|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prezent dla faceta który ma wszystko
Witam, mam problem co kupić mojemu facetowi z okazji rocznicy. Problem jest w tym, że on praktycznie wszystko ma. Perfumy i ciuchy odpadają bo obecnie jest w USA i sobie nakupi tego. Zastanawiałam się nad spinkami do garnituru tyle ze on zadko kiedy w garniaku chodzi. Więc średnio. Tablety i elektronika odpada bo on juz tez ma praktycznie wszystko... Ubiera się tylko w oryginalne ciuchy. Chłopak ma 23 lata. Macie jakieś pomysły może ? może coś śmiesznego ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla faceta który ma wszystko
a moze zrob mu cos od siebie samemu
nie kupi tego w sklepie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Może wasz wspólny portret narysowany? Albo jakąś karykaturę? Może ma jakieś hobby?
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie powinnaś pójść w handmade. Kolaż zdjęć waszych? Albo W ramkę kilku zdjęciową włóż powycinaną na zdjęcia mapę z zaznaczonymi takimi miejscami jak "pierwszy pocałunek" "pierwsze spotkanie" "pierwsza randka" etc. Poza tym polecam gorąco pinterest. Tam jest chyba wszystko.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
też polecam ramkę i wasze wspólne zdjęcia z wakacji, wspomnienia
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Dokładnie, daj mu coś czego sobie sam nie kupi. Zdjęcia na papierze to powoli zapominana, piękna sztuka
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
daj mu swój czas - to najcenniejsze, co możesz dać drugiemu człowiekowi, zaplanuj jakoś miło dzień, idźcie do kina, wykup karnet na kręgle, no nie wiem, co on tam lubi
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Bon na odlotowy seks z Tobą do wykorzystania do 14.02.2016. Zaprojektuj i wydrukuj jakiś fajny.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
muminkowa i gosiaczek - super propozycje
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Zaplanuj wspólny wieczór, spacer, jakaś wycieczka, rowerowa lub samochodem. Możesz pomyśleć by ugotować danie które lubi.
Prezent od Ciebie powinien zapamiętać, fajnie jak skojarzy mu się mile spędzonym czasem ![]() Oczywiście powyższe propozycje koleżanek też są dobre
_________________________ ___ Zapraszam do obejrzenia mojego świątecznego rękodzieła! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post53652022 _________________________ ___________ ![]() Moje motto: "Wystarczy chcieć" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

nie kupi tego w sklepie