![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
cześć
![]() ![]()
#4322 |
Zadomowienie
|
Podeślij mi w PW Twoje dane do tabelki (wzrost, waga początkowa, cel), bo nie mogę Cię znaleźć w tych starych.
Edit: Cofam, już znalazłam. ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2015-07-31 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Rozeznanie
|
Zapraszamy
![]() Powiedz coś o sobie, jaki masz cel? Unex a podzielisz się przepisem na tartę ? Jesz to w ramach obiadku czy jak to polecasz ? Sabasza masz rację. 1kg to jest akurat. Bo jest zdrowo i rozsądnie, a nie na hop siuppp 25kg w 40 dni a potem 50 kg w 2 miesiące na plus. Znam takich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zadomowienie
|
Przeczytaj pierwszy post, czekam na Twoją wiadomość i zapraszamy.
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Póki co 7 osób w tabelce i wszystkie zielone. ![]() Chociaż u mnie tylko -0,1kg ![]()
#4325 |
Rozeznanie
|
Brawo MY
![]() Ja za 7 tyg idę na wesele i miałam super plan, że założę kieckę, która wisi w szafie i ma metki. ahhaaa ![]() Ale mam nadzieję, że się zapnie. Zaryzykuję i poczekam do 2 tyg przed weselem. Jeśli wtedy nie wejdę będę myśleć ![]() Muszę też myśleć o urlopie. To mnie motywuje. Mam za 2,5 miesiąca urlop i muszę jakoś wyglądać. Się wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Konto usunięte
|
Sabasza- Super nowina z tą 7!!! Ja tez tak miałam, i nadal tam mam. Nie chcę się przedwcześnie cieszyć :-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to napisze to wszystko w poniedziałek, bo dziś w nocy (dokladnie o 4 rano ) wyjezdzam nad morze, a teraz kładę się już spać ![]()
![]() |
#4329 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
150 g maki razowej 80 g jogurtu nat. lyzka stewi zoltko farsz: banan truskawki 2 kostki sera bialego 1 bialko, 1 cale jajko troche jogurtu nat 3 lyzki stewi ( owoce pokroic, ser zblendowac z reszta skladnikow) Ciasto na ciasto ugniesc i wlozyc do lodowki na 30 min, potem rozwalkowac i nalozyc na tarte, piec przez 5 min w 180 stopniach. Nastenie nalozyc farsz i piec przez 30 min 160 stopniach. I tyle, do farszu mozna dodac cynamon albo kako jak lubisz ![]() Ja jem to kiedy mam ochote, dzis bylo na obiad, innym razem bylo na sniadanie ![]() Tak ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Dziś na wadze 86,0. Nie jest to jakies spektakularne, ale ważne, że w dół
![]()
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie tez szału nie było ale jak na grzechy to i tak dobrze. (przyznam sie do 2 kieliszkow wina w poprzedni weekend- sobote i 2 kawalkow pizzy) i pozniej niestety nie mialam czasu na ruch w tygodniu. A tez zmeczenie robi swoje.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 |
Wtajemniczenie
|
Mel, ale ze mnie pierdoła, właśnie do mnie dotarło, że nie podałam ci wyników!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- masakra, ta moja waga jest jakaś głupia, te same wyniki na zmianę mi daje :x
![]() |
#4333 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Jak dla mnie dobry wynik ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zadomowienie
|
ja chyba powinnam opuścić wątek na dobre :/ jestem tutaj z was największa i czuję ciągle że robię krok w przód i dwa w tył. Zaczynam myśleć że nigdy nie wygram z kompulsami, wczoraj znowu najadłam się tak, że przed zaśnięciem aż dolał mnie brzuch z wypełnienia.....
Dzisiaj obejrzałam siebie na filmie na którym jestem z kuzynką i siostrą i jestem przerażona, załamana..... nieuchronnie zmierzam w kierunku takiej otyłości, że przestanę całkiem wychodzić z domu i stracę wszystko to co mam ![]() już nie staję na wadze bo się boję.
#4335 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Bo widze, ze sama sobie ewidentnie rady nie dajesz. ![]() Nie opuszczaj nas, mi przebywanie na watku bardzo pomoglo, bo bym juz dawno to rzucila, ale jak widac trzymam sie nadal jestem i chudne i daje sobie rade. Trzymam za ciebie kciuki ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
Macie czasem takie dni jakby spuszczono z Was całe powietrze? Niby mi nic nie jest. Nie mam zmartwień, ale nie mam sił zupełnie.
Moje ćwiczenia: pn-czw godzina fitnessu, resztę dni spacer 1-2 godziny. Micha czysta, nie ciągnie mnie do słodyczy. Co dzień jem ćwierć kilo owoców z jogurtem i wcale nie brakuje mi słodkiego ![]() Ale po prawdzie w ogóle mi się nie chce jeść...
![]() |
#4337 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Ale poprzymierzalam rozne ciuchy i sie mieszcze w nie wiec humor mi sie poprawil. Poprzebieralam dzis ciuchy, za duze popakowalam, te ktore juz pasuja powkladalam do szafek i sobie czekaja ![]() + ogladalismy sobie z TZ zdjecia z tamtego roku ( z wrzesnia, kiedy TZ mial zakonczenie studiow i te zdjecia sa okropne, bylam na nich taka gruba, ze az mi wstyd ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-08-01 o 22:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
@Unex: własnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka na drugim krańcy Polski miała taki sam nastrój. Ciekawe, nie?
Widzenie swoich efektów zawsze poprawi humor ![]()
![]() |
#4339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wiem, ze teraz wszystkie raportujemy sukcesy, ale wiesz sama ze nie zawsze tak jest, nie zawsze wszystko jest na zielono. Ale to nie ma znaczenia, bo przeciez cokolwiek sie dzieje to wlasnie pomagamy sobie nawzajem, inspirujemy sie swoimi sukcesami i pomagamy w problemach. Unex ma racje, moze czas poszukac jeszcze gdzies jakiejs pomocy? Dobry dietetyk? W domu cie wspieraja? Napisz jak sie czujesz z tym wsyzstkim dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
bez kija nie podchodz
|
Mel, pamietasz jaki mialas odcien aqua brow?
Bo ja mam nasniejszy ( fair) i zaraz po tym ( light) i ogolnie uwazam, ze ten light to juz za ciemny dla mnie. A jak uzywalam cieni do brwi albo kredet to zawsze srednie odcienie. ![]() Ogolnie mi sie podoba, moze za duzo nalozylam czy co ![]() ( sorry za offtop ![]() a Ty w ogole masz jakies wiesci od Ewy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co się stało, że przestałaś ładnie jeść? Niedawno jeszcze pisałaś, że jesteś zadowolona z jedzenia... Cytat:
![]() Ale jak Ci się wydaje, że za ciemny to chyba faktycznie za dużo nakładasz. ![]() ![]() (https://www.youtube.com/watch?v=KJBAx3TaOd0 gdzieś w 5:50 pokazuje ile nakłada ![]() Nie mam właśnie, nie wiem co z Ewką. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2015-08-02 o 15:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
bez kija nie podchodz
|
Mel, widzialam filmik wlasnie od RLM
![]() Dzis porzadnie wyczesalam i wyglada calkiem spoko ![]() Ja za chwile na rower ide z TZ, a tak to caly dzien sie opalalam bo straszny upal u nas ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | ||
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Wróciłam właśnie do domu i mogę do Was napisać. Witam nowe koleżanki ![]() Mel, waga u mnie bez zmian. 82 kg ![]() Idę nadrobić wątek ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;52238014]Unex- Ja tez dzis zmierzyłam udo..... Z 69 do ......65 !!!!!!! ![]() ![]() Super ![]() Gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z chęcią zrobię takie placki ![]() Fajnie ![]() Lubię jeździć na rowerze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Jak pisalam na facebooku. Czas isc wlasna droga. Dziekuje wszystkim za pomoc. I Zycze powodzenia w osiagnieciu celu. Nie obrazilam sie. Po prostu tu nie pasuje i nie zmusze sie do czegos wbrew sobie. Melonade. W nastepnej tabelce mnie nie bedzie. Jesli chcesz usun mnie z poprzednich. Pozdrawiam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4345 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry z nad zielonej herbatki
![]() Melduje się po mazurskim weekendzie. Pokus było meggeee dużo. Lodówka pękała w szwach - od serów z gór po pierogi. A wiecie co ? Nie działa to na mnie ! Miałam swoje zdrowie i pyszne posiłki i się ich trzymałam. Unex dziekuję Ci baaardzo za linki do ćwiczeń blenderów. Zrobiłam wczoraj i prawie umarłam ![]() Dziś mam zakwasy konkretne wszędzie ![]() Lubię pracować nad nogami i pośladkami bo widać szybko efekty. Mam kilka nowych przepisów na obiady. Dostałam od dietetyczki. Są smaczne, tanie i szybkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Ja te treningi bardzo lubie, co jakis czas przekonuje sie do nowych, probuje ciezsze, fajnie, ze mozna sobie wlasnie tak stopniowac. ![]() No ja tez na posladkach widze szybko efekty ![]() A tak w ogole, to w srode przyjezdza do nas brat TZ z dziewczyna na 2 dni i zupelnie nie wiem, jak polaczyc to z cwiczeniami. Moze pojde na silke w te dwa dni po prostu, albo biegac. ![]() Jedzeniowo bedzie ok, wierze w siebie, ale jakos nie wiem co z ruchem.
||
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Dziś znów zumba
![]() Wiecie co? tak chcę się pochwalić. Od jakiegoś czasu stosuję peelingi z olejami i białą glinką wiecie jaka moja skóra jest gładziutka i mięciutka? Siedzę cały czas i się głaszczę po rękach ![]() Jeszcze tylko twarz. Tak mnie ostatnio wysypało jak nastolatkę w gimnazjum. Stosuję OCM i peeling enzymatyczny. Oczywiście najpierw jest gorzej (powinno być), potem mam nadzieję, że będzie trochę lepiej. Na diecie wegetariańskiej najbardziej brakowało mi spaghetti. To moje ukochane danie i żadna soja nie jest w stanie zastąpić mięsnych grudek. Ale wczoraj zrobiłam z soczewicą, warzywami i mnóstwem ziół. Wiecie jakie pyszne? Wczoraj miałam wypłatę. Miałam zamiar kupić sobie zegarek. Już 3 lata nie nosze i mi strasznie brakuje czegoś na ręku. Oglądałam zegarki na alledrogo jednym okiem, drugim łypiac na fejsa. W rezutacie kupiłam karmę specjalną dla zagłodzonych psów dla schroniska i wsparłam inne schronisko za kwote przeznaczona na zegarek. I już się nazegarkowałam ![]() @Unex:jak przyjeżdżał eks, to ja po prostu ćwiczyłam z nim, ale jak przyjeżdzałam do koleżanki, to szłam na długi spacer. Z drugiej strony jeśli ich lubisz i poświęcisz im dwa dni to ziemia się nie zawali ![]() @Must: Mazury, takiej to dobrze. Ja miałam chrapkę na Woodstock, ale muszę pracować ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 | |
bez kija nie podchodz
|
Pannaatopowa
ale problem jest taki, ze ja ich dopiero poznam ![]() ![]() TZN generalnie oni przyjezdzaja do mamy TZ na caly tydzien, ale do nas zachacza na 2 dni. No z tego co wiem, to raczej sztywniacy, brat TZ bardzo sie udziela politycznie, pamietacie taki program Mlodziez kontra.. ? No to tam zaczynal. Teraz udziela sie w jakims stowarzyszeniu etc etc etc Chodzi caly czas pod koszula i w marynarce i ponoc wiecznie siedzi na laptopie i odpisuje na maile, wiec bedzie "ubaw". ![]() Raczej w kwestii sportu sa jak TZ ![]() Wiec nawet nie wiem gdzie bym mogla w domu pocwiczyc. Chyba wyjde faktycznie na rower/pobiegac/ na silke. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Rozeznanie
|
Unex ja na Twoim miejscu bym poszła na siłownię lub rower
![]() ![]() A może nie będzie tak źle ? Pannaatopowa ja i mój mąż jesteśmy z Mazur więc dla nas to taki zwyczajny wypad, nie taki wakacyjny jak dla ludzi z innych części PL. Wczoraj mój psiak dał mi tak popalić, że padłam wieczorem. Ma okres dojrzewania i świruje ![]() Dziewczyny, kiedy będzie dostępna tabelka z wagą ? Jak to działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Cos zawsze sobie wysmysle. Ale tez nie wiem jak z gotowaniem, bo ja nie mam zamiaru odpuszczac diety i gotowac pod innych, najwyzej TZ bedzie gotowal osobne obiady, jak ktos nie bedzie chcial mojego jedzenia i tyle ![]() A tabetlka bedzie jak Mel jak skonczy, to dziala roznie, bo niekiedy ktos wage poda pozniej z roznych przyczyn ![]() Cierpliwosci ![]() Mel, a co do aqua brow, ja dzis nalozylam duzo mniej produktu i efekt jest extra. Nalozylam ten najasniejszy odcien i to punkt w dziesiatke. ten ciemniejszy odcien chyba oddam przyjaciolce ( ma ciemne brwi, wiec powinnien podpasowac ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.