|
|
#1021 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Oj, szkoda, ale fakt, nigdy nie wiadomo co i jak wypadnie komus
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba tyle samo mam bardzo bujne scenariusze w snach
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A miał ktoś maskę z Kallosa z tłuszczami omega?
|
|
#1024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do spania, to latem ciężej o wczesne chodzenie spać, gdyż jest jasno ![]() Ja mam książkową hormonalną bezsenność przedokresową. Cytat:
2. Dzięki Dziś umieram, jesli przeżyję jutro, to sobie go kupię. Dziś nie mam potrzeby schodzenia do piwnicy (sutereny w sumie ) bo jest cudnie rześki wiatr ![]() Krążenie? |
||
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jak to kokos - spuszył i wysuszył zapomniałam dołożyć po czegoś dociążającego ale kolor po nim napaliłam się na przetestowanie innych, z bardziej pasującymi do moich włosów składnikami ![]() a Ty dużo tych balei przywiozłaś?
|
|
#1026 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Licho go wie, w biurze jest jakieś +20....
Usiłowałam zacząć czytać Okularnika,ale szlag mnie trafia. Zanim mi się strona przewinie to zdążę zgubić wątek - za wolno
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bo bałam się ...Strasznie słabe składy mają... Mam jeszcze szampon jaśmin z paczulą on nic nie robi myje tylko, oprócz tych dwóch które poleciały do Ciebie. Chciałam kupić jeszcze odżywkę do tego szamponu z figą ale mi wykupili ... ale jak to kolor? Przyciemnił? Mi on kontrasty robi . ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Schładza czy ociepla?Choć nie, nie podejdę już blisko kokosa. Z moim sianem Też mam w planie Balea potestować do zmiękczania, dociążania, ale muszę najpierw zużyć swoje zapasy, a idą jak woda. Jestem na etapie - baj baj rozjaśniaczu, baj baj skandynawski blondzie baj baj fryzjerze, heloł to farba z drogerii luuuub ( o ile wytrzymam, ale nie wytrzymam) heloł to siwe naturalsy. Ciekawi mnie co by było jakby odrosły. Jak by wyglądały. Kusi mnie zdorwy włos, niewymagający żadnych reperacji, kuracji, prosty w obsłudze. No ale wówczas kolor brzydki. Ech dylematy. Nie wytrzymam, bo w burą jesień przy 5 cm odroscie, wyglądzie lumpa, z prędkością światła lecę po farbę
|
|
|
|
|
#1029 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Toteż mówię od dwóch dni, ze mi nogi marzną! A jak wyjdę o 17.00 to nie ma już takiego słońca, żeby się człowiek męczył, zresztą słońca i tak raczej nie ma. Może se w weekend posiedzę na balkonie, to się wygrzeję
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i musi mieć tego kokosa sporo, bo efekt jak po oleju rozjaśnia a, ujarzmiłam fluidem syossa Cytat:
moje wyszły żółto-popielate, taki złocisty blond z chłodnymi pasemkami ale zmieszam z gencjaną kolejnym razem i będzie bardziej chłodno i świetliście ![]() mi parę sesji nad jeziorem pomogło na odrost - już wygląda to bardzo naturalnie - jak włos letni i zimowy ![]() ale muszę jeszcze nad całkowitym odcieniem popracować i go lekko ochłodzić. --- kurfa! wszystkie drogi prowadzą do Dorset co sobie nie wyszukam jakiejś ładnej plaży, to się okazuje, że to też dorset. no i mają durdle door
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-24 o 14:24 |
||
|
|
|
#1032 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mnie fajnie włosy schładza tylko filetowy szampon. Juz parę razy mi zneutralizował przebijajaca sie zółc
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na moje ciepłe tony szampony są za słabe ![]() tylko przesusz robią leję sporo gencjany do maski bo po płukance mam łaty
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kupuj bo one maja po 300 ml aż ...Mi ten kokos dociąża może trochę za bardzo na granicy oklapu .No i zapach mi się wybitnie nie podoba....2 No właśnie nie wiesz jak naturalek z siwym będzie wyglądał , bo sam odrost to co innego .Wiadomo im dalej od guowy tym jaśniej ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() 2 Szkoda że zpuszył... On ma kokosa ilości śladowe podobno ...
|
|
#1035 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1037 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Płukanki nie dla mnie. Ja tylko potrzebowałam coś, co utrzyma chłodne tony na włosach między wizytami u fryza
![]() Rozmawiałam ostatnio ze swoim i zazyczyłam sobie zimnego białego koloru, powiedział, ze to perla. A ja mu na to, ze myslalam, ze to platyna, a on ze platyna to wygalda na ciemniejsza niz bialawy,jak szary... Jak to? chyba coś komus poluntalo??? Przeca platyna to wlasnie białawy blond... jezu albo jam głupia albo on nie kontent
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gencjany mogę sobie sama dolać do vichy czy joico i w takiej ilości jaka sprawdza się na moich włosach trzymałam różne czasy, bo zależało mi na niwelowaniu żółci po rozjaśniaczu, ale szkoda włosów, bo efekt mizerny na moim poziomie odcienia włosów, muszę stosować taką ilość barwnika, jaka jasnym blondynkom robi intensywnie fioletowe włosy ![]() jest jeszcze błękit metylenowy do bardziej rudych tonów, bo niestety sklepowe niebieskie płukanki to też zwykle roztwór fioletu, który niweluje żółć a nie pomarańcz
|
|
#1039 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No to chyba wszystko jasne! Cytat:
2. Otóż to - aaaaaaaaaaale, cykłam se komórzasty fot odrosta i małż już pali silnik, jedziemy po farbę Koszmar i wstyd We albumie. Jaki człowiek jest durny, że w lustrze widzi co innego ![]() Cytat:
a platyna wpada w siwość- taki biało-siwy. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
2. Chyba o niego dopytam po farbowaniu. Ale to już po @. Nie dziś. Dwa dni i tak nie wyjdę z domu. Czuję że odchodzę w zaświaty.
|
||||
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przez severn bridge 2. ale to foty przekłamują! będziesz odrosty rozjaśniać? ![]() mi kiedyś fryzjerka równała rozjaśniony dół do odrostu po rozjaśnianiu spray'em palette ![]() jakąś naturę z 2 czy 3 kolorów na poziomie 7/8 mi na całość położyła 3. Dokładnie
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kolorem z aparatu to się wcale nie przejmuj na jednym zdjęciu masz blond żółtszy a na drugim nie. To wszystko gra światła.... A najgorsze na koniec ... Dobrze ci w ciepłym odcieniu na włosach...
|
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie wiem, chyba tak, ale NIE rozjaśniaczem. Dołu ruszać nie mogę, żadnej interwencji już nie przetrwa, kruszy się, a ja jednak zapuszczam. ![]() Wiesz Bettty, najgorsze jest to, że ja zawsze chcę dwóch wykluczających się rzeczy. Zimą chcę być "perłową" Szwedką ![]() Cytat:
2. Też fakt. I dlatego ten rudy w ciemnym sztucznym swietle nawet obleciał. Ale na żywo - tarta marchewka z jabłkiem stojąca 3 godziny. Nigdy więcej. W ogóle ten "rudy" to był jakiś brąz, który tak się wypłukuje. Już wiem o tych czerwonych pigmentach, porowtości, wtedy nie wiedziałam nic No nic. Na razie mam dwa dni na szukanie inspiracji.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-24 o 16:43 |
||
|
|
|
#1043 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wczesniej jechałam na Schaumie fioletowej i emga potrafiła schłodzić, ale ona niestety faktycznie przesuszała mi kudełki ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
![]() No i biedna Dziękuję, hmmmm, no ja już zgłupłam, moze zobrazowywuję to, co mi sie pdooba, a taki blond kcem
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To je platyna na moje oko, ma stalowy poblask.Chociaż tfu, niekoniecznie, odchyliłam monito lekko i widzę że jednak perła. |
|
|
|
|
#1045 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No na moje oko tyż platyna Jednak jak doszłam do źródla tego zdjecia, to pisze wyraźnie, ze platyna Więc co potem sie dziwic, ze nie mam na głowie co chce, jak fryzjer sie chyba nie zna na kolorach w tej swojej robocie ![]() No ja wiem jedno -kcem taki jasny, kcem zimny, to chyba dobrze celuje w platynę, nie? Perla ogólnie neico cieplejsza chyba.
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej wystarczy spojrzeć na odcienie kruszca i perły - platyna - siwa, perła - biała. Choć są i czarne ale wiecie o co cho ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Znad grilowania karpia
|
|
|
|
|
#1047 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ja tam lubię gorąc , duchota też mi nie przeszkadza , tylko mi się wtedy lenistwo nasila ![]() 3. Cytat:
2. Cytat:
jest gęstsza póki się nie napijesz , jak sie napijesz jest normalna ![]() nie mam pojęcia czy to ma jakiś wpływ , chyba nie , bo wszyscy mają gęstszą zanim nie wleją w siebie pici a, ale niektórzy zrywają sie i z entuzjazmem bladym świtem zaczynają ćwiczyć ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1048 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No, ale zawzięłam się, uparłam, zaparłam wszystkimi 4-ma kopytami i trwam w tym ![]() Spokojnie się da, w trakcie człek się budzi nadzwyczaj szybko, zwłaszcza, jak sa interwały No własnie ten gorąc mnie nie tyle rozleniwil, co unieszkodliwił - półzywam zem Pitolę, chyba zaraz walnę się spać, bo temperatury mnie pokonały i prawie juz uśpiły A jutro raniutko oczywista cardio energiczne, Weider na brzuch i joga wysiłkowa, czyli to co lubią tygrysy
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-07-24 o 21:55 |
|
|
|
|
#1049 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ja byłam dziś po południu przerzucanie żeliwa ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1050 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Betty - Ty się znasz normalnie na wszystkim! Nie żartuję! Aż mam ochotę zapytać, co zrobić, bo Gucio zwariował komórkę i mu się wciąż blokuje, z prędkością światła - nie da rady nawet zadzwonić - bo już klaw. zablokowana. Nokia N73. A jak wchodzę w ustawienia i blokady - każe mi podawać "kod blokady" skurczysyn Parabelko - dziękuję za uwagi nt Panienki - w sumie nie wiem, czemu aż tak się podoba, rekordowa ilość lajków - ja wolę tę przedostatnią, dla Dzikiej Truskawy Słuchajcie - co najlepsze : Daim Blonde, Ambre Sultan czy może jakiś Laine de V.? Serge Noir? Tylko Lutki wchodzą w grę
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

)

baj baj fryzjerze, heloł to farba z drogerii luuuub ( o ile wytrzymam, ale nie wytrzymam) heloł to siwe naturalsy.

Koszmar i wstyd
Jednak jak doszłam do źródla tego zdjecia, to pisze wyraźnie, ze platyna