|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
2. Oooo, dobrze wiedzieć. Słyszałam to nazwisko wielokrotnie. Nie wiem czy nie wyskoczyło przy jednej operacji ojca? Kurcze, boję się tych autoimmuno. Jak to działa? Czy jak mam autoimmuno tarczycy to równie dobrze organizm może się zbuntować przeciw innym organom? Niepokoi mnie to bardzo.3. Ano rozumiem. Zazwyczaj robiło się tak na przełomie sierpnia/września i mijało jak ręką odjął po miesiącu - dwóch. samoistnie, niezależnie od działań zewnętrznych i wewnętrznych. Ale teraz? Hormony widać coś dają znać. U siebie widzę głód na jod, zażeram się nori. Jem je ze wszystkim. Wiem, że można przesadzić, ale no rzucam się wręcz na nie.
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Co do włosów, to u mnie najlepiej działa picie drożdży i wiernie jantar
przestały lecieć a nowe rosły jak szalone. Musze wrócić do tej terapii na jesien---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- * wcieranie jantara
|
#1443 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ponad 2 tygodnie mineło od mojej wizyty u fryza i farbowania a ja mam już 1 cm-owy odrost, a ide znowu dopiero pod sam koniec sierpnia, nie wiem, jak będe wtedy już wygladala z taaakim odrostem
|
#1444 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dlatego tak zachwalam humavit, bo zawiera drozdze. Plus skrzyp i pokrzywe. Dzieki niemu tez cera mi sie poprawila.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1445 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Maja,chciałam podziekowac za polecenie tego Wegnera. Dobry jest
|
#1446 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Co mata dzisiaj na obiad? Ja rosołek gotuję - monsz se zazyczył
![]() A wczoraj jedliśmy taaakie pyszne pierogi m.in. z bobem i boczkiem
|
#1447 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Piers z kurczaka w sosie smietanowym plus ryz.
Monsz robi. Ja mocze nogi w kwasie z Bingo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1448 |
|
Piers do przodu
|
U mnie to co szpital dal czyli rosol i udo kurze z buraczkami i mlodymi ziemniaczkami
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie na obiad byle co - pewnie czekoladki z paczki niespodzianki od Mamy gdyż mam zamiar malować i sprzątać, a wtedy mój styl jedzenia można określić "Coś w łapie, co nie przeszkadza działać" ![]() No, jutro poniedziałek - czyli fryzjer i testy perfumeryjne
|
|
#1450 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
|
|
#1451 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Magnez w czekoladzie to zdrowa rzecz ![]() O, ciekawa jestem, jak pójdzie u fryzjera, mam nadzieje, ze będziesz zadowolona
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-08 o 19:35 |
|
|
|
|
#1452 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Corii, fajny kolorek.
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolor super Sądzę, że będę zadowolona, bo chcę skasować te przerzedzone - czyli żal mi nie będzie. Zastanawiam się, jak daleko pójść z asymetrią ![]() I liczę na to, że fryzjerka mi podpowie, ile najmniej można skrócić, jednocześnie żeby było stylowo.
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny!
mam fragrantyczny dylemat co do zapachu na zime: Angel EDT czy Ange ou Demon EDP? pozdrawiam |
|
|
|
#1455 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie na obiad pomidorowa,własnie ryz wstawiłam. Zjem i wracam do drugiego tomu. Odkurzanie bedzie musiało zaczekać - a jest to pewna rekomendacja,jeśli chodzi o lekture
![]() Corii
|
#1456 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ciotka wygadała się mojemu tacie, że wujek - jej mąż, taty brat - za parę dni idzie na trzecią chemię. Płuca. |
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się staram o takich rzeczach nie mysleć - bo jakby się człowiek zdał sprawę z tego, że w środku tylko rurki i maszynki zawodne, to się można od razu zastrzelić
|
|
#1458 | ||
|
Panaroja
|
snad mineralki i planu zjedzenia czegoś , ale jeszcze nie wiem czego
![]() Cytat:
![]() wiem o tym wcieraniu , próbowałam , ale u mnie to działa tylko póki wcieram , jak przestaję znowu lecą ![]() wyregulowana jak się zdaje , jutro-pojutrze znowu idę się skłuć ![]() Cytat:
![]() ![]() coś mi pozeżerało cytaty mam odmóżdżenie z powodu upału i nie chce mi się jutro do pracy iść . Na razie pójdę coś zjem , o ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1459 |
|
Wtajemniczenie
|
Aileen
Corii ma rację Ju, wyglądasz ekstra! A jakie rzęsy! Kolor super
|
|
#1460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kod PHP:
Cytat:
Zdaję sobie sprawę z powagi problemu jaki może się zrodzić ![]() Ech... choroby, chyba najgorsze zło ever Cytat:
|
|||
|
|
|
#1461 |
|
Wtajemniczenie
|
Na obiad była kaczka, ale chłop ją 2,5 godziny robił
Dopiero na kolację się uporał.Więc zjadłam kotlety z kabaczka i kanapkę. ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- O, tak, twarz filmowa
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zaraz, żeby nie było - Tri, wiesz, że to nie ja na tym zdjęciu, prawda?
A u mnie były duszone na maśle koźlaki z prawdziwkami
|
#1463 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Odsubskrybowałam sobie Bar,wrrrr!
|
#1464 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I zagladaj czesciej Cytat:
![]() Cytat:
za badania Ja zwalam na cionze na razie ![]() Wow, super wyglądasz Cytat:
Jakos mi weekend intensywnie zlecial, na koniec doprawilam sie zwiedzaniem nowego muzeum slaskiego (polecam, wystawa historia Slaska jest mega
|
|||||
|
|
|
#1465 | |
|
To ja :)
|
Ghelou
![]() Cytat:
![]() Dywan wyprany, uff... jeszcze jutro ostatnie pranie i prasowanie, i mogę spokojnie oczekiwać Węgrów Od wtorku mam ich przez tydzień.
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad ogóreczków gruntowych i sera koziego
Cytat:
![]() Ech, przytulam wszystkie z problemami zdrowotnymi u siebie czy u rodziny U mnie do przodu, po antybiotyku ropnia prawie nie ma, chyba obędzie się bez chirurga (zastanawiałam się jakby on miał toto głęboko spod skóry wyciągnąć ![]() Wycieczka chyba udana, czuję te wszystkie kilometry w nogach, a głównie w małych palcach, które mam obtarte Pszczyna bardzo nam się podobała, ale przeżyłam załamkę swoim dzieckiem - bardzo był nieposłuszny. W muzeum zamkowym próbował nam uciekać i przechodzić pod linkami zabezpieczającymi eksponaty i prawie usiadł na zabytkowej kanapie Ale najgorsze było w parku: podczas dwóch godzin pobytu widziałam jeden (!!!) przejeżdżający samochód, wołam do B, żeby stał tam gdzie jest, a on co? Biegiem przed tym autem Oczywiście za rękę chodzić nie chciał, bo to nuda ![]() Murszafko i Justyno - ja to podziwiam osoby z talentem plastycznym (muzycznym itd.). Jestem kompletnie antyartystyczna, nie ogarniam, nie umiem, nie mam na tyle wyobraźni. Dla mnie to zupełnie inny świat i uwielbiam patrzeć jak coś powstaje z niczego
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie na Angela wzięło
aktualnie edp naszyjnie gwiazdki są napełnialne? Wiecie?
|
#1468 | ||||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Angel to my signature scent all the time
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
No, jak fryzjerka dobra, to bez problemów powinna Ci dobrze doradzić z asymetrią ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Mój małz w sumie to zaczył se pomidorowej wczoraj, ale ze najpierw i tak rosiół się robi, to najpierw on, a we wtorek przerobie na pomidorówkę ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Dziekuję!! ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
No fryzjera nie puszcze tak łatwo, o nie Nic to ze tzreba te 80 km w te i we wte, ale dla efektu jednak warto. Ale ale - szampony fioletowe też maja w tym swój udział i to niemały ![]() Nie można od razu zakładać czarnych scenariuszy A nie wnikanie to dobry pomysł! ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Zazdraszczam ![]() Jeszcze raz dziękuję ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-02 o 21:40 |
||||
|
|
|
#1469 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Masz całkowitą rację. Oszaleć można by od takiego myślenia. Miałam dziś zły dzień. Różne rzeczy się nawarstwiły i poszło... taka spirala dołujących rozmyślań ![]() Corii! Świetnie wyglądasz!!! |
|
|
|
|
#1470 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki raz jeszcze, nie wykluczone, że kiedyś skorzystam, ale może mi przejść ![]() 2. Aj noł, byłam z Mam Dla nas mocno sentymentalna wizyta, tam kiedyś pracował mój ojciec, ale nie byłyśmy same więc się nie rozkleiłyśmy Cytat:
Cytat:
Cytat:
A liczy się jednak tort 2. yep |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

Jak to działa? Czy jak mam autoimmuno tarczycy to równie dobrze organizm może się zbuntować przeciw innym organom? Niepokoi mnie to bardzo.
Hormony widać coś dają znać. U siebie widzę głód na jod, zażeram się nori. Jem je ze wszystkim. Wiem, że można przesadzić, ale no rzucam się wręcz na nie. 
przestały lecieć a nowe rosły jak szalone. Musze wrócić do tej terapii na jesien

za badania