|
|
#2372 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Cytat:
za zdrowie maluszków i szybki powrót do domu. Swoją drogą ciekawe skąd ta krew i to u dwójki
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Barbaritka nie mam pojęcia jeszcze to jest dziwne że Patryk od dwóch dni spokój a u Blanki sprawa się pogarsza :/
Czekamy jeszcze na bakteriologie jak tam nic nie wyjdzie to nie wiem. Skaza to raczej nie jest bo wyniki wskazują na infekcje. A ja nie mam nawet łóżka do spania :/:/:/ |
|
|
|
#2375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
cos, ściska mocno i trzymam kciuki za maluchy
nieeeee, no mój tż aniołem nie jest, też mnie w☠☠☠☠ia jak mała jest marudna i go prosze żeby sie chwile nią zajął bo jestem zmeczona albo chce coś zrobić to pogada do niej minute, nudzi mu sie, kładzie małą na kanapie i siedzi przed kompem a mała sama leży marudzi ![]() albo jak ostatnio miała apogeum marudzenia i płaczu to on musiał na chwile skoczyć do sąsiada. nie było go dwie godziny a tel oczywiście nie wziął. wrócił szczęśliwy, ja chciałam sobie podciąć żyły bo nie wiedziałam w co ręce wsadzić i opowiada jak za☠☠☠iście bo pogoda cudowna i pili sobie whiski w ogrodzie........za☠☠☠iści e ☠☠☠☠a, szkoda że ja nie miałam nawet jak zjeść śniadania ![]() na szczęście to są epizody ![]() ehhh, faceci
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Haha industria z tym kladzeniem na kanapę to mój też tak ma. I dziś z tekstem co on ma z nią robić
Ale cały dzień się nią zajmuje dziś.. Teraz wyszedł do biedry, do której mamy chwilę, ciekawe ile go nie będzie ![]() Przeglądalam ciuchy po Blance.. I niemam nic po niej na 62 i 68. Potem już sporo. Co planujecie maluchom na jesień? |
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast na pewno musze kupić kilka bodziaków z krótkim i długim rękawem, bo widze że z części mi powyrastała i za chwile nie bedzie miała w czym chodzić
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na dniach będę zamawiać pajace i body na 62 z tesco tak po domu itd. Jakieś wyjściowsze to w hm klikne.. Chciałabym skoczyc do zary póki wyprze, może jakąś kurteczke bym dorwala czy co.. Ale najbliższą mam 40km stąd
więc większa wyprawa..
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieksze niz pampers 2. u nas jeszcze dobre, a pampersy 2 cisna. u nas tez była krew, ale przeszło. skierowanie do szpitala mam ale chyba nie pojedziemy, jeszcze jutro do innej pediatry ide. |
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
No ja za jakąś kurteczka zaczelam się rozglądać...a tak to jakieś bluzy czynswrterki. Rajstopy mam..spodni będę musiała dokupić napewno
|
|
|
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
Jutro zaczynam skalpel z chodakowska.... Mam nadzieję że nie
:co jest:
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam Patrykowi w 5 10 15 karteczkę na polarku niby nieprzemakalna akurat były wyprzedaże. Blanka ma chyba z 3 kurtki :/ na nią to podostawalam ciuchów od ch.....
Monika u nas jest jej dużo za dużo. Bo praktycznie cała kupa jest w krwi i sluzie. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-07-26 o 20:45 |
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę i ja za czymś się rozejrzeć.. Tylko ze u mnie nic nie ma.. Wyciągne tza może do wawki..
Jutro o 10 mamy echo.. Boję się i już cały czas myślę ze będzie coś nie tak.. |
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, trza sie bedzie kopsnąć na zakupy ![]() kaczuszka! szaloooona prrrrrrrrr ! już trzaskasz skalpela? hardkor jesteś. ja sie wstrzymuje z jakimikolwiek ćwiczeniami do września. w sumie po cc i tak wcześniej nie wskazane.ostatnio próbowałam robić brzuszki- tak żeby zobaczyć co i jak- i sie dowiedziałam że nie mam mięśni brzucha o ile te skośne jeszcze spoko tak zwykłe- no way- nie dałam rady czyli że za wcześnie...... mam nadzieje że za miesiąc już ogarne sytuacje
|
|
#2387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Monika- u nas odwrotnie- pampers 2 są dobre a dady2 maławe.
Cos-sciskam cię mocno! Oby maluszki jak najszybciej wyzdrowiały. Industria- nie szalej. Po cc nie wolno ćwiczyć mięśni brzucha przez trzy miesiące. Ja w ogóle żadnych ćwiczeń nie zaczynam przed końcem września. Potem sobie będę jesienią i zimą robić rzeźbę 😉
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bardzo lubię Tiffany
|
|
#2392 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratki!! I zazdroszki Cytat:
Cytat:
hahahaha u mnie to samo, ile już razy została opryskana na twarzy Cytat:
podziwiam Cie kobitko naprawdę, nie masz lekko trzymam mocno kciuki My mam gościa od wczoraj, jak co roku mamy siostra z mężem i córką przyjechała do nich z Niemiec i kuzynka obecnie nocuje u nas, ma 12 lat. Także mogę być troszkę mniej obecna, będę czytać w miarę możliwości Ja ostatnio ubieram niuni body na 62 i są dobre... Pajacyk na 56 już robi się ciasny :O ale to też z tą rozmiarówka to ze co sklep to inaczej. Od tej ciotki dostałam karton ciuszków tak od 74 i jest tam taka cudowna kurteczka z hm w kropeczki
|
||||||
|
|
|
#2394 |
|
Raczkowanie
|
Cały weekend byliśmy poza domem nie było jak Was czytać, o co chodzi mała jak je to zaczyna płakać czasem ( zje mało zwykle koło 60 ml w nocy wiecej na śpiocha) pręży sie, kręci i wypluwa smoczek
wszystko z nia ok byliśmy u lekarza
|
#2395 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Z buzka małego coraz gorzej. To chyba nie potowki a trądzik noworodkowy. Chyba bedziemy szukali lekarza.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Tż rano poszedl do pracy. Pierwszy raz odkąd jesteśmy z malą w domu. W sumie i tak go nie bylo cale dnie bo ciagle robił cos zwiazanego z budowà, no ale miałam świadomosc ze jest 3 minuty drogi od domu i w razie czego przyjdzie.
......a tak jestesmy samiuśkie całkiem. Małgolec śpi a ja w tym czasie zdążyłam sie ogarnąć, zjeść śniadanie i popłacić rachunki . z tż-tem w domu wyrobiłabym sie z tym dop ok 10 więc jest dobrze póki co ![]() jest szansa że nawet uda mi sie ogarnąć chałupe i jakiś obiad ![]() Cytat:
ja też myślałam że mała ma trądzik bo po wczorajszej nocy pół główki jej obsypało i całe poliki ale teściowa powiedziała że to potówki . są akurat w tym miejscach gdzie główka i buzia styka sie z pieluszką ( śpi na pieluszce flanelowej) i podobno po kilku chłodniejszych dniach/nocach powinno zejść. mam nadzieje bo niezbyt to ładne ![]() dziś już noc była lżejsza więc jak sie obudzi to ją pooglądam
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2398 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
COS oby Blance polepszyly sie wyniki... jestes dzielna, podziwiam cie.. caly dzien was podczytywalam ale nnie mialam jak odpisac bo mama w dzien wcale nie spala prawie,, od 9 do 17 spala moe 2 godziny i to czujnie... w nocy spala lepiej ale i tak padnieta jestem.. co to moze byc? mala ma skonczone 5 tyg.. teraz juz 6ty tydz sie zaczal?? na skoki chyba za wczesnie??? troche meczyla sie z kupka wczoraj ale w koncu zrobila a dzis baczki puszcza...
|
|
#2399 |
|
Rozeznanie
|
- Mojej małej też ostatnio buzię całą zasypało i wyglądała strasznie. Przemyłam jej przegotowana wodą i po 2 dniach jest dużo lepiej.
Edytowane przez barbaritka84 Czas edycji: 2015-07-27 o 07:47 |
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Moja też ma trądzik, przemywam wodą i jest lepiej.. Pytałam pediatre o masc to mówila ze daje się jakąś robiona ze,sterydami więc nie chciałam.
I znow upal się robi. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

i podczytuje cały czas 😊
za zdrowie maluszków i szybki powrót do domu. Swoją drogą ciekawe skąd ta krew i to u dwójki

więc większa wyprawa..

:co jest:
o ile te skośne jeszcze spoko tak zwykłe- no way- nie dałam rady
czyli że za wcześnie...... mam nadzieje że za miesiąc już ogarne sytuacje
rosi: czyli że za wcześnie...... mam nadzieje że za miesiąc już ogarne sytuacje