|
|
#1081 | ||
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1082 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To źle?
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Ja go odbieram bardziej jako zapach egipskiego targu ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Od 3 dni ma zastrzyki w tyłencję jeden anabolik drugi witaminki, które oczywiscie bolą i ma minę kopnietego psa po nich i do mnie pretensje, ze jednego nie dałam sobie sama wkłuc zamiats niego Za pierwszym razem tez w sumei w 100% sie wyleczył z tego, teraz zobaczymy... ma rehabilitację, ale nie moze iść, ponieważ nie ma nigdzie w okolicy terminów, najwczesniej za 2 miesiace, jak juz musztarda po obiedzie U nas własnie sie ciemne chmury zblizaja
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
znad sandacza ze szpinakiem
![]() proszę mi takich rzeczy nie pisać przed wylotem ![]() ja tu stanie najwyższej gotowości by biec po farbę, hennę lub inne środki... tylko efekty zwykle opłakane ![]() aktualnie powstrzymuje mnie jedynie opalenizna... nie wiceu tego ![]() mój się kłuje kilka razy dziennie w różne miejsca
|
#1084 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1085 |
|
Nindżopesz
|
Ju, z Lutków to nie pomogę, żaden mi się zbytnio nie podoba.
Mail nie dotarł, gdzieś przez Kambodżę poleciał
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel, no więc tak: na deser to
), coś co zwie się pasztet z sera (twaróg, trochę jogurtu, żelatyna, pokrojone kiszeniaki, papryka, cebulka i w foremkę), dwie sałaty (jedna z suszonymi pomidorkami i sosem z sera pleśniowego, druga z pomidorami, kiszeniakami, rzodkiewką i winegretem), pasta z bakłażana z pomidorami, jakieś śledziki, sery. Na ciepło ratatouille, zrobiłam w moim największym garze. As I said prawie wszystko to pożarli Dobrze, że mi ratatuja na dzisiejszy obiad trochę zostawili i jednej sałaty na śniadanie. Wiem, że pralki są krwiożercze, zjadają drobną odzież, ale moja dziś przesadziła - pożarła rękawicę kuchenną Albo ja miałam jakiś zwid, że ją tam wkładam. Szukałam po całym mieszkaniu i ofkors w tym praniu co było w bębnie i nie znalazłam Jestem niesamowicie ciekawa, gdzie się znajdzie
|
#1088 | |
|
Panaroja
|
spod nadciągającej ciemnicy i chyba cichych grzmotów
![]() Cytat:
Co do się przestawiania - próbuję się przestawić na tryb rannego wstawania od momentu pójścia do szkoły czyli trwa to lat kilkadzieści parę i całkowicie bez rezultatów Ju - ad sinupret Lutków , to moje ulubione to Drzewo waniliowe , A La Nuit - jedyny jaśminowy jaśmin i Szpilkówna - reszta śmierdzi i dusi albo nie pachnie i dusi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1089 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mój tż to jest obłędny - wczoraj na spacerze do mnie mówi nagle: "Cycki Ci urosły"
Medal mu za spotrzegawczosć
|
#1090 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Corii,lepiej pozno niż wcale
Burza była,skończyłam Okularnika (nie podobał mi sie zupełnie) obijam sie rowno.
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Mam mało kotka
dopiero od wczoraj u rodziców jest i się jeszcze nie da na ręce wziąć ale pogłaskać się daje ![]() I czytam Opowieści z Meekhanskiego Pogranicza- czad
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1093 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Byłam w Lidlu po miecho na chili con carne na jutro i wpadła mi w oko gruby kryminal Bondy za chyba 11 zł, zastanawiałam sie czy wziać, ale na razie odpusciłam. Ktoś czytał coś jej, warto? I widziałam Przepiśniki, na które ostatnio widze nastał szał w necie, a mnie oczywiscie daleko do tego szału
|
#1094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad powrotu po krwotoku
Była wanna zimnej wody, piwnica, okłądy z lodu, najadłam się strachu Ale duhrna jestem, bo wiem że mi to grozi a w zioła przeciwkrwotoczne się nie zaopatrzyłam Cytat:
Maja gratsy na nowe futro. On czy ona? Cytat:
![]() Super dzięki za menu, wejdzie do mojego banku potraw dla gości na imprezki 2. Wygrywasz.
|
||
|
|
|
#1095 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1096 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Rejcz,wspołczuje
|
|
#1097 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hmm, to mówisz, ze warto? Fajny ma styl pisania? Porównywalny do kogoś moze? Bo nic Bondy jeszcze nie czytałam, a kryminały uwielbiam, najbardziej chyba Krajewski z naszych mnie przekonuje
|
#1098 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
miałam buurzę i oglądam "Lalkę" ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1099 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja sie tak nie bawię - wszyscy mieli burze a u nas przeszło wsio bokiem, nawet nie rozpadało sie tylko na kropieniu skonczyło
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie pogodowe ochłodzenie dosyć szybkie to dalej bym tam siedziała tudzież by mnie wywieźli
Koszmar. Niby "tylko" jeden dzień ale jednak... ![]() Cytat:
Także ja się cieszę. Jest chłodek. Jest bueno.
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a Miłoszewskiego nie lubisz?Ciekwam,co było w tym Lidlu? Czesto kupuje na takich tanich,supermarketowych stoiskach.
|
|
#1102 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No to chyba skusze sie na Bondę ![]() A w sumie w naszym była bieda - pare normalnie tytułów, Widziałam jeszcze Christie coś, ale to juz znam, Lackebrg - tez juz znam a reszta mało ciekawa była
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a siostrzenica ma 2 małe białe króliki, tez są słodkie :love;
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel
To azjatyckie coś mogłabym kiedyś wypróbować na gościach ![]() U mnie też była wczoraj burza, potem w nocy wiało, TŻ wstał, bo zamykające się okna go obudziły. I mówi mi grobowym tonem "Wiesz co się stało?". Ja w panice się dopytuję co niby, a ona na to "Aaa, nic." Jesuuu, ale mnie ciśnienie wzrosło, zasnąć potem nie mogłam, a on dziś rano nawet tej sytuacji nie pamiętał ![]() Dziś fajnie jest, nawet mam na sobie skarpetki i długie spodnie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-26 o 10:46 |
|
|
|
#1105 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ja też |
|
|
|
|
#1106 |
|
Panaroja
|
Przyznać się kto zabrał ciepełko i zrobił ten cholerny wiatr
snad kawusi i drapiącego gardła
|
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslałam sobie o Tobie, poprzednie upały też przechodziłaś ciężko. ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Jednak to nie ja, więc nie bij Gdyby to była moja wina/zasługa to bym już zabrała ciepło wczoraj, jak nie wcześniej. ![]() 2. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-26 o 11:57 |
||
|
|
|
#1108 |
|
Piers do przodu
|
ale czadersko było
|
#1109 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
W większości, bo są wyjątki, jak zawsze ![]() Co do pogody jeszcze i jej totalnego wpływu na przynajmniej mój organizm, nawet stopy mi się same "poprawiły" od wilgoci w powietrzu. Jakby same się zregenerowały. A miałam jutro jechać m.in. po krem ![]() Cuda! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

za szybka wizytę i zdrowia dla małża 

Była wanna zimnej wody, piwnica, okłądy z lodu, najadłam się strachu
Ale duhrna jestem, bo wiem że mi to grozi a w zioła przeciwkrwotoczne się nie zaopatrzyłam
Wygrywasz.

Jesuuu, ale mnie ciśnienie wzrosło, zasnąć potem nie mogłam, a on dziś rano nawet tej sytuacji nie pamiętał
Gdyby to była moja wina/zasługa to bym już zabrała ciepło wczoraj, jak nie wcześniej.