|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Rozeznanie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
U mnie też dziś spadek na wadze
![]() ![]() U mnie na obiad brązowy ryż z warzywami i pieczony kurczak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | ||
Zadomowienie
|
Super, gratuluję!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, mało osób podało wagę, więc jeszcze czekam z tabelką!
![]() |
#4203 | |
bez kija nie podchodz
|
Mel
![]() Daje mieszkanke maki orkiszowej, razowej i troche platkow owsianych i jogurt naturalny + szczypta soli ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4205 | |
bez kija nie podchodz
|
A mam
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Konto usunięte
|
Waga dzis: 80,00 kg NIEBIESKi
![]() Serio nie mogłam zobaczyć 7 z przodu. No zesz....... Ściana |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobiety. Spaceru wczoraj nie było. Mieliśmy burzę od 19 a pada jeszcze teraz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4208 |
Konto usunięte
|
Panna Atopowa- chociaż jest nadzieja dla Ciebie ! Ja juz pogodziłam sie z tym, ze NIE CHUDNĘ !
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
bez kija nie podchodz
|
Soldus, dziwne bardzo z ta waga, nie jestes przed @ ?
Nie wiem co Ci doradzic ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Konto usunięte
|
Unex- Jestem juz po @. Jem czysto, ćwiczę (raz więcej raz mniej, ale jestem aktywna). Ja juz nie wiem co robic. Postanowiłam zwiekszyć ilośc białka i ilośc ćwiczeń + mierzenie systematyczne. Jak nie bedzie rezultatów to lekarz i badanie poziomu hormonów, dietetyk i trener. Nie dam sie !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
bez kija nie podchodz
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;52206206]Unex- Jestem juz po @. Jem czysto, ćwiczę (raz więcej raz mniej, ale jestem aktywna). Ja juz nie wiem co robic. Postanowiłam zwiekszyć ilośc białka i ilośc ćwiczeń + mierzenie systematyczne. Jak nie bedzie rezultatów to lekarz i badanie poziomu hormonów, dietetyk i trener. Nie dam sie !!!![/QUOTE]
A moze cwiczysz zbyt duzo wlasnie ? Albo za malo cardio? Ja nie wiem, nie jestem specjalista, nie chce doradzac, bo kazdy musi na sobie wyprobowac co jest najlepsze. Nie daj sie! Nawet jak wagowo nei chudniesz, to Twoje cialo na bank sie zmienia w pozytywny sposob ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Przepraszam, że wcześniej nie napisałam, ale mialam dużo na głowie. Dzisiaj udało mi się dorwać do internetu. Moja waga : 82 kg Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |
bez kija nie podchodz
|
Ale tu cisza
![]() Pewnie wszystkie grzesza! ![]() Ja dzis zrobilam 45 min fitness blender + rozciaganie, a wieczorem bylismy z TZ na spacerze ![]() No i w sumie caly dzien w ruchu, troche sprzatalismy etc Moj jadlospis: - owsianka 30 g platkow, mleko migdalowe, orzechy wloskie szt 4, banan 1/2 - kawalek tarty z miesem mielonym z indyka ( ok 120 g), szpinakiem, pieczarkami, papryka, papryka + ciasto z maki orkiszowej z jogurtem nat + jajko z jogurtem na wierzch. do tego salatka z cukini, pomidora, papryki, szpinaku, salaty i ogorka polana odrobina olej sezamowego - kawalek tarty jak wyzej ( ok 120 g) + maly kotlet rybny ( dorsz + ziemniaki + pietruszka + cebulka + papryka ) - pieczony w piekarniku + 1/2 pomidor, 1/2 papryki, salata, szpinak - omlet z 2ch jaj z lyzeczka zielonego pesto + 1/2 pomidora i kawalek zoltej papryki ( przepis na omlet wzielam z qchennych inspiracji i jest mega dobry ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-07-26 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dziś był godzinny spacer oraz ćwiczenia zadane przez jedną z was. Potem rozciąganie, peeling i kremowanie. Czuję się piękniejsza ![]()
![]() |
#4215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzuciła mi się w oczy Twoja sałatka z cukinii itd. brzmi fajnie! A olej sezamowy smakuje faktycznie sezamowo czy niekoniecznie? ![]() ![]()
![]() |
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ew z tz-etem ale dzisiaj sie z tego wyspowiadam ![]() W ogole kupilam rower ![]() ![]() Jak pisalam wczesniej u mnie cienko z kasa teraz..ale wzielam go w platnosci na raty. Zamowiony z allegro- mysle ze w tym tygodniu bede juz na nim jezdzic ![]() ![]() Po wczorejszej jezdzie jeszcze mnie tylek boli ale to brak systematycznosci w rowerze..uda mnie nie bola ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś znów spadek w wadze. Ciekawe, ciekawe..
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
Jaki spadki to dobrze..byle tez nie za szybko
![]() I wiesz ja wczoraj mialam duzo ruchu i dzis rano naszla mnie chora mysl aby sie zwazyc ale sobie darowalam - pomyslalam a noz pojdzie w gore i mam dzien z glowy i sie zdemotywuje do ruchu ![]() ![]() Dziewczyny maja racje ze to demotywuje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() A olej sezamowy, hmmm dla mnie pachnie mocno sezamem co jest na + smakuje dosc specyficznie, ale nie powiedzialabym, ze sezamem. Jak nie lubisz w ogole sezamu to ja bym sobie odpuscila. Moze sprobuj oleju z awokado?
||
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Rozeznanie
|
Melduje się
![]() Weekend aktywny, 2x ćwiczyłam z Mel. Zdrowe jedzenie zamiast śmieci ![]() ![]() Wiem, że to mało, ale jestem dumna z siebie. - 0,8 kg w dół. Dziś planuję cardio + ćwiczenia na uda i pupę. Walczę z cellulitem. Dodatkowo zrobiłam sobie 2 zabiegi wrapingu z BingoSpa. I już widzę różnicę w gładkości skóry. |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
bez kija nie podchodz
|
Moj jadlospis na dzis:
- owsianka 30 g, mleko migdalowe, kawalek miodowego melonu, orzechy nerkowca - omlet ( 2 jaja) z zielonym pesto + pomidor, szparagi, papryka - piers z kurczaka w sosie pieczarkowo - szpinakowym light z sosem sojowym( bez maki, bez smietany) + makaron razowy + grilowana cukinia i szparagi - salatka z 2ch jaj, pomidor, brokul, papryka + jogurt nat. ![]() Zaraz zabieram sie za trening ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się biore za trening po pracy czyli pewnie o 20stej. Też dziś planuję omleta. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4224 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() A co bedziesz cwiczyc? Ja zrobilam tabate z Fitness Blender, 20 min silowego w domu na ramiona ( bicepsy, tricepsy etc) + rozciaganie i cwiczenia na plecy ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Rozeznanie
|
Dziś planuję Mel B:
- rozgrzewka - cardio - pośladki Uwielbiam pośladki z Mel. I korzystnie wpływa na cellulit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Przyjmiecie mnie z powrotem ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że dzięki Wam znowu wrócę na dobre tory ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Melduję zaliczone ćwiczenia Mel B trening cardio całego ciała+ 10min ćwiczenia na brzuch ![]() ![]()
#4228 | |
bez kija nie podchodz
|
Kasia, witaj z powrotem
![]() ![]() My z TZ jeszcze zaliczylismy godzienny spacer ![]() Moj jadlospis na jutro - owsianka 30 g, mleko migdalowe, 1/2 kiwi, troche melona miodowego, orzechy pistacjowe niesolone szt 4, odrobina wiorkow kokos + kawa - serek wiejski z pokrojonym chilli, kromka razowa z zurawina z plasterkiem chudek wedliny z indyka, pomidor caly, 1/2 papryki zoltej, salata, ogorek kiszony - obiad jak dzis (czyli piers z kury w sosie pieczarkowo szpinakowym z sosem sojowym wrersja light - bez maki, bez smietany) + 2 ziemniaki gotowane + warzywa jak wyzej - ok 6 roladek z cukinii ( podpiekana cukinia w plastrach, przesmarowana cieniutko pesto, kawalek szynki z indyka i doslownie odrobinka sera plesniowego stiltona na smak) + pomidor
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Dziś się obudziłam po 4. I nie mogłam zasnąć. No żesz... a byłam tak śpiąca, że oczy otworzyć nie mogłam. Wrrrr...
Wczoraj byłam na zumbie. Było zastępstwo. I babka miała dość słabe układy. Niby się spociłam, ale zmęczyć jakoś nie bardzo zmęczyłam. Idę na spacer, może się rozbudzę.
![]() |
#4230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiejszy jadłospis: - 3kr chleba orkiszowego z chudym twarogiem i dżemem truskawkowym+ kawa z mlekiem 1,5% - kubek zupy z fasolki szparagowej - sałatka z kuskusu, łososia, ogórka, jajka i jog. naturalnego a dalej póki co nie mam pomysłu ![]() generalnie nie wiem co wyjdzie dziś z jedzenia bo bardzo boli mnie żołądek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.