|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
![]() JAk powieszone do wglądu to pewnie, ze mozna. ![]() Ciekawa jestem, co tez sie kryje za tym wielokropkiem, jak sonbie wyobraziłas? Hę? Porównanie co do figury i postarzenia mozesz mieć. Pierwsze i ostatnie zdjęcie to sa te sprzed odchudzania. Edit: widze Midi. Znów sie na zdjęcia załapałaś, i znów na moje .
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny uciekam do łożka - poczytam sobie
Miłej nocy
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż zaraz pogrzebię za zdjęciami, ale o ile kojarzę z krótkiego widzenia, to raczej B-C. To kwestia odpowiedniego ułożenia piersi i tego mnie nauczyła wiele lat temu starszna pani Hania - a jakże, ja też u niej byłam Z planu 100-lecia ("wyglądać szałowo na konferencji i olśnić wszystkich wokół" ) zrealizowałam wizytę u fryzjerki ![]() Jutro czeka mnie: 1) kończenie roboty (w tym korekta 40 stron tekstu do publikacji); 2) mega zmywanie (bo dziś sobie odpuszczam, jak że z pracy wróciłam o 21, wściekła, że nie zdążyłam na siłownię ); 3) manikiur domowy (45 minut minimum w moim wykonaniu); 4) pakowanie 40 kg różnych mniej i jeszcze mniej potrzebnych rzeczy; 5) niepadnięcie na ryjek przed dostaniem się do pociągu ![]() Trzymajcie kciuki, żeby mi przynajmniej połowę się udało zrobić... Nie będzie mnie do piątku, bo wracam w czwartek niby, ale mam w pracy całodzienne zebranie, po którym pewnie padnę. O ile mi się pociąg nie spoźni i zdążę na nie dotrzeć (2 gfodziny na prysznic, makijaż i śniadanie, to ostatnie na 100% w autobusie). NIE ZAPOMNIEĆ SZAŁOWO WYGLĄDAĆ I OLŚNIEWAĆ WSZYSTKICH WOKÓŁ ![]() Trzymajcie się, pa PS dalej nie wiem, co u Rzęsy - przegapiłąm jej posty, czy się nie odzywa??
|
|
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie widac roznice, nawet powiedzialabym ze mlodziej wygladasz i co najwazniejsze, ze dobrze (a na pewno lepiej) czujesz sie w swoim ciele usmiechasz sie, a z Twoich oczu az boje taka pewnosc siebie, ale w tym dobrym tego slowa znaczeniu.a wyobrazalam sobie.. jako taka faktycznie strasznie zaniedbana, z tlustymi wlosami i zmarszczką na zzmarszczce rzeczywistosc mnie bardzo mile zaskoczyla tak samo jak w wypadku E, nastepnej 'straszącej' wygladem słodkich snow tak na zaś
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heeeeeej ![]() wysylalam wczoraj moje cycki w nowych stanikach ![]() ale Twojego maila nie mam ![]() Rzęska ma od nas przerwe i odpoczywa z dala od wizazu. na gg tez nie daje znaku.. ehh
|
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mam po waxie sfilcowaną ścierę jednak ![]() Załapałam się na zdjęcia Magliski jak dla mnie różnica pomiędzy Magliską z pierwszego zdjęcia i drugiego jest powalająca, wyglądasz dużo szczuplej, tak promiennie i świeżo, dużo młodziej, bardzo ładnie Ci w jasnych włoskach gratuluję wyników, kawał dobrej roboty, podziwiam a twarzyczka wcale na odchudzaniu nie ucierpiała to pisałam ja - oreganka- całkiem serio ![]() buu, kabarety średnie były, jakoś nie miałam humoru i nawet z ktośkiem mi się gadać nie chciało jejciu najgorsze jest to że ja nie jestem sama za siebie pewna, jeśli wiecie o co mi chodzi, jeśli nie to każcie mi tego dzisiaj wyjaśniać, bo to skomplikowane![]() jadę jutro jednak do wisły na weekend
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze Słonko ... kazemy Ci jutro
![]() ojj no to szkoda ze kiepskie byly ![]() dzien dobry Lide! ja wlasnie ide spac
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
#1241 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Projekty na zamowienie moim zdaniem zawsze najlepsze - przynajmniej wybierasz to co chcesz - tylko ze to niesrtty pociaga za soba wiecej $$$ - no ale co tam nie budujesz sie przeciez co roku Cytat:
), w ogole trzeba raczej porzadnie ja zmyc i jak zostawialam na cala noc to chyba ta cytryna powodowala lekkie swedzenie skory na glowie.Co do silikonow w Shwackopfie to chyba dobrze kamufluja bo ja mam zapas w domu (uzywam na zmaine z innymi) i tez sie nie doczytalam ![]() Magliso rzeczywiscie duze poswiecenie ale jak widac oplacalo sie. Figurka ze no,no - wygladasz duzo mlodziej i jakby bardziej energiczna (polanalfabetka jestem - szukam odpowienich slow i nie pamietam, buuuuuuuuu......), moim zdaniem jezeli masz ochote keszcze troszeczke to mozesz. Co do twarzy to ja poprosze buzke usmiechnieta a nie taka powazna - wtedy latwiej porownac . Jeszcze raz porownalam zdjecia - nie nie wygladasz starzej tylko na tym terazniejszynm brak tej "diabelskiej" iskierki w oku dlatego wygladasz powazniej. Z lekkim usmiechem wygladasz mlodiej tak ze poprosimy powtorke z rozrywki samej twarzy. W tych jasnych wloskach i fryzurce bardzoe ci do twarzy Dzisiaj albo jutro gwalce malza co by mi zrobil zdjecia teraz to moze kolo gwazdki tez wamo pokaze .............. 10 kg wiecej ![]() A w ogole to zapomnialam sie przywitac - dzien dobry Sloneczka |
||
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Lide
|
|
#1243 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo u niej to chyba na wiosnę albo latem dopiero będę.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja na razie swoich nie mierzę jeszcze niech chudną, zmierzę, jak kozaki wyjmę ![]() Poza tym ja mam takie ciało, jak kiedyś z Rzęska mówiłyśmy, że nad kozakami czy nad pończochami bułki z ciała mi się robią, bo za miękkie w dotyku ![]() Cytat:
Były też czarne, ale czułam się jakbym na pogrzeb miała iść, więc stanęło na brązie. Wkleję foty swoje w niej, jak mama przyjdzie i mnie cyknie ciepła bardzo jest i krótka! właśnie nie wiem, czy aby nie za krótka, bo jest długości płaszcza, taka do połowy uda. Wprawdzie ja mam wszystkie spódnice w okolicach kolan, oprócz letniej dzinsówki, więc taka jedna sukienka do grubszych rajstop może być krótsza, nie? i teraz mam dylemat, bo do tej sukienki golfy pasują dzianinowe, bo te zwykłe to się odznaczają pod spodem i muszę sobie dzianinowe kupić. Teraz pytanie do ciemnego brązu pasują jakie? chciałam czerwony, brudny blady róż, fiolet i jaki jeszcze? mam czarny tylko dzianinowy. No i ja zima jestem, więc żadne tam khaki i barwy ochronne - te odpadaja oraz zielenie, bo te są ble będę wdzięczna za pomoc!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo ładnie wyglądają, ten fioletowy mi się podoba, bo ja słabo lubię białe. Ale czy ten fiolecik nie powinien mieć większych miseczek?? tak z boku mi się wydaje ale biuścik bardzo akuratny i fajny Cytat:
poddałam się...Cytat:
Sorki za brak emotikonek, ale nie mogę bo się nie chce wpisać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rzęska milczy, choć my bardzo tu jestesmy ciekawe, co u niej i jak tam w ogóle w nowej pracy
|
|||||||||||
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
widze, ze tylko Lide ma w sobie zadatki na perfekcyjną Pania domu ![]() Lide to takie gąbki jak gumka myszka - czyszcza i sie ścierają, są cudne jadę dzisiaj kupić zapas i zabieram sie za fugi!!!!!!! włosy mam fajne cudnie sie błyszczą, zamierzam waxować co 2 mycie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1245 | |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Pingusiu, ja to nawet w sklepach byłam szukając tego Jana ale do mnie to może przed Bożym Narodzeniem dolecą
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
sorki za wczorajsze wiszenie ale po prostu padłam ![]() ostatnio byłam bardzo niedospana i w końcu mnie dopadło
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
![]() ale mam piekna pogode !!! slonce swieci, niebo bez chmurki, ciepło! ![]() jednak na wieczor zapowiadaja deszcz ![]() Iwonko fotki to beda pewnie znowu glownie panny mlodej nie no zartuje, to kolezanka dobra z LO, to na pewno cos sobie z nia cykniemy tylko to ubranie.. nadal nie wiem jeszcze ta pogoda kaprysna. no nic, do 19 mam duzo czasu fajnie, ze sobie kupilas tą sukieneczke, foteczki koniecznie na Tobie chcialam pospac do 10 ale sie nie udało bu
|
|
|
|
#1248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tym bardziej ze jak wlanczam mojego Foxa to Wizaz mi sie otwiera automatycznie i tak sobie wisze ![]() Powstawaly no to kaffka na rozbudzenie i poki jeszcze dobrze nie widzicie na oczy to zmobilizowana maglisa zrobilam dzisiaj zdjecia jak wygladam teraz i mam nadzieje ze za 2-3 mce bede mogla sie chwalic tak jak nasza kuezanka - wstawiam teraz bo pozniej idziemy z malzem na diner dance - tanczyc na pewno nie bede no ale na ruszta to z pewnoscia cos dietetycznego wrzuce ![]() Zaznaczm ze robilam te zdjecia o 8 rano przed wyjsciem na zakupy czyli makeup przwie wczle - no ale o figure chodzi - nie ![]() Zdjecia z przodu na dwoch roznych tlach (nie wiem po co - chyba zeby wam pokazac jak glupio mam wymalowane mieszkanie - czerwone w pokojy "formalnyn", zolte w jadalni na codzien), z mr Lide ostatniej wielkanocy (tylko jeszcze obydwoje jestesmy bez makijazu to troche przybladle ), no i na koniec moj ukochany (taki szczuplutki biedactwo bo sama wszystko zzeram a jemu tylko okruszki)
Edytowane przez Lide Czas edycji: 2007-09-08 o 11:35 |
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
hello
ależ się wyspałam dziś do 9:30!! Iwonko i Navi to czekam na foty ![]() Lide bardzo ładnie wyglądasz i że tak spytam a Ty z czego się chcesz odchudzać/?????????????? przecież szczupła jesteś!! a i mi się właśnie takie żółte ściany podobają
|
|
#1250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez Ty masz barzo ladna figurkę!! a malzowi na ostatnim zdjeciu to bym dala nie wiecej niz 28 lat-serio!! ja nie wiem czego Ty chcesz od siebie ![]() Listonosz na PW dotachal wiadomosc? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie może to syn???czy jak
|
|
#1252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() On jest dokladnie 10 lat starszy od ciebie (obejrzalam wreszcie twoj profil) - no a ja ide za moja mamusia - jak juz sie meczyc to z mlodym ![]() A czego chce od siebie nieduzo tylko 10-12 kg mniej |
|
|
|
|
#1253 |
|
Rzabbocop
|
Lide wyglądasz pięknie
10-12 kg to chyba byłaby przesada ![]() 2-3 kg żeby doszlifować jakieś strategiczne miejsca to rozumiem ale nie rób z siebie wysuszonego wióra |
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie 10-12 kg?! ![]() cooo Twoj małz ma 32 lata czekaj bo ja znowu cos pokrece i wszyscy sie beda ze mnie smiać dolaczam sie do prosb!!! |
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
HI
![]() Lide, ja zaspałam i nie widziałam ![]() Wyslij mi na maila Iwonko zazdroszczę sukienki Wg mnie ładnie się będzie z fioletem komponować, i z czarnym oczywiście . Czerwony jakoś nie bardzo mi pasuje, chociaż to od odcienia zależy![]() Poproszę fotki, a może lepiej nie bo się zapatrzę i polecę kupić ![]() U mnie słoneczko się pokazało
|
#1256 |
|
sophisticated
|
no nie no kurka, Lide mam nadzieję, że te fotki w skrzynce gmailowej leżą
![]() ja też się lekko zagubiłam, ale to pewnie dlatego, że w Australii to do góry nogami chodzą Lide rozrysuj skarbie jak to jest z tymi twoimi chłopakami, bo się nam zgodzić nic nie chce ![]() EDIT no i nie mam nic w skrzynce a ja jestem tak wkurzona, ze mi iskry z kopyt strzelają ![]() idę coś kopnąć albo rozwalić ![]() |
|
|
|
#1257 |
|
Rzabbocop
|
Brewko
a ja sie opieram pokusie zamówienia czegoś na e-bayu ![]() a kysz!!!! a kysz!!! |
|
|
|
#1258 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Cytat:
no i ile kosztuje to cudo?A ja kupiłam ostatnio szczotke Pronto do kurzu, wygląda jak biały pudelek ![]() Czyści lepiej od podróbek, które kupowałam na ryneczku, ale na razie mam ja krótko, ciekawe, na jak długo wystarczy. Piesek kosztował 16zł. A przy okazji takich sprawa i sobotnich porządków mam do Was Ślicznotki pytanie ![]() Czego używacie w ubikacji? chodzi mi o te zawieszki, co sie splukuja razem z woda. Dla mnie wszystkie śmierdzą a lubię mieć pachnącą ubikację. Miałam i Bref i Domestos i z ludzikiem taki kształt i teraz mam Pure air fresh, slabe bardzo. Wieszam juz dwa równoczesnie, na noc zostawiam wylany Domestos, albo Bref i średni zapach. Poradźcie mi, co i jak Wy robicie i czego uzywacie, będę bardzo wdzięczna Cytat:
ja też padłam, ale potem, za to długo spałam Cytat:
choć oczywiście zawsze mogłoby być cieplej ![]() Skarbie wszelkie foty chetnie obejrzę, państwa młodych i gości też Ale Twoje i podrzutka to bardzo bardzo chętnie ![]() Może jakiś elegancki garnitur, komplet?? w sensie zamiast spodni, spódniczka? kwiat przypiąć do klapy?? taki stuczny, elegancki. Ja dziś do 10 spałam super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale siostrze i mamie się podobałam nawet, jak miałam tylko antygwałtki na sobie ![]() Czarny i fiolet będzie na pewno, ale fiolet Beatko to jasny myslisz, czy ciemny? Czerwony skojarzyłam na zasadzie pasujących czerwonych jabłuszek do kory drzewa bo to dość ciemny brąz. Taka kawa ciemna bym powiedziala ![]() Cytat:
dobrze będzie Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2007-09-08 o 13:07 |
||||||
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko ja bym fiolet jaśniejszy wybrała
![]() A z tymi jabłuszkami to masz rację - taka ciemna czerwień, jabłkowa będzie fajnaIwonko z ubikacją też mam problem, bo te wszystkie zapach krótkotrwałe są ![]() Może taki elektryczny odświeżacz, ustawiany czasowo - co jakiś czas psika zapachem ![]() Szukam też czegoś do pracy, i jeden facet miał mi jakieś olejki zademonstrować ale się nie pokazał, łajza jedna
|
#1260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj byłam w Galerii Centrum, bo byłam w Manufakturze. Pomijam, że był koncert mojej ukochanej grupy z lat 80-tych, której słucham jednej płyty w aucie w kółko ale nie wiedziałam No i w GC sa różne bielizny. Była ta Chantelle czy jak jej tam i inne tego typu droga bielizna i piekna ona jest, ale się nawet nie zbliżałam tam, bo się bałam, że znajdę tam 65 cm pod biustem i się skuszę a na razie chcę poszukać tańszych wersji...Cytat:
Wc to ja juz miałam wszystko z tej stronki: http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=4813 Średni efekt. Miałam też zapachy stojące, np. Brise, które są w żelu, drogie i zapach szybko się ulatnia, po tygodniu prawie nic nie czuć. Miałam w deo i tez słabe. Niestety kontaktu nie mam mam osobno wc i łazienkę i w łazience w kontakcie mam zapach Ambi Pur i jest super ![]() Do pracy polecam zapach w kontakcie, z regulowana mocą. No i tradycyjnie zwykłe zawieszki i płyny na noc, wtedy będzie super, bo zapachy w kontakcie świetnie i długo pachna i sa intensywne |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

aż zaraz pogrzebię za zdjęciami, ale o ile kojarzę z krótkiego widzenia, to raczej B-C. To kwestia odpowiedniego ułożenia piersi i tego mnie nauczyła wiele lat temu starszna pani Hania - a jakże, ja też u niej byłam
); 3) manikiur domowy (45 minut minimum w moim wykonaniu); 4) pakowanie 40 kg różnych mniej i jeszcze mniej potrzebnych rzeczy; 5) niepadnięcie na ryjek przed dostaniem się do pociągu 

rzeczywiscie duze poswiecenie ale jak widac oplacalo sie. Figurka ze no,no - wygladasz duzo mlodziej i jakby bardziej energiczna (polanalfabetka jestem - szukam odpowienich slow i nie pamietam, buuuuuuuuu......), moim zdaniem jezeli masz ochote keszcze troszeczke to mozesz. Co do twarzy to ja poprosze buzke usmiechnieta a nie taka powazna - wtedy latwiej porownac 

ale do mnie to może przed Bożym Narodzeniem dolecą