Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-15, 20:36   #2071
niunka2015
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
:-*

Dzięki Dziewczyny :-*
Ale poległam. Jednak rycze :-(
A dlaczego odstawuasz?
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:37   #2072
czajelka
Rozeznanie

niezawsze wazylam w granicach 70kg no 72 to bylo max i tak wygladalam normalnie

Bylam dzis na tym marszu i musze powiedziec ze całkiem spoko wracajac juz prawie bieglam do domu za potrzeba wiec cos tam w jelitach ruszylo...

gosip u mnie maly tez bardziej w lewa chwyta....tylko u nas to ja jestem leworęczna

teraz juz uciekam spac maly spi od 19.30
Dobranoc

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:39   #2073
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość

Bylam dzis na tym marszu i musze powiedziec ze całkiem spoko wracajac juz prawie bieglam do domu za potrzeba wiec cos tam w jelitach ruszylo...

gosip u mnie maly tez bardziej w lewa chwyta....tylko u nas to ja jestem leworęczna

teraz juz uciekam spac maly spi od 19.30
Dobranoc
Dobranoc 🌜
Stary 2015-07-15, 20:40   #2074
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
A dlaczego odstawuasz?
Bo już jakiś czas karmiłam tylko w nocy. Od początku miałam problem z pokarmem a w zasadzie z ilością . Zrobiłam wszystko żeby to rozkręcić ale było ciężko bo genetycznie nie mam odpowiedniej ilości mleka :-( .
Ostatnio juz nawet w nocy mój Syn się nie najada :-(- niewiele mu tam leci . Teraz to już mi nawet przestały twardniec... :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:42   #2075
kana158
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Dziewczyny :-*
Ale poległam. Jednak rycze :-(
Dla mnie decyzja o końcu kp była jak ulga. Nie jestem wyrodna matką, bo kocham Zosie nad życie i wszystko bym dla niej zrobiła ale kp było katorga dla nas obu. Jak lekarka kazała przejść na mm, to odetchnelam z ulgą. Chociaż gdyby dla Zosi lepsze było kp to nie narzekalabym...
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:42   #2076
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Bo już jakiś czas karmiłam tylko w nocy. Od początku miałam problem z pokarmem a w zasadzie z ilością . Zrobiłam wszystko żeby to rozkręcić ale było ciężko bo genetycznie nie mam odpowiedniej ilości mleka :-( .
Ostatnio juz nawet w nocy mój Syn się nie najada :-(- niewiele mu tam leci . Teraz to już mi nawet przestały twardniec... :-(
Ok rozumiem. Alevpipatrz na to tak. Ze mimo wwzystko dostal od ciebie mleko, moglo byc gorzej. Miglo nue byc wcale, zrobilas co moglas
Stary 2015-07-15, 20:42   #2077
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
U nas było ich więcej i w każdej pieluszce kleks i pachniały kwaśno i nie były takie mustardowe a bardziej zielonkawe

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Kupiłam dziś taki wypasiony gryzak
http://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/791

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Słoiczki powyżej 4 m-ca czy tak na zaś jak Violka zabawki?
Hehe pow 4 miesiaca wszystko. Jeden mam od 5 ale to w gratisie byl

Cytat:
Dziwne - oglądając te kupki prawie czułam ich zapach. ... ha ha ha))

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

BLACK a kiedy będziesz rozszerzać dietę?

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

He he
Ja kupiłam ostatnio taki
http://www.mambaby.com/pl/online-sho...ooler-clip-98/

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Córeczka Mamusina
Najchętniej juz bym dała bo mnie korci. Ale to nie zabawka. Czekam jeszcze min 3tyg wiec kilka dni pewnie przed 17tyg sie nie powstrzymam :-P
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-15, 20:42   #2078
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Dla mnie decyzja o końcu kp była jak ulga. Nie jestem wyrodna matką, bo kocham Zosie nad życie i wszystko bym dla niej zrobiła ale kp było katorga dla nas obu. Jak lekarka kazała przejść na mm, to odetchnelam z ulgą. Chociaż gdyby dla Zosi lepsze było kp to nie narzekalabym...
Ja tez juz mualam dosc
Stary 2015-07-15, 20:44   #2079
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze to przykre z tymi chrzcinami :-( trzymam kciuki żeby jednak ta ostatnia szansa wypaliła :-*
Jak tam z tz?ładnie Ci pousypial he he
Z tz roznie, odpuszczam czasami, bo chce.zeby dziewczyny byly spokojne.

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Dzień dobry
u nas noc nawet w miarę, jedzenie o 2, 5 i 6:30 pobudka z robieniem kupki gdy oczy jeszcze były zamknięte, tak na miły początek dnia

Współczuję... :/ Się śmiałam ostatnio z mężem, że ciekawe jak to jest przespać całą noc i budzić jak się człowiek wyśpi, bo już nie pamiętamy jak to było

O kurcze, jedna osoba to jeszcze ok, ale 3 to już jakiś niefart totalny... A z jakichś konkretnych powodów odmawiali czy nie bo nie?
Glowny powod taki, ze juz maja chrzesniakow. Do d.py. ja bym nie odmowila.

Ha, nadrabiam ,jeszcze 7 str. Moze doczytam zanim usne.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:45   #2080
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Ok rozumiem. Alevpipatrz na to tak. Ze mimo wwzystko dostal od ciebie mleko, moglo byc gorzej. Miglo nue byc wcale, zrobilas co moglas
:-*- dziękuję
Stary 2015-07-15, 20:48   #2081
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Goczek dziekuje za troske. Mam nadzieje ze minie to wraz z bolem brzucha. I fajnie ze mala lubi disco hehe

Flight my jutro bedziemy miec whisbeara

Black no to super ze masz zapasy
I co z mlekiem udalo sie zdobyc?

Madzix dziekuje
Taak pisalam wczoraj bez problemu. Jak cos to pisz gdyby lekarka kazala przejsc to odstapie bo ja bym chciala juz na zwykle mleczko przechodzić. I chyba przy hippie zostanę.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Az sprawdze u mnie

MAJKA nie wiesz nic na ten temat?

Ja zwyklaka z Bright Starts. Dopinam mu jeszcze dwie przywieszki i uwielbia "walczyc" ze zwierzakami
U mnie jest fotel, przewijak, podgrzewacz, i dalej osobno kibelek. Zawsze czysciutko i ładnie. Mało osób tam lazi u mnie tz wypatrzyl i zawsze chodzimy

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Własnie myslalam czy tez nie kupic kilku na zapas. A jak z datami waznosci tych sloiczkow
i deserkow? Na jakies wyjazdy by sie przydaly

Ja mam Konik z Canpol Babies
Większość do 2016r.

Cytat:
Jak masz creme brulee to od tego - potem tiramisu - potem biały ))))
Tak creme brulee mniam!
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-07-15, 20:55   #2082
gossip_girl21
Zakorzenienie

Domima Ty to lubisz sie zadreczac i psuc nastroj widze...😁 weź kobieto, matko polko sie w garsc!

BELKA HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOO
ŁER AR JUŁŁŁŁŁŁ? ? ? ? ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:57   #2083
DomimaZet
Zakorzenienie

I Sylwia się nie odzywala dzisiaj....
Stary 2015-07-15, 20:58   #2084
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Wielka Violka no ładnie zjadłam creme brule dziś wiecej nie podołam
hehe sorki slownik

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość

zleci Ci, nie martw sie jestes niecale 4 miesiace po porodzie, nie kazdy ma to szczescie, ze po po porodzie wyglada lepiej niz przed

ktoras jeszcze nie odebrala becikowego? JA caly czas o nim zapominam...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 21:01   #2085
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość

Glowny powod taki, ze juz maja chrzesniakow. Do d.py. ja bym nie odmowila.

Ha, nadrabiam ,jeszcze 7 str. Moze doczytam zanim usne.
Ehh dziecku sie nie odmawia moi rodzice mieli w sumie 9 chrzesniakow. Michas jest 3 chrzesniakiem mojego brata...
A to bliska rodzina czy dalsza?

Wybralam 2maty i sama nie wiem ktora...
http://allegro.pl/bright-starts-mata...993460403.html
http://allegro.pl/mata-edukacyjna-ti...323094541.html
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 21:07   #2086
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
No niestety sa takie dzieci co sa bardziej wymagajace.. Moja miala 3 tygodnie przerwy tak to tez 8 tygodni jazdy i teraz znowu

Nie wiem nawet nie spytalam glupia ja ale 4 msc wazny, nawet w paszporcie jest wspisane. 30 euro za wyrobienie, 30 euro za wyrobienie w trybie natychmiastwoym (czyli 3 dni robocze ) bez sensu tyle kasy zeby 4 msc miala paszport a my juz raczej nigdzie podrozowac nie bedziemy no coz

Ja nie pisalam ze wszystkie. Ale na pewno wszystkie nie sa ludzmi hehehe i tak czy siak nie przetlumaczysz jak jest problem. Ciesz sie ze Ty nie masz

No teraz to zastanawiam sie znowu nad drugim heh, jako matka czuje sie gotowa ale faceta tez dobrze by bylo miec odpowiedniego juz sie pogodzilismy. Ale chodzilo mi po prostu o to ze jakby nie daj boze cos sie stalo miedzy nami to nie boje sie zostac sama z mala.. I tak wiecznie z nia jestem sama i sobie radzimy jakos hehe

Moja tez czasem kupa na zielono, ale czytalam ze jak caly czas utrzymujq sie zielone kupy to nie dobrze i trzeba skonaultowac z lekarzem.. Kazda kupke ma zielona Twoj maly??

Ja tez to uwielbiam jest cudowne

Ale buraki!!! Nie znosze czegos takiego.. Chyba bym cos powiedziala :/

Tak. I czuje to w 100%. Teraz mam tylko problem bo ludzie ktorym ja oddalam mowia ze moja jest agresywna i domunujaca a tez maja kota i jest problem.. Eh zobaczymy

Moja tak samo, ale wydaje sie jakby powolutku mijalo hmmm
No kurcze ten Berlin taki ogromny.. A juz mnie nudzi moje osiedle ile mozna ogladac te same drzewa )

matko.. Az w szoku jestem bo tutaj bardzo za karmieniem cycem sa i takie ceny wala za glupi laktator? A to kie jest na krankenkasse? To bys miala 2 laktatory elektryczne za to juz

Podpinam sie pod tym. Moja wiedziala gdzie i czego nie moze. Jak tylko nie patrzylismy to robila swoje. ja juz slyszalam jak tylko wskakuje na blat w kuchni to bieglam a ona patrzyla na mnie i uciekala cwaniara chowajac sie.. I tak ze wszystkim. Przy mnie nigdzie nie wlazila, ale jak rano wstawalam to sierc w kuvhni na blacie, u malej w kolysce... Nie upilnujesz i koniec.
A z pokojem to wlasnie u nas tak, kotka mial zakaz wlazenia do sypialni ale wiecznie upierdliwie sie tam pchala pomimo ze jak tylko przekraczala prog od razu byla wyrzucana.
No wlasnie.

Cytat:
Aaaaa. .. no to zmienia postać rzeczy. .. bo się właśnie zdziwiłam... ja juz kończę swoją przygodę z karmieniem :-((( i tak mi się chce płakać ze nie wiem jak sobie z tym poradzę... :-(

pamietam to uczucie. Jeszcze z 2 tyg po odstawieniu mialam chec mu dac pierś. I smutno mi bylo ze juz tam nic nie ma. Ale cóż... Starałam sie te myśli odpychac.

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Creme brule wciągłam przepyszny

mowilam ze pyszka :-P

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
No szkoda, ja za to chętnie bym pochodziła po Berlinie.

Działka super sprawa u mnie to głównie koszenie trawy, a mama ogarnia warzywa i owoce.

Wielka dziś tez jadłam srebrnego i tez pyszny.
Musze creme brule upolować gdzieś
W biedronie jest

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Zamowilam krzeselko do karmienia i interaktywna kierownicę chcialam cos z lamaze wziac ale musze sie pochamowac az taka bogata nie jestem :-P

Prosze o kciuki jutro tz zaczyna remont u takiego faceta niepewnego, niby wystawi umowę zlecenie bo sie boi ale i tak sie martwię :-(
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-07-15, 21:07   #2087
kamilove
Zakorzenienie

Niezawsze oki 😃 a tam u Cb na działce można gdzieś dać cyca? 😁

Niunka matko tyle pieniędzy za wypożyczenie laktatora ni hit normalnie

Wielka Violka 😁😂 My też mamy taką zawieszke z delikatnym dzwoneczkiem z maty i właśnie ja lubię najbardziej na spacery zabierać 👍

Domima nie płacz 😚 nie będę Cię pocieszać bo wiem że mi też byłoby mega przykro.. Musisz pomyśleć troszkę egoistycznie teraz o zaletach że będziesz mogła sie napić np 😉 niektórych rzeczy się nie przeskoczy niestety 😚 dobrze ze chociaż trochę czasu pokarmilas, to się liczy.

Madzixx ja też kupiłam ale sama karmelowa, jest pycha i póki co nic się nie dzieje, następnym razem wezmę wersję z wafelkami 😉

Kusicie strasznie tymi magnumami, starałam się do tej pory nie jeść takiej ilości czekolady 😜 ale może jutro się skuszę 😊
Stary 2015-07-15, 21:08   #2088
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Martwię się ta kupka :-(
W ogóle boje się jutro wizyty u lekarza :-(- boje się o wodniaczka, o wagę - o to ze nie chce głowy podnosić o wzmozone napięcie i jeszcze płacz przy szczepieniu i reakcje po nim. .. :-((

Na dodatek przypiekla mi się babka z wierzchu a w środku jeszcze nie upieczona :-(((

Juz nikt nie ma na zbyciu niepotrzebnego kodu z Biedry?:-(

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Ha ha mój post zabrzmiał jakbym miała rozdwojenie jaźni he he. .. ale jakoś mam chaotyczne myśli :-/
nie zamarwiaj sie

A kod.z biedry to z paragonu? Bo moze mam, gdzies mi sie w oczy rzucily niedawno, tylko.musze poszukac. Przypomnij sie.jutro z rana to sprawdze.
Stary 2015-07-15, 21:11   #2089
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
nie zamarwiaj sie

A kod.z biedry to z paragonu? Bo moze mam, gdzies mi sie w oczy rzucily niedawno, tylko.musze poszukac. Przypomnij sie.jutro z rana to sprawdze.
Dziękuję Kochana :-*
A o kod się przypomnę -tak tak z paragonu :-*
Stary 2015-07-15, 21:11   #2090
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh dziecku sie nie odmawia moi rodzice mieli w sumie 9 chrzesniakow. Michas jest 3 chrzesniakiem mojego brata...

Funkcje te same, weź tiny love bo większa 😉

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No wlasnie.

pamietam to uczucie. Jeszcze z 2 tyg po odstawieniu mialam chec mu dac pierś. I smutno mi bylo ze juz tam nic nie ma. Ale cóż... Starałam sie te myśli odpychac.

W biedronie jest

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Zamowilam krzeselko do karmienia i interaktywna kierownicę chcialam cos z lamaze wziac ale musze sie pochamowac az taka bogata nie jestem :-P

Prosze o kciuki jutro tz zaczyna remont u takiego faceta niepewnego, niby wystawi umowę zlecenie bo sie boi ale i tak sie martwię :-(
✊✊✊
Stary 2015-07-15, 21:15   #2091
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość

Niunka matko tyle pieniędzy za wypożyczenie laktatora ni hit normalnie

Wielka Violka 😁😂 My też mamy taką zawieszke z delikatnym dzwoneczkiem z maty i właśnie ja lubię najbardziej na spacery zabierać 👍

Domima nie płacz 😚 nie będę Cię pocieszać bo wiem że mi też byłoby mega przykro.. Musisz pomyśleć troszkę egoistycznie teraz o zaletach że będziesz mogła sie napić np 😉 niektórych rzeczy się nie przeskoczy niestety 😚 dobrze ze chociaż trochę czasu pokarmilas, to się liczy.

Madzixx ja też kupiłam ale sama karmelowa, jest pycha i póki co nic się nie dzieje, następnym razem wezmę wersję z wafelkami 😉

Kusicie strasznie tymi magnumami, starałam się do tej pory nie jeść takiej ilości czekolady 😜 ale może jutro się skuszę 😊
Kochana jesteś :-*- dziękuję... jakoś się ogarnę ale póki co same lzy mi lecą z oczu .. przejdzie mi pewnie ale musze to przetrawic...

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
No wlasnie.

W biedronie jest

No fatalne uczucie :-( trochę czasu upłynie chyba zanim się z tym w 100 % pogodze...
Stary 2015-07-15, 21:17   #2092
gossip_girl21
Zakorzenienie

Leze po ciemku i czekam az moja królewna usnie 😀 spicie już wygaszonymi swiatłami? Ja od miesiaca gdzies, wczesniej paliłam ledowa lampkę teraz ja zapalalam w nocy na przewijanie...
Tak se cieżko oddychła ze az sie smiac zaczelam 😀 biedne umieczone jedzeniem 😁😂🙈

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 21:21   #2093
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zrobiłam zakup w c&a online i od 13.07 w śledzeniu paczki na gls pokazuje się to samo "dane przetransmitowane, przesyłka jeszcze nie przekazana", wzięłam odbiór w sklepie. Czyli co oni jeszcze nie mają tej paczki czy leży na magazynie w gls? Ile czekałyście?
Ja zamawialam do domu i przyszło po 4 dniach ( akurat weekend wypadl)

Cytat:
Hehe dobre :-P ja to bym poszla i zapytała czy mam policję wezwać bo nie wolno tak sobie trabic :-D niecierpie tak samo takiego prostactwa a niestety duzo takich ludzi wokół nas :-(

Kupilam synkowi tshirt na dlugi rekaw i bluzę do chrztu gdyby bylo zimno, w pepco
Były szef tz ma dac tysiaka z laski kurde... Także nie zle.

No i z robota ruszylo u tzta na szczęście. Ma tyle ze nie wie co brać. Od jutra zaczyna u tego faceta co odmówił bo podpity byl ale wydzwanial i tz mowi ze moze robić ale umowę podpisują najpierw bo sie bal ze moze byc niewypłacalny.

W ogole w pepco fajne ubranka polecam.

Super! widzisz warto było poczekać, jak ktoś jest dobry w swoim fachu to prędzej czy później klientów zdobędzie.

Cytat:
To ciesze się

Mam zapasy karmi zurawina i tiramisu, radlerkow i kupilam jakiegoś lecha free limonka z mięta.
Wpadajcie dziewczyny
Wpadam na karmi zurawina bo mi posmakowalo bardzo

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-15, 21:28   #2094
sunny_eyes
Zakorzenienie

Nie no dzisiaj jest chyba jakas kumulacja wq przez sasiadow... chyba z 10razy przejechał motor pod oknem, az wyszlam na dwor i pytam sąsiadki bo akurat pranie zbierala kto to jezdzi. Jedni kupili 10latkowi motor taki dzieciecy czoper wiec teraz mu pozwolili pojeździć jak juz ruchu nie ma... oczywiscie dziecko mi sie obudzilo przez to
Z kolei za ściana znowu wnuki sie dra i babcie tez słychać jak sie na nich o cos drze... matko na leb dostane jak tak dalej pojdzie.
Stary 2015-07-15, 21:30   #2095
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
GOCZEK zapodawaj przepis na ciasto z maslanka!
To taki zwyklak do owocow roznych jest. 4 jaja ze szklanka cukru ubic,do tego 2,5szkl mąki,łyżeczka proszku,pol szkl oleju i pol szkl maslanki,ubic.na to owoce.piec od zimnego piekarnika 15minut w 180st,potem 30 min w 200st.
Mozna kruszonke na wierzch dac.

Ale jak mi wyjdzie maslanka z lodowki to zrobie babke Majki z owocami jakimis. Sezon w koncu jest owocowy

Cytat:
Haha

gryzak konik

Chodziło o to że prosty gryzaczek malutki z każdej strony dobry do gryzienia

Nigdy nie słyszałam i nie wydaje mi się ze jest ale może się mylę

Na str.smyka sa zabawki pod nazwą "Wibrujacy przyjaciel" :P

Cokolwiek. Wciąż coś żuje
Gryzaczek super,taki poreczny dla malutkiej buzi sie wydaje.a Ty Majka moze masz po prosty potrzebe zucia i tez by gryzak Ci pomogl 😜 tak jak dzieciom smoczki

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-07-15 o 22:45
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 21:31   #2096
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
o matko 9 az niezle, niestety funkcja chrzestnego wiaze sie z kasa, moj tz nie chcial byc chrzestnym, ale nie odmowil i teraz na komunie wydal ponad tysiaka, bo oczywiscie tanszego prezentu nie kupi masakra ja juz chrzestnym moich dzieci powiedzialam, zeby sie nie wazyli takich drogich prezentow robic
Cytat:
jest domek, bo ja mam dwie dzialki polaczone jedna nalezy do mojej mamy, a druga do mnie- pusta i czeka na domek

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 21:36   #2097
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
o matko 9 az niezle, niestety funkcja chrzestnego wiaze sie z kasa, moj tz nie chcial byc chrzestnym, ale nie odmowil i teraz na komunie wydal ponad tysiaka, bo oczywiscie tanszego prezentu nie kupi masakra ja juz chrzestnym moich dzieci powiedzialam, zeby sie nie wazyli takich drogich prezentow robic
jest domek, bo ja mam dwie dzialki polaczone jedna nalezy do mojej mamy, a druga do mnie- pusta i czeka na domek
My mielismy roczek teraz u to kupiliśmy jezdzik za ok 100zl, za rok moj chrzesniak ma komunie to juz powiedzialam ze smartfon lub tablet za 400/500zl maks. Tym bardziej ze kontakt mamy znikomy.
Stary 2015-07-15, 21:45   #2098
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jesteś :-*- dziękuję... jakoś się ogarnę ale póki co same lzy mi lecą z oczu .. przejdzie mi pewnie ale musze to przetrawic...

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

No fatalne uczucie :-( trochę czasu upłynie chyba zanim się z tym w 100 % pogodze...
Staraj sie nie myslec. Nie ma co sie zadreczac serio.

Cytat:
Nie no dzisiaj jest chyba jakas kumulacja wq przez sasiadow... chyba z 10razy przejechał motor pod oknem, az wyszlam na dwor i pytam sąsiadki bo akurat pranie zbierala kto to jezdzi. Jedni kupili 10latkowi motor taki dzieciecy czoper wiec teraz mu pozwolili pojeździć jak juz ruchu nie ma... oczywiscie dziecko mi sie obudzilo przez to
Z kolei za ściana znowu wnuki sie dra i babcie tez słychać jak sie na nich o cos drze... matko na leb dostane jak tak dalej pojdzie.

masakra... :-(

Cytat:
Ja bym nie odmówiła - dla mnie chrzestny nie jest od kasy. Powiedzialabym z góry ze moge podać do chrztu ale finansowo niech cudów nie oczekują.sama Biore 15letnia siorke i ona nie ma kasy bo nie pracuje, a mama jej nie da bo nie na z czego. Przynajmniej kontakt mamy.

Po za tym serio nie wiem co to za moda tyle kasy dawac. Ja od chrzestnej na slub dostalam 500zl i to bylo najwięcej. Nie licząc moich rodzicow bo dali nam 1000zl na lodówkę ale rok po ślubie dopiero uzbierali.
A wy na komunię masakra. Bogate macie rodziny chyba :-P u mnie biedota :-P

Lece spac pasibrzuszki. Nie jedzcie za duzo tych magnumow :-D bo dupki będą pulchne ;-)
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-07-15, 21:48   #2099
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA po 2 urodzinach zeszlo jak reka odjal. Maly jadl duzo warzyw i owocow, miesa tez zreszta tylko nie kurzego. Zero nabialu. Kaszki na pepti robilam lub na wodzie. Ogolem ciezki poczatek jest a potem juz pojdzie

KAMILOVE ogolem fajnie choc moj ojciec dal taki popis ze hej!

co do Soni.. swedzi mnie zeby cos napisac ale nie bede strzepic sobie jezyka i sie wkur.wia.c niepotrzebnie i tak nie zrozumie poki łbem o kredens nie wyryje ze zmeczenia..

Jutro mamy szczepienie i kontrole Mata z zapaleniem oskrzeli

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 21:48   #2100
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Jakie macie maty dla dzieci? Bo sama nie wiem na co sie zdecydowac :/
Mam fisher price rainforest

Cytat:

no niby bliska, kuzyni, ta sama miejscowosc, itp

Cytat:
No wlasnie.

W biedronie jest

kciuki

Cytat:
Dziękuję Kochana :-*
A o kod się przypomnę -tak tak z paragonu :-*
To przypomnij, rano zawsze.tu zagladam.
Tez plakalam.jak konczylam karmienie.piersia,tym bardziej ze.chcialam dluzej niz starsza. Ale nie wyszlo, teraz przynajmniej mam zadowoline.najedzone.dzie cko.

Milka ze.mna spi na nowym lozku.to i na mnie.czas.

Dobrej nocy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości