|
|
#1471 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie też przepyszne
![]() Mursz ![]() dobry byłam wczoraj na koncercie Golden Life, zapomniałam, że w ogóle taki zespół istnieje (i pomijam to, że nigdy ich nie lubiłam jakoś specjalnie) ale bawiłam się wyśmienicie a dziś kolega mi przypomniał, że kiedyś słuchaliśmy Testamentu też zapomniałam że coś takiego istnieje starość, czas do skrzynki
|
|
#1473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień prałam i suszułam, pralam i suszyłam i tak mi niedziela zleciała .
Zjadłabym coś ale nie wiem co od kilku dni mam ochote tylko na banany.Cytat:
Cytat:
![]() Wiem, Hartleb jest w CSK w Ligocie , ale raczej pójdę na konsultacje prywatną do Altermedu . Na razie czekam na wyniki badan na przeciwciała, bedą za tydzień. Ale generalnie jak miałabym się podejrzewac to raczej o twardzinę układową ![]() Musze gdzieś zrobić jeszcze kapilaroskopię. A jak mi sie uaktywnił EBV to może narozrabiać . Ech, idę ziółka zaparzyć i tak sie trzymam tyle lat dzieki ziołom , suplementom, diecie, relaksacji itp.
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Widać jednak, że masz rękę na pulsie, wiesz z czym się mierzysz. A to już więcej niż połowa sukcesu. 3. Bo działają. |
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
ładna kobieta z Ciebie, a kolor super idę się farbować , kupiłam Syoss perłowy bląd ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- no, pacz nie pomyśłałam, a przeciez od kilku dni sikam na potegę - organizm usuwa podwyższony nieco wapń
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz znać jak wyszedł? Na jakim odrosćie? Jestem od lat w błędnym kole odysei farbowania, kiedy to naturalny odrost mam każdorazowo rudy po farbie, choćby nie wiem jak zimnej, platynowej czy perłowej. Tylko rozjaśniacz daje mi chłodny blond. Nie chciałabym być na niego skazana, ponieważ wykrusza mi włosy.
Pocienia etc. Przyglądałam się tym Syossom ostatnio, ale postawiłam na Joannę Szlachetna Perła. Wyszedł wcale nieszlachetny rudy. Jak ZAWSZE.Ta kobieta z banera reklamowego u góry z sesji do ACUVE z Marcinem Tyszką ma idealny "skandynawski" blond! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-02 o 22:15 |
|
|
|
#1477 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale Ci zazdroszcze tego perłowego blondu Przycisnę swojego friza zeby zrobił mi next razem platynę z perła ![]() Fajnie masz, ze możesz taka farbę nałożyć od razu bez dekoloryzacji, u mnie to póki co nie przejdzie ![]() Ale Syossa zadnego nie użyje już nigdy w zyciu Robiłam nimi pare razy, jak jeszcze miałam coś w stylu wiśnia po czerni, ale tak mi przesuszył i zniszczył włosy, jak zadna farba drogeryjna
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-02 o 22:24 |
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed nami dość trudny tydzień... dużo załatwiania, i URZĄD... mam urzędofobię, przyznaję się. Po załatwianiu w Zusie, bezskutecznym zresztą, na słowo "urząd" robi mi się z żołądkiem to, co przed klasówką ![]() Rozterko - dawaj potem zdjęcia, koniecznie
|
|
#1479 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Szybko Was przeleciałam, strasznie dużo nadrabiania ![]() I machnę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam foty bobom, żeby pokazać fryzjerce, o co cho
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Mam fotki ale w mieszanym świetle to nic dokładnie nie widać, na dodatek
wyszło nierówno . Zrobię jutro w świetle dziennym.
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny kolor! I tak w ogóle to Poproszę o kciuki za fryzjera
|
|
#1487 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Młody miał chyba gorszy dzień Cytat:
ja tez jakoś strasznie dużo nie mam, ale kolejnych kilka kropel, albo więcej mogę odstąpić ad 2 Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znad soczku |
|||||
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
no
![]() wczoraj? Lodddyyyy ![]() A dzisiaj chyba bedzie jajko sadzone z fasolką szparagową ![]() Cytat:
Cóz, sama musisz wybrać, który Ci bardziej leży ![]() Mi na zime zarówni Angel edp jak i Aod dobrze pasowały
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-03 o 08:42 |
|
|
|
|
#1489 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() Fasola szparagowa dawno coś nie jadłam
|
|
#1490 | |
|
Panaroja
|
snad skłucia i wody mineralnej
![]() ale w cionszy to raczej nie powinny , raczej wręcz przeciwnie - się wyładnić i zagęścić powinny , nie masz jakiegoś niedoboru , żelaza np kuchnia fiużyn ![]() Cytat:
![]() pachę też ? nie tylko szyję ? Neska - wczoraj obejrzałam jakiś kwadrans Chanel i Strawińskiego , reszta pewnie dziś będzie na razie zdania sobie nie wyrobiłam , ale jeszcze w trakcie napisów zobaczyłam trzy fatalne błędy - po pierwsze , jakim cudem pani Strawińska , prawosławna Rosjanka , ma na szyi katolicki krzyżyk , po drugie - biała suknia Coco miała prawo powstać dopiero 10 lat później , sukni o takim kroju w 1913 nie było , po trzecie - absolutnie nie było szansy , żeby w jakiejkolwiek orkiestrze Opery przed I wojną grały kobiety (praktyka czysto męskich zespołów trwała bardzo długo , np.Filharmonicy Wiedeńscy dopuścili obecność kobiet w orkiestrze całkiem niedawno - chyba jakieś kilkanaście lat temu dopiero) . Ale to ze względu na mojego hopla na punkcie wierności realiom historycznym
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
Dzięki za informacje jesteś kopalnią wiedzy ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
|
#1492 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Zaczynała od robienia kapeluszy - znaczy przerabiała kupne kapelusze dla siebie , potem zaczęła robić kapelusze dla znajomych - to było w okresie kiedy jeszcze była utrzymanką jakoś na przełomie stuleci , potem dopiero założyła własny sklep z kapeluszami , a ciuchy zaczęła szyć w czasie I wojny - z dżerseju , kiedy kobiety musiały ubierać się wygodnie i tanio .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
2 3 Możemy zrobić porównanie w realu ... 4 Oby
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nigdy samo nie wylatuje, muszą wydłubywac
![]() Cytat:
a mój to topielica ![]() W sobote miałam żniwa. trening taki, że do dzisiaj mam zakwasy na plecach ![]() Ale nigdzie więcej i nawet po energicznym machaniu łopata ciśnienie mi się nie podniosło (poleciałam zmierzyć z ciekawości). Znaczy się treningi z mel B działają? Upał, skwar i ani jednej chmurki na niebie Aż mi się nie chce w tym klimatyzowanym biurze siedzieć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-03 o 11:27 |
|
|
|
|
#1495 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
A tu masz kilka wieczorowych sukni z 1913 i okolic https://pl.pinterest.com/search/pins...%20gown%201913 oczywiście przyplątały się też i z innych lat , ale widać od razu , że ubrali ją źle . Co do porównania w realu jestem za ![]() Cytat:
2.topielica jest 3.pewnie że działają 4.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-08-03 o 11:38 |
||
|
|
|
#1496 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Nie lepiej by było na balkonie poleżeć i Wegnera poczytać...? Jestem w połowie drugiej części
|
|
#1497 |
|
Nindżopesz
|
Jesteś właśnie w Anglii?
![]() Birch & Black Pepper jeśli da radę bo to chyba jakaś limitka. Interesuje mnie głównie czy to dymne, pieprzne, "męskie" ale nie kolońskie i w ogóle ogniskowe, czy przez wanilię i atrament mdłe, słodkie, dziwne, rzygliwe. Rejcz, zachodź w cionszę, nic nie robię z cerą bo mi się nie chce (tylko myję, o kremie czasami zapominam) i wyglądam dobrze jak nigdy, wystarcza nieco pudru i korektora na stare zaczerwienienia (które i tak bledną). Hormony to jednak dziwne są. Macham znad dylematu ludzi pierwszego świata - kupić Fumidusa, Black Tourmaline czy oba I po co je kiedyś sprzedawałam...
|
|
|
|
#1498 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jakoś niedospana dzisiaj, niecale 6 h spałam. Jednak ponizej 6 to deczko za mało. 6,5 dla mnie za to idealne
|
#1499 |
|
Panaroja
|
Dla mnie 8-9 snu to w sam raz
ale szans ni ma
|
|
|
#1500 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wczoraj nieplanowo pospałam 9 godzin i jezuuuuu wstałam jak przestrzelona w łeb na odlew
Nigdy wiecej!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

też zapomniałam że coś takiego istnieje
od kilku dni mam ochote tylko na banany.
ładna kobieta z Ciebie, a kolor super

Serio musiałabym chyba skorzystać z jakiegoś lepszego materiału genetycznego bo po mnie - trauma do końca życia, a po Teżu niewiele lepiej
Coś jak z deszczu pod rynnę. 

Oczywiście za rękę chodzić nie chciał, bo to nuda