Mamusie Listopadowe 2015 część II! - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-15, 21:31   #1861
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Kurcze tak mi się podoba imię Wanda! Wiem że mam chłopca ale porozmyślać nie zaszkodzi. obawiam się że nie miałabym odwagi tak dać na imię, bo nie wiem czy sama chciałabym być Wandą jeszcze Amelia mi chodzi ostatnio po głowie... z chłopięcych nic

wejdz na stronę swojego szpitala. u mnie idzie się z pieluchami, chusteczkami i kremem do pupy to wszystko dla dziecka.
moja kuzynnka dała na imie tak swojej corce. na początku szok, wszyscy z rodziny obgadali, jak to takie imie takiej małej osóbce.. mi się oczywiście też kojarzy ze starą babką, więc też komentowałam :p ale potem wszyscy się przyzwyczaili i jest ok. chociaż i tak nie dałabym tak na imie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak wybierałyście imiona? W internecie szukałyście czy w inny sposób?
ja miałam wybrane od 2 lat więc nie miałam problemu ;d

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
Mi nigdy gin nie mówił ile cm ma szyjka,tylko że dobrze wszystko :p
Wyniki z glukozy chyba dobrze, zdziwiłam się że tak mała różnica-I pobranie 76, II 97 i ostatnie 95 w moczu znów dużo bakterii, toxo nie ma hemoglobina i hematokryt nie dużo ale poniżej normy
A z imionami -usiedlismy z rankingiem Paulina nigdy przenigdy mi by nawet nie przyszło do głowy, zawsze podobały mi się imiona jak Lena, Maja,Julka, Jagoda, potem Zosia, Basia -większość odpadła bo osobiście nie chce imienia modnego. Hania też jest super ale sama jestem Ania więc trochę głupio. Zostałaby ta moja wymarzona Basia ale tz się strasznie nie podobało. On ciągle chciał Marta -tak mówił już z 2lata ale mi się źle kojarzy.
mi zawsze mówi ze szyjka cienka ale zamknięta i ze jest ok.

dziewczyny ile butelek kupujecie ? 125ml, 260ml i 360 ml ?

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-07-15, 21:35   #1862
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
moja kuzynnka dała na imie tak swojej corce. na początku szok, wszyscy z rodziny obgadali, jak to takie imie takiej małej osóbce.. mi się oczywiście też kojarzy ze starą babką, więc też komentowałam :p ale potem wszyscy się przyzwyczaili i jest ok. chociaż i tak nie dałabym tak na imie

ja miałam wybrane od 2 lat więc nie miałam problemu ;d

mi zawsze mówi ze szyjka cienka ale zamknięta i ze jest ok.

Ja w ogóle butelek nie kupuję. Przy Oliwce kupiłam zestaw butelek TT i ona ani razu nie użyła. Najpierw tylko KP, potem doidy cup i niekapek.
A jak jej dałam już w sumie jako dużej dziewczynce bo chyba coś koło 2l z butelki spróbować to nie umiała ze smoczka pić
Więc mnie etap butelek i smoczków całkiem ominął

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 21:37   #1863
Amelia16
Zadomowienie

Cytat:

Co do imienia to u nas w rodzinie wymyślniejsze już są niż Helena więc raczej nie komentowali, ale z reguły jak ktoś znajomy słyszy to widzę najpierw szok i dopiero po 2 sekundach reakcja Marcelinę jakoś spokojniej przyjmują póki co.
Dwie: 125 i 260
Stary 2015-07-15, 21:50   #1864
Gaabbi
Wtajemniczenie

Jestem wściekła!!!

Byłam na wizycie u ginki i dupa Mam leżeć i zakładamy wkładkę pessar Szyjka mi się skraca,mam już 2,96cm. Ciekawe, jak ja mam sobie poleżeć przy Hani... Jeszcze w sobotę mam wesele aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 21:56   #1865
cynamon_
Zakorzenienie

Poznanianka, ciesze się ze z maluszkiem wszystko dobrze, a udało się podejrzeć płeć? Bo z tego co na pamiętam chyba jeszcze nie znasz nie?
Gaabbi, ojoj to się porobiło:/ niedobrze, ale niech zakładają jak muszą, z tym nie ma żartów...
Ja po Morskim Oku jestem wykończona, ale opłacało się widoki cudne, przeszlam dzisiaj ok 12 km jestem z siebie dumna
Stary 2015-07-15, 21:59   #1866
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelia16 Pokaż wiadomość
Moje niestety też, chyba możemy powoli zakładać fanclub chipsów
...
Co do imienia to pamiętam, że Dobrusia jest baaardzo, baaaaaardzo daleko w rankingu, także udało wam się z rzadkością a jaką wybraliście pełną formę imienia? Dobrosława?

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Też nie znam żadnego małego Pawełka
Właśnie co do pełnej formy to jeszcze mamy dylemat, mnie się podoba brzmienie Dobromiły, ale z drugiej strony wolałabym chyba uniknąć polskich znaków w imieniu (jakoś tak mam że wolę takie "bezproblemowe" w zapisie imiona) i dlatego chyba jednak Dobrawa

Pawełków małych chyba faktycznie jest niedużo teraz

mnie się bardzo podobają takie imiona kojarzące się większości "babciowo" jak Helena, Wanda, Danuta
Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Jestem wściekła!!!

Byłam na wizycie u ginki i dupa Mam leżeć i zakładamy wkładkę pessar Szyjka mi się skraca,mam już 2,96cm. Ciekawe, jak ja mam sobie poleżeć przy Hani... Jeszcze w sobotę mam wesele aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
buuu niefajnie ale jak trzeba to trzeba...
Stary 2015-07-15, 22:22   #1867
Kasiula8708
Rozeznanie

Gaaabi a to miałaś wcześniej jakieś dolegliwości czy tak nagle???Trzymaj się i odpoczywaj
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama

Lenka,nasz mały wielki cud
Kasiula8708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:26   #1868
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem wściekła!!!

Oj współczuję ale lepiej wcześniej zareagować i założyć tą wkładkę

Moje maleństwo dzisiaj mocno aktywne wystarczy, że tylko siądę albo się położę i już fika koziołki. Nawet mąż otrzymał kilka kopniaczków a co najfajniejsze reaguje na nasz dotyk, wystarczy posmyrać w jednym miejscu i zaraz kopie
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:33   #1869
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiula8708 Pokaż wiadomość
Gaaabi a to miałaś wcześniej jakieś dolegliwości czy tak nagle???Trzymaj się i odpoczywaj
Nie mam absolutnie żadnych dolegliwości. Czuję się świetnie i dlatego też tak bardzo się wkurzyłam na wieść o skracającej się szyjce Dobrze, że mam szyjkę sprawdzaną co wizytę i ginka szybko reaguje. W końcu jeszcze 3 miesiące muszę wytrzymać.

A inne wiadomości, to córeczka ma się dobrze, waży 644g.
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 23:34   #1870
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam absolutnie żadnych dolegliwości. Czuję się świetnie i dlatego też tak bardzo się wkurzyłam na wieść o skracającej się szyjce Dobrze, że mam szyjkę sprawdzaną co wizytę i ginka szybko reaguje. W końcu jeszcze 3 miesiące muszę wytrzymać.

A inne wiadomości, to córeczka ma się dobrze, waży 644g.
Przykro ze cos juz zaczęło sie dziać boję sie tego u siebie tym bardziej ze tak jak ty mam dziecko cały dzień sama na głowie. Trzymaj sie

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 23:41   #1871
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Jestem wściekła!!!

O kurde
Czytałam że szyjka normalna ma 3-5 ale przy kolejnych ciążach jest krótsza (to akurat mi powiedział lekarz teraz na wizycie)
Może skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem?
Współczuję bo ja ten miesiąc mam się mega oszczędzać ale jak tu dać radę skoro ma się małe dziecko i ciągle jest coś do roboty.

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 00:05   #1872
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
chcę kąpać w łazience, tylko nie wiem jak to będzie w praktyce wyglądać - wyciągnę malucha z wanienki i ktoś będzie musiał mi go opatulić ręcznikiem, bo nie mam gdzie położyć malucha. właśnie rozkminiam jak to ugryźć..
Ręcznik przed wyjęciem możesz zarzucić na siebie, przytulasz dziecia i opatulasz
Kolorem włosów malca się nie martw, raczej mała szansa na rudości.

Dzika Ropucha Teraz dzieci intensywnie rosną, stąd przybieranie na wadze. A Mała nie jest taka mała

Limonka Bardzo ładny brzuszek

Wonderka Cieszę się z potwierdzenia płci, a wybór imienia piękny

Agne19s Najważniejsze, że badanie Cię uspokoiło

iclosemyeyes Kurczę, ta diagnoza brzmi poważnie. Trzymam kciuki, oby lekarze to wyjaśnili albo coś zaradzili
Co do RMUA - w Koperniku sprawdzali w systemie, wystarczył dowód.

Jak chcesz prywatny gabinet z b. dobrym sprzętem - sprawdź na Felińskiego, dr Wiecheć (ja chodziłam tam do dr Nocuń, polecam ją - ale teraz jest na urlopie).

Cytat:
Napisane przez MSRS Pokaż wiadomość
Kupujecie laktatory? Zastanawiam sie czy to takie konieczne, kiedyś przecież nie było takich cudów to jak sobie kobietki radziły? Nie raz słyszę ze ktoś użył tylko 2-3 razy... To po co kupować...
Z jednej strony czytałam opinię i chciałam kupić elektryczny, z drugiej na blogu Hafija.pl odradza laktatory i proponuje ręczne odciąganie. Muszę zapytać doradcy laktacyjnego. W razie czego w Krk jest możliwość wypożyczenia bodajże Medeli.

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Wstawiam fotkę włosów u mojej Oliwki jak miała kilka dni Potem niecały roczek, dobierany jak miała 1,5 roku i obecnie (miała wiele razy włosy już obcinane, teraz ma sporo za łopatki)
Wow, jest prześliczna No i rzeczywiście dużo włosków, rzadko spotykana rzecz (przynajmniej u moich znajomych wszystkie dzieci łyse).

poznanianka Trzymam kciuki za Ciebie Oby to była ostatnia taka atrakcja.

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Ja leze, wzięłam nospe bo po sexie mam takie bole macicy, ze chyba w ogole sie wycofam z tego do porodu ktos jeszcze tak ma?
Niektóre pozycje mogą je bardziej powodować, bardzo bezpieczna jest łyżeczka lub na jeźdźca - ale lepiej, żeby lekarz to sprawdził.

dzikasliwka Ale chamstwo, nie wiem, jak ktoś mógł tak zrobić. Trzymam kciuki za pieska. Zgłosiliście sprawę?

srebrna Biedna

cynamon Jestem pod wrażeniem

Gaabbi O nie Odpoczywaj, ale ciężko tak przy maluchu...

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 06:36   #1873
fasterka90
Zadomowienie

Dzień dobry witam się w 24 tygodniu
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty,zwłaszcza połówkowe bo chyba ich dziś sporo
gaabbi trzymaj się,dobrze że lekarz zauważył i zareagował w porę!

Ja dziś się wybieram do Lidla bo nowe otwarcie po długim remoncie a potem pewnie duże zakupy na allegro

Ciągle mi się śni coś z dzieckiem -albo że już w szpitalu i nikt mi nic nie pomaga albo dziś że lekarz mi bardzo szybko wizytę zrobił, bez usg. Chyba jakaś niedoinformowana się czuje że takie sny
A obudziłam się taka głodna że jestem już po wielkiej jajecznicy
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 07:12   #1874
agne19s
Zadomowienie

Cytat:
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty,zwłaszcza połówkowe bo chyba ich dziś sporo

Ja dziś się wybieram do Lidla bo nowe otwarcie po długim remoncie a potem pewnie duże zakupy na allegro

Ciągle mi się śni coś z dzieckiem -albo że już w szpitalu i nikt mi nic nie pomaga albo dziś że lekarz mi bardzo szybko wizytę zrobił, bez usg. Chyba jakaś niedoinformowana się czuje że takie sny
KurcZę Lidl w mieście to świetna sprawa ! U mnie miał być otwarty ale projekt nie przeszedł bo jest za mały parking a poluje na tą lidlowska maszynę do szycia... Tylko ze jak mam najbliższego Lidla ponad 30km to w tamtym roku w grudniu zajechalam i już żadnej nie było :/
Stary 2015-07-16, 07:34   #1875
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie miłe słowa Jesteście kochane

Gaabbi, kurczę, nieciekawie z tą szynką... Oby wszystko było dobrze

Któraś pytała czy udało się płeć podejrzeć. Na IP mają usg 2d i nawet jakby było widać to nic nie powiedzą, bo ostatnio tak mi lekarka na IP mówiła. No, ale dziś to już raczej w końcu poznamy

I zapomniałam się wczoraj pochwalić, że zaczęłam 22 tydzień

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 07:36   #1876
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

iclosemyeyes Kurczę, ta diagnoza brzmi poważnie. Trzymam kciuki, oby lekarze to wyjaśnili albo coś zaradzili rzytul:
Co do RMUA - w Koperniku sprawdzali w systemie, wystarczył dowód.

Jak chcesz prywatny gabinet z b. dobrym sprzętem - sprawdź na Felińskiego, dr Wiecheć (ja chodziłam tam do dr Nocuń, polecam ją - ale teraz jest na urlopie).
Liczę na to, że okaże się że to taśma całkowita (bez luk) - wtedy nie ma ryzyka, że dziecko w nią sobie coś zaplata. Szkoda, że najbardziej wyspecjalizowany lekarz od tej przypadłości przyjmuje w Gdańsku
Dziękuję za polecenia gabinetów, na pewno się przydadzą

Cytat:

Gratuluję kolejnego tygodnia Ja też się mega głodna obudziłam, ale najpierw czeka mnie moje "pyszne" żelazo i dopiero po pół godz coś zjem

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na dobre wieści o stanie zdrowia i płciach maluszków
Stary 2015-07-16, 07:42   #1877
fasterka90
Zadomowienie

agne19s no mam ten plus że wszystkie sklepy pod nosem Lidl akurat 5minut autobusem, coś koło 15-20 pewnie by było pieszo. Ale biedronke mam dosłownie 20m od klatki, druga 2minuty pieszo, Rossman, pepco, stokrotka,Tesco, apteki to nawet dwie nie mówiąc o małych sklepach,warzywniaku,piek arni -też zaraz pod blokiem. Przychodnie i to taką ze szkołą rodzenia i laboratorium też mam bardzo blisko,szkoły,przedszkola , poczta,dentysta,fryzjer,k osmetyczka... Wszystko co potrzebne maksymalnie 10 minut od domu łącznie z polami gdzie mogę psa wybiegać szkoda tylko że mieszkanie trochę ciasne i nie nasze,ale szukamy na tym samym osiedlu
Stary 2015-07-16, 07:44   #1878
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Dziękuję za wszystkie miłe słowa Jesteście kochane

Gaabbi, kurczę, nieciekawie z tą szynką... Oby wszystko było dobrze

Któraś pytała czy udało się płeć podejrzeć. Na IP mają usg 2d i nawet jakby było widać to nic nie powiedzą, bo ostatnio tak mi lekarka na IP mówiła. No, ale dziś to już raczej w końcu poznamy

I zapomniałam się wczoraj pochwalić, że zaczęłam 22 tydzień
A nie 21? Idziemy łeb w łeb i mamy ten sam termin, a ja mam 21 tydzień. Z tą płcią wszystko zależy od malucha Mój teraz zakrył krocze i tyle zobaczyliśmy:P O płci wiemy tylko z wyniku amniopunkcji.
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 07:46   #1879
fasterka90
Zadomowienie

iclosemyeyes mnie pewnie też niebawem żelazo czeka
Bardzo wyniki miałas poniżej normy?
Stary 2015-07-16, 07:59   #1880
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
A nie 21? Idziemy łeb w łeb i mamy ten sam termin, a ja mam 21 tydzień. Z tą płcią wszystko zależy od malucha Mój teraz zakrył krocze i tyle zobaczyliśmy:P O płci wiemy tylko z wyniku amniopunkcji.
Dziś u mnie dokładnie 21+2 czyli 22 tydzień leci

Co do płci to trzymajcie kciuki, no musi się pokazać!

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-07-16, 08:02   #1881
cynamon_
Zakorzenienie

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziewczyny!)
Stary 2015-07-16, 08:17   #1882
lexie42
Zakorzenienie

Hej dziewczyny. Ja z przerwami nie śpię od 4. Obudził mnie okropny ból brzucha a w zasadzie jelit 4 razy byłam w toalecie, ale nie jest to jeszcze taka typowa biegunka. W sumie od jakiejś godziny cisza, ale ten ból jest okropny
Stary 2015-07-16, 08:17   #1883
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
iclosemyeyes mnie pewnie też niebawem żelazo czeka rzytul:
Bardzo wyniki miałas poniżej normy?
Właśnie nawet nie miałam poniżej tylko blisko granicy (12.3 miałam a norma od 12)
Cytat:
Dziś u mnie dokładnie 21+2 czyli 22 tydzień leci

Co do płci to trzymajcie kciuki, no musi się pokazać!
Jasne, że trzymamy
Stary 2015-07-16, 08:18   #1884
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Ja z przerwami nie śpię od 4. Obudził mnie okropny ból brzucha a w zasadzie jelit 4 razy byłam w toalecie, ale nie jest to jeszcze taka typowa biegunka. W sumie od jakiejś godziny cisza, ale ten ból jest okropny
Może jedź na IP? Ja tak dwa razy miałam, że w nocy mnie straszny ból obudził, do tego biegunka, a ból nadal się utrzymywał. Na szczęście z dzieckiem wszystko było ok.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-07-16, 08:29   #1885
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Może jedź na IP? Ja tak dwa razy miałam, że w nocy mnie straszny ból obudził, do tego biegunka, a ból nadal się utrzymywał. Na szczęście z dzieckiem wszystko było ok.
Spróbuję to najpierw przeczekać. Ten ból czasami się zmniejsza, ale jak nie przejdzie gdzieś do południa to pojadę na IP.
Stary 2015-07-16, 09:02   #1886
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Spróbuję to najpierw przeczekać. Ten ból czasami się zmniejsza, ale jak nie przejdzie gdzieś do południa to pojadę na IP.
Oby jednak przeszło i wszystko było ok

Dziewczyny, jakie znacie sklepy z odzieżą ciążowa? Ta klinika jest blisko centrum handlowego i chciałam przy okazji kupić sobie jeansy ciążowe, bo w swoje się już nie mieszczę, a na chłodniejsze dni leginsy się nie nadają... Patrzyłam na stronę h&m i c&a, a są jeszcze inne sklepy?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-07-16, 09:11   #1887
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Hejo trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj

Gaabbi okropnie z ta szyjka

Ja za 20 min pobieram krew juz po wypiciu glukozy. Masakra jak mi uderzyło w żołądek po 30 min. Zuzi w ogole nie smakowało bo oddaje pare kopniakow leniwie:c Jak tylko wyjde to zaraz zjem 7 daysa i popije cola :P

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 09:18   #1888
Soul89
Zadomowienie

Witam się i ja 😀
Dzisiaj na szczęście pospałam troszkę dłużej, ale wieczorem jak się kładłam spać to chwilę mi zeszło zanin zasnęłam. Mały tak tańcował, że prawie przez kołdrę było widać 😁 a teraz po śniadaniu powoli też daje o sobie znać 😊
Dziewczyny odliczamy godziny do połówkowych 😍

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 09:19   #1889
Robusta
Wtajemniczenie

Witam się
wczoraj skończyłam 22 tydzień więc od dziś leci 23 za niecałą godzinkę zbieram się do gina, stresuje się okropnie !!!

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 09:26   #1890
Soul89
Zadomowienie

Robusta: kciuki ! Bo ty dziś zaczynasz naszą serię połówkową 😍
Poznanianka1990: ja jak zobaczyłam ceny w sklepach takich stacjonarnych i w internetowych to się za głowę złapałam. Spodnie kupiłam w h&m akurat była przecena i mi się fajny model trafił za ok100zł 😊

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości