Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-07, 21:30   #1231
maglisa
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)

Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość

ekhm.. jesli mozna
Ciebie, tak samo jak E nigdy na oczy wczesniej (tzn na zadnych fotkach) nie widzialam i wyobrazilam was sobie jako ... no, nie wazne jako, w kazdym razie zupeeeelnie inaczej.
nie wiem wprawdzie ile masz lat, ale wygladasz bardzo ladnie, czy sie postarzalas to nie powiem, nie mam tez porownania co do figury, ale to co moge powiedziec, to to, ze ladniej Ci w jasnych wloskach i bardzo Ci pasują te oprawki
Można.
JAk powieszone do wglądu to pewnie, ze mozna.

Ciekawa jestem, co tez sie kryje za tym wielokropkiem, jak sonbie wyobraziłas? Hę?

Porównanie co do figury i postarzenia mozesz mieć. Pierwsze i ostatnie zdjęcie to sa te sprzed odchudzania.

Edit: widze Midi. Znów sie na zdjęcia załapałaś, i znów na moje .

maglisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 21:52   #1232
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Dziewczyny uciekam do łożka - poczytam sobie
Miłej nocy

Beata. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 21:57   #1233
Midi
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie nie ma, ale dla mnie to nie problem, BO
mierzylam 70 i wylało sie ciało
kupilam kolejna pare 75A... to chyba jednak JEST moj rozmiar.
bo mierzylam wszystkie mozliwe 70. no oprocz E
Navi, 75 może i tak, ale chyba nie A??!! aż zaraz pogrzebię za zdjęciami, ale o ile kojarzę z krótkiego widzenia, to raczej B-C. To kwestia odpowiedniego ułożenia piersi i tego mnie nauczyła wiele lat temu starszna pani Hania - a jakże, ja też u niej byłam

Z planu 100-lecia ("wyglądać szałowo na konferencji i olśnić wszystkich wokół" ) zrealizowałam wizytę u fryzjerki

Jutro czeka mnie: 1) kończenie roboty (w tym korekta 40 stron tekstu do publikacji); 2) mega zmywanie (bo dziś sobie odpuszczam, jak że z pracy wróciłam o 21, wściekła, że nie zdążyłam na siłownię ); 3) manikiur domowy (45 minut minimum w moim wykonaniu); 4) pakowanie 40 kg różnych mniej i jeszcze mniej potrzebnych rzeczy; 5) niepadnięcie na ryjek przed dostaniem się do pociągu
Trzymajcie kciuki, żeby mi przynajmniej połowę się udało zrobić...

Nie będzie mnie do piątku, bo wracam w czwartek niby, ale mam w pracy całodzienne zebranie, po którym pewnie padnę. O ile mi się pociąg nie spoźni i zdążę na nie dotrzeć (2 gfodziny na prysznic, makijaż i śniadanie, to ostatnie na 100% w autobusie).

NIE ZAPOMNIEĆ SZAŁOWO WYGLĄDAĆ I OLŚNIEWAĆ WSZYSTKICH WOKÓŁ

Trzymajcie się, pa

PS dalej nie wiem, co u Rzęsy - przegapiłąm jej posty, czy się nie odzywa??
Midi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 21:59   #1234
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez maglisa Pokaż wiadomość
Można.
JAk powieszone do wglądu to pewnie, ze mozna.

Ciekawa jestem, co tez sie kryje za tym wielokropkiem, jak sonbie wyobraziłas? Hę?

Porównanie co do figury i postarzenia mozesz mieć. Pierwsze i ostatnie zdjęcie to sa te sprzed odchudzania.

Edit: widze Midi. Znów sie na zdjęcia załapałaś, i znów na moje .
no tak ja to czasami jak cos powiem to..
oczywiscie widac roznice, nawet powiedzialabym ze mlodziej wygladasz i co najwazniejsze, ze dobrze (a na pewno lepiej) czujesz sie w swoim ciele usmiechasz sie, a z Twoich oczu az boje taka pewnosc siebie, ale w tym dobrym tego slowa znaczeniu.
a wyobrazalam sobie.. jako taka faktycznie strasznie zaniedbana, z tlustymi wlosami i zmarszczką na zzmarszczce rzeczywistosc mnie bardzo mile zaskoczyla tak samo jak w wypadku E, nastepnej 'straszącej' wygladem

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Dziewczyny uciekam do łożka - poczytam sobie
Miłej nocy
słodkich snow tak na zaś
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 22:03   #1235
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez Midi Pokaż wiadomość
Navi, 75 może i tak, ale chyba nie A??!! aż zaraz pogrzebię za zdjęciami, ale o ile kojarzę z krótkiego widzenia, to raczej B-C. To kwestia odpowiedniego ułożenia piersi i tego mnie nauczyła wiele lat temu starszna pani Hania - a jakże, ja też u niej byłam

Z planu 100-lecia ("wyglądać szałowo na konferencji i olśnić wszystkich wokół" ) zrealizowałam wizytę u fryzjerki

Jutro czeka mnie: 1) kończenie roboty (w tym korekta 40 stron tekstu do publikacji); 2) mega zmywanie (bo dziś sobie odpuszczam, jak że z pracy wróciłam o 21, wściekła, że nie zdążyłam na siłownię ); 3) manikiur domowy (45 minut minimum w moim wykonaniu); 4) pakowanie 40 kg różnych mniej i jeszcze mniej potrzebnych rzeczy; 5) niepadnięcie na ryjek przed dostaniem się do pociągu

Nie będzie mnie do piątku, bo wracam w czwartek niby, ale mam w pracy całodzienne zebranie, po którym pewnie padnę. O ile mi się pociąg nie spoźni i zdążę na nie dotrzeć (2 gfodziny na prysznic, makijaż i śniadanie, to ostatnie na 100% w autobusie).

Trzymajcie się, pa

heeeeeej o matko Ty to sie masz... dzielna kobieto
wysylalam wczoraj moje cycki w nowych stanikach
ale Twojego maila nie mam

Rzęska ma od nas przerwe i odpoczywa z dala od wizazu. na gg tez nie daje znaku.. ehh
Stary 2007-09-07, 22:04   #1236
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:
a wyobrazalam sobie.. jako taka faktycznie strasznie zaniedbana, z tlustymi wlosami i zmarszczką na zzmarszczce rzeczywistosc mnie bardzo mile zaskoczyla tak samo jak w wypadku E, nastepnej 'straszącej' wygladem

maglisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 22:16   #1237
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
oj bo to przez to wasze gadanie ze patrzec na siebie nie mozecie i w ogole. no to sobie jakas wizje stworzylam.. a tu masz babo placek
Stary 2007-09-07, 23:23   #1238
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Może Wy macie takie problemy z rozczesywaniem, bo blondi jesteście
Rozjaśniane włosy mają chyba inną strukturę
Bo ja przedwczoraj się waxowałam, potem włosy mi wyschły i już suche rozczesałam bez problemu.
rozjaśnione włoski ciężko rozczesać, musi być dobra odżywka albo maska
ale ja mam po waxie sfilcowaną ścierę jednak

Załapałam się na zdjęcia Magliski
jak dla mnie różnica pomiędzy Magliską z pierwszego zdjęcia i drugiego jest powalająca, wyglądasz dużo szczuplej, tak promiennie i świeżo, dużo młodziej, bardzo ładnie Ci w jasnych włoskach
gratuluję wyników, kawał dobrej roboty, podziwiam
a twarzyczka wcale na odchudzaniu nie ucierpiała
to pisałam ja - oreganka- całkiem serio

buu, kabarety średnie były, jakoś nie miałam humoru i nawet z ktośkiem mi się gadać nie chciało jejciu najgorsze jest to że ja nie jestem sama za siebie pewna, jeśli wiecie o co mi chodzi, jeśli nie to każcie mi tego dzisiaj wyjaśniać, bo to skomplikowane

jadę jutro jednak do wisły na weekend

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 23:27   #1239
navi
Zakorzenienie

GG do navi

dobrze Słonko ... kazemy Ci jutro
ojj no to szkoda ze kiepskie byly

dzien dobry Lide! ja wlasnie ide spac
Stary 2007-09-07, 23:32   #1240
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze Słonko ... kazemy Ci jutro
ojj no to szkoda ze kiepskie byly

dzien dobry Lide! ja wlasnie ide spac
dobranoc

Stary 2007-09-07, 23:43   #1241
Lide
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
Lide to są projekty na zamówienie niepowttarzalne
a ja narazie nic nie wybieram tylko tak sobie oglądam

a tak z innej beczki jeśli nie uzywałyście jeszcze Magicznej gąbeczki Jana niezbędnego to polecam - jest cudna, takich czystych fud jeszcze nie miałam
A co to jest i z czym to sie je

Projekty na zamowienie moim zdaniem zawsze najlepsze - przynajmniej wybierasz to co chcesz - tylko ze to niesrtty pociaga za soba wiecej $$$ - no ale co tam nie budujesz sie przeciez co roku

Cytat:
siedzę z waxem już 2h bo nie mam czasu zmyć
mam nadzieję, że mi włosy nie wypadną

a co myślicie o odżywce żółtka oliwa cytryna
ja mam sporo żółtek
Ja robilam kiedys na dlugie, farbowane, zniszczone wlosy i dzialala bardzo fajnie. Jedyne co to ostroznie z oliwa (raz przesadzilam to wiem ), w ogole trzeba raczej porzadnie ja zmyc i jak zostawialam na cala noc to chyba ta cytryna powodowala lekkie swedzenie skory na glowie.

Co do silikonow w Shwackopfie to chyba dobrze kamufluja bo ja mam zapas w domu (uzywam na zmaine z innymi) i tez sie nie doczytalam

Magliso
rzeczywiscie duze poswiecenie ale jak widac oplacalo sie. Figurka ze no,no - wygladasz duzo mlodziej i jakby bardziej energiczna (polanalfabetka jestem - szukam odpowienich slow i nie pamietam, buuuuuuuuu......), moim zdaniem jezeli masz ochote keszcze troszeczke to mozesz. Co do twarzy to ja poprosze buzke usmiechnieta a nie taka powazna - wtedy latwiej porownac .

Jeszcze raz porownalam zdjecia - nie nie wygladasz starzej tylko na tym terazniejszynm brak tej "diabelskiej" iskierki w oku dlatego wygladasz powazniej. Z lekkim usmiechem wygladasz mlodiej tak ze poprosimy powtorke z rozrywki samej twarzy.

W tych jasnych wloskach i fryzurce bardzoe ci do twarzy

Dzisiaj albo jutro gwalce malza co by mi zrobil zdjecia teraz to moze kolo gwazdki tez wamo pokaze .............. 10 kg wiecej

A w ogole to zapomnialam sie przywitac - dzien dobry Sloneczka
Lide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 23:48   #1242
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lide Pokaż wiadomość
A w ogole to zapomnialam sie przywitac - dzien dobry Sloneczka
dzień dobry Lide

Stary 2007-09-08, 02:13   #1243
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Iwona jakbyś kiedys mogla jakaś fotkę tych domów cyknąc to była bym wdzięczna
Pingwinku poproszę moja koleżankę żeby cyknęłą tylko chyba powiem, żeby tez cyknęła swój, co by sie nie obraziła bo u niej to chyba na wiosnę albo latem dopiero będę.

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
ale to chyba nie w firmowych sklepach tak twierdzą, bo powinny z roboty wylecieć, to polska firma, założona w 90 latach przez jednego z najbogatszych pPolaków obecnie, Jędrzeja Wittchena.
W związku z tym chyba najbardziej poprawną wymową byłoby po polsku,
kiedyś oglądałam taki program z nim, o początkach firmy, ale za nic nie jestem w stanie sobie przypomnieć jak wymawiał własne nazwisko, ani skąd się wzięło
Nie wiem, jak się wymawia poprawnie spotkałam się z tym, że niektórzy mówią "wiczyn" a inni "witchen", musze koleżanki spytać, jak mówi na sąsiada

Cytat:
a ja wlasnie zmierzylam mamy buty (takie wysokie) zeby zobaczyc czy mi lydki zeszczuplały(wiem, ze mozna centymetrem, ale chcialam zobaczyc, czy zeszczuplaly na tyle, zeby wchodzic w wysokie buty, bo nigdy nie wchodzily), no i okazalo się, że owszem -wchodzą.
Navi gratulacje!!!
Ja na razie swoich nie mierzę jeszcze niech chudną, zmierzę, jak kozaki wyjmę
Poza tym ja mam takie ciało, jak kiedyś z Rzęska mówiłyśmy, że nad kozakami czy nad pończochami bułki z ciała mi się robią, bo za miękkie w dotyku

Cytat:
Iwonko - piekna ta sukienka - kupoj, do kozaczkow i golfika wymarzona, bedziesz wygladala ze .......................
Sukienkę dziś kupiłam. Jednak. Mama mi dołożyła na zaś na imieniny Były też czarne, ale czułam się jakbym na pogrzeb miała iść, więc stanęło na brązie. Wkleję foty swoje w niej, jak mama przyjdzie i mnie cyknie ciepła bardzo jest i krótka! właśnie nie wiem, czy aby nie za krótka, bo jest długości płaszcza, taka do połowy uda. Wprawdzie ja mam wszystkie spódnice w okolicach kolan, oprócz letniej dzinsówki, więc taka jedna sukienka do grubszych rajstop może być krótsza, nie? i teraz mam dylemat, bo do tej sukienki golfy pasują dzianinowe, bo te zwykłe to się odznaczają pod spodem i muszę sobie dzianinowe kupić. Teraz pytanie do ciemnego brązu pasują jakie? chciałam czerwony, brudny blady róż, fiolet i jaki jeszcze? mam czarny tylko dzianinowy. No i ja zima jestem, więc żadne tam khaki i barwy ochronne - te odpadaja oraz zielenie, bo te są ble będę wdzięczna za pomoc!

Cytat:
ehh no tak.. deszczyk od was idzie do nas, jutro ma juz padać
jutro znowu slub.. nie wiem w co sie ubrać
Fajnie, fotki będą

Cytat:
Wysłałam na gmaila, przysięgam! Tobie i Rzabbie razem.
Edit: sprawdź, może w spamie wylądował, kiedys mi sie cos takiego zdarzyło. jak nie ma to wyslę jeszcze raz.
Maglisko chyba przez tytuł Twojego maila wzięło i zaspamowało go

Bardzo ładnie wyglądają, ten fioletowy mi się podoba, bo ja słabo lubię białe. Ale czy ten fiolecik nie powinien mieć większych miseczek?? tak z boku mi się wydaje ale biuścik bardzo akuratny i fajny

Cytat:
Dzis byłam w 4 aptekach po ten szampon Petrole i w żadnej nie było, ale mi zamówili
Beatko też musiałam go kiedyś zamówić, na początku zachwycił mnie, a potem nie dałam rady z wełną, sianem i czym tam jeszcze poddałam się...

Cytat:
Zdjęcia obiecane. Motywacyjne.
Przepraszam za te atrybuty na zdjęciach "przed" ale oblewaliśmy jakis egzamin i dyplom.

Zdjęcie z miarka - specjalnie, żeby Wam nie przyszło do głowy zapewniać mnie, ze jestem szczupła.

Zdjęcia sa kiepskiej jakości, bo robiła moja córcia, jeszce nie umie. Ostatnie, gdzie paszce widac robiłam sama, w lustrze, więc takie sobie wyszło.
To, co teraz napisze jest dla mnie bardzo wazne. I potraktujcie to serio.
Dziewczyny, proszę o szczerość, ale nie koniecznie do bólu.
Chciałbym schudnąć jeszcze 2-4 cm w biodrach, ale boje sie, ze juz i tak bardzo na tym twarz ucierpiała. Widze sie strasznie postarzałą i brzydka. Więc zastanawiam się, czy nie odpuścic.
Co myślicie.
Maglisko buzia gładka zero zmarszczek, piekne oczy, usta i brwi. Bardzo kobieco wyglądasz i masz urodę dość klasyczną, nic Ci chudnięcie nie ujęło, a wręcz przeciwnie! jak wyszczuplałaś to i odmłodniałaś! mnie się bardzo podobasz i fryzurka i okulary też. Jesli chcesz schudnąć to możesz jeszcze ciutkę, ale nie za dużo, bo super wyglądasz. I gratuluję zacięcia i super efektów, naprawdę widocznych i wszystko na plus.
Sorki za brak emotikonek, ale nie mogę bo się nie chce wpisać.

Cytat:
wyglądasz super, masz taki boskie kości policzkowe - jejku jak ja ci zazdroszczę, ja to taka słowiańska pyza jestem
Pingwinku masz przez to urodę dziewczęcą, taką słodką słowiańską buzię.

Cytat:
Brewko ale wtorki puszczają po Małaszyńskim ten serial
http://film.onet.pl/13219,,Uwaga_fac...rial,film.html
Zerknij kiedyś, może Ci się spodoba - bo wg mnie jest fajny
To serial z TVN Style, oglądam, lubię.

Cytat:
Napisane przez Midi Pokaż wiadomość
Jutro czeka mnie: 1) kończenie roboty (w tym korekta 40 stron tekstu do publikacji); 2) mega zmywanie (bo dziś sobie odpuszczam, jak że z pracy wróciłam o 21, wściekła, że nie zdążyłam na siłownię); 3) manikiur domowy (45 minut minimum w moim wykonaniu); 4) pakowanie 40 kg różnych mniej i jeszcze mniej potrzebnych rzeczy; 5) niepadnięcie na ryjek przed dostaniem się do pociągu

Trzymajcie się, pa

Rzęska milczy, choć my bardzo tu jestesmy ciekawe, co u niej i jak tam w ogóle w nowej pracy
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 04:58   #1244
pingwin2
Zakorzenienie

Cześć

widze, ze tylko Lide ma w sobie zadatki na perfekcyjną Pania domu
Lide to takie gąbki jak gumka myszka - czyszcza i sie ścierają, są cudne
jadę dzisiaj kupić zapas i zabieram sie za fugi!!!!!!!

włosy mam fajne
cudnie sie błyszczą, zamierzam waxować co 2 mycie

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 07:32   #1245
Brewka :)
sophisticated

cześć

Cytat:
Brewko ale wtorki puszczają po Małaszyńskim ten serial
http://film.onet.pl/13219,,Uwaga_fac...rial,film.html
Zerknij kiedyś, może Ci się spodoba - bo wg mnie jest fajny
widziałam parę razy na style ale nie chcę dokładać sobie następnego, może to i dobrze, że Monk zniknął, więcej czasu będę mieć

Pingusiu, ja to nawet w sklepach byłam szukając tego Jana ale do mnie to może przed Bożym Narodzeniem dolecą
Stary 2007-09-08, 08:57   #1246
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cześć

sorki za wczorajsze wiszenie ale po prostu padłam
ostatnio byłam bardzo niedospana i w końcu mnie dopadło
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 09:31   #1247
navi
Zakorzenienie

GG do navi

czeeesc

ale mam piekna pogode !!! slonce swieci, niebo bez chmurki, ciepło!
jednak na wieczor zapowiadaja deszcz

Iwonko fotki to beda pewnie znowu glownie panny mlodej nie no zartuje, to kolezanka dobra z LO, to na pewno cos sobie z nia cykniemy tylko to ubranie.. nadal nie wiem jeszcze ta pogoda kaprysna. no nic, do 19 mam duzo czasu

fajnie, ze sobie kupilas tą sukieneczke, foteczki koniecznie na Tobie

chcialam pospac do 10 ale sie nie udało bu
Stary 2007-09-08, 10:04   #1248
Lide
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Cześć

Ja tez tak czesto robie tym bardziej ze jak wlanczam mojego Foxa to Wizaz mi sie otwiera automatycznie i tak sobie wisze

Powstawaly no to kaffka na rozbudzenie i poki jeszcze dobrze nie widzicie na oczy to zmobilizowana maglisa zrobilam dzisiaj zdjecia jak wygladam teraz i mam nadzieje ze za 2-3 mce bede mogla sie chwalic tak jak nasza kuezanka - wstawiam teraz bo pozniej idziemy z malzem na diner dance - tanczyc na pewno nie bede no ale na ruszta to z pewnoscia cos dietetycznego wrzuce

Zaznaczm ze robilam te zdjecia o 8 rano przed wyjsciem na zakupy czyli makeup przwie wczle - no ale o figure chodzi - nie

Zdjecia z przodu na dwoch roznych tlach (nie wiem po co - chyba zeby wam pokazac jak glupio mam wymalowane mieszkanie - czerwone w pokojy "formalnyn", zolte w jadalni na codzien), z mr Lide ostatniej wielkanocy (tylko jeszcze obydwoje jestesmy bez makijazu to troche przybladle ), no i na koniec moj ukochany (taki szczuplutki biedactwo bo sama wszystko zzeram a jemu tylko okruszki)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Coffee.jpg (2,0 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez Lide
Czas edycji: 2007-09-08 o 11:35
Stary 2007-09-08, 10:05   #1249
oreganka
Zakorzenienie

hello
ależ się wyspałam dziś do 9:30!!
Iwonko i Navi to czekam na foty

Lide bardzo ładnie wyglądasz i że tak spytam a Ty z czego się chcesz odchudzać/?????????????? przecież szczupła jesteś!!

a i mi się właśnie takie żółte ściany podobają

Stary 2007-09-08, 10:24   #1250
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Zdjecia z przodu na dwoch roznych tlach (nie wiem po co - chyba zeby wam pokazac jak glupio mam wymalowane mieszkanie - czerwone w pokojy "formalnyn", zolte w jadalni na codzien), z mr Lide ostatniej wielkanocy (tylko jeszcze obydwoje jestesmy bez makijazu to troche przybladle ), no i na koniec moj ukochany (taki szczuplutki biedactwo bo sama wszystko zzeram a jemu tylko okruszki)
Lide!! przeciez Ty masz barzo ladna figurkę!! a malzowi na ostatnim zdjeciu to bym dala nie wiecej niz 28 lat-serio!! ja nie wiem czego Ty chcesz od siebie
Listonosz na PW dotachal wiadomosc?

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
hello
ależ się wyspałam dziś do 9:30!!
Iwonko i Navi to czekam na foty
oo sukces, to nawet mi sie tyle nie udało
Stary 2007-09-08, 10:26   #1251
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
a malzowi na ostatnim zdjeciu to bym dala nie wiecej niz 28 lat-serio!!
no właśnie może to syn???czy jak

Stary 2007-09-08, 10:30   #1252
Lide
Zadomowienie

Cytat:
Lide!! przeciez Ty masz barzo ladna figurkę!! a malzowi na ostatnim zdjeciu to bym dala nie wiecej niz 28 lat-serio!! ja nie wiem czego Ty chcesz od siebie
Listonosz na PW dotachal wiadomosc?

oo sukces, to nawet mi sie tyle nie udało
Dostalam - dzieki - obejrzalam na razie sloneczne - fantastyczne - tylko szkoda ze cen nie ma

On jest dokladnie 10 lat starszy od ciebie (obejrzalam wreszcie twoj profil) - no a ja ide za moja mamusia - jak juz sie meczyc to z mlodym

A czego chce od siebie nieduzo tylko 10-12 kg mniej
Stary 2007-09-08, 10:40   #1253
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Lide wyglądasz pięknie
10-12 kg to chyba byłaby przesada
2-3 kg żeby doszlifować jakieś strategiczne miejsca to rozumiem bo to się zawsze gdzies tam pod ciuszkami poukrywa, zę nie widac na zdjęciach
ale nie rób z siebie wysuszonego wióra
10 PŻ
Stary 2007-09-08, 10:55   #1254
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Dostalam - dzieki - obejrzalam na razie sloneczne - fantastyczne - tylko szkoda ze cen nie ma

On jest dokladnie 10 lat starszy od ciebie (obejrzalam wreszcie twoj profil) - no a ja ide za moja mamusia - jak juz sie meczyc to z mlodym

A czego chce od siebie nieduzo tylko 10-12 kg mniej
nie ma za co
jakie 10-12 kg?!
cooo Twoj małz ma 32 lata czekaj bo ja znowu cos pokrece i wszyscy sie beda ze mnie smiać

Cytat:
Lide wyglądasz pięknie
10-12 kg to chyba byłaby przesada
2-3 kg żeby doszlifować jakieś strategiczne miejsca to rozumiem bo to się zawsze gdzies tam pod ciuszkami poukrywa, zę nie widac na zdjęciach
ale nie rób z siebie wysuszonego wióra
dolaczam sie do prosb!!!
Stary 2007-09-08, 11:47   #1255
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

HI

Lide, ja zaspałam i nie widziałam
Wyslij mi na maila

Iwonko zazdroszczę sukienki
Wg mnie ładnie się będzie z fioletem komponować, i z czarnym oczywiście . Czerwony jakoś nie bardzo mi pasuje, chociaż to od odcienia zależy
Poproszę fotki, a może lepiej nie bo się zapatrzę i polecę kupić

U mnie słoneczko się pokazało

Stary 2007-09-08, 11:49   #1256
Brewka :)
sophisticated

no nie no kurka, Lide mam nadzieję, że te fotki w skrzynce gmailowej leżą
ja też się lekko zagubiłam, ale to pewnie dlatego, że w Australii to do góry nogami chodzą Lide rozrysuj skarbie jak to jest z tymi twoimi chłopakami, bo się nam zgodzić nic nie chce

EDIT no i nie mam nic w skrzynce Lide bądź człowiekiem, poślij mi

a ja jestem tak wkurzona, ze mi iskry z kopyt strzelają małżyk mnie wystawił tradycyjnie i zrujnował dzisiejsze plany, miałam polatać po bieliźnianych i pomierzyć gdyby coś było, a zostaje mi latanie po obuwie sportowe dla dzieci i żarło pełne węgli i jeszcze jakieś chmury nadciągają idę coś kopnąć albo rozwalić
Stary 2007-09-08, 12:18   #1257
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Brewko

a ja sie opieram pokusie zamówienia czegoś na e-bayu

a kysz!!!!
a kysz!!!
10 PŻ
Stary 2007-09-08, 12:29   #1258
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

Cytat:
widze, ze tylko Lide ma w sobie zadatki na perfekcyjną Pania domu
Lide to takie gąbki jak gumka myszka - czyszcza i sie ścierają, są cudne
jadę dzisiaj kupić zapas i zabieram sie za fugi!!!!!!!
Pingwinku, a jak to się nazywa, bo do fug to by mi się przydało, bo ja mam w kuchni od gazu takie nie za białe mimo szorowania no i ile kosztuje to cudo?

A ja kupiłam ostatnio szczotke Pronto do kurzu, wygląda jak biały pudelek
Czyści lepiej od podróbek, które kupowałam na ryneczku, ale na razie mam ja krótko, ciekawe, na jak długo wystarczy. Piesek kosztował 16zł.

A przy okazji takich sprawa i sobotnich porządków mam do Was Ślicznotki pytanie
Czego używacie w ubikacji? chodzi mi o te zawieszki, co sie splukuja razem z woda. Dla mnie wszystkie śmierdzą a lubię mieć pachnącą ubikację. Miałam i Bref i Domestos i z ludzikiem taki kształt i teraz mam Pure air fresh, slabe bardzo. Wieszam juz dwa równoczesnie, na noc zostawiam wylany Domestos, albo Bref i średni zapach.
Poradźcie mi, co i jak Wy robicie i czego uzywacie, będę bardzo wdzięczna

Cytat:
Bidulko ja też padłam, ale potem, za to długo spałam

Cytat:
ale mam piekna pogode !!! slonce swieci, niebo bez chmurki, ciepło!
jednak na wieczor zapowiadaja deszcz.

Iwonko fotki to beda pewnie znowu glownie panny mlodej, nie no zartuje, to kolezanka dobra z LO, to na pewno cos sobie z nia cykniemy tylko to ubranie.. nadal nie wiem jeszcze ta pogoda kaprysna. no nic, do 19 mam duzo czasu.

fajnie, ze sobie kupilas tą sukieneczke, foteczki koniecznie na Tobie

chcialam pospac do 10 ale sie nie udało bu
U mnie też Navi dziś pieknie choć oczywiście zawsze mogłoby być cieplej

Skarbie wszelkie foty chetnie obejrzę, państwa młodych i gości też
Ale Twoje i podrzutka to bardzo bardzo chętnie

Może jakiś elegancki garnitur, komplet?? w sensie zamiast spodni, spódniczka? kwiat przypiąć do klapy?? taki stuczny, elegancki.

Ja dziś do 10 spałam super

Cytat:
Zaznaczm ze robilam te zdjecia o 8 rano przed wyjsciem na zakupy czyli makeup przwie wczle - no ale o figure chodzi - nie

Lide ja poprosze na maila, bo nic nie widziałam buu ...

Cytat:
Iwonko zazdroszczę sukienki
Wg mnie ładnie się będzie z fioletem komponować, i z czarnym oczywiście . Czerwony jakoś nie bardzo mi pasuje, chociaż to od odcienia zależy.
Poproszę fotki, a może lepiej nie bo się zapatrzę i polecę kupić
No to przemyslę te fotki jeszcze
Ale siostrze i mamie się podobałam nawet, jak miałam tylko antygwałtki na sobie

Czarny i fiolet będzie na pewno, ale fiolet Beatko to jasny myslisz, czy ciemny?
Czerwony skojarzyłam na zasadzie pasujących czerwonych jabłuszek do kory drzewa bo to dość ciemny brąz. Taka kawa ciemna bym powiedziala

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
a ja jestem tak wkurzona, ze mi iskry z kopyt strzelają, małżyk mnie wystawił tradycyjnie i zrujnował dzisiejsze plany, miałam polatać po bieliźnianych i pomierzyć gdyby coś było, a zostaje mi latanie po obuwie sportowe dla dzieci i żarło pełne węgli i jeszcze jakieś chmury nadciągają, idę coś kopnąć albo rozwalić
Brewko dobrze będzie

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2007-09-08 o 13:07
Stary 2007-09-08, 12:48   #1259
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Iwonko ja bym fiolet jaśniejszy wybrała
A z tymi jabłuszkami to masz rację - taka ciemna czerwień, jabłkowa będzie fajna
Iwonko z ubikacją też mam problem, bo te wszystkie zapach krótkotrwałe są
Może taki elektryczny odświeżacz, ustawiany czasowo - co jakiś czas psika zapachem
Szukam też czegoś do pracy, i jeden facet miał mi jakieś olejki zademonstrować ale się nie pokazał, łajza jedna

Stary 2007-09-08, 13:03   #1260
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Brewko

a ja sie opieram pokusie zamówienia czegoś na e-bayu

a kysz!!!!
a kysz!!!
Hihihi

Ja wczoraj byłam w Galerii Centrum, bo byłam w Manufakturze. Pomijam, że był koncert mojej ukochanej grupy z lat 80-tych, której słucham jednej płyty w aucie w kółko ale nie wiedziałam
No i w GC sa różne bielizny. Była ta Chantelle czy jak jej tam i inne tego typu droga bielizna i piekna ona jest, ale się nawet nie zbliżałam tam, bo się bałam, że znajdę tam 65 cm pod biustem i się skuszę a na razie chcę poszukać tańszych wersji...

Cytat:
Iwonko ja bym fiolet jaśniejszy wybrała
A z tymi jabłuszkami to masz rację - taka ciemna czerwień, jabłkowa będzie fajna
Iwonko z ubikacją też mam problem, bo te wszystkie zapach krótkotrwałe są
Może taki elektryczny odświeżacz, ustawiany czasowo - co jakiś czas psika zapachem
Szukam też czegoś do pracy, i jeden facet miał mi jakieś olejki zademonstrować ale się nie pokazał, łajza jedna
No właśnie czyli o kolorach myslimy Beatko tych samych

Wc to ja juz miałam wszystko z tej stronki:
http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=4813
Średni efekt. Miałam też zapachy stojące, np. Brise, które są w żelu, drogie i zapach szybko się ulatnia, po tygodniu prawie nic nie czuć. Miałam w deo i tez słabe. Niestety kontaktu nie mam mam osobno wc i łazienkę i w łazience w kontakcie mam zapach Ambi Pur i jest super a w ubikacji nie bardzo

Do pracy polecam zapach w kontakcie, z regulowana mocą. No i tradycyjnie zwykłe zawieszki i płyny na noc, wtedy będzie super, bo zapachy w kontakcie świetnie i długo pachna i sa intensywne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości