|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część III
Cytat:
a nabyłam Subli`mine w odcieniu Exact Macadamia, nr 105
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) kupiłam kanebo liquid finish o kolorze 103. Margot, oceń go proszę w KWC
|
|
|
|
|
#3633 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale na lato miałam odcień Exact Praline i jestem z niego zadowolona
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialam tylko powiedziec ze jestescie niemozliwe. Dwie godziny temu wrocilam z pracy i co widze? W kazdym watku po kilka stron do czytania! Zejdzie mi pol nocy
![]() Wszystkim gratuluje wspanialych zakupow. Nie mam sily wymieniac co kumu, ale jestem pod wrazeniem.
|
#3635 |
|
Rozeznanie
|
Kochane wracając do sprawy poczty to u mnie jest jeszcze gorzej
Na poczcie kradną strasznie. Paczki, przesyłki polecone listonosz zostawia na korytarzu pod skrzynką na listy, każdy może sobie wziąć co chce i nikt się na poczcie Irlandzkiej tym nie przejmuje Jeśli listonoszowi się chce, to łaskawie podrepta i zostawi przesyłkę pod drzwiami odbiorcy.Kilka razy nie zdążyłam otworzyć drzwi na czas i słyszałam jak pan listonosz rzuca kopertę pod moje drzwi a tam najczęściej są perfumy ![]() Dwa razy dostaliśmy ważne listy urzędowe zmasakrowane. Jeden był przedarty na pół a drugi zgnieciony w kulkę. Ciekawe jak ten listonosz wciśną tą kulkę papierową do skrzynki na listy? Leci do mnie Madness Chopard
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mój paczkonosz jest chyba wyjątkowy, bo zawsze sam przynosi paczuszki, a jeśli nikogo nie ma to zawsze zostawia awizo Brawa dla niego.Jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłam
|
|
|
|
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
małego śmierdziuszka fioletowego kliknęłam
........ znaczy przemataliczno jaśminowego Aliena
|
#3638 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
, pokazuje mi nowe tatuaże, a ostatnio nawet z zainteresowaniem obwąchuje moje nowe nabytki. Fajny gościu. Za to o paniach na poczcie niczego nie napiszę, żeby nie psuć dnia...
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale slodko!Niestety tacy listonosze to wyjatki ![]() Moj nie pokazal mi jeszcze zadnego tatuazu , ale tez jest kochany.A pocztowe panie to rzeczywiscie jakas plaga. Za kazdym razem mozna odczuc , ze pracuja tam za darmo i za kare , wiec powinnysmy byc zadowolone , ze wogole pojawiaja sie w okienkach.
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś na www.trojmiasto.pl do poczytania o gdańskiej poczcie (w tym komentarze internautów)
---> Podobno nie ma listonoszy
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamietam jak sie stresowalam czy przesylki do Ciebie dotra w calosci .
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jako, że często tam bywam, doskonale mnie znają, więc nawet o dowód nie proszą, co niezwykle usprawnia odbiór przesyłek - tyle, że pocztę wybrałam sobie sama, zakładając skrytkę pocztową, bo poczta właściwa jest za daleko od miejsca zamieszkania i nie chciało mi się tam nigdy jeździć z awizo listonosza z tej właściwej poczty też mamy w porządku, pracuje na tym terenie od kilkunastu lat, więc nawet jak ktoś adres pomyli, to przesyłka i tak do mnie trafi po nazwisku, inną sprawą jest, że niektórym osobom wydaje się, że osoby pracujące na poczcie można bezkarnie besztać, ostatnio byłam właśnie świadkiem takiego zdarzenia i byłam przerażona, jak można sie tak zachowywać i obrażać ludzi najgorszymi epitetami i wulgaryzmami Pani w okienku - najmilsza z całej poczty dodam, po prostu się popłakała i tylko ja stanęłam w jej obronie, reszta osób stojących w kolejce się po prostu śmiała, gdy się odezwałam, już im tak do śmiechu nie było Facet wyzywał ja od k... i debili, na miejscu pracowników poczty wezwałabym policję, takiego chamstwa dawno świadkiem nie byłam. Ale i "kulturalne" osoby nie są wcale czasem lepsze i potrafią dopiec bardziej, niż najgorsze przekleństwa. |
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Bjeato, gratuluję Aliena
![]() Sabbath, gratuluję Arabie (oraz podziwiam, że potrafisz nosić te perfumy ![]() Kattaino, gratuluję nowych nabytków, niech ci ryżowy Amour słodko pachnie
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem leży gdzie indziej Myślę, że w zarządzaniu tą instytucją, może w kiepskiej strukturze organizacyjnej. Nie bez znaczenia są też niskie pensje.Ilekroć idę na swoją pocztę, wciąż widzę wiszące ogłoszenie, że szukają listonoszy do pracy. Pensja - 1300zł brutto
|
|
|
|
|
#3646 |
|
Wtajemniczenie
|
Kattarina- "Julie- jasne, ze okazja i to swietna " ( nie chciało mi zacytować...
)Dzięki Zawsze wiecie co powiedzieć Żeby tylko mi pasował ten zapach...!!
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogę narzekać na obsługujące w okienkach Panie. Wszystkie miłe i szybkie. Szlag mnie trafia jak słysze, że ktoś podnosi na nie głos za nieterminowe dostarcznie przesyłek. To przeciż nie ich wina tylko rozdzielni.
Ja również nie muszę już pokazywać dowodu Panie odkładają wszystko na kupkę albo jak nic nie ma to krzyczą do mnie - proszę nie stać, dzisiaj nic nie przyszło do Pani
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Homyczku, zgadzam się w 100%
ja wiem, że to nie wina pracowników na dole, jak działa sama instytucja, poza tym najmniej winne ginącym przesyłkom są Panie w okienkach, a to im się dostaje własnie od sfrustrowanych klientów - a skoro klient jest niemiły, to i Paniom z czasem usmiecha z twarzy schodzi - i tak w koło, niestety
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojego listonosza uwielbiam. Zna mnie jeszcze z czasów, kiedy miałam parę latek i nawet do zerówki nie chodziłam. Zna wszystkich w okolicy i jak mnie widzi z daleka, to albo wyjmuje przesyłki z torby, albo już krzyczy: Dzisiaj nic dla Pani nie mam.
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Bjeato- gratuluje ametystowego Obcego
![]() Spanish Myszko- dziekuje Madlaine- przykro mi, gdy czytam o takich incydentach Naprawde przeraza mnie brak empatii i wyobrazni u ludzi, ktorzy wyzywaja sie na innych
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje wszystkim nowych pachnidel
(mysle o nim intensywnie na zime, cudny ogrzewacz ![]() co do poczty: brak mi slow na to co sie dzieje w moim rejonie. wczoraj dowiedzialam sie, ze poprzedni listonosz (od listow) idzie na zwolnienie chorobowe i listy beda dostarczane przez zastepce raz w tygodniu. to chyba jakis zart? czekam juz tydzien i 3 dni na male artisany ze wspolnych zakupow i nadal nic. jak tylko dojda to daje sobie spokoj z poczta polska na dluzszy czas.
|
#3652 |
|
Zadomowienie
|
Mendosito, dziękuję, na pewno będzie dobrze się nosił
Myszko Swoją drogą, ja zapomniałam o Pradzie, aż wstyd, teraz już pamiętam bo do pw zajrzałam rano, niemiec co wszystko chowa mnie dopada ![]() Kattarino, również dziękuję
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Kolu- dziekuje
i zachecam do zakupu ryzowca Tym bardziej, ze swietnie komponuje sie z innymi orientalnymi slodziakami, (wiem, wiem, ciagle eksperymentuje )Odnosnie poczty; rzeczywiscie szkoda slow- bezsilnosc do szescianu
|
|
|
|
#3654 |
|
czyli Endżi
|
Bjeato - gratuluję fioletowego Kosmity
Świetnie nosi się jesienią ![]() Katt - a Tobie gratuluję Amour. Mam na niego taką chrapkę, że szok... Jak z trwałością na Twojej skórze?Homyczku, strasznie, strasznie mi przykro, że flaszeczki zaginęły Pozostaje trzymać kciuki, że jednego pięknego dnia jednak beztrosko dotrą jakby nigdy nic, albo reklamacje zostaną rozpatrzone w przyzwoitym terminie Ja nigdy nie miałam jeszcze takich przepraw z pocztą
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Angelku
Kola ![]() A wszystkim szczęśliwcom gratuluję nabytków |
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Angel-
- trwalosc Amour na mojej skorze, (jak wiekszosci perfum ) calkiem niezla. Podczas pierwszych testow utrzymaly sie ponad 8h- dluzej nie mialy szansy, bo je zmylam
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Homyku - bardzo wspolczuje. Mam nadzieje ze jednak przesylki sie znajda
Mnie pani na poczcie zastrzelila wczoraj totalnie - nie chciala jakis czas temu dac TZ - ktory mial moj dowod osobisty - przesylke dla mnie ale wczoraj probowala mi wcisnac korespondencje polecona dla wlasciciela mieszkania ![]() Ostatnio polecony priorytet lazl do mnie ponad 2 tygodnie ..... priorytet, my ass W temacie - upolowana Maroussia i Mitsouko ![]() Nat
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Nat, i jak to Mitsuoko? Czy to faktycznie tak fizjologiczny zapach?
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Homyczku, jedziemy na tym samym wozku
Moze jednak doleca te nasze paczki, czego nam mocno zycze odnosnie trwalosci Kenzo: na mnie potrafi wytrwac i 12h jakbym w wannie budyniu lub puddingu ryzowego siedziala
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim nowych nabytków
Sama coś ostatnio nie mam humoru na poszukiwania Mam tylko nadzieję, że to stan przejściowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

A jaki to podkład?
a nabyłam Subli`mine w odcieniu Exact Macadamia, nr 105

Na poczcie kradną strasznie. Paczki, przesyłki polecone listonosz zostawia na korytarzu pod skrzynką na listy, każdy może sobie wziąć co chce i nikt się na poczcie Irlandzkiej tym nie przejmuje
. Rachelo, nie ma rady, my proste dziewczyny musimy sie nauczyc że białe to czarne a czarne to białe i już

---> 

Pani w okienku - najmilsza z całej poczty dodam, po prostu się popłakała i tylko ja stanęłam w jej obronie, reszta osób stojących w kolejce się po prostu śmiała, gdy się odezwałam, już im tak do śmiechu nie było
)
)
- trwalosc Amour na mojej skorze, (jak wiekszosci perfum