Mamusie czerwcowe 2015! :) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-19, 17:26   #1501
201710041131
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)

Ja motylka kupiłam od Smiley Kids.

Byliśmy na spacerze a potem w restauracji, mały cały czas spał, dał nam zjesc

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 17:29   #1502
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Ja tez mam fiola na punkcie zdrowego odzywiania. Bardzo lubie sery tak ze nie wiem jak mi pojdzie z tym miesiacem weganskim ale przynajmniej sprobuje.

Haha wege omlet z kurczakiem.
dopiero po ciazy mi sie tak zrobilo ze jem warzywa, chude mieso i owoce.. w ciazy jadlam wszystko dziwne ze tylko 17 kg przytylam

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wasze dzieci tez tyle spia? Laurka spi od wczoraj caly czas. Nie wiem co jest grane

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

A co do wlosow... moja fryzjerka mówiła, ze te wlosy ktore wypadaja po porodzie to takie, ktore i tak by wypadały ale hormony ciazowe je trzymaly na głowie wiec wypadaja potem.
moja najdluzej spala 6 h, kiedy dalam jej pierwszy raz mm..teraz potrafi 4 h spac w wozku a w lozeczku w nocy co 3 godz sie budzi

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Nooo u mnie powiedzenie, że mam fioła na punkcie zdrowego ODZYWIANIA to krok za daleko. Ponieważ lodami, słodyczami nie pogardzę. Dobrym kebabem też, choć tutaj ten kebab w naleśniku wcale taki niezdrowy nie jest. Mięsko baranina z cielęciną, nietłuste, warzywa i sos jogurtowy..żadna katastrofa

Oto omlet tz. Musiałam zrobić foto na pamiątkę
Załącznik 6019630
oj, gdyby nie ta dieta od jutra to tez bym po kebaba jutro poleciala

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
U nas kolejny marudny dzień mała od rana nie śpi i wyje. nic nie pomaga. głodna jest chyba ale jeść nie chce, weźmie łyka i wypluwa już nie mam pomysłu i sił jak można mieć siłę wyć od rana?
moze boli ja brzuszek??? albo cos z pogoda? moja tak ma czasem ze caly tydz jest pogodna i pozniej ma dzien marudzenia..i tez nie woem co jej jest..dopiero na spacerze sie uspokaja..

wlasnie co wrocilam ze spaceru..ladnie spala, tylko weszlam do domu to sie obudzila krolewna
Stary 2015-07-19, 17:34   #1503
201710041131
Konto usunięte

Kaczuszko ja nie byłam 10 i ksiądz mi dziękował ze w końcu przyszłam

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 17:48   #1504
Marei
Zakorzenienie

Znalazlam to wiązanie. Na stronie producenta chust tkanych

http://mobile.didymos.de/PageContent?page_id=14

I na yt
https://youtu.be/5mvTlMtXFds

Z kolei na fb na grupie chusty twierdzą, że to tylko do elastycznej... no nic, co kraj to obyczaj
Stary 2015-07-19, 17:51   #1505
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Szczerze? Nie mogę się doczekać, chce do ślubu jeszcze chociaż 4kg schudnąć i umawiamy się tak że za każdy tydzień bez slodyczy kupujemy sobie coś to kto w to wchodzi???
Ja na pewno

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
ja zamawiałam stąd
http://allegro.pl/show_item.php?item=5117800027 ale potem widziałam tańsze

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Ja zumbuje na xboxie i to mi zawsze duzo dawalo.

Ja to nie wiem co bede kupowac bo ciuchow mam troche pewnie kosmetyki albo zaloze skarbonke i co tydzien cos tam wrzuce i moze uzbieram na cos sensownego o.!
No ja też nie zawsze ciuch kupię, ale wtedy odłożę i sobie za jakiś czas kupię coś super drogiego

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Nasza małantez ma potówki i polozna mowila żeby octeniseptem pryskać i rzeczywiście pomaga
Racja. Ja przecieram wacikiem nasączonym octeniseptem i pomaga, ale jak jest mu za ciepło to wychodzą od nowa.

Cytat:
Włosy podobno gdzieś od 3 msca po porodzie... Mam nadzieję że nie będzie to takie straszne jak piszą rosi: bo zawsze miałam rzadkie włosy i jak sobie pomyślę ze mam stracić 3/4 włosów to za zaoszczędzone pieniądze na słodyczach kupię sobie peruke

Cytat:
Kurde my się zbieramy na pierwszą spowiedź przedmalzenska.. Nie ma się czym chwalić i wstyd się przyznać Ale u spowiedzi nie byłam z 8 lat... I jak ja mam to powiedzieć?? masakra

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

A jak mi nie da rozgrzeszenia??
Ja nie dostałam rozgrzeszenia za nieślubne dziecko..

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wasze dzieci tez tyle spia? Laurka spi od wczoraj caly czas. Nie wiem co jest grane
nie
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 18:10   #1506
k a j a
Zakorzenienie

Ja też nie dostałam rozgrzeszenia za nieslubne dziecko. Ale mi tam nie zależało żeby dostać, po prostu Jak byśmy nie poszli do spowiedzi to by Blanka nie.miała chrztu o.O

Mehja moja nie.śpi. Najdłużej śpi w nocy, tak to się budzi bardzo często. Pół.godziny usypiania, 15 min spania.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 18:13   #1507
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Poprosze dziś TZ żeby mi zumbe na PlayStation ściągną zawsze to trochę ruchu, na siłownię jakoś nie bardzo mam ochotę a i czasu nie ma bo dziecko na cycu to wiadomo, najlepiej byłoby pobiegać... Tylko ja tak nienawidzę biegać jeszcze z tym mlekiem w cycach to całkiem by mi cycki obwisly jakbym skończyła karmić
Piątka też nie cierpię biegac

Cytat:
Włosy podobno gdzieś od 3 msca po porodzie... Mam nadzieję że nie będzie to takie straszne jak piszą rosi: bo zawsze miałam rzadkie włosy i jak sobie pomyślę ze mam stracić 3/4 włosów to za zaoszczędzone pieniądze na słodyczach kupię sobie peruke
Bywa różnie ale.mnie wypadały po pierwszym porodzie MASAKRYCZNIE
Cytat:
Kurde my się zbieramy na pierwszą spowiedź przedmalzenska.. Nie ma się czym chwalić i wstyd się przyznać Ale u spowiedzi nie byłam z 8 lat... I jak ja mam to powiedzieć?? masakra

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Ja też nie byłam ho ho ho

Cytat:
U nas kolejny marudny dzień mała od rana nie śpi i wyje. nic nie pomaga. głodna jest chyba ale jeść nie chce, weźmie łyka i wypluwa już nie mam pomysłu i sił jak można mieć siłę wyć od rana?
może pogoda
Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Ja na pewno

No ja też nie zawsze ciuch kupię, ale wtedy odłożę i sobie za jakiś czas kupię coś super drogiego

Racja. Ja przecieram wacikiem nasączonym octeniseptem i pomaga, ale jak jest mu za ciepło to wychodzą od nowa.

nie
Nieślubne dziecko...temat poemat...My po cywilnym więc też jakby nieślubne dzieci mamy

Wróciliśmy znad zalewu. Nawet do wody weszłam i green peace nie wezwali ale mam z zeszłego roku taki fajny kostium jednoczęściowy więc spooox

Do odwyk slodyczowego się nie łapie bo ze słodyczy aktualnie uzależnilam się od biszkoptow z mlekiem i to moje jedyne słodkości...nie ciągnie mnie

Ja mam na xbox kinect training ale to jest czysty sadyzm

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ja też nie dostałam rozgrzeszenia za nieslubne dziecko. Ale mi tam nie zależało żeby dostać, po prostu Jak byśmy nie poszli do spowiedzi to by Blanka nie.miała chrztu o.O

Mehja moja nie.śpi. Najdłużej śpi w nocy, tak to się budzi bardzo często. Pół.godziny usypiania, 15 min spania.
A nam na we t do spowiedzi kazał iść bo i tak żyjemy w grzechu

Maja

Edytowane przez alkamor
Czas edycji: 2015-07-19 o 18:14
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 18:19   #1508
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:

I na yt

Z kolei na fb na grupie chusty twierdzą, że to tylko do elastycznej... no nic, co kraj to obyczaj

To ja tak wlasnie swoja elastyczna wiaze

A omlet super
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 18:35   #1509
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Kaczuszko ja nie byłam 10 i ksiądz mi dziękował ze w końcu przyszłam

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Ja motylka kupiłam od Smiley Kids.

Byliśmy na spacerze a potem w restauracji, mały cały czas spał, dał nam zjesc

Ja swojego dziecka dzisiaj nie poznaje. Nie dość, że dał nam zjeść ciepły obiad, to jeszcze mogłam go w spokoju przygotować!
Nawet godzinkę pospałam.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2015-07-19 o 18:37
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 18:39   #1510
Aika213
Wtajemniczenie

Marei a Twoj Markusek lubi w chuscie? Moja za pierwszym razem usnela po kilku min a podczas kolejnych podejsc sie denerwowala
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 18:51   #1511
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Przed ślubem powinni dać, bo zmieniasz się na lepsze

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
To ja tak wlasnie swoja elastyczna wiaze

A omlet super
Tak, ale ponoc do tkanej też ok.

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Marei a Twoj Markusek lubi w chuscie? Moja za pierwszym razem usnela po kilku min a podczas kolejnych podejsc sie denerwowala
Z początku różnie. Jak się denerwuje to chodzę po domu chwilę i dopiero wiążę dalej.
Stary 2015-07-19, 18:52   #1512
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:

I na yt

ja też tak wiąże chustę. Michał uwielbia i od razu zasypia. inaczej nigdy nie próbowałam wiązać bo ten sposób wydaje mi się najszybszy i najfajniejszy

Dziewczyny ja dołączam do wyzwania. Muszę schudnąć. Kupiłam nawet buty do biegania... Cwiczę też na ps3 fitness movie ale dzisiejszy dzień się nie liczy... zjadłam torta i wiele innych od jutra zero słodczy!

AAA, i co do znaków szczególnych na ciele Mój Misiek ma czerwoną plamę na karku tam gdzie się włosy zaczynają, A co ciekawe mamusia ma identyczną i moje siostry i mama to samo. Ciekawe nie?
Stary 2015-07-19, 19:00   #1513
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Ja też przysiadłam na chwilę Mam nadzieję, że na dłuższą chwilę.
Też poszłabym na jakieś zakupy. Wczoraj tż nawet mi proponował, żebym sobie coś kupiła, a on zostanie z Małym. Twój tż już zostawał sam na sam z Wojtkiem?
Jam tam szaleje z Mala. Wczoraj 3h w Magnolii w miedzyczasie szybkie karmienie i zmiana pieluchy w pokoju dla matki z dzieckiem. Juz jakos przywyklam ze Zosia wszedzie ze mna a w domu caly czas siedziec nie zamierzam. Najgorsze jest to skladanie wozka i przekladanie do fotelika bo sie zawsze upoce przy tym
Dzisiaj nawet na cmentarz pojechalysmy a dopiero poczytalam co pisalyscie otym
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 19:02   #1514
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
ja też tak wiąże chustę. Michał uwielbia i od razu zasypia. inaczej nigdy nie próbowałam wiązać bo ten sposób wydaje mi się najszybszy i najfajniejszy

Dziewczyny ja dołączam do wyzwania. Muszę schudnąć. Kupiłam nawet buty do biegania... Cwiczę też na ps3 fitness movie ale dzisiejszy dzień się nie liczy... zjadłam torta i wiele innych ala: od jutra zero słodczy!

AAA, i co do znaków szczególnych na ciele Mój Misiek ma czerwoną plamę na karku tam gdzie się włosy zaczynają, A co ciekawe mamusia ma identyczną i moje siostry i mama to samo. Ciekawe nie?
Moja też ma i TZ też na czole ma jeszcze naczyniaka ale jest i tak już sporo mniejszy niż po urodzeniu tak więc wchłania się a to z tyłu sądzę że zostanie tak jak i u TZ, bardziej mnie martwi ucho, bo przez całą ciążę w brzuchu miała je zgiete na pół jak się urodziła i mi ją dali to się przedtraszylam że w ogóle nie ma pół ucha ślę położna odgiela i mi ulzylo, tylko teraz jej to tak odstaje nie wiem jak jej to naprostowac, jak kładę ją na boku to staram się żeby te ucho było tak jak trzeba Ale czasami się poprzekrecs i znowu ma zgiete.. myślałam żeby jakaś opaskę na noc zakładać, ale w taki skwar jeszcze z opaska spać? Sama nie wiem, noże Wy jakiś pomysł macie??
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 19:03   #1515
k a j a
Zakorzenienie

Ja też będę biegać, biegałam już przed ciąża trochę. Ale poczekam aż się trochę schlodzi, bo padne na zawał przy tych upałach :p a po wizycie u gina, czyli za dwa tyg, mel b

Przestaje lubić upały.. Wcześniej uwielbiałam, lezenie ma plaży nawet i z malutka Blanka. Lena upałów nie lubi. Wręcz nienawidzi :p

Lena
Stary 2015-07-19, 19:09   #1516
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Jam tam szaleje z Mala. Wczoraj 3h w Magnolii w miedzyczasie szybkie karmienie i zmiana pieluchy w pokoju dla matki z dzieckiem. Juz jakos przywyklam ze Zosia wszedzie ze mna a w domu caly czas siedziec nie zamierzam. Najgorsze jest to skladanie wozka i przekladanie do fotelika bo sie zawsze upoce przy tym
Dzisiaj nawet na cmentarz pojechalysmy a dopiero poczytalam co pisalyscie otym
3h godziny w Magnolii Co kupiłyście Dziewczyny?! Ech te kobiety! O też mogłabym siedzieć w ch, klimatyzacja!
Ja z Małym też wszędzie śmigam, spędzamy razem całe dnie, a tek jak mówisz w domu się nie zamknę. Ale wiesz, chciałabym się wyrwać gdzieś SAMA. A do kosmetyczki raczej Jaśka nie wezmę. Jaka ze mnie wyrodna matka!

Smarujesz czymś Zosię jak wychodzicie w takie słońce? Ja unikam jak mogę słońca, ale wczoraj nawet po 15 tak grzało. Zasłoniłam wózek częściowo tetrą.
E tam, takie zabobony z tym cmentarzem.

06.09.2014
Stary 2015-07-19, 19:09   #1517
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Moja też ma i TZ też na czole ma jeszcze naczyniaka ale jest i tak już sporo mniejszy niż po urodzeniu tak więc wchłania się a to z tyłu sądzę że zostanie tak jak i u TZ, bardziej mnie martwi ucho, bo przez całą ciążę w brzuchu miała je zgiete na pół jak się urodziła i mi ją dali to się przedtraszylam że w ogóle nie ma pół ucha ślę położna odgiela i mi ulzylo, tylko teraz jej to tak odstaje nie wiem jak jej to naprostowac, jak kładę ją na boku to staram się żeby te ucho było tak jak trzeba Ale czasami się poprzekrecs i znowu ma zgiete.. myślałam żeby jakaś opaskę na noc zakładać, ale w taki skwar jeszcze z opaska spać? Sama nie wiem, noże Wy jakiś pomysł macie??
Też ciągle uszy sprawdzam...opaska chyba najlepsza...niektórzy to.i plastrem.uszy podklejaja no ale bez przesady....

Maja
Stary 2015-07-19, 19:12   #1518
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Lacze się w bólu, nasza Misia też od rana jeszcze porządnie nie zasneła i cały czas marudzi, wogole non stop macha rekami i nogami - strasznie jest żywa.

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 19:14   #1519
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Przestaje lubić upały.. Wcześniej uwielbiałam, lezenie ma plaży nawet i z malutka Blanka. Lena upałów nie lubi. Wręcz nienawidzi :p
Nie dziwię się. Toż to Afryka! Mój Jasiek marudzi, tak marudzi aż padnie. Najchętniej to siedziałby cały czas w wanience. Rzuca się na butlę z wodą. Głupia lekarka kazała nam dosładzać wodę glukozą, a jak powiedziałam że Jasiek chętnie pije wodę, bez wspomagania, to stwierdziła, że pewnie tylko trzyma smoczek i się bawi butelką.

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Też ciągle uszy sprawdzam...opaska chyba najlepsza...niektórzy to.i plastrem.uszy podklejaja no ale bez przesady....
Też mam obsesję na punkcie uszu. Matko, jaka drastyczna metoda, nie słyszałam o tym.

06.09.2014
Stary 2015-07-19, 19:27   #1520
k a j a
Zakorzenienie

Country wow 3 godz w CH moja tyle nie wytrzyma na spacerze ale też czekają zakupy, ale sama nie pojadę, co tk 60km w jedną str.

Ale burza u mnie o jaa..

Lena
Stary 2015-07-19, 19:32   #1521
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

A u mnie bylo granatowo za oknem i tylko tyle że leje...

Jezuuu a moja nie chce nic tylko mleko

Maja
Stary 2015-07-19, 19:42   #1522
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze? Nie mogę się doczekać, chce do ślubu jeszcze chociaż 4kg schudnąć i umawiamy się tak że za każdy tydzień bez slodyczy kupujemy sobie coś to kto w to wchodzi???
Ja wchodze. Pod koniec wrzesnia idziemy na slub i dobrze by bylo sie wbic w jakas kreacje. Tak ze 3kg chcialabym schudnac.

Co myslicie o nauce plywania dla takich maluchow?

Nabralam ochoty na ta poduszke przez was
Stary 2015-07-19, 19:45   #1523
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wchodze. Pod koniec wrzesnia idziemy na slub i dobrze by bylo sie wbic w jakas kreacje. Tak ze 3kg chcialabym schudnac.

Mam zamiar wysłać tż na basen z Małym Jeszcze się nie orientowałam na jakim basenie organizują zajęcia dla takich maluchów.

06.09.2014
Stary 2015-07-19, 19:50   #1524
country111
Zakorzenienie

Cytat:

My ostatnio poszlismy do ksiedza w sprawie chrztu. Spodziewalismy sie jakiejs pogadanki umoralniajacej na temat zycia bez slubu a tu niespodzianka ksiadz nawet nie zapytal. Ciekawe jak bedzie dalej
Stary 2015-07-19, 19:50   #1525
k a j a
Zakorzenienie

Country u mnie niestety nie ma.. Są szkoły dopiero od 6 miesiąca i chyba skorzystamy

Lena
Stary 2015-07-19, 19:52   #1526
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

nie-karmienie jest fajne zamówiliśmy na obiad pizze z ostrymi papryczkami a na wieczór mam gingersa
Nie denerwuj matek karmiacych. Dwa dni z rzedu wypilam karmi i dzisiaj sie zalewam mlekiem. Znalazlam w ogole Karmi o smaku pamaranczy z granatem czy jakos tak
Stary 2015-07-19, 20:04   #1527
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Mam zamiar wysłać tż na basen z Małym Jeszcze się nie orientowałam na jakim basenie organizują zajęcia dla takich maluchów.
U nas byłam pytać to dopiero od 3 m-ca
Stary 2015-07-19, 20:11   #1528
country111
Zakorzenienie

Cytat:
3h godziny w Magnolii Co kupiłyście Dziewczyny?! Ech te kobiety! O też mogłabym siedzieć w ch, klimatyzacja!
Ja z Małym też wszędzie śmigam, spędzamy razem całe dnie, a tek jak mówisz w domu się nie zamknę. Ale wiesz, chciałabym się wyrwać gdzieś SAMA. A do kosmetyczki raczej Jaśka nie wezmę. Jaka ze mnie wyrodna matka!

Smarujesz czymś Zosię jak wychodzicie w takie słońce? Ja unikam jak mogę słońca, ale wczoraj nawet po 15 tak grzało. Zasłoniłam wózek częściowo tetrą.
E tam, takie zabobony z tym cmentarzem.
Na poczatku uciekalam z domu bo balam sie opieki nad Mala a teraz dziwnie sie czuje jakbym miala wyjsc bez niej. Do kosmetyczki tez bym ja wziela. Jest taka kochana.
Nie za bardzo jest czym smarowac takiego malucha dlatego wczoraj ucieklysmy do galerii. A tak jak wychodze to tetra idzie w ruch

Wczoraj od znajomych dostalismy prezent w postaci gumowych kaczuszek i chyba bede wyrodna matka bo sama sie bede z nimi kąpać

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Nie dziwię się. Toż to Afryka! Mój Jasiek marudzi, tak marudzi aż padnie. Najchętniej to siedziałby cały czas w wanience. Rzuca się na butlę z wodą. Głupia lekarka kazała nam dosładzać wodę glukozą, a jak powiedziałam że Jasiek chętnie pije wodę, bez wspomagania, to stwierdziła, że pewnie tylko trzyma smoczek i się bawi butelką.
O matko co za lekarz Gdzie bylas?

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Country wow 3 godz w CH moja tyle nie wytrzyma na spacerze ale też czekają zakupy, ale sama nie pojadę, co tk 60km w jedną str.
Jak jest mozliwosc zrobienia "serwisu" dziecka to co za roznica czy jestesmy w domu czy poza?

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Najblizej masz Redeco http://www.szkolaplywaniafala.pl/ofe...dla-niemowlat/ albo Pulsantis http://www.nemoswim.pl/6-cennik.html
Stary 2015-07-19, 20:13   #1529
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:

My idziemy od września tż gdzieś koło korony wyszukałam basen gdzie niemowlaki uczą
Stary 2015-07-19, 20:18   #1530
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
My idziemy od września tż gdzieś koło korony wyszukałam basen gdzie niemowlaki uczą
Nie macie czegos blizej?

Kika Rybka a co powiecie na salse u Torresów? https://www.youtube.com/watch?v=ctwdM6azP4s
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości