Mamusie czerwcowe 2015! :) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-16, 22:40   #1231
country111
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Super. A gdzie robiłyście to usg? Ja dzwoniłam na Łowiecką i terminy mają na październik.

Też mamy Szumisia Wybawienie!
W Promyczku na swobodnej. Jak troche pomarudzisz to pewnie znajda termin bo teoretycznie juz sie rejestrowalam na pazdziernik

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Avenoc
Dzieki. Dzisiaj jednak polecialam po recepte zobaczymy co z tego wyjdzie 70zl poszlo w
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 22:56   #1232
ultraviolwt188
Raczkowanie

Ja tez sie nie moge wyrobic, szczególnie jeśli mała marudzi, a tz w pracy od 6 do 15 wiec nie ma mi kto jej uspokoić, a teraz jest chory i nie zbliża sie do niej trzymam kciuki za babcie
Ja miałam sporo pokarmu, a teraz coraz mniej moze za mało ja przystawiam, ale zaczynam sie denerwować jak ona je 10 minut zaczyna wyć, wypluwać cyca itp, czasem zje normalnie, ale to rzadko ehhh i musze ja po kp dokarmić butla bo juz nie chce sie jej ssać

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Dzis pierwszy raz było ale w połowie drogi mała nam przeszkodziła nie było tak strasznie, trochę inaczej jest teraz
Stary 2015-07-16, 23:24   #1233
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

u mnie też bałagan. nie ogarniam córka dziś spała raz przez godzinę i to po bardzo długim usypianiu, już ledwo żywa była ze zmęczenia a wraz nie mogła zasnąć cały dzień płakała, cały dzień na rękach. takich dni u nas bardzo dużo jest.. nie wiem kiedy sprzątać, kiedy cokolwiek robić..
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 04:07   #1234
201710041131
Konto usunięte

5 godzin pospalam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 05:35   #1235
ultraviolwt188
Raczkowanie

Ja dzis 3.5 i sie zastanawiam czy iść spac czy chatę ogarnąć jak mała spi
Stary 2015-07-17, 06:52   #1236
country111
Zakorzenienie

Idzimy dzisiaj walczyc do Zusolandii, ciekawe co uda sie zalatwic

Szuu

A i bylismy ostatnio u ksiedza w sprawie chrztu. Przygotowalismy sie na gadke umoralniajaca a ten nawet nie zapytal. Ciekawe czy dalej pojdzie tak gladko
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 07:23   #1237
pszczoua
Zakorzenienie

Tassia, Michałek to naprawdę smok Już ze mnie się śmiała lekarka czym Tymka karmie, a on przybrał 1.5kg w 6 tygodni a co to przy Twoich 2 kg

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Szuu, kciuki za babcię i mam nadzieję ze jednak pozna Konradka

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

U mojego dziecka lepiej z brzuszkiem i teraz dumam nad tym czego wczoraj nie jadłam a co zazwyczaj jadalam. Wychodzi na to ze drozdzowke ale czy po tym az takie baki by sadził które by go w nocy z płaczem wybudzaly?
Stary 2015-07-17, 07:31   #1238
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
5 godzin pospalam

Zazdraszczam! U nas ciągle pobudki co 2-3 godziny... Oj pospalabym już trochę dłużej... Jaka byłam głupia że nie wyspałam się w ciąży na zapas 😉

Monika- bardzo mi was szkoda... I ciebie i Dominiki bo się biedna męczy jak tak mało śpi...
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 07:37   #1239
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
u mnie też bałagan. nie ogarniam córka dziś spała raz przez godzinę i to po bardzo długim usypianiu, już ledwo żywa była ze zmęczenia a wraz nie mogła zasnąć cały dzień płakała, cały dzień na rękach. takich dni u nas bardzo dużo jest.. nie wiem kiedy sprzątać, kiedy cokolwiek robić..
monika a nie chcesz iść do lekarza?
Może jest jakaś przyczyna tego, że mała się tak zachowuje? Kurcze, nie wiem co Ci doradzić

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
Ja dzis 3.5 i sie zastanawiam czy iść spac czy chatę ogarnąć jak mała spi
U mnie ostatnio mała jak usypia to po 21 i śpi do 3-3.30 Odsypia dzień
Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
moze ma skok rozwojowy
Ej co Wy z tym skokiem rozwojowym?
Jak mówiłam o tym położnej to babka nie wiedziała o co mi chodzi

Cytat:
Moj tez ulewa, juz nie mam sił

Ostatni raz prosze o kciuki i modlitwę za moja babcie dziewczyny, to chyba ostatnie dni... Byłam u niej dzis i nie poznała mnie

szuuu
oby jednak babci się polepszyło
Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość

Ja tez mam wrażenie że ciągle sprzątam! Non stop! Jeszcze z moim uporem maniaka to już w ogóle ciągle wszędzie widzę bród
Oo, tak, tak! Dokładnie
Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
ja mam dzis zalamke na temat swojego wygladu...

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Kciuki za babcie

Ja chyba zaczynam ogarniać wszystko i wyrabiać rutynę. Dzis mija 4 tyg od porodu i wydaje mi sie, ze poznalysmy sie z Malutka. Wiem co jej jest, czemu płacze i co chce o której bedzie spać a o której nie. Dzięki temu mogę zaplanować dzień a nie latać jak wcześniej z jęzorem na wierzchu.
Wieczorna rytyna tez chyba zaczyna działać. Po 18:00 kąpiel, 19:00 butelka i do łóżeczka. Trochę ja pobujam i odkładam do łóżeczka, włączam projektor który rzuca obrazki na sufit i gra melodyjki albo właśnie tak szumi. Wychodzę z pokoju i ja zostawiam. Mam ja cały czas na nasłuchu. Jak zaczyna płakać idę sprawdzić, utule i znowu odkładam i tak w kółko zanim nie zaśnie konkretnie. dzis o 20:00 juz spała a my mamy czas żeby usiąść, pogadać, wypić herbatę i oglądać tv.
Zazdroszczę, że macie jakąś rutynę z Małą

U mnie każdy dzień jest inny
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ją wrocilam z wieczornego treningu i padam na pysk... Jak co dzien z reszta
..a w około bałagan na maksa
Ja codziennie mówię sobie, że idę dzisiaj pobiegać ale za każdym razem tak mi szkoda tego czasu z tż'tem i czasu na ogarnięcie wszystkiego
Wczoraj tż wziął małą na spacer żebym odpoczęła to zamiast się położyć to wykąpałam się, posprzątałam całą kuchnię na błysk, wstawiłam pranie i ogarnęłam łazienkę.
A dzisiaj i tak w kuchni już syf

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:15   #1240
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:

Ja chyba zaczynam ogarniać wszystko i wyrabiać rutynę. Dzis mija 4 tyg od porodu i wydaje mi sie, ze poznalysmy sie z Malutka. Wiem co jej jest, czemu płacze i co chce o której bedzie spać a o której nie. Dzięki temu mogę zaplanować dzień a nie latać jak wcześniej z jęzorem na wierzchu.
Wieczorna rytyna tez chyba zaczyna działać. Po 18:00 kąpiel, 19:00 butelka i do łóżeczka. Trochę ja pobujam i odkładam do łóżeczka, włączam projektor który rzuca obrazki na sufit i gra melodyjki albo właśnie tak szumi. Wychodzę z pokoju i ja zostawiam. Mam ja cały czas na nasłuchu. Jak zaczyna płakać idę sprawdzić, utule i znowu odkładam i tak w kółko zanim nie zaśnie konkretnie. dzis o 20:00 juz spała a my mamy czas żeby usiąść, pogadać, wypić herbatę i oglądać tv.
Bardzo Ci gratuluje i zazdroszczę. Sama dążę do tego ale z marnym skutkiem. Narzucić wiadomo nic sie nie da a dzien każdy inny. Raz je o 7 raz o 8 itd. Amy je regularnie ?

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:19   #1241
kaczuszka1986
Zadomowienie

Dzień dobry! Budzę się wyspana mała przesłała od 21-4, 7h przespane! a cyce myślałam że mi rozsadzi jak się obudziłam

Szuuu kciuki za babcię i żeby jednak się polepszylo

Apropo bujaczka, jak TZ juz naprawił tą wibre w tiny Love to wlozylismy małą i taki orient oczami i zaczęła jęczeć zalaczylismy wibre i taki banan na buzi zaczęła się cieszyć i chyba to był dobry wybór

Szuu mam ogromną nadzieję że polepszy się babci

My znowu musimy się zbierać do mojego domu.. zmarła mama mojej bratowej i wypada żebym była.. szkoda mi teściowej mojego brata bo miała ciężkie CAŁE życie i nawet końcówka w mega bólach bo to był rak i przerzuty... Eh

Idę na śniadanie mam mega ochoty na tosty, ciągnący ser te sprawy.. (a dupa rośnie )
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:29   #1242
Princesika
Zakorzenienie

U nas tez problem z brzuszkiem. Wychodzi na to, ze chyba po chinszczyznie
Stary 2015-07-17, 08:29   #1243
ultraviolwt188
Raczkowanie

I
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Tassia, Michałek to naprawdę smok Już ze mnie się śmiała lekarka czym Tymka karmie, a on przybrał 1.5kg w 6 tygodni a co to przy Twoich 2 kg

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Szuu, kciuki za babcię i mam nadzieję ze jednak pozna Konradka

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

U mojego dziecka lepiej z brzuszkiem i teraz dumam nad tym czego wczoraj nie jadłam a co zazwyczaj jadalam. Wychodzi na to ze drozdzowke ale czy po tym az takie baki by sadził które by go w nocy z płaczem wybudzaly?

U mnie na wieczór tez byly baki straszne i budziła sie z płaczem, ale przeszło jej koło 24 i o 3.30 zachciało sie jej jeść. Zjadłam szpinak, ale juz raz jadłam i było ok teraz znow zjadła i zasnęła wiec pora ogarnąć dom czy Wasze dzieciaczki tez jedzą rożnie? Moja raz zje 90 ml a raz tylko 40 i wiecej nie chce przybiera na wadze ale martwię sie ze to za mała ilośc pokarmu, a ma juz 5 tygodni a je jak dopiero po urodzeniu

Edytowane przez ultraviolwt188
Czas edycji: 2015-07-17 o 08:31
ultraviolwt188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:36   #1244
Princesika
Zakorzenienie

A w ogóle jestem okropna przebudzilam sie w nocy jak Laurka kwekala a ona jak jest glodna to nie placze tylko kweka w nocy. Patrze na godzinę 0:38. Wczesnie na jedzenie bo jadla o 22. Dalam smoka i stwierdzilam, ze za 10 minut ja wezme. Zasnelam i przebudzikam sie znow na kweknieciu. Biore ja do jedzenia patrze na zegarek a tam 3:42 boje sie, ze ona trzy godziny glodna lezala i mamrotala a ja nic nie słyszałam
Stary 2015-07-17, 08:40   #1245
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
A w ogóle jestem okropna przebudzilam sie w nocy jak Laurka kwekala a ona jak jest glodna to nie placze tylko kweka w nocy. Patrze na godzinę 0:38. Wczesnie na jedzenie bo jadla o 22. Dalam smoka i stwierdzilam, ze za 10 minut ja wezme. Zasnelam i przebudzikam sie znow na kweknieciu. Biore ja do jedzenia patrze na zegarek a tam 3:42 boje sie, ze ona trzy godziny glodna lezala i mamrotala a ja nic nie słyszałam
Wydaje mi się ze jak by była głodna to na pewno dała by o sobie znać znacznie głośniej

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Moja ma tak samo, nie płacze tylko się wierci, przeciaga, zaczyna się szybki oddech i głośniej i głośniej
Stary 2015-07-17, 08:52   #1246
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Moj tez ulewa, juz nie mam sił

Ostatni raz prosze o kciuki i modlitwę za moja babcie dziewczyny, to chyba ostatnie dni... Byłam u niej dzis i nie poznała mnie

trzymam cały czas kciuki
współczuję bardzo

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Monika chyba kolejny wymagający ssak ci się trafił?

Cytat:
kochana mi też się wydaje, że jakby była bardzo głodna to wtedy usłyszałabyś jak potrafi głośno zapłakać

moja też kwęka a jak jest głodna to potrafi się tak wydrzeć, że my wtedy oczy tak ->
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:56   #1247
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
I

U mnie na wieczór tez byly baki straszne i budziła sie z płaczem, ale przeszło jej koło 24 i o 3.30 zachciało sie jej jeść. Zjadłam szpinak, ale juz raz jadłam i było ok teraz znow zjadła i zasnęła wiec pora ogarnąć dom czy Wasze dzieciaczki tez jedzą rożnie? Moja raz zje 90 ml a raz tylko 40 i wiecej nie chce przybiera na wadze ale martwię sie ze to za mała ilośc pokarmu, a ma juz 5 tygodni a je jak dopiero po urodzeniu
Ja bym się nie martwila. Skoro przybiera to znaczy ze je tyle ile potrzebuje ja teraz w ogole nie analizuje jak często Tymek je, jak długo ssie itp. Przybiera, jest ok, ja nie stresuje się glupotami i wszystkim wychodzi to na zdrowie

Cytat:
Tak jak dziewczyny mówią, glodna nie była. Na pewno dałaby znać dużo głośniej
Stary 2015-07-17, 09:18   #1248
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:

Nie miej wyrzutów. Ja też tak młodego przetrzymuję. Dopiero jak się bardzo wkurza to wstaję i daję cyca.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

W ogóle Franek się teraz tak szybko najadą że jestem zachwycona łatwością kp😃 ssie 5-10 minut. Jakie to proste 😃
Szkoda że potem nie zasypia równie szybko 😉
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 09:18   #1249
kaczuszka1986
Zadomowienie

Mi się nawet nie chce wstawać jak ona tylko tam sobie kweka.. liczę ze jednak zaśnie, przeważnie z marnym skutkiem Ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia
Stary 2015-07-17, 09:18   #1250
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Bardzo Ci gratuluje i zazdroszczę. Sama dążę do tego ale z marnym skutkiem. Narzucić wiadomo nic sie nie da a dzien każdy inny. Raz je o 7 raz o 8 itd. Amy je regularnie ?

W nocy je regularnie i naprawde ladnie spi ( zeby nie zapeszyc). Nakarmimy ja i odkladamy do lozeczka i od razu zasypia. Nie wybudza sie ani nie marudzi. W dzien jyz mniej regularnie ale zaczyna sie to normowac . W dzien zaczyna tez spac i budzic sie o podobnych porach wiec kolo 11:00-12:00 jedziemy na zakupy a potem kolo 14:00 spacer.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 09:33   #1251
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Zazdraszczam! U nas ciągle pobudki co 2-3 godziny... Oj pospalabym już trochę dłużej... Jaka byłam głupia że nie wyspałam się w ciąży na zapas 😉
Haha!

Cytat:
Kochana, nie przejmuj się! ja właśnie co noc tak robię,że przeciągam a to dlatego, że raz wstałam na takie kwęknięcia i poszłam zrobić mleko - wracam a Wojtek smacznie śpi i też się położyłam. Jak się obudziliśmy naprawdę, to mleko było już do wylania i robiłam następne. Więc teraz wstaję dopiero jak już są nerwy nie do opanowania.

Zamówiłam sobie spodnie i koszule z hm.. mam nadzieję, że się zmieszczę
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 09:38   #1252
Princesika
Zakorzenienie

Irmusia u mnie Laurka tez je ladniem maks 10-15 minut i piers pusta a ona robi dziubek.

A w ogole wiecie nad czym sie zastanawiam? Czy lepiej, zeby w ciagu dnia maluch spal gdziekolwiek czy zeby w swoim lozeczku? Bo z jednej strony dobrze, zeb lubiła spac w lozeczku a z drugiej jak spi np. na kanapie to moze odroznia, ze jak w lozeczku to jest noc?

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Macie pewnie racje. Ale tak sie przed ta 4 rzucila na cyca, ze az ni sie jej zal zrobilo
Stary 2015-07-17, 09:42   #1253
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Irmusia u mnie Laurka tez je ladniem maks 10-15 minut i piers pusta a ona robi dziubek.

A w ogole wiecie nad czym sie zastanawiam? Czy lepiej, zeby w ciagu dnia maluch spal gdziekolwiek czy zeby w swoim lozeczku? Bo z jednej strony dobrze, zeb lubiła spac w lozeczku a z drugiej jak spi np. na kanapie to moze odroznia, ze jak w lozeczku to jest noc?

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Macie pewnie racje. Ale tak sie przed ta 4 rzucila na cyca, ze az ni sie jej zal zrobilo
U mnie w dzień śpi gdziekolwiek. W bujaczku, w wózku, na moim łóżku. W łóżeczku czasami też, ale rzadko go tam kładę.
I właśnie wie, że po kąpieli i jedzeniu idzie do łóżeczka, tam sobie słucha karuzeli i idzie spać.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 09:46   #1254
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie w dzień śpi gdziekolwiek. W bujaczku, w wózku, na moim łóżku. W łóżeczku czasami też, ale rzadko go tam kładę.
I właśnie wie, że po kąpieli i jedzeniu idzie do łóżeczka, tam sobie słucha karuzeli i idzie spać.

Moja tez w dzien spi gdziekolwiek, lozeczko jest do spania w nocy.

Ja ide robic butelke jak zaczyna sie krecic i marudzic zeby sie za bardzo nie wybudzila. Sytuacja ze zasnie jak wroce z butelka sie nie zdazyla.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 09:55   #1255
myboyismine
Zakorzenienie

Moj marudzi w nocy o stalych porach jak jest glodny i dlugo nie czekam, zeby sie nie rozbudzil zje i dalej spi dzisiaj wyjatkowo obudzil sie tylko raz, po godzinie cos zaczal sie wiercic, ale wzielam do nas di lizka, przytulilam i spal tak do rana
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 10:27   #1256
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
W Promyczku na swobodnej. Jak troche pomarudzisz to pewnie znajda termin bo teoretycznie juz sie rejestrowalam na pazdziernik

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Dzieki. Dzisiaj jednak polecialam po recepte zobaczymy co z tego wyjdzie 70zl poszlo w
Tez tam byłam ale oczywiście prywatnie ortopeda i prywatnie okulista bo miejsc nie ma

Szuu kciuki za babcie :kciuki :

My zdecydowaliśmy ze za tydzień jedziemy do mojej babci 300 km żeby poznała prawnuka. a to również 20 rocznica śmierci mojej mamy i chciałam tam być. Myślicie że wypada wziąć dziecko na cmentarz ?
Stary 2015-07-17, 10:33   #1257
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówiłam sobie spodnie i koszule z hm.. mam nadzieję, że się zmieszczę
Poka

Cytat:
W nocy je regularnie i naprawde ladnie spi ( zeby nie zapeszyc). Nakarmimy ja i odkladamy do lozeczka i od razu zasypia. Nie wybudza sie ani nie marudzi. W dzien jyz mniej regularnie ale zaczyna sie to normowac . W dzien zaczyna tez spac i budzic sie o podobnych porach wiec kolo 11:00-12:00 jedziemy na zakupy a potem kolo 14:00 spacer.
Zazdroszczę!

Ja też w nocy przeciągam. Zazwyczaj daję smoczek, szaleje jeszcze przez jakiś czas ale zasypia. Jak nie krzyczy to nie wstaję
Ona w nocy przed samym zaśnięciem ma taki etap, że strasznie się rzuca.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 10:37   #1258
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Tez tam byłam ale oczywiście prywatnie ortopeda i prywatnie okulista bo miejsc nie ma

Szuu kciuki za babcie :kciuki :

My zdecydowaliśmy ze za tydzień jedziemy do mojej babci 300 km żeby poznała prawnuka. a to również 20 rocznica śmierci mojej mamy i chciałam tam być. Myślicie że wypada wziąć dziecko na cmentarz ?
Ja też mam dylemat, bo jutro ten pogrzeb no i ja muszę być dziecko jest na cycu więc jej nie zostawię... I też nie wiem :/ a z drugiej strony chyba nie ma jakiegoś zakazu żeby brać dziecko na cmentarz?
Stary 2015-07-17, 10:47   #1259
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
U nas to samo
Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Ja też mam dylemat, bo jutro ten pogrzeb no i ja muszę być dziecko jest na cycu więc jej nie zostawię... I też nie wiem :/ a z drugiej strony chyba nie ma jakiegoś zakazu żeby brać dziecko na cmentarz?
Niee no bez jaj...zimno nie jest.

princesikano coś ty...U mnie dzisiaj było prawie to samo...po 1 słyszę że kweka ale byłam tak zmęczona jak się kladlam że nie miałam siły wstać...i zasnęłam...Majka chyba też bo po 3 się Obudziła.

Nie nadrabiam mam taaaki syf w domu przez te meble ze tż chodzi do pracy wiec skręca po trochu...zostało jeszcze biurko i półka...

Umówiłam się dzisiaj z koleżankami...Idę z Dziećmi bo tż do 22 w pracy ale one też obie mają dzieciaki tylko po 1 szt na razie więc spoko

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 11:07   #1260
201710041131
Konto usunięte

Nie widze przeciwwskazań zeby wziac dziecko na cmentarz

Pochwaliłam moje dziecko - od 6 jest Kongo... Na kolacje jadłam płatki z mlekiem, chyba jednak cos w tym jest co pediatra o tej laktozie mówiła

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości