|
|
#1111 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 22 stopnie od razu lepiej się żyje, nawet pranie wstawiłam i może łazienkę posprzątam jak sie zbiorę w sobie wczoraj to tylko miałam siłę leżeć, jak próbowałam wstać to od razu słabość... wieczorem wyszłam na miasto się przewietrzyć, bo już chłodniej było
|
||||
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro dopiero uderzam do biblio, ale na dzisiejszą noc przydałby mi się jakiś serial w stylu Homeland, The Killing etc. Kryminalne zagadki ewentualnie sensacja, akcja i gra polityczna jak w Homeland. Nie wiem już za co się brać. Wszystko się pokończyło
|
|
|
|
#1113 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Więc tym bardziej się cieszę, mając czym oddychać. Dziś rano była cudna pogoda na spacerek - ok. 16 stopni ![]() |
|
|
|
|
#1114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niekoniecznie w tym stylu, ale w napięciu trzyma.Cytat:
Ja z kolei dziś miałam zjazd Tak fajnie się czułam, pojechaliśmy na rower i mnie noga zaczęła rwać. Mam podejrzenie, że żylak się tam robi, bo mnie czasem pobolewa, ale dziś to bolała od stopy do uda i to bardzo mocno. I nie wiem czy to z paniki (mam lekką schizę, że mnie jaka zakrzepica czy inna cholera miażdżyca dopadnie ) czy tak ogólnie zrobiło mi się słabo, myślałam, że do domu nie wrócę. Mrowienie w rękach, jakieś dygotki. Jak już do domu dotarłam to się walnęłam (dosłownie) na kanapę i zasnęłam jak dziecko I melduję, że to nie pralka zjadła rękawicę, tylko poszewka Ale nie wiem gdzie ją trzymała, bo wczoraj obydwoje z M w niej sprawdzaliśmy i na pewno nie było
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-26 o 19:39 |
||
|
|
|
#1115 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.jak nie Ty , to jesteś bezpieczna ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() 1. 2.u mnie dziś max 18 i wichura ![]() Cytat:
![]() 2.oj , może byś do wracza sie z tym przeszła 3. jestem pikna co cud , pofarbowałam sobie guowę , ale co z tego jak mi włosy lezą jak wściekłe
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1116 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A coś ciekawego wyszło na głowie? ![]() Ja umyłam Schaumą znowu włosy i powiem kurde, ze duzo lepiej ochładza nic ten Kevyn jednak Chciałam zatem dokupić Schaume, bo pomyslalam, ze kupie do niej dobra nawilzajaca odzywkę i bedzie git, ale kurde - w 3 sklepach byłam (oszołom, ross, SP) i nikaj nie maja fioletowej Schaumy
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
totalnie nieserialowa jestem ![]() do czytania będę sprowadzać to tylko cena w tydzień wzrosła dwukrotnie, były po 2,3 mają moc Cytat:
wcierasz coś? ja wczoraj położyłam kokosa z gencjaną i mam fioletowe końcówki ![]() szkoda że się spiorą przy najbliższym myciu za to kumpela kręci z fryzjerem od 2 miesięcy i z włosów do talii ma już ledwo za ramiona ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Rejcz?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Oł man, nie dziwię się, że tak podejrzewasz. Ale to mogło być po prostu zmęczenie mięśnia, brak potasu i magnezu, np w skutek przepocenia i przemęczenia. Jednak czemu by nie sprawdzić żył. Polecam. 3. nie wierzyłam w takie możliwości pralki i z niecierpliwością czekałam na wyjaśnienie tej zagadki. ![]() Cytat:
A propos włosów - jednak będę eksperymentować z farbą Joanna Srebrny pył Małż będzie fryzjerem. ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
W ogóle to poszłabym na jakiś klubowy koncercik, może z kumpelą coś się uda w tym miesiącu po moim zmartwychwstaniu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-26 o 23:03 |
|||
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mistrzem był kumpel jak zrobił sobie małe pranie, tak na pół bębna max, bo spodni potrzebował pralka skończyła, a ten w szoku, bo pusta w środku przybiegł mi się na skype pożalić pranie oczywiście się znalazło, tylko przykleiło się do bębna podczas wirowania no ale nie było w tym samym miejscu w którym zostawił fizyk-informatyk ![]() srebrny pył też miałam - tylko on ponoć cieplejszy od perły wychodzi ![]() no właśnie oglądałam tą dunkę z laneganem i z daleka do Ciebie podobna, tylko starsza ![]() lanegan gra 4 sierpnia i rozważam, bo fajnie mruczy i nie byłam jeszcze w electric ballroom tylko, że będzie sam, a nie w duecie i jego ostatnia płyta słabo mi się słyszy ![]() poza tym nic dla mnie nie gra w londynie i okolicy, chyba pierwszy raz taka posucha
|
|
#1120 |
|
Piers do przodu
|
A ja dawno nie trafiłam na dobry podbity psychologicznie horror
jakieś propozycje??
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to? Opieram opinie o Srebrny pył by jakaś Dorisska na YT - Flo mi zalinczyła jako permanentne brwi a a wyczaiłam, fajny blond A perłę robi niejaka blogera IDALIA - ale słabo pokazuje włosy an zdjęciach. Reszta fotek w sieciuni raczej zniechęca do tych farb, no ale zakładam, że typowa blachara nie robi sobie odrostów tylko jedzie po całości non stop i dlatemu ma tak a nie inaczej 2. Aaaaaaaaaaaa. Znajoma twarz, na bank linkowałaś Co do muzy - też się zgadzam, w kwestii duetu (odpowiada mi takie granie). Ależ Ci dobrze, możesz powiedzieć, że w Londynie posucha, nic nie grają Ale tak na serio to szkoda fest i lipka Bo widać tak trafiło peszek w posuchę. Festiwalowy czas?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-26 o 23:49 |
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uznano, że popiel i perła najlepiej działa chociaż chyba Pin też mi odradzała ten srebrny ale to trochę inna sytuacja, ja miałam dużo do schłodzenia 2. Maggie dziś znalazłam Marka z inną babą wrzucałam ![]() chyba tak, właśnie się ramblin' kończy no nic dla mnie nie grają
|
|
#1123 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nie wiem, nosiłam dziś, wczoraj, przedwczoraj i tak jakoś dziwnie mi w nim - jakbym jakieś lekarstwo rozsmarowała na sobie No więc wlasnie coraz cieplej o nim myślę, szczególnie, że mix z Bois Vanille wygładza mu drzazgi, które mnie drażnią Cytat:
Cytat:
może w spamie?Co do Lutków, to mnie "bierze" Laine de Veirre, tylko mam obiekcje, co do trwałości Cytat:
Ambre S. albo Laine wygra chyba O, pamiętam ich w Barcelonie - fantastyczni Cytat:
![]() [QUOTE=Betty83;52210596] za to kumpela kręci z fryzjerem od 2 miesięcy i z włosów do talii ma już ledwo za ramiona /QUOTE]Siebie widzę! Tylko że ja nie mam jeszcze włosów do ramion - ale znowu mnie nosi - wiadomo, powrót do Wwy, fryzjer blisko ![]() Pani Teresa - moja gospodyni, ma długie włosy - a jej rekord to długość do PÓŁ ŁYDKI BETTY JEST WIELKA zrobiłam wszystko i telefon się nie blokuje
|
|
#1124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znad soczku |
|||
|
|
|
#1125 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad bulwersu co oni zrobili z Black Tourmaline - wydawało mi się, że już ja miałam wersję po reformulacji ale zamówiłam sobie próbkę "ku pamięci" i teraz to jest konkretnie miętowa pasta do butów/zębów
No i nadal nie wiem co jeszcze dymnego se kupić bo wszystko mnie odrzuca...Ju, w spamie nie mam, chyba że od razu zostało odrzucone przez pocztę ale nie powinno. |
|
|
|
#1126 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chyba 12....
Ziąb jak diabli, wieje mało łba nie ukręci, pół dnia wczoraj lało do
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Znad urlopu
![]() Z tą nogą byłam już kiedyś (dwa lata temu?) u lekarza, tzn. trzy razy pocałowałam klamkę (a specjalnie zwalniałam się z pracy i jechałam w godzinach szczytu do innego miasta dwoma zatłoczonymi busami), co mnie niezmiernie wpieniło. Potem zaczął się wrzesień, zapiernicz w pracy i jakoś mi się zapomniało o sprawie. Ale coraz boleśniej mi się przypomina ![]() Poszewki już mi różne rzeczy zjadały, ale ja tam przecież zaglądałam i M zaglądał i nie było Ju, ja głos za Ambre Sultan A do Rachell specjalnie się wprosiłam, żeby zobaczyć tę siwiznę. No i nadal nie widzę
|
#1128 | |||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.nic ciekawego , standardowo garnier ciemny brąz .Farbiarskie rozkminy to dla mnie czarna magia ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. 3.o rany Nieee chceeee miii sięęęęę niiiic ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-07-27 o 11:31 |
|||
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. To i moja teoria Idem robić ciasto na focaccię, zastanawiam się tylko czy podwójną czy potrójną porcję Mały B wczoraj z moją pomocą robił tacie laurkę urodzinową. Przykleił mu na niej taki zestaw naklejek: śmieciarka, betoniarka, śrubka, kamizelka odblaskowa, dwa szlabany, paca murarska i kura Rozkminiam przesłanie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-27 o 11:50 |
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Snad oczoyebnych paznokci różowych Rachelo biednulko .... Mam tak samo po atakach tęzyczki , najpierw zjazd , a potem euforia i energia Parabelko Widziałam film o YSL bardzo ładny
|
#1131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Oł maaan no to bym nie darowała. Usg żył to robią w różnych miastach, trzymam za dotarcie do lekarza ![]() 3. ![]() 4. Bo to tandetna focia, światło dzienne jest jednak bezlitosne ![]() Cytat:
Także wyć się chce a wychodzimy na miasto. Czasem myślę czy nie lepiej zgolić. Cytat:
Spadamy |
|||
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Już bardzo długo nie miałam ataku ale ta euforia jest ciekawa, czy to wpływ wyrzutu kortyzolu?
|
#1133 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.zgadza się , ale jako autoryzowany przez partnera nie mógł być inny mnie mało ciuchów było ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. ![]() 3.potrójną 4.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1135 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snad wcurfaaa
![]() Przylazłam z obchodu drogerii i marketów i w zadnym ale to zadnym nie maja Schaumy fioletowej, zła nowina taka, ze wycofali ![]() A poza tym paskudnie mnei buciory poobcierały (takei wyzsze sandały) Na pocieszenie poczłąpałam do stoiska Organique i wyniuchałam cudowna serię spa Kawowa - jak powachałam, tak przepadłam obłędny zapach kawy, normalnie bym lizała reke własna ![]() Musze przy okazji zanabyc i peeling i krem do ciała ![]() A z i Eveline skusiłam się na odżywki nadajace kolor - jasna/biaława jest obłędna
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-07-27 o 13:05 |
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joanna ta profesjonalna z pąpką nie jet fajna isana ma chyba w swojej ofercie fioletowy szampon ![]() ![]() Eveline???? Która to?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-07-27 o 13:10 |
|
|
|
|
#1137 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ta http://sklep.eveline.eu/odzywka-nail...-french-p40886 w 3 kolorach jest.
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda...
Matko do paznokci Zrozumiałam że do włosów
|
#1139 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Corii, tego szukasz?
http://allegro.pl/schauma-silber-ref...474650883.html
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Właśnie można poszukać w punktach z chemią niemiecką
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

jeden anabolik drugi witaminki, które oczywiscie bolą i ma minę kopnietego psa po nich i do mnie pretensje, ze jednego nie dałam sobie sama wkłuc zamiats niego 
Była wanna zimnej wody, piwnica, okłądy z lodu, najadłam się strachu
Ale duhrna jestem, bo wiem że mi to grozi a w zioła przeciwkrwotoczne się nie zaopatrzyłam

Gdyby to była moja wina/zasługa to bym już zabrała ciepło wczoraj, jak nie wcześniej. 

Chciałam zatem dokupić Schaume, bo pomyslalam, ze kupie do niej dobra nawilzajaca odzywkę i bedzie git, ale kurde - w 3 sklepach byłam (oszołom, ross, SP) i nikaj nie maja fioletowej Schaumy

nie wierzyłam w takie możliwości pralki i z niecierpliwością czekałam na wyjaśnienie tej zagadki.
Jak to? Opieram opinie o Srebrny pył by jakaś Dorisska na YT - Flo mi zalinczyła jako permanentne brwi a a wyczaiłam, fajny blond 

obłędny zapach kawy, normalnie bym lizała reke własna
klask i: