|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() cheers! słyszę wszędzie i mi też się udzieliło, ale teraz będę się wsłuchiwać w wikińskie 'ta' ![]() --- nie ma już pieseła
|
|
#812 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
znaczy ze co? Trendsetterka jezykowa ze mnie?
|
|
#813 | ||
|
Panaroja
|
snad kawusi , spod upału i oczekiwania na mającą nadejść burzę , której jakoś nie widać
![]() Cytat:
Cytat:
2.nie pogonię , za gorąco
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Znad niczego. Jeno smęt i śpiąco.
Ała. Żeby szybko przeszło Parabell, ale jedno renko to zrobiłaś te 16 kg? Ketlem? Zazdrość mnie wzięła, idę poćwiczyć. Dziś mam taki nastrój i słabość, że jak to nie pomoże to już tylko alko zostaje Mam coś w sam raz dla Ju, chyba nikt inny by się nie odważył Odkrywszy wczoraj Taco Hemingwaya
|
#815 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.jedno i ketlem ale w sumie push-press to pikuś , pressy robić szesnastką , ach 3. Burza do mnie nie doszła i sucho i duszno dalej na dodatek jestem głodna ale się otchódzam , włosy mi wyłażą , jestem jakby na granicy przeziębienia ale może to tylko przegrzanie , głowa mnie ćmi i nie chce po żadnym prochu przejść (znakiem tego - od upału) i fogle odczuwam ogólny dyskomfort . Chyba se jakiś film zapuszczę , bo o spaniu mowy nie ma . Objerzałam właśnie "Yvesa Saint Laurenta" a teraz niewiemco sobie zapodam . Albo i nie zapodam , ale coś muszę robić a nie wię co , ot dylematy wywołane napięciem atmosferycznym z powodu niezrealizowanej burzy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-07-18 o 22:46 |
|
|
|
|
#816 |
|
Nindżopesz
|
Czy ktoś się orientuje jak jest teraz z zakupem perfum z USA? Podobno trzeba występować o jakieś jednorazowe pozwolenie na import, coś tam, coś tam... Paczki niszczone, zwracane, cuda wianki.
Ja pierwsze słyszę i już chciałam coś klikać a teraz nie wiem. Wiecie coś na ten temat? |
|
|
|
#817 |
|
Mother of Cats
|
Ale ruch w barze
![]() Macham znad literek, upału i norweskich widoczków |
|
|
|
#818 | |
|
Panaroja
|
snad kawusi , florentynek i bólu gardła
![]() Cytat:
ideu sprzontać ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To robi wrażenie.2. Wszystko się przeciwko Tobie sprzysięgło Wczoraj jak zapowiedziałam, poszłam poćwiczyć, a zanim skończyłam rozpętała się taka burza Dawno tak nie wiało, spadło tyle deszczu, że dziś w lesie pełno kałuż. W tej nawałnicy byłam na dworze zamknąć bramę, w minutę zmoczyło mnie do majtek, a szłam tyłem, bo tak mi w oczy deszczem siekło, że miałam wrażenie, że zaraz mi soczewki wypłyną Dziś oczywiście znowu upał Ale już wycieczka rowerowa zaliczona, a zaraz idę robić lody bananowe
|
|
#820 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. 3.a u mnie suuucho lody
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Bry spod burzy
Na szczęście w dzień wytrzymalo to się szwendalam po mieście wcinalam lody (oprócz nich tylko jena nektarynke dziś zjadłam ) i czytałam książkę przesiadujac na słoneczku
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
U mnie niezła burza, wiatr, deszcz, i pomarańczowozółty zachod słońca z zachodniej strony a po wschodniej za oknem szaro mgliste niebo. Zwariwać mozna od tej pogody ,
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie można sobie zaplanować sensownego wypadu w plener bo burze robią się kilka razy dziennie, w kilka sekund. Siedliśmy na tarasie i nagle w nas walnęła taka siła podmuchu że sosnę od sąsiada mieliśmy nad głowami. Zerwaliśmy się z krzeseł jak poparzeni. I teraz już po wszytskim, wracamy tam Tak w sumie to przeczekujemy, żeby już te fronty minęły. Ja lubię stabilną pogodę, jak leje to niech leje, przynajmniej wiem na czym stoję
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-19 o 20:50 |
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Parabelko (pewno innych to znudzi), pochwalę się moim rodosem, część warzywna, bo to mój ulubiony kącik ![]() 1. dyniowisko 2. warzywnik ogólnie 3. i szczególna 1/4, bo ładna kompozycja powstała ![]() 4. co widać ![]() 5. a to moje zajęcie od wczoraj, nie wiem czy tu ktoś bawi się w takie zabawy, ale to szczególne puzzle - wystarczy spojrzeć jak wygląda obrazek na pudełku, a jak gotowy
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puzzle ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam odrotnie, podoba mi się za dużo
Mam butów od groma w róznych kolorach , fakturach i stylach i uzupełniam torebki Niżej nabytki pomiędzy kwietniem a lipcem. Cytat:
![]() Pięknie To jak wspomnienie mojej figury do 50-ki ważyłam między 46 a 50 kg przez całe dorosłe zycie aż do zabojcy dobrej figury , o imieniu klimakterium .
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
hyhy,
wyobraziłam sobie Twoją zdumioną minę ![]() Cytat:
![]() Jak się takie puzzle układa ?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-07-19 o 21:52 |
|
|
|
|
#828 |
|
Piers do przodu
|
Mcham znad powrotu na Barowe memłono
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#831 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
A burzy panicznie się boję. I wiatru przy okazji burzy.... Cytat:
Skąd ona? Wogle to miło Cię widzieć znowu ![]() Agnysko, super ogrodek Jaki już duży Twoj maluszek ![]() A puzzle zajefajne ![]() Betty :-( Kaś ![]() A u mnie nad stawem niedaleko domu, takim wiejskm, z molo i altaną mieszkają dwa malutkie kociaczk, to niedaleko to ok kilometr.......takie co ledwo jeść zaczęły same....na razie nosimy im z sasiadkom żarcie na zmiane, ale nie wiem czy dam rade jak mi się kołowrot w robo czacznie znowu.... wiem co za suka je tam wywaliła i mam ochote zabić, tato mnie powstrzymał przed pójściem z awanturą.... Nie mogę przygarnąć, nie stać mnie na następne pyszczki do wykarmieniam :-( sasiadki tymbarzdiej nie stać..... A ta co wywaliła baba, ma 15 krow, na samym mleku by mogła przeżywić jak jej kasy szkoda( wiem,ze koty nie mogą i swoim nie daję), le...lepsze to chyba niz życie w lesie prawie dla takich maluszków ... Mialyśmy niecny plan zebrać futerka i podzrucić do tej sąsiadki co ma 13 kotów, ale...jest teraz na urlopie to by nas przyłapała, no i Mlody mowi że przygarnęła niedawno 2 psy i one trochę ganiają koty na razie, to małe pewnie by dopadły.... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-07-19 o 22:32 |
|||
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz i mnie biologia nie bardzo oszczędza. A może nie biologia tylko cywilizacja, kto wie? Idę do mojej "odstresowywalni " ( fotki ) Deszcz przestał padać, jest boski chłodek i świeże powietrze
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#835 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam parę niewielkich ![]() 2. uff 3. Cytat:
chyba jak z tymi bateriami z chin, że lotniczą nie wolno i idą innymi kanałami ale większość sklepów przestała wysyłać lub nie bierze odpowiedzialności jak nie doleci Cytat:
![]() Cytat:
![]() reszty słuchaliśmy z murku przed wejściem ale tam zupełnie inne warunki niż na Narodowym gdzie bramki do wejścia są kilometr od grubych murów, żeby ktoś czasem nie usłyszał dobrze za darmo ![]() jak się stanęło na górce, to nawet telebimy było widać, a akustycznie bardzo dobrze ale jestem wściekła, że przegapię [URL="' Man Fair[/URL] w dodatku w pierwszym planie miałam 24.07 lecieć ![]() [QUOTE=anastazjaaa2;521367 05] A burzy panicznie się boję. I wiatru przy okazji burzy.... [B] Betty [/B] :-( A u mnie nad stawem niedaleko domu, takim wiejskm, z molo i altaną mieszkają dwa malutkie kociaczk, to niedaleko to ok kilometr.......takie co ledwo jeść zaczęły same....na razie nosimy im z sasiadkom żarcie na zmiane, ale nie wiem czy dam rade jak mi się kołowrot w robo czacznie znowu.... wiem co za suka je tam wywaliła i mam ochote zabić, tato mnie powstrzymał przed pójściem z awanturą.... Nie mogę przygarnąć, nie stać mnie na następne pyszczki do wykarmieniam :-( sasiadki tymbarzdiej nie stać..... A ta co wywaliła baba, ma 15 krow, na samym mleku by mogła przeżywić jak jej kasy szkoda( wiem,ze koty nie mogą i swoim nie daję), le...lepsze to chyba niz życie w lesie prawie dla takich maluszków ... Mialyśmy niecny plan zebrać futerka i podzrucić do tej sąsiadki co ma 13 kotów, ale...jest teraz na urlopie to by nas przyłapała, no i Mlody mowi że przygarnęła niedawno 2 psy i one trochę ganiają koty na razie, to małe pewnie by dopadły.... [/QUOTE] 1. ja też się boję [COLOR="LemonChiffon"]za to chuop mój jak słyszy burzę, to najchętniej rozebrałby się całkiem i biegał po polach 2. dziwnie jakoś bez tych pazurków stukających w nocy o podłogę ![]() 3. nie ma tam czasem jakiejś fundacji, która mogłaby im znaleźć dom? może u weta jakieś ogłoszenie można powiesić? poradzą sobie takie maluchy same? ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- nie umiem naprawić posta ![]() Rozterka!
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-20 o 00:52 |
||||
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Brandon Sanderson "Siewca wojny"
fantasy i to fajne Cytat:
|
|
#837 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#838 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nawet bardzo fajne
Znad wkur.wa Potrzebuję bandyty, sama mam jedynie zamiary, gorzej z wykonaniem.
|
#839 | |||
|
Panaroja
|
snad kawusi i spod wichury
![]() Cytat:
u mnie to najlepiej mech rośnie ![]() puzzle cudne Cytat:
klimakterium wcale nie musi zabijać figury . Cytat:
Wieje kurza stopencja jakby się kto obwiesił nie cierpię wiatru
|||
|
|
|
#840 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Neonowy pomarańcz
![]() Cytat:
Cytat:
A YSL warto obejrzeć? Mam na liście Cytat:
Cytat:
Puzzle fajne Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

To robi wrażenie.

wyobraziłam sobie Twoją zdumioną minę 
u mnie to najlepiej mech rośnie