![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Cytat:
No wlasnie masz racje, nie wiem, o co mi chodziło z kurtka ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
BAN stały
|
Malemu pobrali wymaz z gardla nic nie znalezli, dali jeszcze jednego czopka i kazali spadac mimo ze goraczka byla dalej, maz avanture prawie tam zrobil i mial juz jechac do innego szpitala ale po powrocie do domu bylo juz ponizej 38, ostatnie mierzenie bylo o 8 mej i juz temperatura normalne, na policzku drugim pojawila sie taka sama pokrzywka.
Mam nadzieje, ze to sie skonczylo, bo wczoraj ryczalam tylko, on nawet chodzic nie mogl, postawilam na chwile upadl na pupe i trzasl sie caly, straszne to bylo ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- SONIA wspolczuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4774 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4776 |
Rozeznanie
|
Hej, u nas tragedia juz charczy caly czas, odciagnelam nos i dalej i to mocno, polozna napisala zeby do szpitala jechac, to czekam an TZ az sie do niego dodzwonie bo on w pracy i jedziemy
![]() NIUNKA jak maly?? ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- NIUNKA juz doczytalam. Biedny maluch. Trzymam kciuki zeby to sie skonczylo |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Dzięki za odp w sprawie herbatki. Sonia wspolczuje nocki. U nas tez dziś średnio. Pogoda u nas marna 15stopni i pochmurno.
![]() |
#4778 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
dla mnie kp było koszmarem i przez pierwsze 3 miesiące nie skupiałam się na Małym tylko na tym, aby wywalczyć pokarm. W momencie odstawienia moja psychika wróciła na właściwe jej tory i jest super. Dziś moge ze spokojem i radością powiedzieć, że kocham mm i butelkę! I chcę dodać, że absolutnie nie uważam, żebym robiła mojemu dziecku coś złego! Nam kp nie było pisane, z perspektywy czasu patrząc, ze zdobytą już wiedzą i doświadczeniem, jakbym mogła cofnąć czas, nie walczyłabym tak. Mnie to za dużo nerwów kosztowało. A prawda też jest taka, że jest ZBYT duży nacisk na kp. I w przypadku takich kobiet jak ja na przykład cholernie się to rzuca na psychikę-bo trzeba kp, bo kp jest najważniejsze. Nie. Jest ważne, ale spokojna, szczęśliwa mama jest ważniejsza. Jak zwykle u nas nie ma złotego środka. Cytat:
Stąd wnioskuję, że jeśli wszystkie zwykłe butelki tak mają (ma mamy aktywne ssanie ![]() Cytat:
![]()
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh... już nie wiem co mam z nim robić. Z domu wyrzucić ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Rosi moim zdaniam Twoj Tz ma problem z alkoholem..jal mu nie pozwolilas to Cie zwyzywal i zaczal awanture robic.. pamietam jak bliska mi osoba (nie znajaca okolicy) powiedziala ze idzie na plaze..a ze byla to impreza zorganizowana przeze mnie to wszystkim powiedzialam ze idziemy na plaze..wtedy zaczela sie awantura..ze butow nie ma,ze blizy cieplej a to ,a tamto..to ja zaproponowalam ciuchy swoje..to sie zsczela awantura niewiadomo z jakiego powodu..w koncu nikt nie szedl na plaze a ona sie wymknela...no i przylapal ja moj "brat" na jaraniu zielska.. tak sie objawia uzaleznienie.. niewazne od czego.. ktecenie,motanie..kombino wanie..
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
U mnie na ulewanie troche podzialalo to ze karmie pod katem ok 30' po odbeknieciu musze od razu ja polozyc wlasnie nie na plasko a pod katem zeby byla wyzrj ale nie za wysoko
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Niektóre kobiety mają gorzej, mój kuzyn chleje ile wlezie ona mu non stop gada a on nic sobie z tego nie robi. Wiem, że problem lezy tez we mnie. Ostatnio nic nie gadałam jak pił, byłam cicho choć mnie to bardzo denerwowało. Ale zauważyłam, że przestał pić po kryjomu jak nic mu w domu nie gadam. Wczoraj było to tak, że obiecał, że wypije tylko dwa i chyba jednak sie nie dopił i szukał sposobu aby się napic jeszcze, bo przyszedł do mnie spytał się czy może sobie jeszcze jedno piwo kupić choć wie, ze obiecał a ja twardo nie, więc wymówkę sobie chciał znaleźć ;/ Dużo nie pije ale mnie już jedno piwo wkurza. Z takim podejściem jakim teraz mam to znaleźć faceta byłoby jak szukac igły w stogu siana, który nic nie pije. Eh... dobra koniec smęcenia i tematu. Chciałam się troche wygadać to się wygadałam
![]() Dziś idziemy na obiad do teściów. Muszę jeszcze zajść do apteki zobaczyć czy mają woreczki i do rosska bo odzywka do włosów mi się skończyła. Poleca ktoś jakąś ? Edytowane przez rosarioV Czas edycji: 2015-07-26 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niech poczuje ![]() Cytat:
może posiew kału Cytat:
A ja chce i kombinezon i kurtkę bo jak będę jechac na zakupy to nie bede dziecka parzyc w kombinezonie. Na spacery najlepszy kombinezon Cytat:
Dobrze ze juz lepiej. Moj starszy mial kiedys 1,5 doby b.wysokiej gorączki a potem zdrowy Cytat:
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie patrz na innych. Ze inni maja gorzej to nie znaczy ze Ty masz jakis skarb |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciezko Ci cos poradzić ;( najłatwiej mowić cis z boku, ale nikt nie jest na Twoim niejscu i TZeta nie zna. Na jednych słowa pakuj sie i wynos podzialaja, inny rzeczywiscie weźmie i sie wyniesie i co wtedy? To nie jest proste, moze rozmawiaj do skutku, szczerze, mow jak sie czujesz, jak Cie rani i czy chce tak żyć? W związku, gdzie uniesCzesliwia matkę swojego dziecka? Podkreśl jego dobre strony, powiedz, ze problemem jest jedynie alkohol i Zachowanie po nim, ustalcie jakies limity. Wszystko jest dla ludzi, ja lubie alkohol, ale jak ktoś nie umie wypić tylko troche, albo sie zachować ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Klub
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
BAN stały
|
Pochwalilam ze malemu lepiej...dalej temperatura skoczyla😭
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niech wybierze ważniejsze ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Kciuki za maluszka, niech mu w koncu przejdzie ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mikołaj łapie za butelkę, albo trzyma mnie za palec drugiej ręki i patrzy mi w oczy ![]() tak w ogóle to dzień dobry!! cześć i czołem Mamusie ![]() meldujemy się. U nas: nadal jesteśmy u rodziców, już dwa tyg, i na zmianę się nie zanosi. Dobrze Nam tu, ja nie siedzę w domu sama jak ten ciołek, mam z kim pogadać, mojej mamie tez jest lżej (opiekuje się leżącą babcią). Przy sprzyjającej pogodzie, tzn. jak nie jest zimno jak dziś, spędzamy większość dnia na dworze- moi rodzice mieszkają w domu ze sporym ogrodem, czyli unikam spacerów w dzikim tłumie ludzi (w naszym turystycznym mieście-kurorcie stonka czyli turyści zaatakowała i nie ma się jak poruszać:P). Mamy spokój, ciszę, mąż do nas przyjeżdża co drugi dzień i w weekendy. Koty się zadomowiły. Młody rośnie jak na drożdżach, jak dorwę tu gdzieś kabelek to wrzucę Wam fotki do klubu i na fb. Ja całkiem nieźle, choć kryzys jeden był, ale pojawiają się już coraz rzadziej.
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Kurcze no co mu jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Rozeznanie
|
Rina odpoczywajcie póki możecie
![]() SOniuska z tymi kolkami to biedni jesteście ![]() Rosario wiem co czujesz... byłam kiedyś z alkoholikiem. do niczego dobrego to nie prowadzi.. Niunka zdrowia dla syna! a ja mam dzisiaj "prawie randkę". Takie spore prawie.. z dzieckiem i moim bratem jedziemy nad wodę. i tam spotykam się ze znajomym ![]()
#4794 |
Zakorzenienie
|
Mały przekręcił sie podobno z plecków na brzuszek !!! Ja tego nie widziałam ale tż widział
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
ROSI nie raz juz przez to pifkowanie jego plakalas! Ja bym swojego za morde wziela jak by tak robil! Ale to ja.. bo mam ojca alkoholika i wiem ze tak wyglada tego poczatek! Bo "jedno piwo dziennie to nie tragedia " i mozna je zlopac jak herbate! Wczesniej nic nie robil ale pil teraz doszly wczorajsze przepychanki slowne a co bedzie nastepne? Jak dla mnie ma on problem z alko tylko go nie widzi lub nawet nie chce widziec bo na rauszu mu fajnie!
#4798 |
Zakorzenienie
|
Belka to udanej prawie randki
![]() Kupilam sukienkę, w sumie to nawet 2 ![]() ![]() Obie maja rękaw przed koniec. Mam nadzieje, ze sie nie ugotuje ![]() Aaa i proszę o kciuki, bo kupilam malej te smoki Lovi Folky - one takie śliczne, ze nie moglam się oprzecz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIUNKA a jak te krosty wygladaja? Bo moze to bostonka?
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.