Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-15, 21:51   #2101
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

DOMIMA fajnie ale krotko0 :/ no i ciepla woda

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 21:55   #2102
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

A tych kodów z Biedronki już w sklepie nie idzie dostać?
Że ja za późno się ocknęłam

Mały mi spał od 18..przed chwilą się obudził, zjadł i dalej śpi

A ja delektuje się babką...bo zrobiłam ją drugi raz..tak samo..i o wiele lepsza
Stary 2015-07-15, 21:56   #2103
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
o matko 9 az niezle, niestety funkcja chrzestnego wiaze sie z kasa, moj tz nie chcial byc chrzestnym, ale nie odmowil i teraz na komunie wydal ponad tysiaka, bo oczywiscie tanszego prezentu nie kupi masakra ja juz chrzestnym moich dzieci powiedzialam, zeby sie nie wazyli takich drogich prezentow robic
jest domek, bo ja mam dwie dzialki polaczone jedna nalezy do mojej mamy, a druga do mnie- pusta i czeka na domek
Aaa takie buty 😉
To się rzucił Twój Tż 😉 ja dostałam tyle od swojej chrzestnej na cywilny 😜

No niestety ale bycie rodzicem chrzestnym często wiąże się z kasą. Ja bym nawet nie prosiła kogoś kto już ma chrzesniaka, jakoś głupio by mi było. Sama też nie chciałabym być jeszcze czyjąś chrzestna oprócz mojej Olki.
Stary 2015-07-15, 21:58   #2104
nancy822
Zadomowienie

Hej
My po grillu. Mój synuś to aniołek, tak grzeczniutko siedział
Mam super wiadomość! "Kochana" mamusia zostaje jeden dzień dłużej... A tż ma jej już serdecznie dość bo znowu mu zaczęła truć na pewien temat. Wprosiła się już na jutrzejszy spacerek :p Synuś jeszcze nie śpi, wyspał się popoludniu :/
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:01   #2105
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Jakie macie maty dla dzieci? Bo sama nie wiem na co sie zdecydowac :/
Ja też miałam problem i w końcu zamówiłam pianinko ale nie z fp tylko z jakiejś innej firmy na all. Zobaczymy co to będzie.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
hej Lasencje

nie było mnie dzisiaj, podczytywałam Was w miarę możliwości na apce
będąc u teściów nadrabiam aktywność towarzyską, codziennie gdzieś chodzimy i się z kimś spotykamy, fajnie tak
w między czasie byłam z wózkiem u kosmetyczki na hennie brwi, śmiałam się, że córkę pierwszy raz do salonu zaprowadziłam

Viola-super, że Ada nadrobiła wagę, cieszę się bardzo pamietam jak mi kamień z serca spadł jak tak samo się okazało

Kamilove-kupiłam tę czekoladę Karmelove, mam wersję z wafelkami-powiem Ci, ze niebo w gębie

Domima-pytałaś o włosy to tak 8 cm ściełam miałam już dłuugie i marnie te końce wyglądały;/

jadłam dzis białego magnuma przez Was ale lody włoskie z budki były lepsze szczerze mowiąc coś mnie na lody znowu wzieło
Nie mogę czytać takich postów jak Twój... bo tak bym zjadła ta czekoladę i lody włoskie buuu

KAROOLA no właśnie od wczoraj praktycznie każda kupka zielonkawa jest. Martwi mnie to nie wiem o co kaman :/
Przejrzałam linka który Goczek wstawiala o kupkach i z wyglądu nasza przypomina biegunkę kurcze. Z tym ze on np wczoraj zrobił tylko dwie a dziś cztery wiec nie wiem czy już zacząć działać czy jeszcze poczekać z lekarzem.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:05   #2106
niunka2015
BAN stały

My juz po ostatniej 🍼

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
I Sylwia się nie odzywala dzisiaj....
Pewnue maja skok

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Leze po ciemku i czekam az moja królewna usnie 😀 spicie już wygaszonymi swiatłami? Ja od miesiaca gdzies, wczesniej paliłam ledowa lampkę teraz ja zapalalam w nocy na przewijanie...
Tak se cieżko oddychła ze az sie smiac zaczelam 😀 biedne umieczone jedzeniem 😁😂🙈
Ja caly czas gasilam
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:06   #2107
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Ojej bidulka, wyluzuj już nic nie poradzisz, tak wyszło... Wypij sobie lampkę winka na poprawę humoru

Hehe to chyba nie na stronie smyka takie zabawki
A właśnie że tak:

http://www.smyk.com/bam-bam-myszka-w...y-dla-dzieci-p

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
niezawsze wazylam w granicach 70kg no 72 to bylo max i tak wygladalam normalnie

Bylam dzis na tym marszu i musze powiedziec ze całkiem spoko wracajac juz prawie bieglam do domu za potrzeba wiec cos tam w jelitach ruszylo...

gosip u mnie maly tez bardziej w lewa chwyta....tylko u nas to ja jestem leworęczna

teraz juz uciekam spac maly spi od 19.30
Dobranoc

Zawzieta jesteś do ćwiczeń. Podziwiam

Cytat:
hehe sorki slownik

zleci Ci, nie martw sie jestes niecale 4 miesiace po porodzie, nie kazdy ma to szczescie, ze po po porodzie wyglada lepiej niz przed

ktoras jeszcze nie odebrala becikowego? JA caly czas o nim zapominam...

Ja nie odebrałam i nie zanosi sie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No wlasnie.

pamietam to uczucie. Jeszcze z 2 tyg po odstawieniu mialam chec mu dac pierś. I smutno mi bylo ze juz tam nic nie ma. Ale cóż... Starałam sie te myśli odpychac.

mowilam ze pyszka :-P

W biedronie jest

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Zamowilam krzeselko do karmienia i interaktywna kierownicę chcialam cos z lamaze wziac ale musze sie pochamowac az taka bogata nie jestem :-P

Prosze o kciuki jutro tz zaczyna remont u takiego faceta niepewnego, niby wystawi umowę zlecenie bo sie boi ale i tak sie martwię :-(

kciuki!

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ja zamawialam do domu i przyszło po 4 dniach ( akurat weekend wypadl)

Super! widzisz warto było poczekać, jak ktoś jest dobry w swoim fachu to prędzej czy później klientów zdobędzie.

Wpadam na karmi zurawina bo mi posmakowalo bardzo

zapraszam. Już jedno wypiłam ale kolejne dam radę

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52097226]To taki zwyklak do owocow roznych jest. 4 jaja ze szklanka cukru ubic,do tego 2,5szkl mąki,łyżeczka proszku,pol szkl oleju i pol szkl maslanki,ubic.na to owoce.piec od zimnego piekarnika 15minut w 280st,potem 30 min w 200st.
Mozna kruszonke na wierzch dac.

Ale jak mi wyjdzie maslanka z lodowki to zrobie babke Majki z owocami jakimis. Sezon w koncu jest owocowy

Gryzaczek super,taki poreczny dla malutkiej buzi sie wydaje.a Ty Majka moze masz po prosty potrzebe zucia i tez by gryzak Ci pomogl 😜 tak jak dzieciom smoczki [/QUOTE]

mam z 10 smoków bo synek anty-smoczkowy to spróbuję :P
Do tej babki chyba owoce nie pasują

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
A tych kodów z Biedronki już w sklepie nie idzie dostać?
Że ja za późno się ocknęłam

Mały mi spał od 18..przed chwilą się obudził, zjadł i dalej śpi

A ja delektuje się babką...bo zrobiłam ją drugi raz..tak samo..i o wiele lepsza

Ambitna

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Aaa takie buty 😉
To się rzucił Twój Tż 😉 ja dostałam tyle od swojej chrzestnej na cywilny 😜

No niestety ale bycie rodzicem chrzestnym często wiąże się z kasą. Ja bym nawet nie prosiła kogoś kto już ma chrzesniaka, jakoś głupio by mi było. Sama też nie chciałabym być jeszcze czyjąś chrzestna oprócz mojej Olki.
Gdybym tak patrzyla to nikogo bym nie znalazła.
Ja mam 2 chrzesniakow, Tz tez.
Starszy jest drugim chrzesniakiem szwagierki a mlodszy 3cim szwagra

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-15, 22:06   #2108
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Leze po ciemku i czekam az moja królewna usnie 😀 spicie już wygaszonymi swiatłami? Ja od miesiaca gdzies, wczesniej paliłam ledowa lampkę teraz ja zapalalam w nocy na przewijanie...
Tak se cieżko oddychła ze az sie smiac zaczelam 😀 biedne umieczone jedzeniem 😁😂🙈
Ja juz po paru dniach przestalam świecić bo mnie denerwowało, a od 2 miesiąca nawet do przebierania i karmienia nie świecę.

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana :-*
A o kod się przypomnę -tak tak z paragonu :-*
Domi ja mam dwa kody na paragonie ale jak je chcialam zarejestrować to się nie dalo na stronie. Jak wiesz jak to daj znać a odstapie ci jeden tylko szybko poki smieci nie wyrzuce bo w koszu juz leza paragony.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:09   #2109
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja juz po paru dniach przestalam świecić bo mnie denerwowało, a od 2 miesiąca nawet do przebierania i karmienia nie świecę.

Domi ja mam dwa kody na paragonie ale jak je chcialam zarejestrować to się nie dalo na stronie. Jak wiesz jak to daj znać a odstapie ci jeden tylko szybko poki smieci nie wyrzuce bo w koszu juz leza paragony.
To wyślij mi na pw -spróbuję wysłać
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:12   #2110
niunka2015
BAN stały

DOMINA no i moze sie bardziej wyspisz, bo maly moze rzadziej w nocy zje, cyce cie nie beda bokec ani szwiezbic ani nic.
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:13   #2111
Majka232
Zakorzenienie

Domima -poplacz sobie. Czasem to pomaga. Ja bardzo przeżywam zmiany w życiu tj.kiedys zmiane szkoły, powrot do pracy i zostawienie synka pod opieka niani, pójście synka do przedszkola itd. Karmiłas 3 m-ce więc super. Teraz jak odstawisz to bedziesz mogła wypić lampkę wina dla odstresowania i nie będziesz miała w przyszłości stresu z odstawieniem dziecka od piersi
Stary 2015-07-15, 22:15   #2112
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Synuś jeszcze nie śpi, wyspał się popoludniu :/

Mój tez jeszcze nie spi tatuś usypia a mały go zagaduje i śmieje się. W dzień wcale duzo nie spal a tej porze zawsze spal. Juz myślałam ze moze nie pojadl ale to nie to. Ja w każdym razie w lozku a tz niech się zajmuje synem.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Ja nie odebralam.

Gdybym tak patrzyla to nikogo bym nie znalazła.
Ja mam 2 chrzesniakow, Tz tez.
Starszy jest drugim chrzesniakiem szwagierki a mlodszy 3cim szwagra
Ja też jeszcze nie wzielam się za to becikowe :/

Ja też gdybym tak patrzyla to nikogo bym nie znalazła na chrzestnego.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:16   #2113
Majka232
Zakorzenienie

Idę spać
Dobranoc
Stary 2015-07-15, 22:27   #2114
DomimaZet
Zakorzenienie

Dziękuję Wam Dziewczyny... spróbuję usnąć... mam nadzieje ze wkrótce mnie puści... buziaki. Spijcie dobrze :-*

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

SIEMPRE - wysłałam Ci PW
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:30   #2115
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ciągle mam włączona lampkę z regulacją natężenia światła.

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
HANKA po 2 urodzinach zeszlo jak reka odjal. Maly jadl duzo warzyw i owocow, miesa tez zreszta tylko nie kurzego. Zero nabialu. Kaszki na pepti robilam lub na wodzie. Ogolem ciezki poczatek jest a potem juz pojdzie

KAMILOVE ogolem fajnie choc moj ojciec dal taki popis ze hej!

co do Soni.. swedzi mnie zeby cos napisac ale nie bede strzepic sobie jezyka i sie wkur.wia.c niepotrzebnie i tak nie zrozumie poki łbem o kredens nie wyryje ze zmeczenia..

Jutro mamy szczepienie i kontrole Mata z zapaleniem oskrzeli
Kurcze ale czemu nie kurze mięso? Ty nie jadlas tez kury jak kp go? Tak się tego obawiam co to będzie, czy mały nie będzie miał niedoborów wapnia na takiej diecie? jajka można czy nie bo już sama nie wiem. Lekarka mówiła ze można kurze tylko odstawić wszystko co od krowy pochodzi.

Nie wykapalam dziś małego po raz pierwszy. Zasnął mi po cycu o 18 i spał do 22. Wiec przespal mi porę kąpieli.

Ugotowalam dziś trochę bobu i nie wiem dziewczyny czym Wy się tak zachwycacie serio. Nie podeszlo mi to, tz i siostra tez to samo mówili co ja. Ale ciekawość jak smakuje bób zsspokojona.

DOMIMA mnie też pewnie będzie przykro jak będę musiała kończyć kp dlatego nie dziwie Ci się ze płaczesz ale tak jak piszą dziewczyny teraz już nie będziesz się przejmował dieta i uzywkami

Idę wreszcie spać dobranoc!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 23:10   #2116
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
No wlasnie.

pamietam to uczucie. Jeszcze z 2 tyg po odstawieniu mialam chec mu dac pierś. I smutno mi bylo ze juz tam nic nie ma. Ale cóż... Starałam sie te myśli odpychac.

mowilam ze pyszka :-P

W biedronie jest

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Zamowilam krzeselko do karmienia i interaktywna kierownicę chcialam cos z lamaze wziac ale musze sie pochamowac az taka bogata nie jestem :-P

Prosze o kciuki jutro tz zaczyna remont u takiego faceta niepewnego, niby wystawi umowę zlecenie bo sie boi ale i tak sie martwię :-(
Kciuki dla TZta! Bardzo wam zycze,zeby sie interes rozkrecil,zeby sie okazalo że wlasny dzialalnosc ma sens,nie tylko swiat wielkich korporacji. Zdradzisz jakie krzeselko zamowilas? I czy je na żywo widzialas,bo u mnie bieda z modeli do pomacania na zywo :/

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:30 ----------

Cytat:
Moja cora od poczatku spi po ciemku.a przy karmieniu tylko ok tydzień po szpitalu palilam takie przyciemniane swiatlo,potem juz dawałam cyca po ciemku. I szybciore po jedzeniu zasypia.a czemu lampke palilas?

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-07-15 o 22:42
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 23:39   #2117
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym nie odmówiła - dla mnie chrzestny nie jest od kasy. Powiedzialabym z góry ze moge podać do chrztu ale finansowo niech cudów nie oczekują.sama Biore 15letnia siorke i ona nie ma kasy bo nie pracuje, a mama jej nie da bo nie na z czego. Przynajmniej kontakt mamy.

Po za tym serio nie wiem co to za moda tyle kasy dawac. Ja od chrzestnej na slub dostalam 500zl i to bylo najwięcej. Nie licząc moich rodzicow bo dali nam 1000zl na lodówkę ale rok po ślubie dopiero uzbierali.
A wy na komunię masakra. Bogate macie rodziny chyba :-P u mnie biedota :-P
to tz rodzina i nie jest w ogole bogata, powiedzialabym, ze sa biedni, ale oni mysla, ze nie wiadomo ile zarabiamy, kiedys ciotka tz(siostra jego mamy) spytala sie mnie czy zarabiam 10tys czy wiecej oni nie pracuja, kibelka sie w tym roku dorobili, na wsi mieszkaja, ale przy takich swietach to zastaw sie, a postaw. Tz wzial tego xboxa na raty i do dzis splaca

Ja zostalam juz dwa razy poproszona na chrzestna, ale nie moge byc, moge byc swiadkiem chrztu, a siostra tz nie chce, wiec zrezygnowali ze mnie ja nie mam biezmowania i nie moge isc do spowiedzi, bo jako osoba zyjaca w konkubinacie ciagle grzesze

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 00:02   #2118
madzixx88
Zakorzenienie

Zjadłam czeko karmelowe do końca i doslodzilam sie herbatnikami, właśnie wciskam ostatniego masakra! Wole nie wchodzić na wagę po pobycie u teściów :/
Ide zaraz spac, bo cos późno sie zrobiło

Domima-nie smuć sie wiem, ze to przeżycie, sama sobie tego póki co nie wyobrażam, ale bądź dzielna

Niezawsze-my jeszcze becikowego nie załatwiliśmy ehh
Fajnie z działka, macie mała szklarnie?

Co do chrzestnych to dziwne przekonanie, od str w meza w rodzinie kuzynostwo ma po 2-3 chrzesniaków i to nikogo nie dziwi
A kiedyś były takie czasy, ze nasi dziadkowie mieli po kilkunastu dziadek meza chyba na rekord szedł, bo miał 21
Nie wiem ile sie daje na chrzest ale na wesele od chrzestnych dostaliśmy po 2tys -jakby sie umówili za rok Komunia chrześniaka meza..następnego dopiero za 4
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 00:34   #2119
niezawsze
Zakorzenienie

Madzix szklarni nie mamy. Teraz juz mało warzyw mamy, mamie się nie chciało. Cukinia, burak, chrzan, szczypiorek. Jakies miety, dziurawce itp. Borówki, poziomki, jabłka i czereśnie i orzechy

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-16, 01:17   #2120
soniuska
Zakorzenienie

Gosiak hahaha😆
Kciuki

Domima kciuki za nasze szczepienie!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 04:41   #2121
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dobry. My juz nakarmione, Zuza oglada chyba jakis film akcji na karuzele bo tak przezywa a ja nie wiem, czy spac czy myc glowe. Ale sen chyba wygra
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 05:03   #2122
soniuska
Zakorzenienie

Ja czekam az Mikolaj zrobi kupe ,przebiore,nakarmie i zbieramy sie na szczepienie .
Stary 2015-07-16, 05:14   #2123
gossip_girl21
Zakorzenienie

Goczek paliłam bo sie przebudzalam wnocy zeby sprawdzic czy wszystko ok 😀
Ja nie spie od 5.30 maz mnie obudzil czrkamaz cora sie wyśpi by dac jej jesc o 8 bd siostra i lecimy do lekarza we 3, siostra jeszcze nie jest doszkolona w opiece naf dzieckiemi trochestrach zostawic

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 05:55   #2124
sunny_eyes
Zakorzenienie

Dzien dobry

U nas pobudki 2, 5 i teraz chyba całkiem bo moje dziecko w lozeczku lezy i gada z misiem na scianie :p ale mu sie gadane zalaczylo. Gada piszczy mruczy a czasami chrumknie prawie jak swinka nawet :p

za szczepienia. Aby obylo sie bez placzu...
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 06:34   #2125
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Madzix szklarni nie mamy. Teraz juz mało warzyw mamy, mamie się nie chciało. Cukinia, burak, chrzan, szczypiorek. Jakies miety, dziurawce itp. Borówki, poziomki, jabłka i czereśnie i orzechy
A nie chciałaś marchewki bez nawozów dla Macka?

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Ja czekam az Mikolaj zrobi kupe ,przebiore,nakarmie i zbieramy sie na szczepienie .
Kciuki!
Oby znalazło się rozwiązanie Waszych problemów

U nas kijowa noc. Pobudki 0.30, 3, 3.30, 6. Zrobił wielką kupę która wypłynęła pozs pieluche
Nie wiem już, jeżeli to nie skok to lipa.
Stary 2015-07-16, 06:52   #2126
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem borówki i poziomki
My tam gdzie będziemy mieszkać będziemy mieć mała szklarnie, teraz tez juz jest ale trzeba ja odnowić. U teściów jest szklarnia i widze teraz jak u nich jestesmy jaka to wygoda maja sałatę, ogórki, pomidory, marchew, cebule, szczypiorek, koperek a z owoców czereśnie, wiśnie, truskawki, porzeczki, agrest, jabłka i orzech. Ide i zrywam sobie świeże na śniadanko

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dobry. My juz nakarmione, Zuza oglada chyba jakis film akcji na karuzele bo tak przezywa a ja nie wiem, czy spac czy myc glowe. Ale sen chyba wygra
Ja musze głowę myć, tylko Ala zaśnie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

Kciuki za sCzepienie !!!!

Dzien dobry!
U nas pobudki 3:30 i 5:30, teraz po cyckowaniu królewna usypia
Pogoda chyba super sie szykuje
Zostajemy do końca tyg
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 07:03   #2127
soniuska
Zakorzenienie

Dziekuje Kochane moje!!!
A co do gadania to u nas tez ten etap . Szczegolnie rano..jakvjest zmeczony to zauwazylam ze gaduli.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-16, 07:06   #2128
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Hej hej u nas nic spoko, pobudki 3 i 6 20 i teraz zasypia w huśtawce. Niewiem co ha potem zrobię jak wyrośnie z huśtawy 😜 dobrze że na noc w kołysce zasypia. Wcinam śniadanie, słonko za oknem, musę iść na zakupy bo brata ciotecznego żona ma wpaść do nas ok 11 gdzieś.

Majka z tą wirującą zabawką się zmieszało, ja myślałam że jaja robisz i chodzi o inne zabawki
Madzia o jak się spodobało u teściów
Domima kciuki za jak najmniej bolesne szczepienie- to pierwsze?

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-07-16 o 07:09
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 07:07   #2129
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super gryzaki pokazujecie
Ja mam kilka -precelka, truskawkę, loda ale ten co Domima i Viola maja sa świetne

Kupiłam dzis zawieszkę do wózka z Babyono-wibrującego słonia byłam z córka w sklepie i pokazywałam jej kilka rożnych, wzięłam ta, na widok której najszybciej przebierała nogami
Violka go dopiero będzie miała
mam go ja, Domima i Sylwia też
Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Ale Wam dobrze chetnie bym sie dolaczyla szkoda ze tak daleko

Dzialka super sprawa co ? Ale chyba duzo roboty przy takiej? Zastanawiam sie czy by nie kupic..
działka to super sprawa, to były jedne z najlepiej wydanych pieniądzy w życiu jak macie okazję,to kupcie

Cytat:
myod początku śpimy przy zgaszonym świetle

powodzenia dzisiaj na szczepianiach!

Domima kod z paragonu już i tak Ci sięnie przyda, bo kody musiały być zarejestrowane do 12lipca.

Tatiana po przebudzeniu troszkę się pobawiła, pojadła i znów śpi
ja się muszę zabrać za wielkie sprzątanie, bo w sobotę teściowa przyjeżdża

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 07:11   #2130
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem borówki i poziomki
My tam gdzie będziemy mieszkać będziemy mieć mała szklarnie, teraz tez juz jest ale trzeba ja odnowić. U teściów jest szklarnia i widze teraz jak u nich jestesmy jaka to wygoda maja sałatę, ogórki, pomidory, marchew, cebule, szczypiorek, koperek a z owoców czereśnie, wiśnie, truskawki, porzeczki, agrest, jabłka i orzech. Ide i zrywam sobie świeże na śniadanko

Ja musze głowę myć, tylko Ala zaśnie

Kciuki za sCzepienie !!!!

Dzien dobry!
U nas pobudki 3:30 i 5:30, teraz po cyckowaniu królewna usypia
Pogoda chyba super sie szykuje
Zostajemy do końca tyg
To masz fajne wakacje

Też muszę włosy myć ale chęci brak

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej hej u nas nic spoko, pobudki 3 i 6 20 i teraz zasypia w huśtawce. Niewiem co ha potem zrobię jak wyrośnie z huśtawy 😜 dobrze że na noc w kołysce zasypia. Wcinam śniadanie, słonko za oknem, musę iść na zakupy bo brata ciotecznego żona ma wpaść do nas ok 11 gdzieś.

Majka z tą wirującą zabawką się zmieszało, ja myślałam że jaja robisz i chodzi o inne zabawki
Madzia o jak się spodobało u teściów
Domima kciuki za jak najmniej bezbolesne szczepienie- to pierwsze?
No robilam jaja :P
Zabawka - wibrujacy przyjaciel bam bam haha jak to brzmi

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości