Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II (lista w pierwszym poście) - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-21, 21:20   #1951
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II

Cytat:
Napisane przez Betty00 Pokaż wiadomość
Ojj Zania ile w Tobie jadu . Wyluzuj, bo pijesz nienawiścią do renomowanych i uznanych punktów za to ze istnieją
Polecam uważnie i ze zrozumieniem przeczytaj bardzo dobrą pracę domową jeszcze raz

http://www.wykop.pl/ramka/1622635/os...internetowych/

Jeśli chodzi o mnie ,to mam 14 dni na zwrot i zastanawiam się hmmm...
Rozmawiałam w pracy z mecenasem co możemy w tej skali oszustwa zrobić ? To walka podobna jak z dopalaczami . My???? NIC hahah Generalnie należałoby dokonać kolejnej nowelizacji prawa własności . Mogę złożyć reklamację którą mi odrzucą - wmawiając dziecko w brzuch o oryginalności , heh lub odstąpieniu od umowy . Otrzymam 100 % całej kwoty zakupu tylko w przypadku gdy perfumy nie są odpakowane (nie jest naruszone foliowe opakowanie, jeśli pudełko takie posiada), oraz gdy nie zostały one użyte . Jeśli się kupuje kota w worku to należy przetestować .

Przede wszystkim kupiłam po to by się cieszyć z zakupu i używać. Liczyłam na tą samą jakość . Skoro Zania nie kupuje w renomowanych sklepach, tylko on line w poleconych , to skąd wie tyle o jakości i atakuje każdego kto napisze inną opinię???
Piszę bo miałam okazje przetestować i porównać.
Trochę pokory ..... ja się nacięłam i otwarcie o tym piszę. Towarzystwo wzajemnej adoracji nie lubi gdy ktoś ma odmienne zdanie.
Może faktycznie, nie tylko cena jest wyznacznikiem jakości towaru lecz także miejsce zakupu.

Z życia wzięte...najlepiej zaczynać o tych negatywnych opinii co się na nie składa??? W skali produktu daję 2/10 za dobrą cenę
Jak się czyta takie bzdury to scyzoryk sam się w kieszeni otwiera.
iPerfumy sprzedają oryginały. Przez kogo są sprawdzone? M.in. przez nas - perfumoholików, ludzi z pasją, którzy potrafią odróżnić oryginał od podróbki, "siedzą" w temacie kilka, a nawet kilkanaście lat. Niektórzy zamawiają jakiś zapach nawet raz na tydzień. Rozejrzyj się po tym forum. Poczytaj sobie wątki. Zobacz jak wielka jest ta pasja, jak wiele serca(i pieniędzy ) w nią wkładamy i jak bardzo nas pochłania. I może ogarnij jedną rzecz - brzydzimy się tu podróbkami. Nie bez przyczyny są tu wątki weryfikacyjne. Nie bez przyczyny wątki promujące podróbki są zamykane, a wcześniej często bojkotowane. I nie bez przyczyny powstał ten wątek...
Jeśli zapach w Twojej opinii jest nieprawidłowy, to możesz zgłosić reklamację. Wiesz, kupuję w tej perfumerii od kiedy pamiętam i chyba najczęściej, bo mieszkam.obok Warszawy i mogę sobie odebrać zakupy osobiście. Raz trafił mi się zapach, który był zwietrzały - był bardzo bliskoskórny, po chwili zupełnie się ulatniał, zostawiał tłustawe ślady na skórze. A wcześniej wielokrotnie testowałam go w Hebe i to był mocarz. Perfumy były po prostu zepsute, to się czasami zdarza(poczytaj o tym!), niekoniecznie jest to wina perfumerii, powodów może być kilka. Więc zgłosiłam reklamację, oddałam flakon(z ubytkiem, otwarty), opisałam problem(ze szczegółami, nie postawiłam tylko diagnozy "ZWIETRZAŁY" czy "ZEPSUTY"). Zweryfikowali to i odzyskałam pieniądze. I robię tam zakupy w dalszym ciągu.
Naprawdę nie rozumiem takiego wchodzenia sobie w wątek, robienia afery, prawienia swoich mądrości bez choćby wcześniejszej próby reklamacji.
Stary 2015-07-21, 21:36   #1952
lenka990
Zaszynszylowana

Po prostu witki opadają. Najlepsze są co niektóre komentarze pod artykułem z wykopu

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 21:46   #1953
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Ojj Zania ile w Tobie jadu . Wyluzuj, bo pijesz nienawiścią do renomowanych i uznanych punktów za to ze istnieją
Polecam uważnie i ze zrozumieniem przeczytaj bardzo dobrą pracę domową jeszcze raz

http://www.wykop.pl/ramka/1622635/os...internetowych/

Jeśli chodzi o mnie ,to mam 14 dni na zwrot i zastanawiam się hmmm...
Rozmawiałam w pracy z mecenasem co możemy w tej skali oszustwa zrobić ? To walka podobna jak z dopalaczami . My???? NIC hahah Generalnie należałoby dokonać kolejnej nowelizacji prawa własności . Mogę złożyć reklamację którą mi odrzucą - wmawiając dziecko w brzuch o oryginalności , heh lub odstąpieniu od umowy . Otrzymam 100 % całej kwoty zakupu tylko w przypadku gdy perfumy nie są odpakowane (nie jest naruszone foliowe opakowanie, jeśli pudełko takie posiada), oraz gdy nie zostały one użyte . Jeśli się kupuje kota w worku to należy przetestować .

Przede wszystkim kupiłam po to by się cieszyć z zakupu i używać. Liczyłam na tą samą jakość . Skoro Zania nie kupuje w renomowanych sklepach, tylko on line w poleconych , to skąd wie tyle o jakości i atakuje każdego kto napisze inną opinię???
Piszę bo miałam okazje przetestować i porównać.
Trochę pokory ..... ja się nacięłam i otwarcie o tym piszę. Towarzystwo wzajemnej adoracji nie lubi gdy ktoś ma odmienne zdanie.
Może faktycznie, nie tylko cena jest wyznacznikiem jakości towaru lecz także miejsce zakupu.

Z życia wzięte...najlepiej zaczynać o tych negatywnych opinii co się na nie składa??? W skali produktu daję 2/10 za dobrą cenę
Tak, to leć najlepiej do Monte Carlo, tam będą mieć na pewno te zapachy level master, nie to co dla bidoków w perfumeriach internetowych w jakiejś zapyziałej Polsce. Co to w ogóle za brednie są? Widać, że kompletnie jesteś zielona w temacie, a oskarżasz o sprzedaż podróbami, która jest karana. A coraz więcej takich "znawców" oskarża renomowane perfumerie o handel podróbami. Albo wypociny, że w stacjonarkach mają towar lepszej jakości. "Znawcy", wbijcie sobie do głowy, że nie ma oryginałów gorszego sortu, o słabszych parametrach użytkowych.
Fakt, zapach może się różnić, szczególnie jak ktoś kupił po kilku latach. A to dlatego, że zapachy przechodzą reformulacje, ale o tym to już mało który znawca ma pojęcie. Jest też minimalne ryzyko, że dostanie się zwietrzały produkt. Ale to i tak moim zdanie mniejsze szanse niż w przypadku nagrzanych półeczek w S czy D.
Ja tam nie mam zamiaru przekonywać "najmądrzejszych", że są w błędzie. Niech sobie przepłacają, a najlepiej w butikach, jeśli tylko ich stać.
Niestety internet ma to do siebie, że można innych oczerniać bez konsekwencji. Chciałbym kiedyś usłyszeć ja któraś z pomawianych perfumerii zakłada sprawę o pomówienia tym "znawcom".
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 21:49   #1954
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez naanakov Pokaż wiadomość
iPerfumy sprzedają oryginały. Przez kogo są sprawdzone? M.in. przez nas - perfumoholików, ludzi z pasją, którzy potrafią odróżnić oryginał od podróbki, "siedzą" w temacie kilka, a nawet kilkanaście lat. Niektórzy zamawiają jakiś zapach nawet raz na tydzień. Rozejrzyj się po tym forum. Poczytaj sobie wątki. Zobacz jak wielka jest ta pasja, jak wiele serca(i pieniędzy ) w nią wkładamy i jak bardzo nas pochłania. I może ogarnij jedną rzecz - brzydzimy się tu podróbkami. Nie bez przyczyny są tu wątki weryfikacyjne. Nie bez przyczyny wątki promujące podróbki są zamykane, a wcześniej często bojkotowane. I nie bez przyczyny powstał ten wątek...
Jeśli zapach w Twojej opinii jest nieprawidłowy, to możesz zgłosić reklamację. Wiesz, kupuję w tej perfumerii od kiedy pamiętam i chyba najczęściej, bo mieszkam.obok Warszawy i mogę sobie odebrać zakupy osobiście. Raz trafił mi się zapach, który był zwietrzały - był bardzo bliskoskórny, po chwili zupełnie się ulatniał, zostawiał tłustawe ślady na skórze. A wcześniej wielokrotnie testowałam go w Hebe i to był mocarz. Perfumy były po prostu zepsute, to się czasami zdarza(poczytaj o tym!), niekoniecznie jest to wina perfumerii, powodów może być kilka. Więc zgłosiłam reklamację, oddałam flakon(z ubytkiem, otwarty), opisałam problem(ze szczegółami, nie postawiłam tylko diagnozy "ZWIETRZAŁY" czy "ZEPSUTY"). Zweryfikowali to i odzyskałam pieniądze. I robię tam zakupy w dalszym ciągu.
Naprawdę nie rozumiem takiego wchodzenia sobie w wątek, robienia afery, prawienia swoich mądrości bez choćby wcześniejszej próby reklamacji.
Jak ci powiem, to zrozumiesz Betty to "rasowa małolata", ktora nie zna slowa dywagowac (bidulka, chciala uchodzic za madra, ale jej nie wyszlo). Siala zamet w watku o keratynowym prostowaniu, dziewczyny ja pogonily to przyszla do nas. Jednym slowem Zasasa prosta: nie karmic trolla

A ja ide z psiurem na spacer i odrobine popluje sobie jadem na trawnik
Stary 2015-07-21, 22:00   #1955
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Jak ci powiem, to zrozumiesz Betty to "rasowa małolata", ktora nie zna slowa dywagowac (bidulka, chciala uchodzic za madra, ale jej nie wyszlo). Siala zamet w watku o keratynowym prostowaniu, dziewczyny ja pogonily to przyszla do nas. Jednym slowem Zasasa prosta: nie karmic trolla

A ja ide z psiurem na spacer i odrobine popluje sobie jadem na trawnik
No weś! Trawa i tak ma przechlapane przez upały.
Stary 2015-07-21, 23:01   #1956
marienmarien
Biegnąca z wilkami

Cytat:
Napisane przez naanakov Pokaż wiadomość

Też kupuję perfumy w internetowej iperfumy, z przesyłką,odbiór osobisty nie jest możliwy w moim przypadku. Na ok. 10 zakupów 9 było bez zastrzeżeń. I zapachy ok, sposób pakowania, szybkość realizacji, uprzejmy i "elastyczny" kurier - wszystko super. A kupowałam u nich różne marki od Halle Berry po Amouage. Raz tylko się nacięłam. Otwieram flakon,( to był tester), psikam i czuję stary, zepsuty zapach. Zadzwoniłam na infolinię, kulturalnie, zdecydowanie i rzeczowo opowiedziałam telekonsultantce o sytuacji. Następnie ta pani równie kulturalnie i rzeczowo poinformowała mnie, w jaki sposób złożyć reklamację. Odesłałam zepsute perfumy wraz z wypełnionym formularzem reklamac. i po kilku dniach na moim koncie pojawiła się odpowiednia kwota pieniędzy.

I do Betty00:
Również zachęcam do indywidualnego rozwiązania problemu z daną perfumerią internetową. Jeśli jest coś nie tak z zapachem, to zgłoś to, nie zwlekaj.
I zachęcam do poczytania różnych wątków perfumowych na wizażu. Jak wspomniała naanakov - tu piszą pasjonaci, ludzie, którzy naprawdę znają się na perfumach. A wątki o sprawdzonych perfumeriach internetowych i weryfikacyjny są bardzo przydatne I nie tylko te
marienmarien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-22, 12:21   #1957
Betty00
Przyczajenie

Podniosłam ciśnienie, hmmm... Zania , Ty zawsze masz rację a czytając Cię w różnych innych watkach śmiem twierdzić że plucie na trawę najlepiej do Ciebie pasuje . Idealnie wpasowałaś się w klimat .
Nie będę polecać czegoś co wiarygodne dla mnie nie jest, a już z pewnością sklepu internetowego który sprzedaje przeterminowane , zwietrzałe a zdarza się że także nieoryginalne perfumy. Atakujecie wszystkie osoby które dzielą sie prawdziwymi spostrzeżeniami.
Uszy do góry, żaden biznes na tym nie ucierpi.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Dziewczynko, pilas cos? A moze bralas dopalacze i wyzarly ci mozg, skoro juz ten temat poruszylas. I czy nie potrafisz pisac wprost do osoby, z ktora wymieniasz zdania tylko piszesz "jakby mnie nie bylo w tym pokoju". A ta wymiana pogladow z mecenasem i ta skala oszustwa - bez komentarza, bo pekam ze smiechu
Jeszcze takiego trolla nie spotkalam, ale w koncu musi byc ten pierwszy raz
OMG !!!!!!! Jakaś Ty wulgarna . Słoma z papci Ci wystaje. Z reszta, sama się publicznie do tego przyznałaś.
Reasumując, pisząc o mecenasie (ach) jak i asesorach w pracy mi nie brakuje. Jesteś apodyktyczna . Nie rozumiesz alegorii słownej i obrażasz. Możesz czuć się bezkarnie bo nie występuję z publicznych danych osobowych, wiec ujdzie Ci to płazem.
Nie zniżę się do Twojego poziomu , wyrazy współczucia i obrażaj dalej
Betty00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-22, 12:32   #1958
zania
Matka buldoga

Cytat:
Podniosłam ciśnienie, hmmm... Zania , Ty zawsze masz rację a czytając Cię w różnych innych watkach śmiem twierdzić że plucie na trawę najlepiej do Ciebie pasuje . Idealnie wpasowałaś się w klimat .
Nie będę polecać czegoś co wiarygodne dla mnie nie jest, a już z pewnością sklepu internetowego który sprzedaje przeterminowane , zwietrzałe a zdarza się że także nieoryginalne perfumy. Atakujecie wszystkie osoby które dzielą sie prawdziwymi spostrzeżeniami.
Uszy do góry, żaden biznes na tym nie ucierpi.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

OMG !!!!!!! Jakaś Ty wulgarna . Słoma z papci Ci wystaje. Z reszta, sama się publicznie do tego przyznałaś.
Reasumując, pisząc o mecenasie (ach) jak i asesorach w pracy mi nie brakuje. Jesteś apodyktyczna . Nie rozumiesz alegorii słownej i obrażasz. Możesz czuć się bezkarnie bo nie występuję z publicznych danych osobowych, wiec ujdzie Ci to płazem.
Nie zniżę się do Twojego poziomu , wyrazy współczucia i obrażaj dalej

Idz trollu dalej dywagowac (wiesz juz, co oznacza to slowo? rozumiesz sarkazm? ) Bo przeciez ty bardzo dobrze sie na tym znasz
Dobra, koniec dobroci - nie bede cie karmic trollu. Pokazalas na co cie stac, a teraz wracaj do swojej piaskownicy.

Z mojej strony EOT jesli chodzi o ciebie.

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2015-07-22 o 12:36
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-22, 13:43   #1959
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2015-07-22 o 13:49
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-23, 13:31   #1960
Marindoll
Raczkowanie

I weź bądź człowieku mądry i pisz wiersze... a chciałam się tylko dowiedzieć, gdzie mogę zakupić perfumy w necie, żeby były rydżinal, a tu trzeba się łopatą przekopywać przez potyczki słowne... Reasumując: nadal nie wiem na pewno, a mój osoby wątek na ten temat został zamknięty
Marindoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-23, 13:41   #1961
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marindoll Pokaż wiadomość
I weź bądź człowieku mądry i pisz wiersze... a chciałam się tylko dowiedzieć, gdzie mogę zakupić perfumy w necie, żeby były rydżinal, a tu trzeba się łopatą przekopywać przez potyczki słowne... Reasumując: nadal nie wiem na pewno, a mój osoby wątek na ten temat został zamknięty
Masz podane w pierwszym poscie tego wątku wszystkie polecane perfumerie. Naprawdę jest w czym wybierać
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-23, 14:02   #1962
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=40544607
Szukałaś jak szalona. Pierwszy post tego wątku.
Stary 2015-07-23, 20:32   #1963
blackdora
blackdora

Cytat:
Naprawdę nie trzeba się przez nic "przekopywać" a ja jako początkujący szperacz i entuzjasta tego forum bez najmniejszego problemu znalazłam to o co mi chodzi. Na początku wątku jest aktualny spis polecanych perfumerii internetowych, a w innym wątku również świetny spis polecanych allegrowych sprzedawców, jest w czy wybierać Korzystałam, zakupy były udane.

Zania, tak trzymać, świetnie sobie radzisz z trollizmem na tym forum, gratki

Swoją drogą, BettyOO że też nie szkoda komuś czasu i atłasu żeby wpaść tutaj i za wszelką cenę forsować swoje zbolałe teorie, zamiast w najprostszy, możliwy sposób zadzwonić gdzie trzeba i z kim trzeba i wyjaśnić problem.

Edytowane przez blackdora
Czas edycji: 2015-07-23 o 20:33
blackdora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 16:26   #1964
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Czy ktoś miał do czynienia z http://www.mojaperfumeria.pl? Szukajka wypluła tylko pytanie o nią sprzed dwóch lat, a tylko tam jest pewien zapach...
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 16:32   #1965
02eba319b6a88f5cf3646afc45676ed72e415e48_5eab58a6545cb
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Czy ktoś miał do czynienia z http://www.mojaperfumeria.pl? Szukajka wypluła tylko pytanie o nią sprzed dwóch lat, a tylko tam jest pewien zapach...
Kupowałam u nich - wszystko było w porządku. Wymieniłam też kilka maili w poszukiwaniu jednych perfum - miła obsługa. Mogę polecić .
Co prawda nie wysyłają błyskawicznie, ale o tym jest informacja przy danych flaszkach.
02eba319b6a88f5cf3646afc45676ed72e415e48_5eab58a6545cb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 16:35   #1966
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;52230727]Kupowałam u nich - wszystko było w porządku. Wymieniłam też kilka maili w poszukiwaniu jednych perfum - miła obsługa. Mogę polecić .
Co prawda nie wysyłają błyskawicznie, ale o tym jest informacja przy danych flaszkach.[/QUOTE]

wielkie dzięki ode mnie i niewizażowego kolegi, który szukał tych informacji))
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 19:17   #1967
newrrn
Rozeznanie

Czy ktoś z Was kupował może w prestige-style.pl ?
Ktoś już zadawał pytanie, czy można tam bezpiecznie kupować, ale pozostało bez odpowiedzi
Stary 2015-08-10, 19:34   #1968
abar18
Zakorzenienie

a na https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j...hF_fk5lFzHJePQ

herbesco.pl
mają fajną cenę addicta
abar18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 19:04   #1969
abar18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abar18 Pokaż wiadomość
a na https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j...hF_fk5lFzHJePQ

herbesco.pl
mają fajną cenę addicta
dziewczyny pomóżcie
abar18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 19:59   #1970
vvishyou
Raczkowanie

kosmetykiperfumy.pl

http://kosmetykiperfumy.pl/pl/l-inst...-guerlain.html

Witajcie,
Co o tym sądzicie?
vvishyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-13, 09:20   #1971
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez vvishyou Pokaż wiadomość
kosmetykiperfumy.pl

http://kosmetykiperfumy.pl/pl/l-inst...-guerlain.html

Witajcie,
Co o tym sądzicie?
Kliknelam, a tam informacja, ze takiego produktu nie ma w sklepie. Natomiast z tego co widze, to jest to perfumeria Oraza, zatem ok
Stary 2015-08-13, 10:05   #1972
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Kliknelam, a tam informacja, ze takiego produktu nie ma w sklepie. Natomiast z tego co widze, to jest to perfumeria Oraza, zatem ok
Wczoraj jeszcze był i to całkiem ładny (przynajmniej na zdjęciu), pewnie się wyprzedał
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-13, 10:16   #1973
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abar18 Pokaż wiadomość
dziewczyny pomóżcie
To jest normalna cena za Addicta, w podobnej cenie są w większości perfumerii netowych i na all u sprawdzonych sprzedawców
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-13, 10:27   #1974
vvishyou
Raczkowanie

Cytat:
Niestety już nie ma.

http://www.zlotezapachy.pl/pl_PL/p/T...-EDP-80-ml/766

a tutaj?
vvishyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 09:22   #1975
hellokatie
Rozeznanie

Dziewczyny powiedzcie mi czy możliwe, że Ange ou demon edp (oryginalny) na e-glamour kosztuje 153 zł?
hellokatie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 09:25   #1976
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hellokatie Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy możliwe, że Ange ou demon edp (oryginalny) na e-glamour kosztuje 153 zł?
Skoro tyle kosztuje to możliwe , przecież to jedna z najbardziej znanych i popularnych perfumerii internetowych...
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:03   #1977
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez hellokatie Pokaż wiadomość
Pewnie jest mozliwe, ale ja akurat teraz nie widze takiej oferty. Jest za 119,5, ale to jest 30-tka. Za 157 zl jest 50-tka, wiec w sumie ceny normalne

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez vvishyou Pokaż wiadomość
Wydaje sie byc ok, ale ja tej perfumerii nie znam, wiec nie dam ci 100% pewnosci.
Stary 2015-08-16, 11:15   #1978
Listopadowaa
Zakorzenienie

Które wiarygodne perfumerie cenicie najbardziej za szybkość realizacji zamówienia?
Które mają w swojej ofercie wysyłkę za free ?
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 16:20   #1979
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 16:40   #1980
ilusionsite
Przyczajenie

http://allegro.pl/chloe-chloe-woman-...588715567.html

Hej, myslicie ze ten sprzedawca ma oryginalne perfumy, jak Chloe za 221 zl ?
ilusionsite jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości