Mamusie grudniowe 2015 cz. 4 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-02, 13:03   #961
Koritsi_a
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4

Tez miałam jak Czubasek, brązowa skórę na brzuchu. Schodziło mi chyba 3 miesiące. Chyba po 4-5 wróciłam do wagi sprzed ciąży przy kp oczywiście. Miałam w sumie 20 kg na plusie.
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 13:12   #962
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Gryzelda ty to się masz ze swoim. Tak to jest męska duma po alkoholu...

A tak a propo tego brzucha to po jakim czasie mniej więcej wraca? Zakładając ze się normalnie przytylo, nie ma żadnych komplikacji itp
Co do brzucha to wg mnie to temat rzeka. Zależy od genów, jaki się miało wcześniej i wogóle ogólnie to jak ktoś jest szczupły ale musi pilnować się to zostaję trochę cieżko osiągnąć taki jak był wcześniej, jak ktoś przy kości jak ja to brzuch dość szybko wraca do poprzedniego stanu, róznie to bywa. Mam kuzynkę, która zawsze szczupła jak patyk i potrafi zjeść jak facet i choć sporo przytyła to po porodzie szybko wróciła do poprzedniego stanu no ale są takie kobiety którym to zajmuje lata cieżko to stwierdzić jak będzie

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Właśnie zaraz wybieramy się nad morze. Rodzice tz mieszkają ok kilometra od plaży. No I pogoda sie robi.
No to super to udanego wyjazdu pięknej pogody
katarzynaxxx89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 13:14   #963
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Ja akurat u góry nie tyję, a zdecydowanie bym wolała tłuszcz u góry niż na udach

A w swoje sportowe topy wogle nie wchodzę :/

Zawsze można być w tym nikłym procencie, który wraca ekspresem
Już przestałam liczyć, kiedy będę mogła wrócić do mocniejszej aktywności nawet, bo napędza mi to frustrancję

Hm, jestem już jawnie brzuchata, nawet spod namiotu widać. A tu jeszcze drugie tyle Jak leżę to już się trochę czuję jak przewrócony na odwłok żuczek
Ja też bym wolała więcej tyć w biust niż w tyłek.. Ja też już nie myślę o bieganiu i zumbie... Wcześniej obserwowałam biegających z tęsknotą w oczach, ale teraz już mi przeszło... Mam nadzieję, że po powrocie szybko wrócę do aktywności
Ja właśnie sobie nie wyobrażam jak to będzie jak jeszcze dojdzie 2 razy tyle brzuszka jak ja już teraz podnoszę się z pozycji na plecach w zwolnionym tempie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
czubasek świetnie wyglądałaś i w ciąży i po

Gryzia, nie wiem co ci poradzić, jak trafić do twojego faceta... Ja wychodzę z założenia że jeśli kto nie potrafi pić to nie powinien po prostu.

Zrobiłam mus czekoladowy i pokłóciłam się z tż - bo jet z pianą z białek i mi nie wolno i nie będę jadła
Oj... współczuje kłótni... Ja wczoraj parę godzin przepłakałam przez TŻ. Strasznie mnie zdenerwował dosłownie paroma słowami... Aż w końcu przyszedł po tych paru godzinach i przeprosił...

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 13:18   #964
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
A miałaś tę słynną czarną linię? Bo nie wiem, czy widzę na zdjęciu cokolwiek dobrze. Na pewno skóra od pomarszczenia może być taka zbrązowiona, ale też może to zależeć od innych kwestii.

W kazdym razie zeszłaś ładnie Ja się jednak najbardziej obawiam inwazji rozstępów (choć jeszcze nie nadeszły) oraz cellulitu. Zawsze mnie atakował, ale teraz to istna masakra. Niestety, straszliwie nienawidzę masowania tyłka Bańki, peelingi mnie wnerwiają, nawet masażer kiedyś kupiłam i poszedł w kosmos, bo użyłam ze 3 razy.

Jesus, jaki ja mam kupić rozmiar stanika, ja się pytam??? Bo biust mi znów urósł i z 65c, chyba muszę zainwestować w 65f :/ Nie mam jak się upchnąć w swoich aktualnych 65dd wrrr...
Co z tą linią to miałam ale nie czarną poprostu ciemniejsza
Stary 2015-08-02, 13:28   #965
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
Współczuje... Mój TŻ też mi raz zrobił taką akcję na dyskotece, ale jeszcze przed ciążą. Włączył mu się tryb nieśmiertelności i w dupie miał to, że jak go pobiją to co ja będę czuć i co później ze mną się stanie tzn jak ewentualnie dojadę do niego do szpitala i czy ewentualnie Ci kolesie będą mieli do mnie wonty itd itp. Stwierdził, że jak chodzi na treningi muay thai to sobie da radę ... Na szczęście go przystopowałam za co później miał do mnie mega pretensje. Jak był pijany to powiedziałam mu tylko kilka słów do słuchu, bo stwierdziłam, że i tak nie będzie tego rano pamiętać, ale na drugi dzień mieliśmy taką kłótnie, że TŻ zrozumiał, że jego urażona duma ma się nijak do mojego bezpieczeństwa. Jak by mi zrobił teraz taką akcję w ciąży to ja bym go z nerwów chyba wcześniej pobiła niż ten do którego by startował Na szczęście nawet teraz nie pomyśli o takiej akcji, bo wie, że taka akcja skończyła by się u mnie mega nerwami, a nie wiadomo jak taki stres mógłby zadziałać na dziecko..

Cytat:
Oj... współczuje kłótni... Ja wczoraj parę godzin przepłakałam przez TŻ. Strasznie mnie zdenerwował dosłownie paroma słowami... Aż w końcu przyszedł po tych paru godzinach i przeprosił...
Dobrze, że przeprosił
Stary 2015-08-02, 13:32   #966
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

Dobrze, że przeprosił

Noo.. jakby nie przeprosił to cała sobota by była do bani
Przepraszając zaczął dość zabawnie, choć wtedy jeszcze mi nie było do śmiechu. Zaczął tak: "Wiesz, dzisiaj sobota i bezsensu sobie psuć dzień płaczem"

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 13:45   #967
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszając zaczął dość zabawnie, choć wtedy jeszcze mi nie było do śmiechu. Zaczął tak: "Wiesz, dzisiaj sobota i bezsensu sobie psuć dzień płaczem"
Faceci
Stary 2015-08-02, 13:48   #968
adka_19
Wtajemniczenie

Melduje się że odezwę się wieczorem * kładziemy płytki !!!! Car boot udany )
Laktator podrzewacz plus steylizatr do mikrofali za £5 hah !!! Miłego dnia *

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 13:52   #969
halwaya
Zakorzenienie

Uff jak gorąco. Wytrzymałam godzinę na plaży i się zwinelismy. Ja się nie nadaje na takie temperatury.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 13:52   #970
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Adka nie przestaniesz nas zadziwiać
W takim razie czekamy na efekty!
Stary 2015-08-02, 13:58   #971
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Mój też prawie zawsze tak zaczyna!!
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 14:28   #972
benita84
Zadomowienie

Witam
Wczoraj po 6h podróży z dwulatkiem zrobiliśmy postój na noc i dziś ciąg dalszy podróży... Właśnie stoimy w korku na A1... Tż wściekły mówi że ostatni raz jedzie autostradą bo polną drogą jedzie się szybciej.

Powolutku podczytuje ale i tam jestem daleko w tyle...

Co do wózków to my mieliśmy bebetto nico i dla mnie gondola i spacerówka się sprawdziły. Znajomi mają bebetto pascal i tez bardzo zadowoleni. Ale te wózki wizualnie są takie bez szału.

Chuste też planuje. Acapella mowiłaś o jakimś szkoleniu z chustowania w Krakowie? Bo też chętnie bym się wybrała. Jak możesz to wyślij mi namiary na ten kurs na pw.
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 14:53   #973
rudaska
Zakorzenienie

Hej, Halwaya miłego wypoczynku

Fionka my kupowaliśmy nowy bo planujemy więcej dzieci.

Wesele było super. Świetny zespół, dobre jedzenie, balowaliśmy do 4 nad ranem, ja na koturnach 10 cm całą noc. Rodzina stwierdziła że w ogóle nie widać że to 5 miesiąc i że ładnie wyglądam. Nie było głaskania, sporo pytań ale to raczej od bliższej rodzinki w nasze wieku więc było nam miło. Jedna ciotka skrytykowała moje włosy ( jako jedyna) a druga rzuciła tekstem, że mam rodzić naturalnie bo cesarka to nie poród. Tyle z durnych tekstów. Zbieramy się na poprawiny właśnie
Stary 2015-08-02, 14:53   #974
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
czubasek świetnie wyglądałaś i w ciąży i po

Gryzia, nie wiem co ci poradzić, jak trafić do twojego faceta... Ja wychodzę z założenia że jeśli kto nie potrafi pić to nie powinien po prostu.

Zrobiłam mus czekoladowy i pokłóciłam się z tż - bo jet z pianą z białek i mi nie wolno i nie będę jadła
O kurczę, to jak to, zrobiłaś i nie możesz jesc? Dlaczego? Ze to surowe?
Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
Tez miałam jak Czubasek, brązowa skórę na brzuchu. Schodziło mi chyba 3 miesiące. Chyba po 4-5 wróciłam do wagi sprzed ciąży przy kp oczywiście. Miałam w sumie 20 kg na plusie.
No to bardzo dużo schudłam w krótkim czasie

Cytat:
Ja też bym wolała więcej tyć w biust niż w tyłek.. Ja też już nie myślę o bieganiu i zumbie... Wcześniej obserwowałam biegających z tęsknotą w oczach, ale teraz już mi przeszło... Mam nadzieję, że po powrocie szybko wrócę do aktywności
Ja właśnie sobie nie wyobrażam jak to będzie jak jeszcze dojdzie 2 razy tyle brzuszka jak ja już teraz podnoszę się z pozycji na plecach w zwolnionym tempie

Wczoraj chyba był taki dzień denerwowania przez Tz'ow, bo ja też płakałAm przez swojego:/
Cytat:
Koniecznie zdaj relacje, jak do nas wrócisz, jakie firmy i foty wrzuć

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
Witam
Wczoraj po 6h podróży z dwulatkiem zrobiliśmy postój na noc i dziś ciąg dalszy podróży... Właśnie stoimy w korku na A1... Tż wściekły mówi że ostatni raz jedzie autostradą bo polną drogą jedzie się szybciej.

Powolutku podczytuje ale i tam jestem daleko w tyle...

Co do wózków to my mieliśmy bebetto nico i dla mnie gondola i spacerówka się sprawdziły. Znajomi mają bebetto pascal i tez bardzo zadowoleni. Ale te wózki wizualnie są takie bez szału.

Chuste też planuje. Acapella mowiłaś o jakimś szkoleniu z chustowania w Krakowie? Bo też chętnie bym się wybrała. Jak możesz to wyślij mi namiary na ten kurs na pw.
Współczuję korków.

Co do Bebetto to mi się akurat te wózki nawet podobają, widzialam je na żywo, bo mają je u nas w sklepie i wizualnie mi się podobały, jakos w sklepie też widziałam u kogoś Bebetto Luca i też był ok, muszę o nich poczytać

Co do formy, to jak Was czytam, to aż,mi wstyd, ze,ja i przed ciążą za bardzo aktywna nie byłam. Tzn robilam co mialam robić, ale żeby jakieś ćwiczenia czy bieganie, to nie. I nie mialam czasu, chociaż to zawsze wymówka, i już nie zdawałam rady jak czas był:/
Także tego... no zobaczymy jak ja będę po ciąży wyglądała. Choć nie powiem, przez grudzień chodziłam na fitness, ale karnet sie skończył, a potem już nie było jak się zapisać, zjelam się bardziej swoim zdrowiem, zeby do ciąży sie przygotować, no i tak zostało:/ troche mi głupio, no i przestudzoną trochę jestem, ze Wy aż za tym tęsknicie.

Ja właśnie zrobiłam sobie pazurki i lecę pichcic obiad, bo głodna jestem, ale chyba muszę coś przekasić, bo zanim skończę to trochę minie. Dzisiaj mielone z buraczkami i popękane ziemniaczki według Waszego przepisu

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 15:12   #975
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Jedna ciotka skrytykowała moje włosy ( jako jedyna) a druga rzuciła tekstem, że mam rodzić naturalnie bo cesarka to nie poród.
Kocham takie teksty ala: powinna jeszcze dodać, że kobieta która nie kp nie jest kobietą albo coś równie mądrego
Stary 2015-08-02, 15:25   #976
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Kocham takie teksty ala: powinna jeszcze dodać, że kobieta która nie kp nie jest kobietą albo coś równie mądrego
Ja w pierwszej ciąży notorycznie słyszałam że nie urodze naturalnie bo jestem za waska w biodrach

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 15:57   #977
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Gryzelda ty to się masz ze swoim. Tak to jest męska duma po alkoholu...

A tak a propo tego brzucha to po jakim czasie mniej więcej wraca? Zakładając ze się normalnie przytylo, nie ma żadnych komplikacji itp
U mnie po ok 2-3 tyg brzuch był podobny jak przed ciąża. Tyle że ja nigdy super płaskiego nie miałam W sumie po wyjsciu ze szpitala mialam 1kg wiecej niz przed ciąża.
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:05   #978
Fionka_31
Zakorzenienie

Jakie popękane ziemniaczki?

Ja czekam popijając Warkę 0 na pierś i kiełbaskę z grilla + cebulka i pomidor z serem również grillowany + bagietka z czosnkiem również z grilla

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Rudaska super ze wesele udane no i podziwiam, ze dałaś rade do 4 i to jeszcze na koturnach

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:12   #979
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:

Ja czekam popijając Warkę 0 na pierś i kiełbaskę z grilla + cebulka i pomidor z serem również grillowany + bagietka z czosnkiem również z grilla

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Rudaska super ze wesele udane no i podziwiam, ze dałaś rade do 4 i to jeszcze na koturnach
Hehe opiekane miało być, pisze że słownikiem i mi zmienił nawet nie wiem kiedy

O pysznosci i pogoda na grilla wymarzona
Cytat:

Wesele było super. Świetny zespół, dobre jedzenie, balowaliśmy do 4 nad ranem, ja na koturnach 10 cm całą noc. Rodzina stwierdziła że w ogóle nie widać że to 5 miesiąc i że ładnie wyglądam. Nie było głaskania, sporo pytań ale to raczej od bliższej rodzinki w nasze wieku więc było nam miło. Jedna ciotka skrytykowała moje włosy ( jako jedyna) a druga rzuciła tekstem, że mam rodzić naturalnie bo cesarka to nie poród. Tyle z durnych tekstów. Zbieramy się na poprawiny właśnie
Również podziwiam, ze tyle dałaś radę fajnie, ze zabawa udaną

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

A czy któraś mi powie o co chodzi z tym klubem? Do czego on jest?

Stary 2015-08-02, 16:31   #980
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość

Ja uslyszalam ze nie jestem prawdziwa matka bo nie karmie piersia
Cytat:

Slinka cieknie

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:35   #981
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że się dobrze bawiłaś
A co do durnych tekstów, to zawsze trafi się jakaś najmądrzejsza

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Ja w pierwszej ciąży notorycznie słyszałam że nie urodze naturalnie bo jestem za waska w biodrach
Moja teściowa od zawsze twierdzi, że ja będę miała dobrze przy porodzie, bo jestem szeroka w biodrach wkurza mnie już to gadanie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość

A czy któraś mi powie o co chodzi z tym klubem? Do czego on jest?
Na pierwszej stronie jest info
Stary 2015-08-02, 16:54   #982
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:

no to extra szkoda że u nas nie ma czegoś takiego jak car boot

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:

No to fajnie że impreza udana a głupimi komentarzami nie ma co się przejmować

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
O kurczę, to jak to, zrobiłaś i nie możesz jesc? Dlaczego? Ze to surowe?

No to bardzo dużo schudłam w krótkim czasie

Wczoraj chyba był taki dzień denerwowania przez Tz'ow, bo ja też płakałAm przez swojego:/

Koniecznie zdaj relacje, jak do nas wrócisz, jakie firmy i foty wrzuć

Współczuję korków.

Co do Bebetto to mi się akurat te wózki nawet podobają, widzialam je na żywo, bo mają je u nas w sklepie i wizualnie mi się podobały, jakos w sklepie też widziałam u kogoś Bebetto Luca i też był ok, muszę o nich poczytać

Co do formy, to jak Was czytam, to aż,mi wstyd, ze,ja i przed ciążą za bardzo aktywna nie byłam. Tzn robilam co mialam robić, ale żeby jakieś ćwiczenia czy bieganie, to nie. I nie mialam czasu, chociaż to zawsze wymówka, i już nie zdawałam rady jak czas był:/
Także tego... no zobaczymy jak ja będę po ciąży wyglądała. Choć nie powiem, przez grudzień chodziłam na fitness, ale karnet sie skończył, a potem już nie było jak się zapisać, zjelam się bardziej swoim zdrowiem, zeby do ciąży sie przygotować, no i tak zostało:/ troche mi głupio, no i przestudzoną trochę jestem, ze Wy aż za tym tęsknicie.

Ja właśnie zrobiłam sobie pazurki i lecę pichcic obiad, bo głodna jestem, ale chyba muszę coś przekasić, bo zanim skończę to trochę minie. Dzisiaj mielone z buraczkami i popękane ziemniaczki według Waszego przepisu

Co do ćwiczeń to ja też niezbyt wiele robiłam przed ciażą jak zawsze już zaczynałam to po max 2tyg już brakowało motywacji siły itp
Stary 2015-08-02, 17:30   #983
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że się dobrze bawiłaś
A co do durnych tekstów, to zawsze trafi się jakaś najmądrzejsza

Moja teściowa od zawsze twierdzi, że ja będę miała dobrze przy porodzie, bo jestem szeroka w biodrach wkurza mnie już to gadanie

Na pierwszej stronie jest info
Aha, rozumiem ale to jest oddzielny wątek czy jak? Tam też piszecie?

Stary 2015-08-02, 17:33   #984
adka_19
Wtajemniczenie

Nadrabiam Was od wczoraj - dluuugo post bedzie
Kalwinka wspolczuje wczorajaszego imprezy... Nie za fajnie.. U nas na szczescie szybki telefon na policje i jest cisza jak potrzeba
SYlwuska i karmazynova dobry pomysl z pralko suszarka, my niestety nie mielismy funduszu na to kupujac pralke, ale myslalam nad mala suszarka zeby wstawic do schowka.
Jesli chodzi o prasowanie - ZAWSZE trzeba prasowac z suszarki.. niestety ciuchy wygladaja tragicznie... jakby je ktos zmial i zostawil do wyschniecia..
Cytat:
karmazynowa, moja sąsiadka ma taki model i narzekała kiedyś, że masakrycznie gniecie ubrania podczas suszenia, ale nie znam szczegółów...
Cien wiatru wlasnie ma razcje w tej kwestii ;*

Fionka zazdroszzcze grilla U nas moze w pryslzym tygodniu jak pojedziemy do znajomego za miasto sie uda cos zrobic.
Gryzia boska bluzeczka A jesi chodzi o Tzta... Znam to podejscie z autopsji i sama nie wiedzialam jak z tym walczyc.. :/
Aniqa A ja uwielbiam skrecac meble A Moj Tz je pozniej tylko uklada Relaksuje mnie to Chyba ze jest cos ciezkiego i nie moge dzwigac
JUz wrzucam foteczki <3

Halwaya Jak pogoda wam dopisuje ? Czytam ze upaly? Jak bardzo ??

czubasek piekny brzuszek przed i po DLugo wracalas do takiego brzuszka ?

Relacja
Dzien udany, ululalam sie wczorjsa jak dziecko o 9 juz, o 10 sie przetramspotrowalam z resztkami makijazu do lozka Spalam do 7, hop na car boot, TZ do 2 siedzial kombinowal przed kompem, bo nowe czesci trzeba powkladac hihi Bo juz czeka na ta paczke z tym wygranym chlodzeniem hihi/.
A wiec zakupy, nie mam wszysykich fotek, bo sterylizator zostal w aucie, bo sie nie zabralam, ale to leciutkie to sie zabierze, a nie potrzeba mnie tego dzisiaj. Malemu juz powoli kupuje ciuszki na 6-9 miesiecy zeby sie zabezpieczyc gdyby mi odbilo i rzuce prace hahah
Zebym sie nie musiala tym matrwic.
Kuchnia )

w trakcie Fugi ja bede klasc ja jutro hihi

za zestaw do butelek £5, za ciuszki £3,i dla znajomej siodelko do karmienia mamas papas £4
)
czekam na wersje ostateczmna plytek

Stary 2015-08-02, 17:40   #985
cienwiatru
Wtajemniczenie

Adka_19 ty to masz nosa do zakupów piękne rzeczy i wyglądają jak nowe fajnie że jesteś bo już się przyzwyczaiłam że dużo piszesz

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 17:41   #986
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, rozumiem ale to jest oddzielny wątek czy jak? Tam też piszecie?
To taka zamknięta grupa i zazwyczaj w takim miejscu pisze się o rzeczach o których nie chce się pisać na forum publicznym Jest mnóstwo takich klubów na wizażu. Oczywiście są różne grupy, ale na takich wątkach zazwyczaj chodzi o prywatne miejsce

Cytat:
Aniqa A ja uwielbiam skrecac meble A Moj Tz je pozniej tylko uklada Relaksuje mnie to Chyba ze jest cos ciezkiego i nie moge dzwigac
JUz wrzucam foteczki <3

Relacja
Dzien udany, ululalam sie wczorjsa jak dziecko o 9 juz, o 10 sie przetramspotrowalam z resztkami makijazu do lozka Spalam do 7, hop na car boot, TZ do 2 siedzial kombinowal przed kompem, bo nowe czesci trzeba powkladac hihi Bo juz czeka na ta paczke z tym wygranym chlodzeniem hihi/.
A wiec zakupy, nie mam wszysykich fotek, bo sterylizator zostal w aucie, bo sie nie zabralam, ale to leciutkie to sie zabierze, a nie potrzeba mnie tego dzisiaj. Malemu juz powoli kupuje ciuszki na 6-9 miesiecy zeby sie zabezpieczyc gdyby mi odbilo i rzuce prace hahah
Kuchnia )

za zestaw do butelek ÂŁ5, za ciuszki ÂŁ3,i dla znajomej siodelko do karmienia mamas papas ÂŁ4
)
Nam już później sprawnie szło. Gdyby mąż od początku patrzył na instrukcję to byłoby łatwiej, a tak ja mówię o jednym, a On co innego

Super wyglądają ten płytki !
I jakie fajne zakupy

Edytowane przez Ani_qa
Czas edycji: 2015-08-02 o 17:43
Ani_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 17:56   #987
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Ja też kupuję nowy wózek bo mam plan na kolejne dziecko. Bebetto mnie się podoba i przemawia do mnie zarówno cena, serwis door to door, fotelik wcale nie jakiś tandetny w komplecie, składa się na płasko razem z siedziskiem. Nie szukam dalej bo osZaleje jak będę grzebać w sprzecznych opiniach
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 18:00   #988
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Adka_19 ty to masz nosa do zakupów piękne rzeczy i wyglądają jak nowe fajnie że jesteś bo już się przyzwyczaiłam że dużo piszesz
Jestem jestem wróciłam ) Ale jeszcze sprzątanie będzie bp gsmonie dywanu nie wciagnęło ale i tak miałam prac także luzik
Tylko dzisiaj urwanie głowy mam hihi
Płytek zostanie coś źle pomierzylam hahaha

więc jak zwrócimy to zostanie nam na drzwi do kuchni

Cytat:
To taka zamknięta grupa i zazwyczaj w takim miejscu pisze się o rzeczach o których nie chce się pisać na forum publicznym Jest mnóstwo takich klubów na wizażu. Oczywiście są różne grupy, ale na takich wątkach zazwyczaj chodzi o prywatne miejsce

Nam już później sprawnie szło. Gdyby mąż od początku patrzył na instrukcję to byłoby łatwiej, a tak ja mówię o jednym, a On co innego

Super wyglądają ten płytki !
I jakie fajne zakupy
Dziękuję !!! !
A ja nie pamiętam jak się grupę włącza :/

Stary 2015-08-02, 18:08   #989
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Adka a jak zwalczyłaś w końcu?

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 18:10   #990
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
JUz wrzucam foteczki <3

Relacja
Kuchnia )

za zestaw do butelek £5, za ciuszki £3,i dla znajomej siodelko do karmienia mamas papas £4
)
Też uwielbiam skręcać meble

Adka jesteś naszym guru zakupowym, płytki super się prezentują, łupy z car bootsa miód malina

Dzisiaj moja siostra przyniosła troszkę ciuszków dla małej, wczoraj jej kupiła A moja mama dzisiaj zaczęła gadać, żeby nie kupować na razie ciuszków, bo już wystarczy, a ja w tym czasie przeglądałam neta i wyczaiłam fajny komplet, pokazałam jej, a ona: zamawiaj hahaha

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości