-kilowe hantle. Ćwiczyłam wcześniej jakieś cardio, pseudo-interwały, aż stwierdziłam, że dodam siłowe. Najpierw lajtowo na rozruch po 2-3 kg, potem te cięższe do wykroków etc. Trwało to ze 3 miesiące, w efekcie uda mi spuchły ale nie żeby się jakoś wysmukliły, po prostu wyglądałam na podtytą. Się przestraszyłam i zaniechałam bo brzydko to wyglądało. I żarłam białko, jajka, ryby, twarogi na noc, banany, odżywki białkowe - może zła kaloryczność, może zła koniunkcja planet. Generalnie machnęłam na to ręką bo nie miałam dostatecznie dużej motywacji ani chęci do ćwiczeń i skupiłam się na wychudzaniu
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 11:22   #696
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Nie no, nie to że któregoś dnia wstałam z kanapy i chwyciłam za 10-kilowe hantle. Ćwiczyłam wcześniej jakieś cardio, pseudo-interwały, aż stwierdziłam, że dodam siłowe. Najpierw lajtowo na rozruch po 2-3 kg, potem te cięższe do wykroków etc. Trwało to ze 3 miesiące, w efekcie uda mi spuchły ale nie żeby się jakoś wysmukliły, po prostu wyglądałam na podtytą. Się przestraszyłam i zaniechałam bo brzydko to wyglądało. I żarłam białko, jajka, ryby, twarogi na noc, banany, odżywki białkowe - może zła kaloryczność, może zła koniunkcja planet. Generalnie machnęłam na to ręką bo nie miałam dostatecznie dużej motywacji ani chęci do ćwiczeń i skupiłam się na wychudzaniu
I tu jest włąsnie czesty bład - wiele dziewczyn rzuca nagle cwiczenia, jak widzi, jak im uda "puchną". Ludzie, to sa siłowe cwiczenia - miesnie zwiekszaja objetość, wiec nie będzie sie wygaldac, jak Anja Rubik! Gdybym ja rzuciła te robote w momencie jak zaczeły mi sie miesnie pojawiać (a fakt, tez sie nieco wystraszyłam, ale odwaznie do przodu jechałam dalej), to bym dalej w czarnej d*** byla.
Jesli się chce byc chudym dalej, to wybeira sie np. basen - wysmukla, odchudza, etc
A sportowa sylwetka to sylwetka z meisniami, ale jednoczesnie nie wygaldajaca na swoja wage. Mnie wiele osob teraz mowi "jakas ty chuda!" A nie schudłam, tylko na plusie jestem. Wizualnie miesnie ksztaltuja sywletkę

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-07-15 o 11:23
Stary 2015-07-15, 11:35   #697
agnyska81
Zakorzenienie

Znad drugiego śniadania w postaci truskawek z jogurtem i pomidorków I znad szałwii, bo mi dziąsło spuchło

Cytat:
1. cudne dzieciaczki jakie te talerzyki masz ? ja tak myślę cały czas czy by jednak się do sztangi nie przymierzyć , ale jakoś mi się nie chce , poza tym gdybym zaczęła na sztangę chodzić to do końca sierpnia nie miałabym ani jednego wolnego popołudnia poza łykendem ale może kiedyś się skuszę na spróbowanie .
2. bociuś przecudny
1. Cały zestaw (część schowana) od 0,25 do 5 kg. Wynalazek genialny Jednym zestawem ćwiczymy i ja i M. Tylko ceny nie podam, bo nie ja kupowałam.
2. To ten co mi chyba coś sugeruje, bo siada ostatnio naprzeciw mojego okna

Cytat:
Wyjasnijmy sobie coś przy okazji - owszem, jem co chcę, ale NIGDY w ilosciach przesadnych i nie dlatego, ze się powstrzymuję - po prostu mam malolitrazowy zoładek i nigdy nie daje rady zjeść nie wiem ile
Chyba zapomniałaś o kilogramowych porcjach bobu

Cytat:
Na moje to masz nierealistyczne oczekiwania Mięśnie Ci urosły po prostu

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 11:37   #698
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Spoora ćwiczę/ćwiczyłam Jillian Michaels - wszystkie jej treningi. Od czasu do czasu Ewkę też i Mel B i jakies tam pojedyńcze filmiki i ćwiczenia, typu planki, przysiady, etc. Ale generalnie Jill u mnie góra. Wyjątkowo pasują mi jej treningi.
Jeszcze od czasu do czasu biegam. Niedawno zaczełam dodatkowo na brzuch ćwiczenia Aerobiczną szóstkę Weidera - fajnie dają wycisk

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Czy ja mam lekkie miesnie, to sama sie nad tym ostatnio zastanawiałam
Bioder nigdy nie miałam- tutaj zawsze chłopięca sylwetka byłą, tylka tez nie mialam - nawet cwiczenia mi go nie dorobiły Cycki - no ostatnio mi urosły jak choelera, z rozmiar dalej nie wiem, co jest grane Generalnie po cwiczeniach sie ładnie kształtują, sa takie kraglejsze, elastyczne bardziej, co jest plusem
Aaaa i sześciopak - to jest jedno z tego wszytskeigo co mnie najbardziej pociaga i nad tym pracuje chyba najwiecej Kocham kaloryferek na swoim brzuchu i tyle!

ale co ty gadaszo braku bioder??? przeciez na tym zdjeciu yraznie widac wciecie i zaokraglenie biodrowe...ja nie mam bioder i brak bioder wyglada jak hmmm bycie walcem od cycków po dooope ..ewentualnie jak wypchany watą walec ktoremu sie ze starosci nadzienie nieco obsunęlo
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 11:37   #699
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
I tu jest włąsnie czesty bład - wiele dziewczyn rzuca nagle cwiczenia, jak widzi, jak im uda "puchną".
No dobra, ale moje były wyjściowo grube a robiły się tylko grubsze W portki się nie mieściłam, stawałam większą gruchą niż byłam. Co z tego, że po pół roku ćwiczeń byłyby piknie ubite i twarde jak obwód większy niż i tak za duży wyjściowy? Ich odsłanianie całkiem by odpadło, bez sensu.
Stary 2015-07-15, 11:41   #700
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Witojciez!

Irys jednak nie był mój.
Ale Rose Absolue jest omnomnom. Tak mi wpadło w nos, do tego wycofane, to kupiłam pełen wymiar, w końcu tylko jakieś 5 róż u mnie (na ok. 15 flakonów). Ale każda inna, nie żebym się tłumaczyła

Oby znikło na amen

Może oczekiwałaś czegoś innego po opisie

Ja sobie teraz jedzeniowo za bardzo folguję, mogłabym się bardziej ograniczyć Może jakiś klub wsparcia?

1. A wiesz, że teraz to ja też nie umiem? W ogóle mi się dziś to wydaje nieprawdopodobne, jakbym nie ja to zrobiła. Tak samo mam z rozruchem po dłuższej przerwie, jestem przekonana, że nie dam rady, nie umiem biegać, nie mam siły ćwiczyć. Ostatni mój bieg to była porażka i teraz autentycznie się boję spróbować znowu
2. Dobreee

Że niby moje klimaty?
Chyba Tobie odłożyłam książki, co? Zupełnie zapomniałam komu

A jadłaś?

Znad kawy i czającego się bólu głowy Rano przed pracą już stawiałam bańki temu mężu i usiłowałam namówić go na lekarza.

tak! dla mnie odłozyłas! tylko jan ie mam pomysłu o w zamian, probek mam mase,ale nie wiem czy nie popsute :/, odlewek nie mam za wiele flakonow na odlew ze 3-4...moze powiedz co By cie interesowało,z jakiej kategorii to cos pomyslę

Cytat:
No dobra, ale moje były wyjściowo grube a robiły się tylko grubsze W portki się nie mieściłam, stawałam większą gruchą niż byłam. Co z tego, że po pół roku ćwiczeń byłyby piknie ubite i twarde jak obwód większy niż i tak za duży wyjściowy? Ich odsłanianie całkiem by odpadło, bez sensu.

taaaa..ciekawe jet ze nikt nigdy nie widział tych mitycznych grubych ud redzi

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2015-07-15 o 11:42
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 11:44   #701
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja Cię proszę Dla mnie to tchorzostwo i wymówka zwykła i nic poza tym Ja tez mam ciaśniej teraz w gaciach i co? I nic. Mam to gdzies, bo wiem, że wolę taki zarys niż same kosteczki i pelikanowy tłuszczyk z mega cellulitem
Poza tym powtrzam to sa cwicznie - ćwiczenia zwiekszaja obwód, bo miesnie rosną. Do czasu oczywiscie. To normalne. Poza tym zawsze mozna cwiczyc joge, one wysmukla i nie odznacza tak meisni.
I zeby nie było, ja Cie rozumiem, bo sama mialam watpliwosc kiedys czy to fajnie wygalda - jednak człowiek wobec siebie jest zbyt krytyczny i wsio wyglada lepiej niz mu sie zdaje

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 11:45   #702
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Nie znam się zupełnie na odchudzaniu, ale już Chmielewska pisała, ze bób ma tzw.ujemne kalorie, czyli ile by go nie żarł, to się nie tyje

(i osobiście wiem, skąd ta opinia - ten zapach )
Stary 2015-07-15, 11:48   #703
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
taaaa..ciekawe jet ze nikt nigdy nie widział tych mitycznych grubych ud redzi
He he, no własnie pisalam wyzej, ze wiekszosc bzdur to człowiek sam sobie wmawia przez wypaczony obraz siebie samego

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Nie znam się zupełnie na odchudzaniu, ale już Chmielewska pisała, ze bób ma tzw.ujemne kalorie, czyli ile by go nie żarł, to się nie tyje

(i osobiście wiem, skąd ta opinia - ten zapach )
Bób to białko, jest też w sumie niskokaloryczny, a miesnie go kochaja wrecz - dla cwiczacych jest idealny w lecie

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Bób to białko, wspomaga meisnie, kalorii tez nie ma za wiele, wiec gdzie tu nadmiar? kg zjem, ale na tym koniec wiecej nie dam rady

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 11:56   #704
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Bób to białko, wspomaga meisnie, kalorii tez nie ma za wiele, wiec gdzie tu nadmiar? kg zjem, ale na tym koniec wiecej nie dam rady
No ale kilo to jednak spora porcja A kalorii ma 880 w 1 kg

I już nie drążę

Stary 2015-07-15, 11:59   #705
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja Cię proszę Dla mnie to tchorzostwo i wymówka zwykła i nic poza tym

Mam to gdzies, bo wiem, że wolę taki zarys niż same kosteczki i pelikanowy tłuszczyk z mega cellulitem

I zeby nie było, ja Cie rozumiem, bo sama mialam watpliwosc kiedys czy to fajnie wygalda - jednak człowiek wobec siebie jest zbyt krytyczny i wsio wyglada lepiej niz mu sie zdaje
1. przestawiłam się wówczas na skakankę, dawało o wiele lepsze efekty choć o kaloryferach itp. nie było mowy Może siłowe nie dla mnie i tyle.
2. z tym, że ja nie miałam żadnego zarysu mięśni tylko zwykłe otłuszczone buły gorsze niż wyjściowo.
3. bo u Ciebie fajnie wygląda - jest i szpara i mięśnie, i smukłość. U mnie jak mówię zwykłe stykające się uda. Dopiero skakanka i normalne odchudzanie je wysmuklają. A mi nie zależy na ładnym wyglądzie bez ubrań bo się nie rozbieram publicznie - żadne plaże, baseny etc. Także tego, wystarczy mi chudość
Stary 2015-07-15, 12:04   #706
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No ale kilo to jednak spora porcja A kalorii ma 880 w 1 kg

I już nie drążę
Owszem, dla osoby ćwiczacej intensywnie to idealny posiłek obiadowy , zatem wszystko w temacie

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
1. przestawiłam się wówczas na skakankę, dawało o wiele lepsze efekty choć o kaloryferach itp. nie było mowy Może siłowe nie dla mnie i tyle.
2. z tym, że ja nie miałam żadnego zarysu mięśni tylko zwykłe otłuszczone buły gorsze niż wyjściowo.
3. bo u Ciebie fajnie wygląda - jest i szpara i mięśnie, i smukłość. U mnie jak mówię zwykłe stykające się uda. Dopiero skakanka i normalne odchudzanie je wysmuklają. A mi nie zależy na ładnym wyglądzie bez ubrań bo się nie rozbieram publicznie - żadne plaże, baseny etc. Także tego, wystarczy mi chudość
Ja wychodze z załozenia, ze nie ma ze cos nie jest dla kogoś, tylko wszystko zalezy od tego, jak chcemy efekt A to zalezy indywidualnie od sylwetki i tego, co oczekujemy
Przy skakance faktycznie spada waga i wyszczupla sie całe ciało. Ja nie skakam, bo mnie niepotrzebny spadek wagi i wyszczuplenie. Dodałam jogę, bo jednak poczułam potrzebe mocniejszego rozciagniecia całego ciała po tych wszytskich siłowych i cardio
Bo może zrobiłas bład - najpierw trzeba było odchudzić cardio organizm, a potem wziac sie za siłowe
Równiez nie łaze po palzach basenach etc. Nie robię cwiczeń dla wygladu, dla kogoś, robie to, bo mam satysfakcję, ze kondycję ciagle buduję i ze pokonuje swoje słabosci stajac na wysokosci zdnia i nie odpuszczając I to mnie motywuje i nakręca. No i szesciopak, of kors

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-07-15 o 12:05
Stary 2015-07-15, 12:11   #707
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Bo Weider wcale nie odchudza! Weidera sie robi, jak juz człowiek jest odchudzony i chce zarysowac i wzmocnic miesnie brzucha
wiem, że nie odchudza, ale ja kiedys zrobiłam 2 razy cała serię i nic efektów nie widać.
Widać za bardzo otłuszczona jestem, ze mięśni na brzuchu ni widu ni słychu
Cytat:
No i najwazniejsza zasada - REGULARNIE! Bez sciemy. Nie robiłam nigdy przerw zadnych, bo mi sie nie chciało cwiczyć akurat. Jedyne przerwy jakie mialam w ciagu tych poltora roku cwiczen to 2 po 6 dni, bo akurat bylam na wyjezdzie i nie mialam warunków. A na 3 wyjezdzie urlopowym mialam filmiki, hantle, laptop i zapieprzalam wsio rawno. Takze to działa, ale regularnie cwiczone. Nie inaczej.
owszę, regularnie
5-7 razy w tygodniu od jakiś 2 lat
Cytat:
Stary 2015-07-15, 12:15   #708
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie robię cwiczeń dla wygladu, dla kogoś, robie to, bo mam satysfakcję, ze kondycję ciagle buduję i ze pokonuje swoje słabosci stajac na wysokosci zdnia i nie odpuszczając I to mnie motywuje i nakręca. No i szesciopak, of kors
A to mnie nie, za leniwa jestem Ćwiczenia robiłam jak za karę (nie to że na odwal, po prostu z musu), jak już to wolałam poskakać 15 min dziennie niż godzinę się bujać z rozgrzewkami, siłowymi, rozciąganiem etc.
Mam nadzieję, że przyszłe karmienie cyckiem mnie na luzaku odchudzi
Stary 2015-07-15, 12:40   #709
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
wiem, że nie odchudza, ale ja kiedys zrobiłam 2 razy cała serię i nic efektów nie widać.
Widać za bardzo otłuszczona jestem, ze mięśni na brzuchu ni widu ni słychu

owszę, regularnie
5-7 razy w tygodniu od jakiś 2 lat

Moze nie wykonywałas tak, jak powinnas Wbrew temu co widać w objasnieniu to wcale nie takie proste, zeby pracowały miesnie brzucha a nie np. karku
Ja po kazdym abs-owych cwiczeniach mam efekty Teraz po 9 dniach Weidera tez widze lepeij zarysowane miesnie.

Ja 6 razy w tygodniu z przerwa na 7 jako koneiczny do regenracji meisni. Kiedys nie robiłam przerw, ale to błąd, szybko sie przetrenowałam i zobaczyłam, ze jednak przerwa robi swoje.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
A to mnie nie, za leniwa jestem Ćwiczenia robiłam jak za karę (nie to że na odwal, po prostu z musu), jak już to wolałam poskakać 15 min dziennie niż godzinę się bujać z rozgrzewkami, siłowymi, rozciąganiem etc.
Mam nadzieję, że przyszłe karmienie cyckiem mnie na luzaku odchudzi
Czasami robienie ćwiczen z musu stanowi juz blokade dla umysłu i nastawia negatywnie na całe cwiczenia Bo z nastawieniem "musze" nic nei wyjdzie, szybko sie zniecheci.
Jelsi Ty wolałas skakac, to też dobrze. Nic na siłe

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 12:55   #710
agnyska81
Zakorzenienie

Jesuuuu, nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi jak ludzki tupet
Przychodzi babka, coś chce, na jutro koniecznie, płatne, ale ona nie ma możliwości zapłacić i z wysokiego C do mnie to co teraz ona ma zrobić? I Ty jej nieba przychyl, bo ona zapomniała, a przecież ONA TO MUSI MIEĆ!
Aaaaaaaaaa

Ommmmmm

Stary 2015-07-15, 15:24   #711
rachell111
Zakorzenienie

Znad malowania sztachet i przerwy na kawę. A w zasadzie jej końca Spadam znów.

Cytat:
A tak na serio, jeśli to świeży pomysł to ja bym poczekała. Może się odmienić.

Okropnie jestem podatna na reklamę Dlatego staram się nie oglądać, nie bywam w galeriach, nie czytam newsletterów, ale niestety czytam blogi Przez to przed chwilą prawie brałam Sorele, bo kiedyś mi się marzyły, a teraz jest przecena na 200 coś. Aaa, siłą woli zamknęłam zakładkę
1. Popieram. Ja,w gorącej wodzie kąpana W jednej sekundzie zapuszczam włos,w drugiej już go tnę W trzeciej żałuję i tak calutkie życie

2. Miałam tę samą przypadłość, ale tylko blogową/YT. Reklamy mnie nie bierą Ale w końcu się otrząsnęłam, posprzedawałam co się da, i teraz jakby hmmmm wyrosłam z muszmania? Przeglądam se na lajcie i prawie nic mnie nie rusza
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 15:33   #712
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Popieram. Ja,w gorącej wodzie kąpana
Popieranie nie wyszło Postanowiłam upłynnić wszystkie trzy a dodatkowo odl Ambre Russe i Encre Noire czyli z 12 nagle zrobiło się 7 Jeśli chodzi o perfumy to u mnie tak zawsze, nagle siadam i puszczam w świat połowę flakonów
Ale spoko, już mam nowe chciejstwo + kilka nierealnych bo nie wysyłają do PL/nie sprzedają już etc.
Stary 2015-07-15, 15:44   #713
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Majuta , bo żeby był zarys , najpierw trzeba wyhodować mięsień ćwiczenia ze zmiennym obciążeniem tylko siłowe zrobią Ci mięsień , żeby mieć zarysa , bez siłowych nie ma co marzyć .

Cytat:
Wyjasnijmy sobie coś przy okazji - owszem, jem co chcę, ale NIGDY w ilosciach przesadnych i nie dlatego, ze się powstrzymuję - po prostu mam malolitrazowy zoładek i nigdy nie daje rady zjeść nie wiem ile I moze w tym jest tez - prócz metabolizmu - klucz do szczupłosci - wszystko, ale nie w nadmiarze
Dodam jeszcze, ze stres mnie odchudza. Jakis czas temu przez 2-3 lata miałam stresujace zycie, to wazylam 45-46 kg. Teraz 48-49.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Od 30 dayshred to zaczynałam, jak wiekszosc maniaczek Jill chyba
Potem były inne programy. W tym Banish cwiczony sam codzien przez poltra ponad miesiaca, czyli samo cardio, zeby tłuszcz zbic i dac zielone swiatlo dla kształtowania meisni. Wiec na początku waga byla stała ok 46 -47 kg, a po ok 8-9 miesiacach cwiczen, kiedy to miesnie zaczeły ładnie ewoluować bylo juz ok 48-49.
1.no Śnieżka bis - ona ma tak samo
2. mnie waga zaczęła rosnąc dużo szybciej , ale to ciężary zrobiły .
Cytat:
Uda Ci nie spuchły tylko zaczęły się pojawiać mięśnie i chyba miałaś za dużo ćwiczeń na same nogi a za mało na resztę , skoro tylko uda Ci ruszyło , no i 3 miesiące to zdecydowanie za mało .
Cytat:
Znad drugiego śniadania w postaci truskawek z jogurtem i pomidorków I znad szałwii, bo mi dziąsło spuchło

1. Cały zestaw (część schowana) od 0,25 do 5 kg. Wynalazek genialny Jednym zestawem ćwiczymy i ja i M. Tylko ceny nie podam, bo nie ja kupowałam.
2. To ten co mi chyba coś sugeruje, bo siada ostatnio naprzeciw mojego okna
1.auć
2.ładny komplecik a dla faceta to nie za letkie ?
3.
Cytat:

Czy ja mam lekkie miesnie, to sama sie nad tym ostatnio zastanawiałam
Bioder nigdy nie miałam- tutaj zawsze chłopięca sylwetka byłą, tylka tez nie mialam - nawet cwiczenia mi go nie dorobiły Cycki - no ostatnio mi urosły jak choelera, z rozmiar dalej nie wiem, co jest grane Generalnie po cwiczeniach sie ładnie kształtują, sa takie kraglejsze, elastyczne bardziej, co jest plusem
Aaaa i sześciopak - to jest jedno z tego wszytskeigo co mnie najbardziej pociaga i nad tym pracuje chyba najwiecej Kocham kaloryferek na swoim brzuchu i tyle!
bioder może i nie masz , ale masz talię sześciopak mój ciągle ukryty pod tószczem jest
Cytat:
musi co źle miałaś ułożony plan ćficzeń i za dużo kalorii w diecie . Poza tym nie jestem w stanie uwierzyć w Twoje groobe uda

Cytat:
1.się powtórze - za krótko ćwiczyłaś i źle ułożone ćwiczenia .
2.Bo pod tłuszczem zaczął się mięsień tworzyć , ale nie miałaś deficytu kalorycznego żeby spalić tłuszcz.
3.ale chudość bez mięśni po czterdziestce bardzo szybko daje o sobie znać szybkim spadkiem sprawności fizycznej i to nie sportowej , a takiej zwykłej potrzebnej do codziennego funkcjonowania

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-07-15 o 15:46
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 15:58   #714
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ale chudość bez mięśni po czterdziestce bardzo szybko daje o sobie znać szybkim spadkiem sprawności fizycznej i to nie sportowej , a takiej zwykłej potrzebnej do codziennego funkcjonowania
To jest świeta prawda, dlatego tuz przed wziełam sie za siebie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 16:05   #715
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
2. Miałam tę samą przypadłość, ale tylko blogową/YT. Reklamy mnie nie bierą Ale w końcu się otrząsnęłam, posprzedawałam co się da, i teraz jakby hmmmm wyrosłam z muszmania? Przeglądam se na lajcie i prawie nic mnie nie rusza
ja właśnie mam kryzys muszmania
Perfumy wszystkie, co chciałam, to juz mam, ciuchów tyle, że się szafa ledwo domyka...
Już mi się przejadło, już się po sklepach żadnych chodzić nie chce i się nie chce niczego więcej kupować

#problemy pierwszego świata

Na liście rzeczy do kupienia tylko laptop został, ale to jesienia, teraz jak jest ciepło, to na dworze ciągle siedzę i kompa w ogołe nie odpalam całe dnie

Cytat:
Majuta , bo żeby był zarys , najpierw trzeba wyhodować mięsień ćwiczenia ze zmiennym obciążeniem tylko siłowe zrobią Ci mięsień , żeby mieć zarysa , bez siłowych nie ma co marzyć .
tu się nie zgodzę
kolezanka po miesiącu ćwiczenia skalpela ma, co prawda jeszcze nie sześciopak, ale ładnie zaryowane mięśnie na brzuchu. A mi całe miesiące ćwiczeń nic a nic na brzuch nie dają
chudnie mi wszystko inne, zwisy i cellulit zniknęły, a brzuch jak był sflaczały i wystający tak jest nadal

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-07-15 o 16:07
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 16:07   #716
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Bo pod tłuszczem zaczął się mięsień tworzyć , ale nie miałaś deficytu kalorycznego żeby spalić tłuszcz.
Bo ja wiem czy nie miałam, co drugi dzień aeroby/interwały i jakieś 1500 kcal dziennie... Prędzej myślałam, że za mało kcal i żadne mięśnie nie powstają tylko mi uda z wysiłku puchną a banany idą w zadek.
Ale było minęło, nie chce mi się znowu tak bujać.
Teraz i tak nie będę miała czasu na tego typu ćwiczenia, nie przy 10 godz w robocie z dojazdami, dwojgu didów i ogarnianiu chaty
Stary 2015-07-15, 16:08   #717
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
#problemy pierwszego świata
Stary 2015-07-15, 16:11   #718
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
tu się nie zgodzę
kolezanka po miesiącu ćwiczenia skalpela ma, co prawda jeszcze nie sześciopak, ale ładnie zaryowane mięśnie na brzuchu. A mi całe miesiące ćwiczeń nic a nic na brzuch nie dają
chudnie mi wszystko inne, zwisy i cellulit zniknęły, a brzuch jak był sflaczały i wystający tak jest nadal
Maja, może masz taki model sylwetki, jak ja? Tzn. ja nie ćwiczę, wiec trudno mi mówić, ale całościowo zawsze byłam raczej szczupła (maks.55kg przy wzroście 162), od paru lat mniej - ale bebzon jak wystawał od lat nastoletnich, tak wystaje dalej. Nie wiem, może gdybym cokolwiek ćwiczyła, wpłynęłoby i na brzuch - ale ja tego nie lubię i nie zamierzam się zmuszać. Tyle, że faktycznie, ile bym nie ważyła - brzuch jest elementem dominującym
Stary 2015-07-15, 16:14   #719
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Maja, może masz taki model sylwetki, jak ja? Tzn. ja nie ćwiczę, wiec trudno mi mówić, ale całościowo zawsze byłam raczej szczupła (maks.55kg przy wzroście 162), od paru lat mniej - ale bebzon jak wystawał od lat nastoletnich, tak wystaje dalej. Nie wiem, może gdybym cokolwiek ćwiczyła, wpłynęłoby i na brzuch - ale ja tego nie lubię i nie zamierzam się zmuszać. Tyle, że faktycznie, ile bym nie ważyła - brzuch jest elementem dominującym
no pewnie tak, bo jestem typem jabłko - kazdy zbedny kilogram błyskawicznie odkłada mi się na brzuchu i za żadne skarby potem nie chce zleźc, trzeba się mocno umordować
A nogi chude jak patyki, wygladam jak pająk - okragła kulka na szczudłach
Stary 2015-07-15, 16:21   #720
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam tę samą przypadłość, ale tylko blogową/YT. Reklamy mnie nie bierą Ale w końcu się otrząsnęłam, posprzedawałam co się da, i teraz jakby hmmmm wyrosłam z muszmania? Przeglądam se na lajcie i prawie nic mnie nie rusza
"Reklama" to tak ogólnie, bo takie obrazkowe w tv i wyskakujące okna w necie mnie też nie.
Miałam już okres, że nic a nic mnie to nie ruszało, ale jak nałogowiec, wróciłam do starego schematu
Teraz dalej dumam nad Sorelami, wydumałam, że może je zamówię (dwie pary), przymierzę i w razie W zwrócę No ale znowu kasa zamrożona.

Cytat:
To jest świeta prawda, dlatego tuz przed wziełam sie za siebie
Czemu mi się zawsze wydawało, że jesteśmy w tym samym wieku?

Jakby kto potrzebował porady co na bolące dziąsło/wnętrze ust to szałwia daje radę Kolejny raz się o tym przekonałam.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości