Żony i Panny Młode 2015 część 47- nasz sezon! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-26, 21:17   #2941
Vivienne
... choć nie Westwood

Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 47- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
cos delikatnego przy uchu,... a na reke cos?
Cos przy uchu i na rękę najlepiej, bo na szyję nic nie chcę. Ale nie wiem co

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 21:19   #2942
sQuaara
Zakorzenienie

ania popłakałas sie bo plaił czy dlaczego?
idz na joge czy cos...
Stary 2015-07-26, 21:25   #2943
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Ania nie przejmuj się tak bardzo, zrób sobie jakiś dzień piękności pomyśl tylko o sobie

Ps. Szpilki przyszły ale koperta za duża na skrzynkę więc zostawili awizo, jutro odbiorę

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
ratujcie!

co kupić memu chłopu na 30stkę? chcę żeby miał pamiątkę, bo wyjazdy nie wchodzą w grę (urodziny ma 6 dni po ślubie, a kilka dni po nich wraca do Holandii).
oglądam właśnie zegarki, chociaż ich nie nosi...
Mój też nie nosił zegarka ale jak mu kupiłam na urodziny i to jeszcze z Fc Barcelony to nosi codziennie i to jego najlepszy prezent
Stary 2015-07-26, 21:25   #2944
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
ania popłakałas sie bo plaił czy dlaczego?
idz na joge czy cos...

Nie , ogólnie mnie wyprowadził z równowagi w domu...
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 21:34   #2945
201606011622
Konto usunięte

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;52208501]Ja jedynie uległam teściowej i w zaproszeniach nie było prośby o wino zamiast kwiatów.
Ale bardzo mi na tym nie zależało, będzie co będzie [/QUOTE]

My mamy że chcemy slodycze zamiast kwiatow. Znaczy jak dojda....

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Ciasto dla zespołu? Nie pamiętam czy dostali. Wódkę to tak, ale ciasta? Skleroza jak nic.
My planujemy tylko wódkę dac

Boziu uciekla moja sunia. ;( jestem załamana przecież ona dla mnie jak dziecko, zanim o Kube się postaralismy to tak ja traktowałam jak malutkie dziecko.... u nas bramy nie ma ale z kojca uciekła tz chyba furtki nie domknal
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 22:07   #2946
sQuaara
Zakorzenienie

zapytałam karolka czy mnie przerzuci jak w 1:00...
nie.. po prostu rozesmial sie i nie...
moje serce krwawi

Stary 2015-07-26, 22:21   #2947
magda_mjt
Zakorzenienie

Juz mi ta przeprowadzka, a dokladnie ogarnianie wszystkiego w mieszkaniu uszami wychodzi . Powaga siedzimy, rozkładamy, przekładamy, rozpakowujemy, a końca nie widać :/. Liczę na to, ze jutro bede miec więcej weny i może skończę juz całość, albo chociaż pochowam jakoś te rzeczy, zeby dało sie po ludzku poruszać. Na dzisiaj juz powoli koniec, marze tylko o prysznicu w wypucowanej wannie i położeniu sie w świeżutkiej pościeli. A tymczasem popijam drinka, w końcu ktoś te ogromne zapasy alkoholu wypić musi... serio wpadniemy chyba w alkoholizm :/. Rum, whisky, wódka, piwa, cydry, wina, malibu- do wyboru do koloru. No i mąż kupił tez shishe, wiec w ogóle staczamy sie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-07-26, 22:23   #2948
deksterowa
Zakorzenienie

Hej informuje tylko, że żyję. Jutro wyjazd więc pewnie mnie nie będzie

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 22:48   #2949
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Juz mi ta przeprowadzka, a dokladnie ogarnianie wszystkiego w mieszkaniu uszami wychodzi . Powaga siedzimy, rozkładamy, przekładamy, rozpakowujemy, a końca nie widać :/. Liczę na to, ze jutro bede miec więcej weny i może skończę juz całość, albo chociaż pochowam jakoś te rzeczy, zeby dało sie po ludzku poruszać. Na dzisiaj juz powoli koniec, marze tylko o prysznicu w wypucowanej wannie i położeniu sie w świeżutkiej pościeli. A tymczasem popijam drinka, w końcu ktoś te ogromne zapasy alkoholu wypić musi... serio wpadniemy chyba w alkoholizm :/. Rum, whisky, wódka, piwa, cydry, wina, malibu- do wyboru do koloru. No i mąż kupił tez shishe, wiec w ogóle staczamy sie

Fajnie macie :P
My mamy, że chcemy wina, ale chyba będziemy je przewozić przez kilka lat :P
Możemy wziąć 1 litr wódki (alkohol powyżej 24%) i 1,5 wina (od 6%do 23%) i 2 litry piwa
Zrezygnujemy z papierosów (bo nie palimy :P) więc uwaga... możemy zabrać 3l wina na łebka
Jak nic, kilka lat to będziemy wozić :P
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 23:17   #2950
magda_mjt
Zakorzenienie

My zapakowalismy do auta, jak leci, nie wiem nawet czy są limity do UK :P. Ale jak są to obstawiam, ze dość duże, zwłaszcza na własny użytek .
Ogólnie mielismy tak nawalone w aucie rzeczy, ze masakra. Zmieściło sie wszystko, ale bagażnik na full, tylne siedzenia dość mocno zapchane tez były, nie wiem skąd nam tyle tego wszystkiego sie wzięło :/.
Swoja droga juz sie tutaj ogarniamy, cała reszte dokumentów tez.... i bedziemy mieli internet dopiero za prawie 2 tygodnie! Masakra jakaś :P. Mój internet w telefonie tego nie wytrzyma :P.

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

A miałam jeszcze pisać o prezentach . My mielismy tylko, ze zamiast kwiatów prosimy o lotto lub karmę dla psów do schroniska. Dostaliśmy dużo lotto, pare zdrapek, jakies 5-7 worków karmy, troche puszek, kase na schronisko, a poza tym jeden bukiet, 2 butelki wina, książkę (instrukcja obsługi nowożeńcy- genialna ), grilla elektrycznego, komplet ręczników i reszta same koperty. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni, wszystko pożyteczne/ przydatne . Nie dostaliśmy żadnej pustej koperty (bądź ze ścinkami gazet). I każdy kto dawał kopertę to dawał ja z kartka w środku, wiec wiedzieliśmy dokładnie co i od kogo .

Stary 2015-07-26, 23:59   #2951
kruella_de_mon
Zakorzenienie

a u mnie kilka zmian, po raz drugi zmieniam pania od makijazu.do trzech raxy sztuka, czas na nasza farb
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 00:04   #2952
Vivienne
... choć nie Westwood

Oooo, super
A co nie tak było z poprzednimi?

Stanisław Lem

Stary 2015-07-27, 00:32   #2953
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Witam się po ciężkim dniu pisze z tel więc nie widzę zdjęć

Nie zazdroszczę przebojów z wtracajacymi sie rodzicami u mnie Mama akceptuje wszystko, z kolei Teściowa próbowała się wtracac, ale pogadc to ona sobie może skoro się nic nie dokłada
Oby te Wasze pieski się znalazły
Jeden z naszych kotków, Wacuś miał dziś urodziny, 4latka

Koło południa zawiezlismy do koleżanki, która będzie stroiła nam kościół wszystkie potrzebne rzeczy potem w byliśmy w Ikei po parę potrzebnych rzeczy, a potem w Silesii na zakupach Tż kupił mi sukienkę maxi w New Looku, sliczna oversizowa bluzkę w Reserved i kostium kąpielowy w Kappahlu, wszystko pod pretekstem podróży aaaa, no i kupilam w Kappahlu ślubne majtki w prawdzie kosztowaly 55zl i będą z innej parafii niż stanik, ale kurde w Triumphie za majtki do kompletu zaspiewali mi 85zl więc niech się walą

Wczoraj zapisałam się tez do fryzjera na farbowanie włosów na 11 sierpnia, 14 sierpnia panieński i idziemy ze świadkowa na Day spa z mikrodermabrazja, masazami itp, a 25sierpnia jestem umówiona na regulację brwi, paznokcie, jakas maseczke i na...depilacje wąsika w prawdzie nie mam bardzo widocznego (jasny), ale boję się, że na zdjęciach w dużej rozdzielczości będzie widoczny

Dziś już miesiąc...Nie wierzę, że to już boję się!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1437949207170.jpg (53,4 KB, 15 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 00:48   #2954
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Od rana ściągam zdjęcia ślubne. Jest ich tak dużo i są tak duże, że bez ściągnięcia nawet nie jestem w stanie ich obejrzeć ("cudowny" kanadyjski internet <3 <3 <3 -_-). Ściągają się od 9 rano, czyli już prawie 7h i nawet 1/5 jeszcze nie poszła. xDDD

Generalnie jestem ultra uciążliwą klientką-perfekcjonistką, fotograf nie zrobił pokazu slajdów tak, jak ze mną ustalał, przepraszał bardzo i w końcu wyszło tak, że zaoferował, że zrobi nam drugi.
Pierwszy jest i tak świetny, ale czekam też bardzo na ten drugi. <3

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Dziewczyny, trzymajcie się w tych trudnych przedślubnych dniach. Będzie dobrze.

Aneta, trzymam kciuki za pieska.
Stary 2015-07-27, 01:00   #2955
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

A w ogole to mieliśmy z Tżtem dzis poważną rozmowę odnosnie mieszkania, i w końcu zrozumiał, ze Jego rodzice wcale nie są tacy chojni jak sami twierdzą, ale od początku:

Rodzice Tżta wybudowali 3lata temu dom. W mieszkaniu został TŻet i Jego brat. Po kilku miesiacach wprowadziłam sie ja, a potem znów po kilku wyprowadził się brat bo stwierdzil, że niezręcznie mu z nami mieszkać wprowadził się do rodziców. W tym roku rodzice Tżta, zapisali na Niego mieszkanie (zdaniem Mamy TZta wartość mieszkania ok 200tys) z warunkiem, ze jak Jego brat będzie chcial iśc na swoje my mu damy 50 tys, oni mu dołożą 150 tys zł i niby będzie porówna (to nic, ze Teściowa jest matematyczką ale chyba coś zle obliczyła ). Okazało sie, ze brat Tżta chce isc na swoje jeszcze w tym roku. No i wszystko bylo ok, gdyby nie to, ze w naszych okolicach za 200tys zł ktore ma w sumie dostac brat mozna kupic super mieszkanie juz praktycznie urządzone, tymbardziej, ze on jest singlem, wiec nie potrzebuje nie wiadomo jakiego metrażu (ma 28lat i ani widu ani słychu dziewczyny, przystojny, ale dziwoląg straszny, te bym go nie chciala ), a my zostajemy z mieszkaniem 115m2 do totalnego remontu, który wyniesie nas minimum 100tys zł w mieszkaniu jest do zrobienia wszystko wraz z oknami, drzwiami, podłogami...no wszystko!
Czyli podsumowując, jego brat dostanie 200 tys i kupuje gotowe mieszkanie, zaczyna zycie na swoim bez kredytow, i zyje sobie beztrosko tak jak teraz a my mamy spłacić 50tys i 100tys wpakować w remont czyli musielibyśmy wziac kredyt na 150tys no ewentualnie odrobine mniejszy w zaleznosci ile bedzie $ w kopertach no i naszym zdaniem jest to troche nie halo, tymbardziej, ze wiadomo, ze myslimy o dziecku, a za duzo czasu juz nie mamy a z kredytem na 150tys w zyciu bym sie na dziecko nie zdecydowala ew mozemy wziac tylko 50tys kredytu i mieszkac w ruderze, ale mieszkam tu juz 2,5 roku i mam serdecznie dosc przeciekających okien, odpadających listw, kranu itp napewno nie pozwoliłabym, zeby dziecko mieszkało w takich warunkach i w końcu dzis do Tżta doszło ze to troche nie w porzadku i jutro jedzie gadać z rodzicami. Jest kilka opcji:
-umażają nam ten rzekomy dług wobec brata w postaci 50tys i zostajemy na tym mieszkaniu i powoli go sobie zaczynamy remontować
-nam dają te 150tys, Jego brat 50 tys i my sie wyprowadzamy, a brat zamieszka tutaj ale po kiego singlowi 115m2? melinę by tu zrobił w miesiac
- sprzedają te mieszkanie za ok 200 tys (jest do totalnego remontu, wiec za wiecej po porostu nie pójdzie) i 350tys zostaje do podziału na dwóch czyli dostajemy 175tys i sobie cos kupujemy (ciasne, ale własne), albo chwilowo wynajmujemy bo i tak bierzemy caly czas pod uwagę wyjazd za granicę
- wersja hardcorowa wprowadzamy sie do mojej Mamy. A oni niech se te mieszkanie wsadzą w rzić

Moim zdaniem, skoro chcą być już tacy "sprawiedliwi" to od wartości tego mieszkania powinni odjąć wartość remontu, który MUSIMY zrobić i dopiero wtedy robic jakieś podziały...źle myślę?

Generalnie ciezka sprawa, niby "dostaliśmy" mieszkanie, a musielibyśmy wlozyc w niego tyle co w kupno innego, co za bezsens bardzo jestem ciekawa co na to jutro powie Teściowa

Sorry, ze sie tak rozpisałam, ale nie umialam tego skrócić

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2015-07-27 o 01:14
Stary 2015-07-27, 06:03   #2956
ania9o
Zakorzenienie

Pysia może po części masz i rację ale też nie do końca. Nie liczy się tylko stan mieszkania ale jego metraż. Dajmy na to, że brat TŻ kupi to mieszkanie za 200tys. Powiedzmy, że będzie miał mieszkanie 50-60 m2 wyremontowane. No ale Wy będziecie mieć dwa razy takie co automatycznie podnosi wartość nieruchomości.
Chociaż ja osobiście wybrałabym rozwiązanie, że sprzedajecie mieszkanie, 350tys. na pół i nawet dołożyć sobie ale kupić coś mniejszego. Ale to pewnie wszystko zależy teraz od teściów. Mogą się przecież niezgodzic na sprzedaż tego mieszkania bo to ich mieszkanie. Generalnie, mnie te sprawy mieszkaniowe przerażają. Nigdy się wszystkim nie dogodzi...

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ----------

Przyszłam na 6 do pracy, program mi nie działa... genialnie. Jestem tutaj sama, nie mam nawet komu zgłosić że nie działa
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 07:11   #2957
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Pysia kilka razy spotkałam się ze spłatą rodzeństwa. Macie spłatę zapisaną w akcie notarialnym? I pomijając wszystko to cieszyłabym się, że nie muszę spłacać 50% tylko 25% bo teściowi dołożą cos od siebie.
Jeśli chcecie tam mieszkać to mieszkanie >100m za 50 tyś to chyba dobra okazja.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 07:24   #2958
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

hejo.
wczoraj miałam przecudowne zakończenie dnia. TŻ chciał się ze mną podrażnić (albo w sumie nie wiem, co chciał) i udało mu się to znakomicie. zadzwoniła świadkowa, żeby przekazać dwie złe informacje: brat świadka nie pojawi się na kawalerskim TŻ i kuzyn TŻ się wybiera na imprezę. mieliśmy ustalone, że jak kuzyn się zdecyduje robimy osobne imprezy. z racji tego, że osoby nam się wykruszają, dzwonię do TŻ pytam: co robimy. a on do mnie: -tak jak ustaliliśmy. -czyli jak? -no tak jak ustaliliśmy. - ustalaliśmy dwie wersje. to która? - ta, którą wybraliśmy. i tak non stop. ja się wściekłam, bo nie wiem co w końcu mam powiedzieć świadkom. świadkowa dzwoni, co 2 minuty. doprowadził mnie do szału. nakrzyczałam na niego i się rozłączyłam. pogadam ze świadkową: róbta co chceta, ja mam w .

kilka minut później dostaję życzenia od jednej z moich dziewczyn. i ona pisze, że sorry ale jej na panieńskim nie będzie, bo wykupiła wczasy nad morzem. ale o panieńskim wiedziała od czerwca. tak, ale świadkowa dopiero dzisiaj podała jej termin.
dzwonię więc do świadkowej, a ta znowu, że nie było odzewu ze strony dziewczyn. ja o jednym, ta o drugim. od zeszłego roku mówiła jaką to imprezę zorganizuje. jak przychodzi co do czego, to daje w najprostszych rzeczach, typu powiadomienie dziewczyn o terminie. na chwilę obecną na panieńskim będę ja i świadkowa. tak dopilnowała i tak się dogadała. ale jestem zła na nią.

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 07:43   #2959
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Lipstick
Stary 2015-07-27, 07:44   #2960
Kinia_m
Rozeznanie

Witam Się Piszę po raz drugi tego posta , bo mam jakieś problemy z netem
Dzisiaj miałam iść do pracy po leniwym weekendzie i napisali mi że mam wolne
Super, bo mam dzisiaj sporo do pozałatwiania
Po pierwsze muszę podejść do kościoła i wyciągnąć odpis mojego chrztu i bierzmowania ...
Po drugie odebrać od mamy akt urodzenia ( pieczątka widoczna więc jesteśmy uratowani przed kolejnymi kosztami )
Może zdążymy podejść do USC i załatwić to co mamy do załatwienia
No a jak już to ogarniemy to możemy w sumie iść do naszego kościoła i ogarnąć wszystko do końca ...
W ten weekend miała nasza sąsiadka u nas ślub w naszym kościele i księdzu płaciła 300 i 100 organiście, więc chyba nie jest źle
Kinia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 07:44   #2961
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Gdyby chodzilo o 50tys to bym siedziala cicho co z tego, ze jest 115m2 (ktore nam szczerze mowiac tez nie jest potrzebne), skoro koszty remomtu są horendalnie wysokie. W akcie notoralialnym nic o 50tys nie pisze.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2015-07-27 o 07:46
Stary 2015-07-27, 07:48   #2962
winnie25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ironia89 Pokaż wiadomość
Mój brat już blisko 2 miesiące po ślubie, zaręczyn nie było. Podjęli decyzję o ślubie i mówi że głupio mu było się oświadczać gdy już zaklepali co trzeba.
No dziwnie tak trochę po ustalonej dacie dopiero zaręczyny u nas za to odwrotnie- zaręczyny były 21.09.2011 ślub miał być na następny rok ale przez różne nieprzyjemne sytuacje życiowe przesunął się na 10.10.2015 ponad 4 lata później w życiu nie myślałam, że tak się ułoży
Stary 2015-07-27, 07:50   #2963
MagicGirls
Zakorzenienie

Dobry

Lips

Aaaaw jestem miesiąc zonkom
A z drugiej strony nie wiem jak to zlecialo
Stary 2015-07-27, 07:54   #2964
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Dobry

Lips

Aaaaw jestem miesiąc zonkom
A z drugiej strony nie wiem jak to zlecialo
To samo wpadłam napisać. Już miesiąc

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Gdyby chodzilo o 50tys to bym siedziala cicho co z tego, ze jest 115m2 (ktore nam szczerze mowiac tez nie jest potrzebne), skoro koszty remomtu są horendalnie wysokie. W akcie notoralialnym nic o 50tys nie pisze.
To jedynym rozwiązaniem jest wyprowadzka. Skoro ani powierzchnia ani stan wam nie odpowiada w 100%. Wtedy albo wprowadzi się brat i was spłaci albo rodzice to sprzedadzą.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 07:57   #2965
asia1905
Zakorzenienie

W sobotę miałam przymiarke i jestem bardzo zadowolona. 1 mam kolejną i odbiór (wtedy zrobię zdjęcia). Ogólnie czuję się w sukni bardzo swobodnie. A moja siostra uczy się w salonie podczas przymiarek na manekinach wiązać suknie ślubne.
Zostawiliśmy wodę na ślub, zostały tylko soki, postaramy się o to w tym tygodniu.
Już niecałe 4 tygodnie, zaczyna się u mnie panika i ciągłe myślenie co jeszcze trzeba zrobić.
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 08:01   #2966
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
To samo wpadłam napisać. Już miesiąc
Miesiąc, miesiąc!
Stary 2015-07-27, 08:01   #2967
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Pysia... Nie do końca to tak jest... Macie mieszkanie od rodziców więc nie jest dziwne ze rodzice chca dzieci potraktować równo. Nie macie do spłaty połowy więc i tak plus. Co do remontu-tak, musicie go zrobić,ale przez to mieszkanie skoczy na wartości. Co za tym idzie to jest Wasz majątek. Również jakbyście to chcieli wynająć kasa jest większa przy takim metrażu. A jezeli nie odpowiada Wam to remontowanie to sprzedajcie i kupcie mniejsze ale w dobrym stanie.

Ja bym tam skakała do góry jakby ktos cos mi dał-tymczasem sama musiałam zapłacić za wesele (bratu płacili). Brat dostał e domu i uważa że to normalne i oczywiste a ja nie zobaczę ani złotówki, żeby mnie ktoś spłacił albo co...

Jestem utopiona z kredytem na kilkaset tysięcy i nie moge rozpaczać. Takze nawet gdybym miała władować 150 w 113 m2 byłabym szczęśliwa. Albo zamieniła na jakies mniejsze.
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 08:12   #2968
asia1905
Zakorzenienie

Lips u mnie na panienskim miało być 12 osób a było 8. Nie przekładałam bo nie miałam na kiedy. Dla wielu byłaby to nudne siedzenie w domu a dla mnie najlepszy panienski (nie lubię klubów). Mam nadzieję że Twój też się uda.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Pysia dziewczyny mają rację, jednak jak Wam to mieszkanie nie pasuje to albo je sprzedajcie albo tesciowie niech sprzedadzą. Jednak kupno mieszkania z góry wyglądającego że nie trzeba remontu też może go wymagać. Zawsze coś chce się zmienić.

My chyba jako nieliczni z tego grona nadal wynajmujemy mieszkanie i będziemy jeszcze wynajmować z 2-3 lata. Chcemy się budować ale musimy zgromadzić chociaż część środków własnych.
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 08:19   #2969
Vivienne
... choć nie Westwood

115 metrow jak na mieszkanie to ogromna powierzchnia. Ja bym się tego mieszkania pozbyła i w zycie wprowadzila opcje zeby sprzedac i podzieluc na pol. Kupicie sobie 60-70 m i nie będziecie musieli się zadluzac.

Stanisław Lem

Stary 2015-07-27, 08:24   #2970
Kinia_m
Rozeznanie

W razie czego jak któraś szukałaby litrowej coli w promocji to jest w tesco 3 za 2 czyli 3 za 6,70

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Faktycznie 115 to duże mieszkanie , my wynajmujemy ok68 m i dla nas to za dużo
Kinia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości