Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-29, 18:38   #1951
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Laski, czy któraś z Was używa gąbeczki Real Techniques? Kupiłam swoją miesiąc temu i jest totalnie popękana. Nie wiem, czy to pech tylko, czy ona tak ma, ale wygląda fatalnie, a z kolei uwielbiam nią nakładać podkład. Myłam ją w mydle, co użycie - ale czy to ma aż taki wpływ na jej wygląd?
Nie strasz :P ja mojej jeszcze nawet nie rozpakowałam i miałam ochotę jutro nagrać jej test. Dziewczyny tu kiedyś pisały, że z RT to jest tak, że można trafić na szitową albo na świetną. Martwię się o swoją. Nie chcę jej oczernić w zbiorczej recenzji tylko z tego powodu, że trafiłam na felerną.

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Ja swoją też mam już jakoś miesiąc ale moja wygląda jak nowa
Może trafiłaś na 'wadliwy' model albo za bardzo szorowałaś jak myłaś?

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Zazdrość lvl 13982847724 SZUSZ
Raczej nie zazdrość, bo czego i komu Szusz może zazdrościć. Pewnie chodziło o to, że to była pewnego rodzaju promocja innego kanału na jej kanale.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 18:39   #1952
201705230905
Konto usunięte

Ostatnio mam okropny problem z czerwonymi kropkami i potówkami na dekolcie, któraś z Was wie może jak sie pozbyć tego dziadostwa?
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 18:40   #1953
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Laski, czy któraś z Was używa gąbeczki Real Techniques? Kupiłam swoją miesiąc temu i jest totalnie popękana. Nie wiem, czy to pech tylko, czy ona tak ma, ale wygląda fatalnie, a z kolei uwielbiam nią nakładać podkład. Myłam ją w mydle, co użycie - ale czy to ma aż taki wpływ na jej wygląd?
Ta gąbeczka ogólnie ma to do siebie, że łatwo pęka. Trzeba na nią bardzo uważać przy myciu, zwłaszcza przy wyciskaniu. Miałam dwie sztuki i obydwie po kilku tygodniach wyglądały średnio - a po tych 3 miesiącach to już w ogóle jak psu z gardła. Dlatego doceniam tę gąbeczkę z Yves Rocher, którą mam już od jakiegoś miesiąca i niemalże jak nowa.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 18:46   #1954
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Ta gąbeczka ogólnie ma to do siebie, że łatwo pęka. Trzeba na nią bardzo uważać przy myciu, zwłaszcza przy wyciskaniu. Miałam dwie sztuki i obydwie po kilku tygodniach wyglądały średnio - a po tych 3 miesiącach to już w ogóle jak psu z gardła. Dlatego doceniam tę gąbeczkę z Yves Rocher, którą mam już od jakiegoś miesiąca i niemalże jak nowa.
Moja z YR po prawie miesiącu używania dzień w dzień ma betonową dupkę i dziury.
Stary 2015-07-29, 18:46   #1955
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
xddd <3

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

"wiem, ze to mocno farbuje, ale wrzuciłam z bialym"
logiczne

matko boska, przeciez miał byc na statku
nie wierze w niego
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Anioł Na Resorach
23 godz. ¡
Mam do Was pytanko Emotikon smile chcielibyście zobaczyć testy sprzętów / gadżetów które używam od dawna ? Nie zamykałabym się do jednej dziedziny - na start opowiedziałabym wam o moim wózku, potem o telefonie który używam od roku (Samsung S5), potem o sprzęcie którym nagrywam - dużo mam pomysłów Emotikon smile Przedstawiałabym Wam plusy i minusy sprzętów które używam praktycznie codziennie Emotikon smile Co o tym myślicie ?

"mój kanał bedzie urodowy"
chyba sie urodowe tematy konczą

o ile wózek spoko pomysł, to... telefon? serio?

Czy ona nauczy się kiedykolwiek pisać po polsku, stawiać przecinki, MATKO! odmieniać przy przypadki?! "gadżetów które używam" - przecież to nawet nie wygląda...
Słabo mi, że ludzie po studiach, pracujący przy komputerze, używający języka na co dzień bywają takimi analfabetami. Słabo mi, że po urlopie znowu będę musiała czytać maile od takich analfabetów. Wielka pani magister, super pracownik agencji reklamowej. Przecież nie rysuje tam logosków, na pewno COŚ pisze. I tak bez wstydu? Z dumą? Ech...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 18:49   #1956
Selfish Girl
Life is a drink ...

Bogusi się chyba pomysły kończą na filmy.. Wyczerpała już wszystkie możliwości makiijażowe a, że ... prywaty nie pokazuje to teraz weźmie się za dział gadżety :P.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 18:52   #1957
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Wkurza mnie w Bogusi to, że ma potencjał na filmiki- i to są własnie dostosowania dla osob niepełnosprawnych. Ma takie filmiki, ale poakzuje tylko czy winda działa i czy wjedzie do srodka........
A tymczasem czekałam na filmik ze ślubu. Czym sie kierować przy wyborze sali, co ta sala musi miec itede. Jestem pewna ze sporo osób by skorzystało, jeśli ktos jako gościa będzie miał osobę niepełnosprawną to będzie wiedział, czego szukać. Tak samo z kuchnią. Mnie to na przykład szczerze ciekawi, jak ona musi wyglądać. Możemy sobie wyobrazić jedynie, że np. blaty musza być obnizone, ale tego jest sporo, sporo więcej i sami się nie domyslimy. A i takie informacje mogą się komuś przydać
no ale nie, wazne że tramwaj nie dziala i katowice są złe, ważne że są dramatyczne zbliżenia na podjazd/ brak podjazdu (ostre ja zyleta, szkoda, że vlog z berlina nie był krecony z taką zażartością jak podjazdy), że kuchnia limonkowa z akcentami limonkowymi i windy nie działają.
Też żałowałam... Myślę, że w przypadkach sal bankietowych, hoteli, innych miejsc publicznych udogodnienia dla niepełnosprawnych muszą przede wszystkim szanować ich godność i traktować jako takich samych użytkowników przestrzeni. Nie po deskach, nie wjazdem od tyłu przy magazynie, nie przejazdem do toalety przez pomieszczenie gospodarcze ze szczotami...
A z kuchnią są jeszcze wszelkie rozwiązania mobilne, wysuwane, obniżane, podwyższane blaty chociażby - o tym moglaby poopowiadać, a nie tylko limonką do porzygu "bo nam się tak podoba". Są fajne systemy otwierania szafek, mnóstwo niekonwencjonalnych rozwiązań, dlaczego o tym nie nagra, tylko pyta, czy po raz trzeci nie chcemy posłuchać o bardzo bardzo dobrym banku baterii, który bardzo bardzo jej się sprawdza i jest bardzo bardzo zadowolona.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-07-29 o 18:56
Stary 2015-07-29, 18:54   #1958
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Bogusi się chyba pomysły kończą na filmy.. Wyczerpała już wszystkie możliwości makiijażowe a, że ... prywaty nie pokazuje to teraz weźmie się za dział gadżety :P.
Patrząc jak rozwijają się kanały innych vlogerek bez pomysłów, to niedługo Bogu zostanie zagrajmerką
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 18:58   #1959
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Patrząc jak rozwijają się kanały innych vlogerek bez pomysłów, to niedługo Bogu zostanie zagrajmerką
albo zacznie od testu masła.
Stary 2015-07-29, 18:59   #1960
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość

z moich doświadczeń wynika, że zależy, na jaką trafi się serię. Miałam jedną gąbkę, która szybko się zniszczyła, kolejna (z tego samego sklepu, tak samo myta, stosowana z tym samym podkładem) po dłuższym czasie jest nadal nienaruszona.
Stary 2015-07-29, 19:01   #1961
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Też żałowałam... Myślę, że w przypadkach sal bankietowych, hoteli, innych miejsc publicznych udogodnienia dla niepełnosprawnych muszą przede wszystkim szanować ich godność i traktować jako takich samych użytkowników przestrzeni. Nie po deskach, nie wjazdem od tyłu przy magazynie, nie przejazdem do toalety przez pomieszczenie gospodarcze ze szczotami...
A z kuchnią są jeszcze wszelkie rozwiązania mobilne, wysuwane, obniżane, podwyższane blaty chociażby - o tym moglaby poopowiadać, a nie tylko limonką do porzygu "bo nam się tak podoba". Są fajne systemy otwierania szafek, mnóstwo niekonwencjonalnych rozwiązań, dlaczego o tym nie nagra, tylko pyta, czy po raz trzeci nie chcemy posłuchać o bardzo bardzo dobrym banku baterii, który bardzo bardzo jej się sprawdza i jest bardzo bardzo zadowolona.
to, to , to!!!!!!
ja trochę podejrzewam, ze ta wymarzona kuchnia to będzie ładnie dla nich wyglądać. tylko. boję się, ze zmarnują ten remont i nie zastosują w tej kuchni fajnych rozwiązań dla Bogusi D:

W ogóle ja nie używam podkładu, ale te gabki mnie ciekawią. Z tego co tutaj piszecie, to wydają mi się byc strasznie...nieopłacalne D: Jakbym miała co miesiąc-dwa kupować, to nie wiem...efekt jest tego warty?
Ilciu, czekam, aż zrobisz wielkie podsumowanie, naprawdę z chęcią posłucham

Edytowane przez ruskieklopsy
Czas edycji: 2015-07-29 o 19:04
ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:03   #1962
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Czy ona nauczy się kiedykolwiek pisać po polsku, stawiać przecinki, MATKO! odmieniać przy przypadki?! "gadżetów które używam" - przecież to nawet nie wygląda...
Słabo mi, że ludzie po studiach, pracujący przy komputerze, używający języka na co dzień bywają takimi analfabetami. Słabo mi, że po urlopie znowu będę musiała czytać maile od takich analfabetów. Wielka pani magister, super pracownik agencji reklamowej. Przecież nie rysuje tam logosków, na pewno COŚ pisze. I tak bez wstydu? Z dumą? Ech...

Ja też tego nie potrafię zrozumieć i też mi słabo, jak widzę mnóstwo błędów ortograficznych, interpunkcyjnych u podobno wykształconych ludzi

Bogusia - Pani Gadżet
Tak mi się skojarzyło
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:12   #1963
juli_jka
now or never

Stary 2015-07-29, 19:15   #1964
Noodle Soup
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Jakbyście miały ponad 200 zł wolne to kupiłybyście kultowe meteoryty z Guerlain? Kuszą mnie bardzo one. Co o nich myślicie?
Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość

Ale używasz je jako puder na całą twarz czy jako rozświetlacz? Pytam dlatego, że generalnie jest to puder na całą twarz, a niektórzy używają jako rozświetlacz i rzeczywiście efektów nie widzą.
Meteorytów nie miałam i bym w życiu tyle za nie nie dała, ale kiedyś trafiły do mnie kulki FM - są super Delikatnie rozświetlają i nałożone na całą twarz dają właśnie taki efekt wygładzenia, lekkiego rozświetlenia, zmiękczenia rys. Miałam kilka kulek różnych firm, ale tylko te dają fajny efekt - no i kosztują chyba z 30 zł. Polecam.
Noodle Soup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:16   #1965
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość

Raczej nie zazdrość, bo czego i komu Szusz może zazdrościć. Pewnie chodziło o to, że to była pewnego rodzaju promocja innego kanału na jej kanale.
ona ma fizia na tym punkcie - mi usunęła komentarz i nałożyła shadow bana po tym, jak poleciłam jej kanał pani Bogusławy. Tak, serio! I to nie z jakąś zgryźliwością, był ku temu jakiś kontekst (chodziło o jakiś produkt, o którym p. Bogusława wspominała szerzej na swoim kanale). A najlepsze jest to, że p. Bogusława ją ogląda i komentuje

Cytat:
raczej bałdzo, bałdzo...
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:17   #1966
Beata28Mys
Rozeznanie

Oglądam vloga Olimpii ,dziewczyny co ona ma pod nosem? To sa resztki po wąsie? Przebarwienia? Czy to taki cień?
https://www.youtube.com/watch?v=Iru57z_0bUI
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:19   #1967
201607211122
Konto usunięte

ja tam nie wiem, mam 3 sztuki RT jakoś od listopada, kolejną dostałam parę miesięcy później i wszystkie są używane na zmianę, myte po każdym użyciu i wyglądają jak nowe Ilcia czy dostałaś moją wiadomość?
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:19   #1968
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Ja swoją też mam już jakoś miesiąc ale moja wygląda jak nowa
Może trafiłaś na 'wadliwy' model albo za bardzo szorowałaś jak myłaś?[COLOR="Silver"]

Być może pokaleczyłam ją paznokciami, albo faktycznie za mocno myłam, a raczej wycierałam - ale to dlatego, że Colorstay słabo się z niej wymywał. Załączam fotki, żebyście widziały o jakich zniszczeniach gąbki mowa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie 1 (30).JPG (65,1 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie 2 (33).JPG (62,7 KB, 69 załadowań)

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:24   #1969
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Obejrzałam ten filmik z ciekawości jej efektów. Aż byłam zdziwiona, że ona mówi normalnie, a nie tak jak we wszystkich firmach, tym dziwnym tonem którego znieść nie mogę... Atak w ogóle to widać, że jest teraz szczęśliwa sama ze sobą i daje jej to radość
Mam taką cichą nadzieję, że nas czyta i postara się w następnych filmach być bardziej naturalna, bez tego sztucznego tonu
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:25   #1970
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Mam taką cichą nadzieję, że nas czyta i postara się w następnych filmach być bardziej naturalna, bez tego sztucznego tonu
zwariowałas, słyszałaś kiedyś żeby jaka jutuberka czytała wątek? : /

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:28   #1971
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
ona ma fizia na tym punkcie - mi usunęła komentarz i nałożyła shadow bana po tym, jak poleciłam jej kanał pani Bogusławy. Tak, serio! I to nie z jakąś zgryźliwością, był ku temu jakiś kontekst (chodziło o jakiś produkt, o którym p. Bogusława wspominała szerzej na swoim kanale). A najlepsze jest to, że p. Bogusława ją ogląda i komentuje

raczej bałdzo, bałdzo...

Bo to ja nie mam więcej pytań. Dziwne to jest..

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Oglądam vloga Olimpii ,dziewczyny co ona ma pod nosem? To sa resztki po wąsie? Przebarwienia? Czy to taki cień?
https://www.youtube.com/watch?v=Iru57z_0bUI

Przebarwienia hormonalne.

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
ja tam nie wiem, mam 3 sztuki RT jakoś od listopada, kolejną dostałam parę miesięcy później i wszystkie są używane na zmianę, myte po każdym użyciu i wyglądają jak nowe Ilcia czy dostałaś moją wiadomość?
Tak, zaraz będzie odp.
Stary 2015-07-29, 19:35   #1972
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
wątpię. mam już czwartą sztukę, zmieniam co kilka miesięcy, po każdym użyciu (5-6/tyg.) myję olejkiem myjącym, potem dość ostrym mydłem (protex) i na koniec spryskuję alko. Doczyszcza się, raczej z zadną nic się nie działo, po pocięciu wyglądają na czyste... chyba felerny egzemplarz Ci sie trafil;/

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-07-29 o 19:37
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:37   #1973
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
zwariowałas, słyszałaś kiedyś żeby jaka jutuberka czytała wątek? : /
Ech, no tak... to pewnie żeby udowodnić, że nie czyta, dalej będzie to samo
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:39   #1974
201607111047
Konto usunięte

Cytat:

Być może pokaleczyłam ją paznokciami, albo faktycznie za mocno myłam, a raczej wycierałam - ale to dlatego, że Colorstay słabo się z niej wymywał. Załączam fotki, żebyście widziały o jakich zniszczeniach gąbki mowa.
Colorstay najlepiej zmywa się olejkiem pod prysznic z Isany Zarówno z pędzli jak i z gąbek
A tak wygląda moja gąbka z RT po 11 miesiącach. Myłam ją prawie cały czas tym olejkiem, czasami szamponem Baby Dream.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150729_202922.jpg (63,6 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150729_202949.jpg (63,0 KB, 76 załadowań)
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:40   #1975
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
szarym mydle? Widziałam u Nudziary w filmiku jak wygląda BB w środku po kilku miesiącach i ona właśnie mówiła, że myje gąbkę szarym mydłem i jej wnętrze wyglądało podobnie do Twojej gąbeczki. Mydło ma to do siebie, że wysusza.
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:43   #1976
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
szarym mydle? Widziałam u Nudziary w filmiku jak wygląda BB w środku po kilku miesiącach i ona właśnie mówiła, że myje gąbkę szarym mydłem i jej wnętrze wyglądało podobnie do Twojej gąbeczki. Mydło ma to do siebie, że wysusza.
Nie, w szarym nie, w jakimś w płynie. Chciałam dzisiaj zamówić kolejną, bo na Cocolicie jest w promocji, ale zrezygnowałam. Chyba jednak dam jej jeszcze jedną szansę, bo super mi się nią nakłada podkład. Triki z czyszczeniem podchwycę, zwłaszcza, że mam ten olejek z Isany. Dzięki laski za opinie i wskazówki!

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:44   #1977
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość
Colorstay najlepiej zmywa się olejkiem pod prysznic z Isany Zarówno z pędzli jak i z gąbek
A tak wygląda moja gąbka z RT po 11 miesiącach. Myłam ją prawie cały czas tym olejkiem, czasami szamponem Baby Dream.

ja tym olejkiem myje mojego glamsponge i potwierdzam, schodzi absolutnie wszystko i wyplywa ze srodka w duuzych ilosciach mydlo tak nie czysci
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 19:48   #1978
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

ja tym olejkiem myje mojego glamsponge i potwierdzam, schodzi absolutnie wszystko i wyplywa ze srodka w duuzych ilosciach mydlo tak nie czysci

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość
Mówicie o olejku z Isany tym śmierdziuszku, czy tym gruszkowo melonowym, takim z drobonkami, który bardziej przypomina żel?
Stary 2015-07-29, 19:53   #1979
Selfish Girl
Life is a drink ...

Nie wiem czy ktoś już to wcześniej pisał ale .... Google+ za parę tygodni/miesięcy nie będzie istniał a co za tym idzie -> osoby które nie mogły komentować filmików na YT bo nie chciały się połączyć z kontem Google+ (czyli np ja ) będą mogły niedługo jak za starych czasów pisać komentarze
Stary 2015-07-29, 19:55   #1980
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Mówicie o olejku z Isany tym śmierdziuszku, czy tym gruszkowo melonowym, takim z drobonkami, który bardziej przypomina żel?
o smierdziuszku specjalnie dla niego mam zostawione opakowanie z pompką, bo oryginalne jest tragiczne
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości