|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rurki
|
|
|
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
No to zazdroszczę mam nadzieję że jak najszybciej ja również stanę się szczęśliwą posiadaczką rurek ;P
|
|
|
|
|
#3573 |
|
BAN stały
|
Ja też kupiłam w H&M za 79 zł
Granatowe ze złotą nitką na tyłku ![]() Dziewczyny które już miały/noszą/użytkują spodnie z H&M - czy one się rozciągają, psują jakoś, farbują? Swoją drogą miała kupić w takim ''zwykłym'' skepie, no name lub na jakimś targu. Ale tam ceny też od 65 zł wzwyż. Raz przymierzyłam piękne, ciemno granatowe i zakładając je zabarwiły mi stopy na niebiesko... No to już podziękowałam, bo wiedziałam, że będą farbować i się spiorą szybko. Od H&M oczekuję jakiejś tam jakości, chociaż wiadomo, że szału nie będzie Byle by się nie rozleciały, nie rozciągały.Mam jeszcze rury z Orsaya i jestem zadowolona, chociaż kolor delikatnie się sprał. |
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
mierzyłam te granatowe wczoraj ale jakoś nie bardzo leżały
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3576 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki, pomóżcie, gdzie moge znalezc dzinsowe rurki w kolorze brązowym, najlepiej w Krakowie, widzialam wczoraj w H&M ale nie jestem przekonana...widzialyscie w jakims innym sklepie?
|
|
|
|
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dzis kupiłąm rurki
W Reserwed - czarne To moje pierwsze jakoś nie mogłam sie przekonać
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie niech ktos napisze czy dzieje sie cos z tymi rurkami z h&m
tzn czy sie za bardzo nie rozciagaja:Pa jak jak do tej pory dorobilam sie 2 par rurek i obie pary z bershki jedne czarne z cyrkoniami na kieszeniach a drugie jeansowe
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam jeszcze w Bershce
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
a moze w C&A?
|
|
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co do rurekz h&mu dzieciecego to mam i naprawde polecam
sa bardzo dobre jakosciowo, no moze do pierwszego prania troche farbowaly ale juz nie mam tego problemu A niedlugo przybedzie mi jeszcze jedna para, TZ ma mi kupic szare albo granatowe w Brukseli
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę, przybliżcie mniej więcej cenę jeansów w Pepe Jeans.
Wiem, że nie jest mała, ale tak chociaż orientacyjnie...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana chyba ok 300 zł... jak nie lepiej...
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie wiecej
![]() Bez promocji ceny zaczynaja sie od 400 zl wzwyz ![]()
|
|
#3586 |
|
Raczkowanie
|
no jak na sptodnie to 400 zł to lekka przesada. już niższej półki telefony komórkowe są tańsze a są urządzeniami najlepszymi do komunikacji ze sobą. za 400 zł to te rurki MUSZĄ być najlepszej w kraju jakości, bez ani jednej wady. no chyba zr to wina tego co zwykle - czyli tylko metki. markowe rzeczy tak mają. no ale bez przesady ! nigdy w życiu nie dam za jedną pare spodni 400 zł. to wielka przsada. i nie na moją kieszeń.
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam w lumpie spodnie z wysokim stanem
(orazka ) i dzwony ale fajny ciemny jeans. za ok. 12 zł chyba<co>? dałam pani do zwezenia i bnizenia:di mam rurki biodrówki za 5 zł;d weic w sumei za 17 zł<lol> ![]() wlasnei dzisiaj pierwsyz raz je ubrałam bo siostra mi je zwędziłą:[ sie spodobały lol i naprawd,e stwierdzam ze chyba nei bede chodzila w innych spodnaich sa super i nawet nei cuzje sie grubo chociaz sa przylegające<lol> a tearz lece na aerobik rzezbic swe cialo <lol2>
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
Dla miłośniczek rurek - bardzo ładne rurki ma w swojej jesiennej kolekcji Cubus, w całkiem przyzwoitych cenach
. Ja kupilam jedne z dość wysokim stanem(nie cierpię biodrówek!) w bardzo ładnym, ciemno granatowym kolorze. Są różne kroje, ze zdobieniami, przetarciami, pseudo-ćwiekami, można zajrzeć
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny tak sie zastanowilam.. jakie spodnie tak własciwie to są dla Was rurki ? bo tutaj sa zazwyczaj pokazywane spodnie zwęzane.. a rurki to podobno proste
. a te zwęzane to nie skinny? to o jakich spodniach jest własciwie ten watek ? a ja poluje na włąsnie jakieś proste, lekko zwęzane.. ciemno granatowe, ale wolałabym jednak jakiejs lepszej firmy. bo te z bershki, pull&bear itepe, takie niezbyt się robią po pewnym czasie
|
|
#3591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam 3 pary spodni z Pepe Jeans i tak: pierwsza kosztowala 405 zl...ale kupilam je z rabatem druga kosztowala 340 trzecia 350 ale kupilam z rabatem i to nie prawda ze ceny zaczynaja sie od 400 zl. w zwyz... chyba ze meskie spodnie... moj TZ kupil tam sobie Jeansy za 540 zl! i porwaly sie i zniszczyly po niespelna roku... wiec jakosc zalezy od modelu i od farta...bo z moimi sie na razie nic nie dzieje(oby nie zapeszyc) Maz mojej siostry powiedzial ze jego znajomi z UK. powiedzieli ze w Uk. Pepe jeans to zwykla marka spodni...taka jak u nas wrangler czy lee i oczywiscie w Uk. sa o wiele tansze(na przecenie nawet za 20 funtow)...tylko w tej naszej Polsce jest tak drogo... |
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
25/31
|
|
#3593 |
|
Raczkowanie
|
ja mam ciemne rurki z crossa i nie narzekam, dla mnie byly drogie 130 zl. ale nie wiem jak dla Was jak widze tu ceny 350 zl, 400 zl... ja bym za spodnie tyle nie dala. mam dwie pary rurek, a raczej jedne rurki to ciemno granatowe, a inne to podobne rurki, bo bardziej zwezane na dole, to czarne. poluje jeszcze na szare, mam nadzieje, ze jutro kupie byc moze w h&m chcialabym tez niebieskie [h&m] i jasne jeansowe.
czy ktos wie czy w h&m sa jeszcze szare rurki i ciemno niebieskie i mniej wiecej jaki dzial? damski, mlodziezowy [u mnie nie ma] czy dzieciecy? [zdaza sie kupowac xp]
|
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3596 |
|
Przyczajenie
|
Hmm, jak tak mówicie o tych rurkach, to zachciało mi sie szarych z h&m, kurcze... może ktoś je ma i mógłby sie podzielić swoimi obserwacjami, gatunek? kolor? "spieralność"? czy są wygodne?
Pozdrowienia Aha! A w sumie wpadłam na pomysł, siedzę sobie w spodniach i są szare, a w sumie ciemno szare, może dać by je do przerobienia do krawcowej?? Tylko, ze są sztruksowe? Może ktoś ma sztruksowe rurki? A może ktoś dawał do przerobienia takowe spodnie? Proszę doradźcie Z góry dziękuję za pomoc
"We are the keepers of the sacred words: NI, PING, and NEE-WOMM!" Edytowane przez Purchawka_88 Czas edycji: 2007-09-07 o 22:12 Powód: Eureka! |
|
|
|
|
#3597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojj tyle razy ten wątek bywał na tym forum mimo że mnie jeszcze na nim nie było. ale zdążyłam przeczytać. i wiem z tego tyle i nawet jestem tego również pewna, że skinny to nie rurki. przecież to proste jak barszcz. wystarczy sobie przetłumaczyć 'skinny'. takie spodnie są jak druga skóra czyli opinają caaałe nogi. na maksa. coś jakbyś nosiła leginsy które też przylegają jak skóra. więc to o czym tu jest mawiane to nie skinny bo jeszcze u żadnej nie widziałam (na tych fotkach które przyklejają) żeby którakolwiek miała skinny. raczej są to rurki, czyli spodnie zwężane na dole. są też proste od góry do dołu. to też są rurki. to zależy od modelu. są bardziej zwężane inne mniej. porównaj sobie dzwony. jedne są na dole szersze inne mnie szerokie a jednak to dzwony i na takie wyglądają. z rurkami jest tak samo. bywają węższe na dole jak i całkiem proste. ale to wciąż rurki które się różnią znacznie od skinnów. mam nadzieję że wyjaśniłam dość jasno i nie będzie więcej pomyłek bo to jest bardzo proste
|
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Raczkowanie
|
tez mam chrapke na szare rurki! jutro jade szukac ich w rzeszowie, ale nie wiem czy znajde, bo z tego co pamietam z warszawy one sa tylko w mlodziezowym dziale, a w rzeszowie go nie ma. w mlodz. dziale w warszawie w mokotow kupowalam czarne.. za 79 zl. polecam sa bardzo dobre gatunkowo!
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stad moje pytanie, bo ostatnio moi rodzice twierdzili, ze rurki to napewno spodnie proste ,a nie zwężane. bo te drugie mają jakąś inną nazwę . ale nie chce sie kłócic ![]() a tak apropos szarych rurek, to ja mam swoje z bershki za całe 25 zł
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie wiem jak to jest naprawde... ale uwazam ze rurki to spodnie proste jak sama nazwa wskazuje
a skinny to takie obcisle i zwęzane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

Granatowe ze złotą nitką na tyłku 

21.IV.2013r.

. a te zwęzane to nie skinny?