Zaromania i Zaromaniaczki ;) cz.LVII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-04, 13:45   #961
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Zaromania i Zaromaniaczki ;) cz.LVII

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Jake stosujesz ćwiczenia rozciągające?
Oj, Monia, toś poleciała
łydki rozciągam w kilku różnych pozycjach, jedna to stopa przy ścianie u dociskanie biodra, trochę tak jak tutaj na progu, później oba warianty z tej fotki i tak jak tutaj i jeszcze jak ta Pani tutaj i o to też i na resztę nóg i całego ciała z 10 różnych pozycji

Rozciągam się raczej po treningu niż przed i owszem, długo, przynajmniej pół godziny, rozciągam do granicy bólu i trzymam 20-30 sekund albo pulsacyjnie pogłębiając.

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2015-08-04 o 13:47
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 13:52   #962
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak???
Pomózta ja jestem laikiem do cwiczen...nic nie wiem...
Wpisz w google cwiczenia rozciagajace i ci wyskoczy asa.....wybierz cos dla siebie
Stary 2015-08-04, 14:03   #963
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak???

Pomózta ja jestem laikiem do cwiczen...nic nie wiem...

Poszukaj sobie najlepiej w necie ćwiczeń i filmików i zobacz, co Ci pasuje. Na łydki i dwugłowy to skłony do ziemi, nogi proste. Siedzenie w rozkroku i skłony do każdej nogi i do środka. Leżenie na plecach, jedna noga prosto lezy, druga prosto do góry i przyciągasz do siebie, możesz sobie pomóc jakimś paskiem (o stopę zahaczyć). Stopy oczywiście cały czas prostopadle do nogi ułożone (jak przy staniu, to sie nazywa stopa aktywna). Czteroglowy to stoisz na jednej nodze, druga do pośladka, ważne żeby kolano nogi zgiętej było "za" kolanem wyprostowanej. To samo mozna na leżąco. Dalej: Klękasz na jednym kolanie (jak do oświadczyn ) ta noga na której kleczysz jak najbardziej idzie do tylu, druga noga kąt prosty. I z tej pozycji możesz albo nogę na której kleczysz przycisnąć do pośladka albo obydwie ręce do góry i jak najbardziej do tylu sie wyginasz. Brzuch to tez wszystko z wyginaniem do tylu np poprzednie ćwiczenie albo klękasz na obydwu kolanach, jedną ręką łapiesz za piętę z tylu, druga reka do góry i sie wyginasz do tylu. Możesz tez złapać obydwie piety na raz.
I tak po dobrych kilkadziesiąt sekund albo np 10x10sek lub 20x5sekund. Rozciąganie ma być długie. Pozycje pogłębiamy na wydechu, na spokojnie, po troszeczku
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 14:17   #964
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Nie żałuj to był slaby poliester. Chodziłabyś wymiętolona
Zamówiłam raz jeszcze tę jeansową bluzkę z odkrytymi ramionami, co Ty masz dziś ją odbieram; )
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 14:35   #965
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
KARI ja tam gdzie mogę zamawiam za pobraniem i akurat 2 razy zwracałam w Hamie i kasa miałam po 4-5 dniach od odeslania

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
faktycznie słabo to wygląda
a niby Kasia Tusk twierdziła na blogu, ze to bedą klasyczne rzeczy najwyższej jakości te koszulki faktycznie wyglądają jak najzwyklejsze z hm

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Dziewczyny czy Wy się rozciągacie po tym skakaniu na skakance???
Komuś się rozrosły łydki???
po kazdych ćwiczeniach powinno się rozciągać

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Aha przed i po, ale co: skłony, przysiady, naciaganie. Jak długo z 5 min? przed i z 5 min, po?
przed rozgrzewka, po rozciąganie

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Ja bym sie przed bardziej rozgrzała, a po raczej dłużej rozciągała. Rozciągasz mięśnie, które pracowały, wiec wg tego co piszecie to uda łydki brzuch
dokładnie
KARI1604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 15:08   #966
naciulatko
Zakorzenienie

Dokonałam rezerwacji w mercurym w zakopcu, ale się cieszę
Stary 2015-08-04, 15:16   #967
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Stary 2015-08-04, 15:47   #968
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość

A byłaś może w tym hotelu? Zdjęcia są meeeega
Stary 2015-08-04, 16:17   #969
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KARI1604 Pokaż wiadomość
2tys zł tylko ze śniadaniami na tydzień w drugiej połowie września to jest dość standardowa cena, niezbyt niska, nie chcieliście zaczekać i kupić tej wycieczki już we wrześniu? Wtedy cena wyniosłaby pewnie max 1500zł na Santorini ceny w restauracjach niestety nie należą do najnizszych
nie chcemy czekać, ja mam wrażenie że zawsze znika to co chcę, więc kupujemy od razu
jeśli przebiją ceny sardynii to się zdziwię no i my zawsze jemy w knajpkach, nie jeździmy na all bo własnie dla nas to urok codziennie poznawać nowe smaki i miejsca
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 16:53   #970
sskers
batonik

Cytat:
Aha przed i po, ale co: skłony, przysiady, naciaganie. Jak długo z 5 min? przed i z 5 min, po?
Ja przed krótka rozgrzewka - myślę że ok. 5 min żeby rozgrzać przede wszystkim nogi. A po rozciągam się też może z 5 min. I tak jak Ci pisałam na insta mi łydki spuchły 1,5cm
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;52304841]nie chcemy czekać, ja mam wrażenie że zawsze znika to co chcę, więc kupujemy od razu
jeśli przebiją ceny sardynii to się zdziwię no i my zawsze jemy w knajpkach, nie jeździmy na all bo własnie dla nas to urok codziennie poznawać nowe smaki i miejsca [/QUOTE]
Tak miałam rok temu Lepsze oferty na październik były w lipcu/sierpniu niż przed wyjazdem.

A ja już nic nie planuję bo okazuję się że w grudniu najpewniej też na urlop nie pojadę Myślę już nawet coby na święta nie planować. Bo jak nie wtedy to nie wiem kiedy..

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 17:25   #971
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Tak miałam rok temu Lepsze oferty na październik były w lipcu/sierpniu niż przed wyjazdem.
.
Ja czekam do końca i moje hotele znikają, więc faktycznie nie ma co czekać.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p2774113.html tę parkę ostatnio przymierzała dziewczyna średniego wzrostu- fajnie wyglądała...
Wklejałam już tą parkę, bardzo mi się podoba ...
Jak samopoczucie?
Cytat:

Dobrze wiedzieć
Cytat:

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 18:05   #972
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hukana Pokaż wiadomość
Mówcie co chcecie , ale te buty są fajne właśnie ze względu na ten udziwniony obcas. Takie trochę przekombinowane, ale cały w tym urok

Załącznik 6028946

Przepraszam za jakość zdjęć, ale robione na szybko w pracy
Mnie się bardzo podobają Jak z wygodą ?
Stary 2015-08-04, 19:40   #973
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Oj, Monia, toś poleciała
łydki rozciągam w kilku różnych pozycjach, jedna to stopa przy ścianie u dociskanie biodra, trochę tak jak tutaj na progu, później oba warianty z tej fotki i tak jak tutaj i jeszcze jak ta Pani tutaj i o to też i na resztę nóg i całego ciała z 10 różnych pozycji

Rozciągam się raczej po treningu niż przed i owszem, długo, przynajmniej pół godziny, rozciągam do granicy bólu i trzymam 20-30 sekund albo pulsacyjnie pogłębiając.
Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Wpisz w google cwiczenia rozciagajace i ci wyskoczy asa.....wybierz cos dla siebie
Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Poszukaj sobie najlepiej w necie ćwiczeń i filmików i zobacz, co Ci pasuje. Na łydki i dwugłowy to skłony do ziemi, nogi proste. Siedzenie w rozkroku i skłony do każdej nogi i do środka. Leżenie na plecach, jedna noga prosto lezy, druga prosto do góry i przyciągasz do siebie, możesz sobie pomóc jakimś paskiem (o stopę zahaczyć). Stopy oczywiście cały czas prostopadle do nogi ułożone (jak przy staniu, to sie nazywa stopa aktywna). Czteroglowy to stoisz na jednej nodze, druga do pośladka, ważne żeby kolano nogi zgiętej było "za" kolanem wyprostowanej. To samo mozna na leżąco. Dalej: Klękasz na jednym kolanie (jak do oświadczyn ) ta noga na której kleczysz jak najbardziej idzie do tylu, druga noga kąt prosty. I z tej pozycji możesz albo nogę na której kleczysz przycisnąć do pośladka albo obydwie ręce do góry i jak najbardziej do tylu sie wyginasz. Brzuch to tez wszystko z wyginaniem do tylu np poprzednie ćwiczenie albo klękasz na obydwu kolanach, jedną ręką łapiesz za piętę z tylu, druga reka do góry i sie wyginasz do tylu. Możesz tez złapać obydwie piety na raz.
I tak po dobrych kilkadziesiąt sekund albo np 10x10sek lub 20x5sekund. Rozciąganie ma być długie. Pozycje pogłębiamy na wydechu, na spokojnie, po troszeczku
Cytat:

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

a niby Kasia Tusk twierdziła na blogu, ze to bedą klasyczne rzeczy najwyższej jakości te koszulki faktycznie wyglądają jak najzwyklejsze z hm

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

po kazdych ćwiczeniach powinno się rozciągać

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

dokładnie
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Ja przed krótka rozgrzewka - myślę że ok. 5 min żeby rozgrzać przede wszystkim nogi. A po rozciągam się też może z 5 min. I tak jak Ci pisałam na insta mi łydki spuchły 1,5cm

A ja już nic nie planuję bo okazuję się że w grudniu najpewniej też na urlop nie pojadę Myślę już nawet coby na święta nie planować. Bo jak nie wtedy to nie wiem kiedy..
dziękuję dobre kobiety
30 min rozciagania.... ja myslałam, ze z 5
Stary 2015-08-04, 19:42   #974
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
super na pewno będziesz zadowolona
w te upały marzy mi się Zakopane
Stary 2015-08-04, 20:08   #975
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
dziękuję dobre kobiety
30 min rozciagania.... ja myslałam, ze z 5
Ja się rozciagam "po" 35 minut Jogą

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:25   #976
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja się rozciagam "po" 35 minut Jogą
dziś skacze moja mamuśka:rolleye s: wszystko ode mnie odmałpuje
Stary 2015-08-04, 20:42   #977
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
ja nie bylam w stanie pojechac z psem do weta zeby go uspic bo byl juz praktycznie w agonii.. mial raka tarczycy. nawet nie wiedzialam ze takie nowotwory sa u zwierzat.
pojechal moj kolega i nie pamietam z kim.. ale od tamtej pory nie mam psa.. wole koty, one zyja dlugo

To są trudne momenty
Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
nie ma takiej opcji \

chciałabym mieć dużo koni, psów, królików... masakra dużo tego...

Mnie pieski wystarczą musiałabym mieć ranczo żeby takie stadko utrzymać, pielęgnować...

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Super my za niecałe 4 tygodnie śmigamy do Chorwacji.. juz się nie mogę doczekać

---------- Dopisano o 05:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:44 ----------

Dokładnie tak.. zgadzam się w 100%. Tęsknię za takimi momentami ale jeszcze nie czas na nowego członka rodziny..

---------- Dopisano o 05:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:46 ----------

Podziwiam.. ja nie dałam rady..

---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:46 ----------

Tez tak mam choć mojego skarba nie ma od 3 mc.. każdy golden na ulicy wywołuje uśmiech na naszych twarzach..
Zazdroszczę wyjazdu do Chorwacji
Goldeny takie są.... przyjazne, kochane...

Cytat:
Podziwiam Cię. To w sumie 3 królik, którego musiałam uśpić- raz byłam z mamą ( 1 królik ) ale wyszłyśmy z gabinetu. Za 2 i 3 razem był mój mąż. W sumie 2 uśpiony był 4 lata temu i właśnie kupiliśmy Polusia, który był baaaaaaardzo podobny do niego. Tamten miał może 3-4 miesiące jak coś zrobiło mu się z okiem- nie było ratunku. A wczoraj po miesięcznej walce ( myślałam, że wygranej ) znów...
Mam jeszcze czarnego Tośka, ale on to jest z tych wrednych królików- wyrywających się, drapiących i gryzących- kocham g0 bo jest śmieszny ale nie ma takiego przywiązania.
Obiecałam sobie jedno. Chociażby Miłosz błagał mnie na kolanach, płakał i bił głową w mur- nie kupię już nigdy królika. To jest zwierze, które ma "dziwne" choroby i trudno jest w ogóle go leczyć. Nie wyobrażam sobie znów przez to przechodzić i na dokładkę patrzeć na moje dziecko, które za nim tęskni i płacze. Na tą chwilę będzie miał psa i to ma mu wystarczyć.

Dzień po chyba jest najgorszy... Najmocniej czuć pustkę bo już nie ma takich emocji.

Ja sobie miejsca nie mogłam znaleźć, pochorowałam się, wszystko mi psiurka przypominało....nawet jego zapach się w domu jakiś czas utrzymywał...

Cytat:
http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p2775517.html

Kasiula36- skład chyba nie za bardzo co ?

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p2775845.html

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p2897572.html Kanazos podobna

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p2774113.html tę parkę ostatnio przymierzała dziewczyna średniego wzrostu- fajnie wyglądała...

Sweterek wizualnie fajny ale skład

Cytat:

Cytat:
Brawa dla mamuśki
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 21:06   #978
monimyszek
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;52307892]To są trudne momenty

Mnie pieski wystarczą musiałabym mieć ranczo żeby takie stadko utrzymać, pielęgnować...

Zazdroszczę wyjazdu do Chorwacji
Goldeny takie są.... przyjazne, kochane...

Ja sobie miejsca nie mogłam znaleźć, pochorowałam się, wszystko mi psiurka przypominało....nawet jego zapach się w domu jakiś czas utrzymywał...

Sweterek wizualnie fajny ale skład

Brawa dla mamuśki [/QUOTE]

ona jest chudsza ode mnie skacze tylko po to, bo ja skacze... skakałam znaczy sie

dziękuje serdecznie, mama moja jest kochana naprawde
Stary 2015-08-04, 21:12   #979
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Moja też tak robi
Ostatnio ma fazę na torebki Korsa
"Nie mówiłaś, że te torebki są takie boskie... mamo: przed Tobą też inne marki"
Stary 2015-08-04, 21:16   #980
Konto usunięte

Cytat:
ona jest chudsza ode mnie skacze tylko po to, bo ja skacze... skakałam znaczy sie

dziękuje serdecznie, mama moja jest kochana naprawde

Ty taka szczuplutka jesteś, a mama jeszcze szczuplejsza?

Cytat:
Moja też tak robi

Z moja mamą tak mam jeśli chodzi o ciuchy, mało brakowałoby żeby mi je podbierała, na szczęście nosi inny rozmiar i tym sposobem "nie pożycza"
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 21:20   #981
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;52308313]Ty taka szczuplutka jesteś, a mama jeszcze szczuplejsza?

Z moja mamą tak mam jeśli chodzi o ciuchy, mało brakowałoby żeby mi je podbierała, na szczęście nosi inny rozmiar i tym sposobem "nie pożycza" [/QUOTE]

Moja nosi ten sam i gdyby mieszkała w Krakowie nie wiem co byłoby jak do niej przyjeżdżam "gina" mi ciuchy i kosmetyki
Stary 2015-08-04, 21:25   #982
hukana
Rozeznanie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;52295293]ekstra są [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
One sa boskie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;52296437]
nie: nie podobają mi się, zupełnie nie mój styl [/QUOTE]

Rozumiem i dziękuję za opinię

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
chyba mamy nową butoholiczkę na wątku.. a te jak?w dobrym stanie?
Oj tak, butów u mnie dostatek
Tym razem są idealne , bez najmniejszej rysy.

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
oj podobają mi się

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
To niemal identyczny płaszcz, jaki kupowałam w zeszłym sezonime
Też go kupiłam , a zgapiłam go właśnie od Ciebie
A w ogóle to jesteś dla mnie guru w sprawie spodni
Ile ja się par nie namierzyłam i zawsze coś nie grało. Teraz biorę tylko te, które pokazujesz na insta i pasują jak ulał

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Mnie się bardzo podobają Jak z wygodą ?

Dla mnie są bardzo wygodne, ale dosyć szczupłe w palcach.
Szukałam czegoś na szerokim obcasie i te są idealne. Drogę do pracy mam pokrytą kostką brukową i szpilki szybko niszczę, a płaskich butów nie lubię.
hukana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 21:29   #983
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;52307892]

Sweterek wizualnie fajny ale skład [/QUOTE]

Jeszcze się dobiłam, bo pojechałam do rodziców na ogródek, gdzie TŻ wczoraj pochował go...Jak widziałam ten rozkopany trawnik i myśl, że on tam leży

No właśnie sweterek wygląda super ale skład słaby
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 21:37   #984
Konto usunięte

Cytat:
Moja nosi ten sam i gdyby mieszkała w Krakowie nie wiem co byłoby jak do niej przyjeżdżam "gina" mi ciuchy i kosmetyki

Masz niezłą mamcię
Moja czasami mnie wyprzedza, jak coś chcę sobie kupić a jej też się podoba, ona chce, szybciej się decyduje to ja już odpuszczam, bo nie będziemy w takich samych rzeczach chodzić - za szybko nam się wtedy opatrzą...

Cytat:
Jeszcze się dobiłam, bo pojechałam do rodziców na ogródek, gdzie TŻ wczoraj pochował go...Jak widziałam ten rozkopany trawnik i myśl, że on tam leży

Nie stresuj się.... a jak tam Miłoszek? Szykuje się do wyjścia? Jutro już 5.08....
Stary 2015-08-04, 21:41   #985
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Moja też tak robi
No...moja chce dokładnie to co ja mam
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;52308313]Ty taka szczuplutka jesteś, a mama jeszcze szczuplejsza?

Z moja mamą tak mam jeśli chodzi o ciuchy, mało brakowałoby żeby mi je podbierała, na szczęście nosi inny rozmiar i tym sposobem "nie pożycza" [/QUOTE]
Mamuśka szczuplejsza ode mnie.
Cytat:
Moja mi jeszcze nie podbiera, ale mierzy chętnie!
Stary 2015-08-04, 21:45   #986
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez hukana Pokaż wiadomość
Też go kupiłam , a zgapiłam go właśnie od Ciebie
A w ogóle to jesteś dla mnie guru w sprawie spodni
Ile ja się par nie namierzyłam i zawsze coś nie grało. Teraz biorę tylko te, które pokazujesz na insta i pasują jak ulał

Dla mnie są bardzo wygodne, ale dosyć szczupłe w palcach.
Szukałam czegoś na szerokim obcasie i te są idealne. Drogę do pracy mam pokrytą kostką brukową i szpilki szybko niszczę, a płaskich butów nie lubię.
O, nie wiedziałam Jak Ci sie w nim chodziło?
Mnie trochę kocykami obłaził, wiec musiałam mu zafundować apaszki nie obłazące
Miło mi! Polecam te ostatnie jeansowe też I cygaretki, sa boskie Dzisiaj dokupiłam jeszcze camelowe Do jeansowych ciemnych koszul idealne, albo do pastelowo-rozwej popelinowej koszuli z nk

A co do butów, tak jak mówiłam, nie moja bajka, ale na Twojej nodze pasowały Do płaszcza bedzię idealnie

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-08-04 o 21:46
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 21:46   #987
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:

moja mama do tej pory opłakuje Neleczkę swego russela, która coś zjadła w lesie, gdzie uwielbiała biegac i zatruła się. Do tej pory trzyma jej czerwony kocyk...Ja ją dosłwinie widze jak machała ogonkiem na dzień dobry, te smutne oczka na do widzenia...
Jezu pobeczę się chyba,....
Stary 2015-08-04, 21:57   #988
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;52308578]Masz niezłą mamcię
Moja czasami mnie wyprzedza, jak coś chcę sobie kupić a jej też się podoba, ona chce, szybciej się decyduje to ja już odpuszczam, bo nie będziemy w takich samych rzeczach chodzić - za szybko nam się wtedy opatrzą...

Nie stresuj się.... a jak tam Miłoszek? Szykuje się do wyjścia? Jutro już 5.08....[/QUOTE]

moja babcia dziś powiedziała, że Miłosz mądrala- siedzi sobie w baseniku i nie ma zamiaru wyjść na te upały

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
moja mama do tej pory opłakuje Neleczkę swego russela, która coś zjadła w lesie, gdzie uwielbiała biegac i zatruła się. Do tej pory trzyma jej czerwony kocyk...Ja ją dosłwinie widze jak machała ogonkiem na dzień dobry, te smutne oczka na do widzenia...

Ahh...na samą myśl, że Tymkowi mogłoby się coś stać... On jest taki pocieszny. Dziś popłakałam się ze śmiechu jak wziął do rzucania długą listewkę i zaklinował się między pustakami ...
Stary 2015-08-04, 22:02   #989
Konto usunięte

Cytat:

Wrażliwe jesteśmy
Brat wiele miesięcy po śmierci psiurka, na pamiątkę po nim, wywołał jego zdjęcie, które zawisło w moim pokoju na widocznym miejscu - zdjęcie na którym uśmiecha się, szczerzy ząbki...
Stary 2015-08-04, 22:04   #990
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;52308881]Wrażliwe jesteśmy
Brat wiele miesięcy po śmierci psiurka, na pamiątkę po nim, wywołał jego zdjęcie, które zawisło w moim pokoju na widocznym miejscu - zdjęcie na którym uśmiecha się, szczerzy ząbki...[/QUOTE]

Nie wiem, czy umiałabym zaraz po spoglądać na zdjęcia. Mam folder ze zdjęciami Poluncjuszka, ale na razie nie chcę oglądać.

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2015-08-04 o 22:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości