|
|
#1621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Cytat:
![]() Znad soczku |
||
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
przyszły piątek robią nam wolne za święto w sobote, więc bede leżeć na trawie i się grzać na słońcu w długi weekend
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-06 o 10:38 |
|
|
|
|
#1623 |
|
Mother of Cats
|
Dobry dzień, Baru!
Dziś w końcu dzień pracy w domu ![]() Ju, włosy |
|
|
|
#1624 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Znad niewyspania
![]() To coś z załącznika pół nocy miałczało w zamkniętym pokoju i spać nie dawało A musi być zamknięta, bo inaczej po nocy się z Haliną ganiają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się też twarz bardzo poci, więc umalować się to tez wyczyn ![]() 2. Nasza służba zdrowia jakie wady ma takie ma, ale strasznie wkurzają mnie narzekacze. No tak źle jak mówią niektórzy to nie ma ![]() Cytat:
![]() 2. Zaraz robię sobię kawkę i zobaczę co to ![]() Cytat:
![]() Odpoczywam po prasowaniu, ufff, ufff
|
|
#1625 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie że wpadłaś Oooo tak, po nich mam meeeeeega fale, więc ich nie lubię, ale w falowaniu są niezastąpione!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() Ja planowałam ewentualnie tak zrobić ciążę, żeby mi w lato nie trafiło, ale człowiek planuje a los z niego drwi Poza tym, nawet jeśli by mi się tak udało kiedyś urodzić w maju małe conieco, to jak ja się nim zajmę w upały letnie skoro ja dogorywam w łożu albo w piwnicy? ![]() No matka marzeń normalnie ![]() Cytat:
Naprawdę jest ze mną pod tym względem "bardzo źle" Trochę zwalam na geny, chyba całkiem słusznie. Bo skądś "to" mam. ![]() 2. 3. Cytat:
Ale dobrze robiłaś, tak jak miałaś ochotę. Dobrze jest się zmieniać! Przecież to część kobiecej natury? Cytat:
I współczuję ogromnie proscesu pisania, ten styl dobija ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-06 o 11:37 |
||||||||
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
namowilam chuopa na dorset i durdle door w ta sobote ale jest jeden warunek: musze zrobic ruskie ![]() i znalezc nocleg za mniej niz £80 ![]() z pierwszym moze dam rade, bo metro dzis strajkuje i mnie nie nosi a z drugim zostaja farmy i campingi, bo wg bookingu 99% jest zarezerwowane na ten weekend
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym ją wypuściła toby po nas biegały Już to kiedyś przerabialiśmy, zawał na miejscu.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1628 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad infekcji intymnej, pobytu przez godzinę w poczekalni lekarskiej , bez klimy , powrót autobusami bez klimy...
![]() Teraz siedzę i obciekam po chłodnej kąpieli bo miałam wrażenie że głowa mi się zagotowała... Cytat:
![]() ![]() klask i:Piękne fale ! No bo kobitki tak chcom.... Miec proste jak mają fale, mieć fale jak mają proste itp ...Ja dposzłam do takiego punktu życiowo włosowego że zaakceptowałam je takie jakie są, robię wszystko żeby wydobyć ich zalety , a nie zmieniać je na siłę ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
2 JAKIpiękny kotlecik ... ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
Oj ja bym nie dała rady ruskich zrobić
|
|
#1629 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Chyba mi odbiło, przy 36C umylam własnie balkon
Czy to jest normalne, albo czy jest taka zaleznosc, ze jak wiatraczek w domu chodzi ( nie wieje bezpośrednio na mnie), to mnie głowa boli? Bo co mamy to ustrojstwo właczone, to mnie głowa napi***
|
#1630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na razie mają potencjał
![]() Cytat:
Lubię się zmieniać - pod warunkiem, że na lepsze ![]() Co do pisania - to ja to traktuje jak zabawę, śmieszy mnie ten ton - wymyślam sobie równolegle takie pismo napisane z przesadą - obfitujące w słowa typu "uniżenie", "czcigodny" itepe - i chichoczę ![]() Cytat:
Życzę szybkiego schłodzenia Dobre wieści! dostałam maila od konsulatu w spr. wystawy - żeby wypełnić formularz i dołączyć do obrazów wizualizację zapachu... soli! wielickiej konkretnie
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1632 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kurde, zupelnie o nich zapomnialam! Trafiłąs w sedno chyba
|
#1633 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Temperatury nijak nie odczuwam, rano na przystanku miałam gęsią skórkę. W biurze miły chłodek, w pociągu klima, wieczorem deszczyk padał... gorąco owszem, odczułam po dwóch michach zupy pomidorowej ale wracam do domu tak głodna, ze rzucam się na wszystko, co zjadliwe. Dziś chyba będzie jakiś schab z fasolka szparagową
|
|
#1634 |
|
Nindżopesz
|
Margot, a Ty nie jesteś z Wawy...? Gdzie tu deszczyk i chłodek? Od kilku dni słonko napieprza i oddychać się nie da, nawet w domu wczoraj aż spuchłam od gorąca.
|
|
|
|
#1635 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
I naprawdę rozumiem i nawet jestem w stanie współczuć wszystkim, którzy te upały wykańczają, ja po prostu jestem w swoim żywiole.
|
|
#1636 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Corii, a jak na dworze wieje to też Cię głowa boli? Przy wiatraku długo nie wytrzymuję, tak samo nie znoszę wietrznej pogody, mam wtedy wrażenie, że cała twarz mnie boli, a ciśnienie chce wysadzić mi gałki oczne I nos się zatyka.Wątek klanowy jest świetny ![]() A kotlet ma na imię Marcelina
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-08-06 o 15:09 |
|
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię, jak jest gorunc jak w piekle
|
|
#1639 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Si
![]() Jakbym podała domowy, to by mi ta kuwra ukradła. Maja, charakterologicznie by pasowało ![]() (o sobie mówię) O, nawet info mam z forum: Wczoraj maksymalna temperatura mierzalna i odczuwalna 37.3 st. C. Spokojne burze z opadami. Padało dwukrotnie 20.03 : 20:17 i 20.42 : 21.06. W sumie spadło tylko 4.2 mm deszczu.
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-08-06 o 15:13 |
|
|
|
#1640 | ||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2.ano ![]() 3.maluję się przed spoceniem , bo spacam się wsiadłszy w komunikację ![]() 4. 5. matko , w taki upał prasować ??? ![]() 6.cudny kothek Cytat:
to było straszne Cytat:
2.ano ![]() Cytat:
![]() 2.może tak być , od zatok chociażby . a trening zrobiony ?Zjadłabym coś chyba.... Ale wybór mały , oprócz kanapki nic nie mam ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- mojej pani wet też tak ma ![]() siostro moja klimatyczna !
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#1641 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
ale jak przyjemnie było przez chwile!! ![]() No, ale mi zatoki zawsze tylko katarem sie odzywaly. A ostatnimi czasy nawet tego nie było dawno Taaak, ostatnio coraz wczesniej wstaje, aby przy tym chłodku porannym cwiczyć dzisiaj to była 5.45
|
|
#1642 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ech, jedyne, czego mi w tej temperaturze brakuje to prysznica.....znaczy, mnie go brakuje niezależnie od pory roku, to grzanie wody minimum dwa razy dziennie jest meczące
|
#1643 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a potem muszę patrzeć czy oczy nie spływają.2. Prawda jaka elegancka i bielutka? (no, może słabo widać, zdjęcie zrobiłam akurat od strony wzorku na plecach i ogonie, ale resztę ma białą) A to kotek ze schronu Cytat:
A od wiatraka i wiatru to tak uciska, że aż boli ![]() Obejrzeliśmy wczoraj tego polecanego Samotnego mężczyznę, podobał się, bardzo klimatyczny i refleksyjny, do tego przepiękne wnętrza I skończyliśmy I sezon Mostu nad Sundem, nic mi nie urwało, ale niezły serial. Najlepszy finał, bo w trakcie na praktycznie każdym odcinku (tym podwójnym) zasypiałam Ciekawe gdzie Rachell, ma net w tej piwnicy?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-08-06 o 15:47 |
||
|
|
|
#1645 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Agnysko, jaki podpis...!
|
#1646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, ja pamiętam, że jak swego czasu jeździłam pociągami to albo się okna nie dało otworzyć jak było ciepło albo śnieg padał, bo okno się gdzieś nie domykało Ale i ogrzewanie czasami było i taki konduktor ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1647 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1648 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Znam ten ból. Speedy recovery. Ile kobitki muszą przejść, bo kur dwa nei można bez recepty leku zakupić w aptece ![]() 2. Ja też, ale u mnie to kwestia motywacji. Dla wakacji - zrobiłabym wszystko!!!! ![]() Cytat:
2. Cytat:
2. Ja oglądam z małżem hamerykańską wersję. Ale przerwaliśmy na końcu 1 sezonu bo chwilowa nędza. Zbyt naiwny jak dla mnie, wszystkie, które do tej pory oglądałam były lepsze, no ale nie powinnam być zdziwiona, w końcu to USA, ma być prosto Jednak dociągniemy chyba,z ciekawości co dalej. Bo my to w ogóle snujemy w trakcie swoje teorie, że ten jets taki, że tak naprawdę było odwrotnie etc etc Także jakiś fun z oglądania mamy. 3. Of kors że mam tam net! Ale jeszcze nie zeszłam. Powiem dla odmiany, że póki co nie narzekam an pogodę. Jest bardzo ok, od 18stej chłodek, rześka bryza, chodzimy an spacery do nocy, potem taras. Nawet zmarzliśmy an tarasie.Także patelnia będzie chyba od jutra/soboty. Na razie jest git! Stąd brak czasu an serialowanie ![]() Nawet teraz idę w plener! A co!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-06 o 16:31 |
||||
|
|
|
#1649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo iladian direct+ i mucovagyn czy jakoś tak nie zadziałały ,a razem ponad 5 dych kosztowały... A teraz za receptę dodatkowo 30 ... 2 Motywacjiiiii powiadasz... U mnie to pasmo porażek jeśli chodzi o pierogi ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
|
#1650 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A Clotrimazol za 2,99 nie pomaga...?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

A musi być zamknięta, bo inaczej po nocy się z Haliną ganiają 

Szpital zobaczę dopiero 25 ego sierpnia 

Poza tym, nawet jeśli by mi się tak udało kiedyś urodzić w maju małe conieco, to jak ja się nim zajmę w upały letnie skoro ja dogorywam w łożu albo w piwnicy? 

klask i:

ale wracam do domu tak głodna, ze rzucam się na wszystko, co zjadliwe. Dziś chyba będzie jakiś schab z fasolka szparagową 

?