|
|
#661 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Cytat:
Cytat:
Ja też bóle brzucha mam ostatnio takie dziwne nie umiem zlokalizować nawet.. Cytat:
U mnie wieczór spokojnie. Harry Potter i depilacja jednej nogi na drugą czas przyjdzie jutro tz usnal na kanapie godzinę temu prosił żeby budzić eeee tam Jeszcze usłyszałam zw menda jestem bo go budzę. .a wstać chciał coś tam zrobić wstanie za godzinę to pewnie pójdzie spać o 2... grrr
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
ale szczuplutko i zgrabnie wyglądasz
ja obejrzałam zdjęcia z Turcji i ten no mam nadzieję, że przez upały woda się zatrzymała bo wyglądam jak beczka
|
#663 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gorzej jak bóle są dokuczliwe i intensywne, wtedy ewidentnie coś jest nie tak i trzeba się obserwować i działać w razie potrzeby.Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Nospe forte czy normalna? Nie moge sie wykupkac, bo jak probuje to mi jakos brzuch przeszkadza
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze nam pytanie, o co chodzi z tym leżeniem na lewym boku? czemu akurat na lewy? i spanie na lewym, na co to wpływa? na prawym nie można?
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
Sylwoha moze w takim.razie boli Cie od zaparcia? zwykła nospa na początek wystarczy.
Sylwuska na lewym ponieważ kiedy leżymy na prawym dziecko uciska żyłę główną co powoduje m.in. Ze dopływa do dziecka mniej tlenu. No i dla nas to też niezbyt zdrowe. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Tutaj pierwszy lepszy artykuł na ten temat http://www.blog.przedporodem.pl/dlac...na-lewym-boku/ |
|
|
|
#668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ból był ostrzejsze. Ale w końcu samo wyszło i przeszło jak ręką odjąć Podobno nie uciskamy jakiejś tam żyły i maluchowi jest lepiej dotleniony etc
|
|
#669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze i co Wy całą noc na lewym leżycie? Ja nie wytrzymam, muszę zmieniać bo plecy mnie bolą, a jak jest u Was? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewcxyny, leze w wannie i sie mocze i relaksuje
Kupa jakos poszla wiec moze przejdzie. A jeszcze misze poprac pedzle i jutro maraton. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Ja to spoe przeroznie, zdarza mi sie obudzic na brzuchu!! A raczej tak na polowie bokiem. W nocy sie nie kontroluje |
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
Ja akurat zawsze zasypiałam na lewym wiec nie miałam problemu się przestawić ale w nocy zdarza mi sie obracać.
O kąpieli też jest dobra na bóle brzucha oby przeszlo
|
|
|
|
#672 | |
|
Raczkowanie
|
Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Cytat:
O to dobrze wiedziec. Ja spie na lewym wlasnie, jakos mi tak wygodniej moze podswiadomie wybieram taka pozycje... |
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
sylwuska gin mi kazała/zaleciła sprawdzić wit d
|
#674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja usypiam na prawym w 99%.. i rąk Mo wygodnie na lewym dretwieje mi ręką. .
|
|
#675 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
) Nie mówię, że rzucę dzieckiem o ścianę Ale ja siebie osądzam jako nieodpowiednią osobę do macierzyństwa. A instynkty... no nie liczę na nie bardzo, nie to, że się chwalę czy żalę, ale jestem dość hmn dziwną osobą i mam tego świadomość. No cóż, po prostu nie czułam od początku więzi z dzieckiem. Nie czułam się zbyt w ciaży, miałam wiele problemów itp. Jakoś jeszcze mnie perspektywa córki w miarę brała, a teraz to jakoś zupełnie nie. Ruchów tez nie czuję, więc ogólnie jest mi zupełnie nieteges. Ale jakoś przez to przejdę, jak to zwykle bywa. Krzywdy jakiejś wielkiej nie zrobię zapewne, a jak coś to TŻ jest na tyle dobrym człowiekiem, że wszystko naprawi ![]() Sorry za nudzenie, forum to nie jest dobre miejsce w sumie
|
||
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pędzle? jutro sobota, czy Ty jesteś moze kosmetyczka? ;> Czyli jak w trakcie snu sie przewroce na drugi bok to nic się raczej złego nie dzieje? Zasnac zasne na lewym, tylko w nocy nie kontroluje tego ![]() Aha, rozumiem. No zobaczmy, pod koniec sierpnia co mój gin powie, zapytam go o to ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz nawet nie próbuje wbić się w rozmowe i czuję podobnie jak cienwiatru..
z was niesamowiteJutro jadę pociągiem do Gdańska. Pewnie będę miala mniej czasu. Może przez ten tydz wypadne z obiegu.
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mężczyźni zawsze cieszą się z chłopców, może już niekoniecznie z dziewczynek, z. Resztą nie wierzę, że własne dziecko można kochać mniej lub bardziej, tylko całym sercem i cała sobą ![]() Zobaczysz że będzie dobrze! No niestety tu się nie wybiera, tylko kocha to co jest. A Ty może tak do tego podchodzisz, bo jak sama mówisz mialas problemy i ciężko Ci się cieszyć, powiem Ci ze ja dopiero jak poczułam ruchy to tak na prawdę na 100% bardzo się cieszę, że mam w sobie córeczkę, że jestem w ciąży, wcześniej też się cieszyłam, ale inaczej, nie tak w pełni. dlatego nie dziwię się, że jest Ci trudno, bo jednak te ruchy duzo dają. Ale jeszcze druga połowa przed Tobą i na pewno też to poczujesz, a już wtedy zobaczysz jak kochasz Waszego synka ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbuję się jakoś wbić ale co rusz nowa strona się pojawia i tak otwłaśnie maleństwo kopnęło tatusia
|
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne ubranka kupujecie.
To ja pokazuję co siostra dla nas kupiła Mam nadzieję, że widać ![]()
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Pikne zakupy
Sylwuska tak, w sumie, makijazystka jestem popralam pedzle.Hm ale ten moj brzuch to chyba jednak cos gastrycznego BO mam pierdy ze bleee |
|
|
|
#683 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam! W końcu! Jesteście straszne...
Uwaga, odpisuję! Halwaya namęczyłaś się przy porodzie... Tyle czasu! Ale jednak dobra opieka dużo daje. Domyślam się że nie rodziłaś w pl... Tu by to tak pewnie nie wyglądało :-( Dolinka ten olejek do masażu to tez w Rossmannie kupiłaś? Fionka cieszę się że wakacje się udały :-D Evcia rewelacyjne zakupy, ja dzisiaj zrobiłam pierwsze zakupy dla małej :-D później pokażę A dlaczego śpiochy nie? Mi się wydawało że to najwygodniejsze... A z kolei półśpiochy to nie wiem... No bo co wtedy na górę? Mówię o okresie zimowym oczywiście, bo wiosną to pewnie same body wystarczą? Masakra z tym jakąś :-( Dziewczyny a jak jest z czapeczkami? Bo słyszałam że teraz się już nie zakłada dzieciom po kąpaniu... I nawet ze w szpitalach już nie zakładają położne. I nie wiem. Ale to chyba na lato tylko, nie? Benita super ze nad morze jedziecie. Akurat pogodę powinniście mieć rewelacyjną B-) Mujer gratulacje wizyty i chłopca. Mimo że na razie może tego nie czujesz ale czasami matki łapią lepszy kontakt właśnie z synkami moja reakcja na syna byłaby zresztą chyba teraz taka sama jak twoja...Karmazynowa współczuję sąsiadki... Z jednej strony szkoda mi babki bo sama, szuka sobie pewnie na siłę towarzystwa. No ale dlaczego upatrzyła sobie akurat was? Niech znajdzie kogoś w swoim wieku np... Ale ciężko będzie jej coś powiedzieć żeby nie było jej przykro Acapella ale z Ciebie kruszyna! Brzuszek na razie mało co widać ;-) Cienwiatru śliczne paznokcie Gryzelda, dzięki. Nie znalazłabym sama ze to może być coś takiego. A jak poczytałam trochę w necie to mam prawie wszystkie objawy :-( a wizyta dopiero za 3 tygodnie. Zobaczymy, jak nie przejdzie to zadzwonię do gina. Będę się oszczędzać, w sumie jak to jest to spojenie to za bardzo i tak nie pomoże :-( :'( Co do spania to ja się staram na lewym boku ale niestety, godz leżenia i mnie biodro tak boli że się budzę. Na prawym boku to samo. Jeszcze na plecach jako tako ale z kolei kręgosłup potem boli :-( sorry ze tak narzekam dzisiaj ale mam jakiś gorszy dzień :-( Aha, i wczytałam się jeszcze trochę w to mapowanie krocza i wszędzie piszą o 34tc, ale na stronie fundacji rodzic po ludzku piszą że od połowy ciąży... Chyba po prostu najlepiej zapytać lekarza. -- Wysłano z Szybkiego Notatnika ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Fionka śliczne te ciuszki :-D |
|
|
|
#684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś to pewnie będzie, choć z pewnych względów to też komplikuje niektóre sprawy. No i pod wpływem emocji odłożyłam ślub na nieokreśloną plus nieskończoność ![]() Na tym zakończę zrzędzenie i wezmę się za jakąś robotę. |
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Mujer dlaczego komplikuje?
---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- I pozdrawiam
|
|
|
|
#686 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I też mam takie pierdy ![]() Cytat:
No wiesz, nie znam Twojej sytuacji, ale może to zbyt pochopne decyzje? Skończyłam Pottera i zasypiam już, więc uciekam na dziŚ, a w zasadzie to już jutro dobranoc Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
![]() Widzę chyba Hakuro, Real Techniques i Zoeva (ta różowa mi się marzy)??? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Dobrze widzisz, glownie zoevaA
Co Ty pranie 20 min, moze pol h. Sie ma wprawe ![]() Zoeva super, polecam |
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
Uciekłam wcześniej do kina- spontaniczna decyzja :P
Dzięki za komplementy :P nie wiem czy taka zgrabna jestem, raczej tylko do pasa, w dół już gorzej na początku schudłam 2 kg, potem to nadrobiłam i przytyłam 5 kg, więc od wyjściowej wagi to 5kg na plusie, ważę 65 kg jestem bardzo szeroka w biodrach, więc może tam się chowa synek i nie wychodzi do przodu ale i tak może na pierwszy rzut oka brzucha nie widać dla obcych, jednak kto mnie zna to widzi, że przytyłam/się objadłam ![]() karmazynowa, no właśnie wiem, że pieluchowanie takie lepiej poźniej, ale od ok pół roku synek pójdzie najprawdopodobniej do żłobka, więc nie wiem co z tego wyjdzie, ale bardzo bym chciała... sylwuska, te otulacze mają przypomnieć warunki z brzucha mamy, dzieciaczki się ponoć uspokajają i tak im dobrze, woombie to chyb taki oryginał http://otulacz.pl/ a co do tętna to nie wiem ile w tym prawdy, bo Gniewko miał tętno 156, więc niby dziewczęce, a ewidentnie jest chłopcem ![]() fionka, ten strój kąpielowy |
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Mujer witaj w klubie,ja też zaczęłam ślub odkładać na "kiedyś" ale TŻ nalega na przyszły rok. Także tego
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pędzle Real Techniques.. i jeden z Mac'a. Opłaca się wymieniać na Zoeva?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

ale pokocham jak swoją
mam nadzieję, że przez upały woda się zatrzymała bo wyglądam jak beczka

oby przeszlo 

z was niesamowite