|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Cytat:
![]() Też mamy Szumisia
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny. Nie pisalam ostatnio ale czytam regularnie. Jakos te dni tak szybko leca ze ledwo sie czlowiek obejrzy a juz wieczor.
Byla dzis u nas Pani ze szpitala bo ostatnie 2 badania sluchu ktore miala robione przez health visitor wyszly nie dobre na prawe uchu wiec zadzwonili do szpitala i Pani przyszla z bardziej dokladniejszym sprzetem no i kurcza dalej wyszlo ze nie slyszt na to ucho. Dostalysmy skierowanie do szpitala na kolejne badania gdzie maja zobaczyc co jest przyczyna i w jakim stopniu slyszy na to ucho. Martwie sie. |
|
|
|
#1173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś znowu uziemiona a chciałam wypełnić parę dokumentów, przygotować prosty obiad ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
mam coraz mniej pokarmu i robi sie coraz bardziej wodnisty....koniec mojej walki. poodciągam jeszcze kilka dni i może zniknie całkiem .... dobrze że nie inwestowałam w staniki do karmienia. kupiłam tylko jeden za dyche cycki małe i miękkie....kaczuszka a masz tego hippa tak? bo jeśli chcesz to ja chętnie od ciebie odkupie ![]() Cytat:
dzisiaj była położna na ostatniej wizycie.....i w końcu odpadł pępek!
Małgosia.. 22. 06. 2015 Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-07-16 o 13:46 |
|
|
|
|
#1178 | ||
|
celebriti
|
Cytat:
ad2 nie martw sie na zapas, byc moze to sie unormuje lub wyjasni. u nas byl ten sam problem, 3 badania lacznie byly, wychodzilo zle poniewaz ucho bylo brudne a czyscic nie mozna. juz jest ok mam ALLES MAMA SENSE U szumiś odpadł, ja tez. wlaczylam suszarke, lezala spokojnie ale przestala. uspilam w koncu na rekach, juz chyba zmeczona na maksa i stoi tam ajpad z baby hair dryer na youtube...
|
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Nie witałam się jeszcze na odchowalni ale początkowo byłam na bieżąco, potem straciłam wątek i znów od jakiegoś czasu podczytuję. Gratuluję postępów w rozwoju, które robią Wasze maleństwa i łącze się w bólu z tymi, które miewają jakieś problemy z dzieciątkami. My żyjemy i mamy sie dobrze. Nie wiem co więcej pisać... Jakoś nie mam weny, żeby się udzielać... Buziaki dla Was i Waszych potomków ;-)
|
|
|
|
#1181 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja juz po zalozeniu implantu..teraz tydzien abstynencji i mozna szalec heh
|
|
#1182 | |
|
celebriti
|
Sylwusiach a czy Ty używałaś kiedyś tabletek?
Widzisz różnice w libido i nastroju pomiędzy inna metoda a implantem ?
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
pępek trzymał 24 dni....meega długo, od 3dni wisiał na włosku, no ale już po wszystkim
![]() co do mleka to walczyłam o nie ponad 3 tygodnie. robiłam wszystko co było w mojej mocy. poprostu taka moja uroda ze go nie mam, że to już koniec. nie mam zamiaru sie z tego powodu zajeżdżać albo załamywać. na kp świat sie nie kończy ![]() i nie zgadzam sie z tym że pokarm jest w głowie. jest w cyckach. albo go nie ma - jak u mnie
Małgosia.. 22. 06. 2015 Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-07-16 o 14:59 |
|
|
|
#1184 | ||
|
celebriti
|
Cytat:
|
|
|
#1185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Mi strasznie zależało żeby małą karmić piersią bo synka nie karmiłam i miałam wielkiego doła przez to. No i na razie się udaje, mała jest tylko na cycu
![]() Barbaritka oby tabletki pomogły Aika trzymam kciuki aby to było tylko zapchane uszko. Nam badanie nie wyszło u synka właśnie przez dużą ilość woskowiny, po rozpuszczeniu już było ok. |
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja na pewno niedługo brodawki przestaną cię boleć. Mnie teraz czasem całe cyce bolą i nie wiem dlaczego. Są wrażliwe na dotyk.
Aika- trzymam kciuki by kolejne badanie sluchu wyszło pozytywnie. A biustonosz kupiłam alles mama ll- biały. Chcę sprawdzić rozmiar i kupić kilka sztuk jak już będę wiedziała jak leży.
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś drugi dzień mega zielonych kup ![]() Mam teraz 40 minut w tramwaju to trochę ponadrabiam bo ciężko mi być na bieżąco. Ganiam za dwójka berbeci i momentami sił mi brak ale nie jest źle. Dziś zrobilam lasagne i dwie pralki plus prasowanie i jak co dzień trochę dosprzatalam. Też tak macie że codziennie sprzatacie i końca nie widać czy tylko ją taka nie ogarnięta?
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1191 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy okazji bardzo dziękuję Ci za opisanie pozycji do kupy! Po kilku minutach poszło! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie martw się na zapas, chociaż wiem, że łatwo się mówi.Jak robiliśmy usg połowkowe to ginekolog dopatrzył się niedomykalności zastawki i musieliśmy to skontrolować po 4 tygodniach. Uwierz, że w życiu się tak nie stresowałam. Naczytałam się różnych bzdur na ten temat, a okazało się, że z sercem wszystko dobrze. To były 4 tygodnie wyjęte z życia, dlatego ciesz się dzieciaczkiem i nie daj jej poznać, że coś Cię trapi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja miałam krótką przygodę z karmieniem, ale teraz, będąc na mm, przyznam, że to super uczucie.
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
A co do przybierania to się pochwałę że we wtorek byłam na wizycie u pediatry i mój smok w 5 tygodni przybrał 2kg
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie położę się mając świadomość, że w zlewie zalegają naczynia. MUSZĘ je pozmywać, bo nie daje mi to spokoju... ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- U nas dzisiaj była położna. Wojtek waży 5300. ![]() W ogóle poczułam się jak wyrodna matka dzisiaj. Aż mi się płakać chciało. Drugi raz dzisiaj była taka sytuacja, że nawet u mnie na rękach płakał, mimo że jeszcze nie był czas na jedzenie. Za pierwszym razem udało mi się go uspokoić i zasnął, a za drugim razem już nie wiedziałam o co chodzi. W końcu dałam mu zwykłej przegotowanej wody, napił się trochę i od razu zasnął. Wcześniej mu się pić chciało, a ja głupia nie wiedziałam o co chodzi i biedak zmęczony poszedł spać...
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Avenoc
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro idziemy zwazyc mala.. dopiero ma 4 tyg , ciekawe ile przybrala na mm
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jedyne czego nie można to alkohol i jedyne co może uczylic to gluten i laktoza ewentualnie zbyt wysoko przetworzona zywnosc ... Eeee i inne susbatncje. Zresztą polska jest jednym z nielicznych krajów gdzie istnieje coś takiego jak dieta karmiące mamy ale już od tego się odchodzi. Nawet że szpitala dostalam roPiske żeby jeść wszystko!
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia Mnie też całe cyce bolą- jak mała zje to aż promieniuje ten ból i jak się napełniają mlekiem to też bolą- są w ogóle mega wrażliwe. Mam nadzieję, że to wszystko z czasem przejdzie?
Staniki planuję kupić jak mi się ustabilizuje laktacja- może za 2 tyg.? to będzie wtedy miesiąc karmienia. Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-07-16 o 17:21 |
|
|
|
#1199 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki Dziewczyny. Pewnie tak jak mówicie, zatkane ucho. Zobaczymy, wizytę mam 6 sierpnia. A 24 sierpnia lecę do Polski na 2 tyg, super, nie mogę sie doczekać.
Cytat:
Cytat:
My nieraz sie usypiamy przy szumach z YouTube, nie raz bez. |
||
|
|
|
#1200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ładnie waży twój klocuś ![]() Zjadłam talerz czereśni niech się położnej odbije
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

06.09.2014 

a mianowicie na noc dawalam mojej butelkę... Ale zauważyłam że ona po prostu zrobiła się leniwa i cwana 

niech się położnej odbije