|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Jestem mocno rozczarowana. Ćwiczyłam ciężko, jadłam pięknie i co? Wzrost 87,8
Dziś mam zamiar razowe drożdżowe z truskawkami upiec. Ju mam wyrośnięty zaczyn, ale po jajka będe musiała leźć. Same trójki w mają w sklepie ;/
|
|
#4112 | |
|
bez kija nie podchodz
|
78,6
U mnie spadek dzis ![]() pannaatopowa, daj sobie jeszcze tydzien, na spokojnie, nie jestes czasem przed @ ?
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja tez czekam na 7 i jestesmy bliskie waga do siebie.roznica 0,3 kg. I mam nadzieje ze za 2 tygodnie tez bede miala 7 X. Ja planuje zjesc cos slodkiego ![]()
|
|
|
#4114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja planuje... kontrolowane obzarstwo Nie zamierzam postawic przed soba pizzy, burgera, miski frytek etc, ale zamierzam zjesc porzadnie, z przystawka, z roznymi smakami, taki duzy zaâ☠â☠â☠isty obiad i przepic to butelka wina. Moze w domu, moze w restauracji. Na pewno zrobie to w weekend bo w weekendy i tak jem nieco inaczej niz w tygodniu (mniej posilkow o wiekszej kalorycznosci). Nie bede jesc rzeczy bardzo niezdrowych czy ociekajacych tluszczem, ale chce po prostu zjesc duzy wypasiony obiad ze wszystkimi mozliwymi dodatkami. Jakies sery plesniowe na przystawke w ilosciach niedozwolonych na diecie Cieple pieczywo z oliwa To jest chyba cos w stylu 'cheat day', ktory niektorzy praktykuja na diecie.Nie traktuje tego jako odstepstwa od diety w postaci jakiejs imprezy, grilla czy czegos takiego. To jest tylko dla mnie, zeby sie podelektowac smakami Edytowane przez Sabasza Czas edycji: 2015-07-17 o 12:25 |
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4116 |
|
Konto usunięte
|
Wpadam na chwilę. Przez te plecy załpałam doła. Takie miałam plany ćwiczeniowe, a ledwo się ruszam :-( Na to wszystko dziś dostałam okres. Staję na wagę, a tam nie ma 7. Mam ochotę to wszystko rzucić w cholerę
80,1kg |
|
|
|
#4117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zrobić sobie taki uroczysty posiłek. Będziesz miała powód do radości :-D---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;52116433]Wpadam na chwilę. Przez te plecy załpałam doła. Takie miałam plany ćwiczeniowe, a ledwo się ruszam :-( Na to wszystko dziś dostałam okres. Staję na wagę, a tam nie ma 7. Mam ochotę to wszystko rzucić w cholerę 80,1kg[/QUOTE] Kochana, nie poddawaj się :-* zdrowie jest bardzo ważne i nie twoja wina że waga odrobinę wzrosła. Jak poczujesz się lepiej to na pewno zabierzesz się w sobie i dalej będziesz osiagala wspaniałe efekty. Ja w ciebie wierzę! A teraz zasługujesz aby zadbać o zdrowie i trochę zwolnić <3 ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Ja dzisiaj po drugim śniadaniu jakoś źle się poczułam i musiałam się położyć przez co nie zrobiłam dla siebie obiadu i jadłam to co rodzina... Do ziemniaków masło, do surówki majonez. Ale brnę do przodu czekam aż siostra skończy jazdy to się na siłownię może wybierzemy
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Rowerów zabrakło dla mnie i jeszcze jednej babki. Jak oni zapisują? Byłam 20.03 i już nie mogłam wejść. a jutro nie ma zajęć o 20.00 ;/
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim! Pozdrawiam znad pasztetu sojowego (kupnego). Smakuje jak ten kurczaczy
|
|
#4121 |
|
Konto usunięte
|
Pozdrawiam z drogi do pracy. Samopoczucie kiepskie. Czuje sie bezradna, ale pojemniki dzis zrobiłam.
|
|
|
|
#4123 |
|
Zadomowienie
|
|
#4124 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Właśnie wróciłam do domu. Byłam nad jeziorem, ale w słońcu nie dało się siedzieć. Całe szczęście udało nam się znaleźć miejsce w cieniu Co u Was? ![]() Melonade, może być skrócony ![]() Dziękuję za dopisanie mnie w tabelce Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2015-07-18 o 19:27 |
|
|
|
#4125 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Zaraz wrzuce tabelke
![]() a gdzie reszta z tabelki? Gdzie jest Ewa ja sie pytam? ![]() Ja dzis bylam na rowerze, zrobilisy z TZ 30 km, nogi mi w d**e wchodza Pewnie beda miala mega zakwasy ![]() A jutro robie golabki na obiad Ciekawe, czy mi wyjda
|
|
|
|
#4126 |
|
Zadomowienie
|
Mi ostatnio idzie całkiem nieźle z ćwiczeniami, na siłowni daję z siebie wszystko... Niestety z jedzeniem nie trzymam się tak dobrze, ciągle jakieś wpadki i drobne odstępstwa... :-( muszę się zmobilizować i trzymać jadłospis w 100%
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy MFP mogę polaczyc z endomondo?
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. W Endomondo wchodzisz tam, gdzie się łączy z fb.
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Włącz jakąś aktywność fizyczną i zobaczysz, że na MFP się zaraz pojawi (jak ją skończysz)
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4132 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja sie ostatnio tak nacielam jak mi doliczyl 700kcal spalonych na rowerze, caly dzien myslalam ze trzymam sie w swoich zalozeniach kalorycznych. Troche mnie dziwilo ze tyle juz zjadlam, a caly czas zostalo mi tyyyle kcal
|
||
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe no to niezle uwielbiam te wszystkie aplikacje które wszystko liczą itd
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Hej
![]() Ja mam zakwasy po wczorajszym rowerze ![]() dopiero co wstalam, nie chcialam sie katowac w niedziele porannym wstawaniem ![]() Ale zaraz pocwicze, a wieczorem znow na rower ![]() Moj jadlospis na dzis - owsianka, mleko 1,5 %, banan, orzechy narkowca szt 5 + kawa - 2 jajka na twardo, dwie kromki razowca, caly pomidor, 1/2 papryki i kawalek ogorka - 2 male golabki ( z miesem wolowym i ryzem brazowym + starta marchew) bez sosu - szklanka maslanki zmiksowana z 1/2 banana i truskawkami - piers z kury w przyprawach i warzywa jak w posilku 2 ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- W ogole kupilam sobie wczoraj ten zestaw KLIK I jest mega
|
|
|
|
#4135 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Od rana czuję się fatalnie. Mam katar i boli mnie gardło. Mam nadzieję, że za kilka dni mi przejdzie. Cytat:
|
|
|
|
|
#4136 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Ale tu dzis cisza
![]() ![]() Ja zaraz sie zawijam z TZ na rower. Rano byl fitness blender i rozciaganie ![]() I w sumie caly dzien w ruchu wyszlo nam tyle golabkow, ze musielismy zawekowac polowe
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;52133522]Cześć
![]() Od rana czuję się fatalnie. Mam katar i boli mnie gardło. Mam nadzieję, że za kilka dni mi przejdzie. [/QUOTE] Trzymaj sie zebys sie nie pochorowala herbatke z miodem i cytryna na noc pij. Unex ja tez jestem. pol dnia dzis przespalam. 6 dni pracy pod rzad mnie wykonczylo i zbliza mi sie okres. ale pozniej bylismy na dlugim spacerze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4138 |
|
Rozeznanie
|
Cicho wszędzie, głucho wszędzie
![]() Kolejny tydzień dietkowania czac zacząć Ja niestety troszkę za bardzo poluzowałam sobie podczas tego weekendu i jak patrze na moje jedzonko/napitki w MFP za ten weekend to się za głowę chwytam. Na szczescie w tygodniu latwiej jest mi trzymac rezim, to moze sie odrobie
|
|
|
|
#4139 |
|
Konto usunięte
|
Sabasza- Ja tam aktywnie czytam
Jem ok, pilnuje michy ! Choć samopoczucie przez brak ruchu troche po dupie dostało. Przestałam sie ważyć, bo łapałam sie na ważeniu sie 2-3 razy dziennie. Chora sytuacja ! Najbliższe ważenie w piatek. Co bedzie to bedzie ! Liczę na to, ze w czwartek do pracy pojadę juz rowerem.
|
|
|
|
#4140 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Ja sie w weekend ladnie trzymalam, nie wpadlo nic zakazanego i bylo duzo ruchu
![]() Dzis robie sobie rest day. Tzn zrobilam cwiczenia na plecy i rozciaganie, ale nie wliczam tego jako trening. Plecy mnie dzis bola, czuje mocny bol w odcinku ledzwiowym, po cwiczeniach rozciagajacych troche lepiej ale nie nazwalabym tego komfortem. ![]() W dodatku mam w domu ( w kuchni) jakas duza, zmutowana cme, a ze panicznie boje sie robali, nie zabilam tego tylko napisalam TZ zeby ja znalazl i unicestwil jak wroci z pracy Ja nie moge, paralizuje mnie i juz. Od jutra mam trzy dni wolne, wiec pocisne z cwiczeniami. Chcialam wam zrobic zdjecia, jak obecnie wyglada moja sylwetka, bo myslalam, ze jest lepiej, ale jak zrobilam zdjecia to je wykasowalam od razu ![]() Ale jest progres, spodnie mam o rozmiar mniejsze, mieszcze sie w starsze staniki. Bluzki tez luzniejsze. No i lzej sie czuje. Moj jadlospis na dzis - owsianka ze startym jablkiem i cynamonem, mleko 1,5 %, orzechy nerkowca szt 5. + kawa - kromka chleba zytniego, serek wiejski z pokrojonym chilli i przyprawami, pomidor, ogorek, papryka, na kromke plaster wedliny z kurczaka - 1 duzy golabek, z ryzem brazowym i wolowina + marchewka, bez sosu + salatka jak nizej - 2 jajka na twardo + salatka z pomidora, papryki, ogorka, brokula, cukini, salatky z lyzka jogurtu nat.
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-07-20 o 13:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

Pewnie beda miala mega zakwasy
a gdzie mogę sprawdzić czy się połączyło?
Ja niestety troszkę za bardzo poluzowałam sobie podczas tego weekendu i jak patrze na moje jedzonko/napitki w MFP za ten weekend to się za głowę chwytam. Na szczescie w tygodniu latwiej jest mi trzymac rezim, to moze sie odrobie