![]() |
#91 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: co sie dzieje z naszym sexem :(
nri
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Innymi slowy nri ujelas w swoim poscie dokladnie to, co ja sama robie ze soba w domu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że nawet gdyby taka sytuacja miała miejsce, to temu uczesanemu sobowtórowi zabrakłoby np. moich iskierek w oczach i wtedy nawet boska fryzura nie dałaby mu przewagi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, ze teraz już zupełnie nie na temat napiszę, ale wg mnie min wcale nie mus być wulgarna i kojarząca się z tandeta. A często się zdarza, że jeansowe biodrówki są bardziej prowokacyjne i w złym stylu niż stereotypowa mini. Dla jasności Eska88 - nie był to żaden przytyk do Ciebie i Twojej garderoby, po prostu czasami w dyskusji schodzi sie na inne tematy i zbacza z tropu właściwych rozważań. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym hipokryzja mi tu zajechało ![]() ![]() Co do kozkaów i mini- moja pani doktor na uczelni chodzi w kozakach i mini i nikt jej nie powiedział wsrod mezczyzn studiujacych- fajna z pani dupodajka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Demokracje mamy, czyż nie? Robie po swoejmu,a osoby postronne nie maja prawa sie w to mieszać ![]() Tolerancyjni jestesmy czyz nie?? Tak pieknie mówimy jestesmy tolerancyjny, wiec na osoby w kozakach nie mówmy dopodajki, na osoby z make upem tapetówy,a na osoby mniej ładne paskudne! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Poza tym bardzo mi się nie spodobało jak jej facet mówi o innych kobietach. Mój nigdy o żadnej z taką pogardą się nie wypowiada bo go to zwyczajnie nie obchodzi jak się która nosi... Jak się gardzi kimś innym to zwykle o sobie ma się ogromne mniemanie. I to widać po wypowiedziach obojga "zainteresowanych". Poza tym z tego wątku zrobił się jeden wielki off top.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do zarostu - kwestia gustu. Jasne, ze jednodniowy to nic strasznego ale dluzszy a) kluje b) nie wyglada estetycznie - imo o owlosienie trzeba dbac - kazde. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Przypomniała mi się pewna reguła z matematyki, która raczyła mnie pani psor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak pozatym to wielki szacunek lemoorka ![]()
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od jutra zaczne dbac o siebie. Obiecuje ![]() dziekuje az się zarumieniłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
BAN stały
|
Cytat:
A tak na poważnie to nie ma nic złego w uważaniu, że coś jest złe/niemoralne i mówieniu o tym. <<EDIT z racji nieporozumienia (sprostowanie w zasadzie) : Mówieniu o tym co złe, ale oczywiście kulturalnie i w miarę obiektywnie, mnie wydawało się to logiczne od początku kiedy to pisałem, Elly2 widocznie nie>> Sama tak robisz, może masz wysokie mniemanie o sobie ? (vide Twoja teoria i Twoje wcześniejsze posty, bo ja tak nie twierdzę). Edytowane przez TooFarGone Czas edycji: 2007-09-07 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zabawne jest to, ze kiedy ktos o facetach powiedzial zle, ale bez uzywania epitetow to strasznie sie obruszyles. Natomiast kiedy to juz facet mowi zle o kobietach...i przy tym uzywaa niekonwencjonalnych, chamskich i obrazliwych epitetow to raptem wszystko jest spoko. Bo przeciez nie ma nic zlego w uwazaniu, ze cos jest zle/niemoralne. ![]() A tu cytat Cytat:
![]() |
![]() |
#103 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mozna powiedziec, ze sie czegos nie lubi, badz tez cos sie komus nie podoba, ale w bardziej wyrafinowany sposob. Tak by nikogo nie obrazic. Ciekawa jestem czy dalej bys sie tak cieszyla gdyby Twoj mezczyzna nazwal tak kobiety chodzace w seksownych biodrowkach. ![]() Ale czego tu mozna oczekiwac. Skoro i Ty i On oceniacie ludzi na postawie wygladu zewnetrznego. ![]()
![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Nie chce mi sie juz tlumaczyc. Znudzilo mi sie. Albo dobra podpowiem Ci. Zajrzyj do wypowiedzi swojego chlopaka... ![]()
![]() |
#107 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z tego powodu "niestety" (gdyż edycja jest tu zabroniona, nie wiem jak się mają do "sprostowań" w takiej sytuacji jak ta, w sumie mało mnie to obchodzi) dopisałem do swojego wcześniejszego postu, bo widzę że nie wszyscy to pojmują jako oczywistość (np Ty). I kto powiedział, że pochwalam wypowiedzi tamtego faceta o "dupodajkach" ? Masz gdzieś tutaj moją wypowiedź w której pochwalam jego poglądy ? I owszem mógłbym rozwinąć post o kilka zdanek odnośnie tego jak nie powinien się odnosić względem kobiet nawet tych ekhm nienajlepszych... ale dlaczego tego nie zrobię? Jeżeli nie znasz powodu to popatrz jakie ustosunkowanie twoja wypowiedź ma do mnie... i wszystko jasne. Popatrz następnie na moją wcześniejszą dłuższą wypowiedź, którą uważasz za moje niewiadome oburzenie (heh, ciekawe) i zwróć uwagę na słowa jakimi ująłem panie występujące w "pewnych" filmach. Jest pogarda ? Jest. Jest obraźliwie ? Nie. I tu Cię mam. Z pogardą, a obraźliwie to nie to samo, weź to pod uwagę zanim spróbujesz mi zarzucić jakiś bezsens ![]() Jeszcze jedno, ten facet używa niestosownych określeń odnośnie pań które do "dobrych" ludzi nie należą raczej, jeżeli mowa o "maniurach" czy kobietach lekkich obyczajów, bo szczerze ? Nie przeczytałem nawet całego jego postu. A twoja koleżanka jechała po wszystkich facetach ogólnie, przynajmniej tak wynika z kontekstu jej wypowiedzi. To również różnica. Masz mi jeszcze coś ciekawego do powiedzenia ? Bo widzę, że usilnie starasz się mnie łapać za słówka, tylko troszeczkę Ci to nie wychodzi X] Pozdrawiam. Edytowane przez TooFarGone Czas edycji: 2007-09-07 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Piękne modelki, aktorki także są zostawiane przez swych patrnerów. Nie są to nawet przypadki jednostkowe.
Myślę, że wygląd to za mało w związku, bo zawsze istnieje strach, czy bez makijażu, w tej fryzurze on mnie jeszcze będzie kochał? Może niektórzy mężczyźni uwielbiają swoje żony/dziewczyny bez makijażu? Czy to tak trudno zrozumieć? Ja wychodzę z założenia, jeżeli ktoś kocha mnie bez make-up'u, w wyciągniętych spodniach to kocha chyba mnie, bo taka jestem, taka zostałam stworzona... Ale jeżeli zwracam czyjąś uwagę tylko z pudrem, tuszem i seksi ciuchach to coś jest nie tak...
![]() |
#109 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Moja kolezanka
![]() Cytat:
A Ty za chwile odwolujesz sie do jej slow i piszesz tak: Cytat:
Odwolujesz sie do slow sine.ira, w ktorych to ona krytykuje nieokrzesanie chlopaka eski88. Piszesz, ze nie ma nic zlego w uwazaniu ze cos jest zle/niemoralne, a wiec nie widzisz nic zlego w epitetach, ktore uzyl wspomniany wyzej mezczyzna. - Dla mnie to logiczne. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie rozumiem jednej rzeczy...czyli mozna jechac po np. skapo ubranych dziewczynach bo dotyczy to konretnej grupy osob, ale juz po wszystkich kobietach nie mozna?? Bo mi sie wydaje, ze ublizanie komus, bez wzgledu na to kim jest jest niestosowne i niekulturalne. A do powiedzenia nie mam juz nic. Bo wedlug mnie troszke zbyt bardzo sie przejales. ![]()
"Wyjdź ze swojej strefy komfortu. Możesz wzrastać tylko, jeśli jesteś gotów czuć się dziwnie i nie komfortowo próbując czegoś zupełnie dla Ciebie nowego." Edytowane przez elly2 Czas edycji: 2007-09-07 o 23:02 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Hipokryzja (od gr. hypokrisis, udawanie) - zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych.
Hipokryzja może się przejawiać na następujące sposoby:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Bo to co dla Ciebie jest logiczne to dla mnie bzdura. Nie uważam tak jak napisałaś. Co jest tego dowodem ? To, że nigdy nie potwierdziłem Twoich słów. Cytat:
Widzę, że to ty się "przejęłaś", bo wymyślasz tutaj własne fakty. Książkę napisz najlepiej ![]() No to nieciekawie ma w głowie ![]() PRZECZYTAJ odnośnie jakich kobiet ja się wypowiadałem. BO SPECJALNIE, to napisałem tam podkreślając dalej, że nie czytałem jego bzdetów do końca. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak na razie świetnie się bawię ;] |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz co? Szkoda mi juz czasu na Ciebie. Bo co bym nie napisala...Ty i tak bys wszystko przekrecil i powiedzial, ze to Ty masz racje. Sprytnie kombinujesz, ale czasem gubisz sie. Moze przeczytaj jesczze raz co sam napisales, potem to co ja i pomysl nad co teraz wyprodukowales. Moze zrozumiesz w jakim tkwisz bledzie. ![]() A o jezdzeniu sam pisales...Rozumiem, ze tylko tak o sobie? Fajnie. W takim razie Ty moglbys niezla fantastyke napisac. Choc watpie by zdobyla popularnosc. Ciao bambino. Nie chce mi sie juz z Toba polemizowac - bo jak widzisz sam nie wiesz co piszesz. ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Bądźcie tak mili i z ewentualnymi dalszymi przepychankami przenieście się na PW, proszę. To się robi nudne...
![]() P.S. Powinnam podzielić ten wątek na dwa osobne, ale niestety część postów dotyczy obu jego "części" i mi to mocno utrudnia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
ADRIAN:
TooFarGone, po co zaczynasz? Cytat:
elly2 chcąc nie chcąc, TooFarGone pokazuje Ci w każdej wypowiedzi z czasem coraz większą przewagę intelektualną nad Tobą jako jego "kontr-argumentatorką" Tyle dobrze dla Ciebie, że już napisałaś, że kończysz z nim dyskusję. Co do mnie uważajcie sobie co chcecie, nie lubię dziewczyn ubranych przesadnie skąpo, w dodatku gdzie jej twarz jest dosłownie namalowana na posiadanej przez nie głowie. Jak dla mnie nie ma w tym nic fajnego, nie podniecają mnie beznadziejne mini...tak przesadne ukazywanie swojego ciała, czy też domalowywanie drugiej twarzy. Ciało, które traci praktycznie do zera całą swoją tajemniczość. Tak na marginesie...zdecydowanie bardziej podoba mi się moja dziewczyna w krótkich, obcisłych spodenkach do kolan niż w krótkiej mini. Po prostu jednym, krótkim ale jakże treściwym zdaniem: Nienawidzę maniur, blachar i innych tego pokroju "dziewczyn". Tak czy inaczej - pozdrawiam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Proponuję przyjrzeć się regulaminowi forum Zapewne pominąłeś tę fascynującą lekturę ze względu na to, że piszesz z konta dziewczyny... w związku z tym sugeruję rejestrację samodzielnego konta z jednoczesną akceptacją regulaminu tego miejsca. Zamiast robić zamieszanie pisząc pod nickiem dziewczyny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
Ależ owszem
![]() Tylko gdzie podwaliny ? Gdzie argumentacja ? Macie rację, to jest nudne, to jest BARDZO nudne kiedy odpowiada się komuś na zarzuty, stawiając potem swoje własne, podczas kiedy druga osoba to olewa i zamiast kontynuować rozmowę od pewnego momentu, zaczyna nowe wątki w dyskusji, często kompletnie bez sensu, vide twoje gadanie w stylu "słyszał dzwon, lecz nie wie gdzie on". Jest to na tyle nudne Elly, że teraz ja "odwale" dumną pannę, która "nie traci czasu na czcze dyskusje" ![]() ![]() Papa i miłego dnia koleżanko. ![]() PS. Wybacz Adrian, zbyt pochopnie Cię oceniłem. Obcesowość ? Może, ale przynajmniej masz konkretne poglądy i nie lejesz wody. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Kolejna osoba która zlekceważy to, co napisałam wyżej i będzie ciągnąć prywatę na forum - również dostanie punkty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wstawię jeszcze kilka cytatów. To napisałam ja: "Nie wiem czy zauwazylyscie ale zwykle jest tak, ze jak sie cos zaczyna psuc w zwiazku to przewaznie kobieta chce cos z tym zrobic, jej zalezy na zazegnaniu problemu i ... zaczyna szukac winy w sobie, zaczyna kombinowac z fryzjerem, bielizna bo przeciez trzeba byc "kroliczkiem" bo tyle wokol fajnych "dup", na ktore on przewaznie bez zenady sie lampi... Facetom jakos mniej zalezy na odgrzewaniu emocji, staraniu sie, zeby bylo jak dawniej bo przeciez jego kobiecie powinien wystarczyc sam fakt, ze on JEST. Doskonaly przez sam fakt istnienia. Wali go to, ze ona jest niezadowlona z tego jak uklada sie ich wspolzycie, ze sie meczy...nawet nie chce sie mu o tym pogadac otwarcie i szczerze. Straszne, ze niektore z Was wszystko sprowadzaja do wygladu, do tego, ze ona powinna dostarczac estetycznych wrazen na wysokim, niezmiennym poziomie...ma byc laleczka, wychuchana zabaweczka... OKROPNOSC." To z kolei napisał ukochany naszej gwiazdy wątku, niejaki Adrian, cyt.: " "Takie dziewczyny uwazam za po prostu tanie, łatwe, d00podajki. NIENAWIDZĘ tego i ja, i moja dziewczyna". I dalej: "Po prostu jednym, krótkim ale jakże treściwym zdaniem: Nienawidzę maniur, blachar i innych tego pokroju "dziewczyn" A tu ocena tych wypowiedzi dokonana przez naszego głównego wątkowego pieniacza co to mi z zapałem udowadnia brak kultury i kierowanie się stereotypami:, cyt.: "Wybacz Adrian, zbyt pochopnie Cię oceniłem. Obcesowość ? Może, ale przynajmniej masz konkretne poglądy i nie lejesz wody" I dalej: "Jeszcze jedno, ten facet (Adrian - s.i.) używa niestosownych określeń odnośnie pań które do "dobrych" ludzi nie należą raczej, jeżeli mowa o "maniurach" czy kobietach lekkich obyczajów, bo szczerze ? Nie przeczytałem nawet całego jego postu. A twoja koleżanka ( czyli ja - s.i) jechała po wszystkich facetach ogólnie, przynajmniej tak wynika z kontekstu jej wypowiedzi. To również różnica" A przy tym wszystkim chłopaczysko uważa, że ubliżanie komuś, bez względu na to kim jest jest niestosowne i niekulturalne. Tiaaa.... Pozostawiam to wszystkim myślącym pod rozwagę. Aha, jeszcze cytat z postu będącego odpowiedzią na mój wysłany przez naszego "piewcę kultury". Cyt.: "Straszne jest to co się dzieje w Twojej główce i wydaje mi się, że powinnaś się troszkę zastanowić nad tym co napisałaś (...) Zanim zaczniesz "masowo obrażać" ze względu na swoje rozgoryczenie (...) Pisząc swoje bzdety (...)" - prawda, że cudowny język dialogu ? Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2007-09-10 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
BAN stały
|
A owszem. Mam zatem nadzieję, że udasz się nakładać maseczkę i dasz sobie spokój z dalszym "dyskursem". Kiepsko Ci idzie, zresztą.
Poza tym Twój ukochany już się pożegnał i miał w nosie tę "debilną dyskusję"... Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2007-09-10 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.