|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
Hej,
ja bym była chętna na: - Prada Amber 6ml - Patchouliful Laboratorio Olfattivo 7ml ew. - Jo Malone Peony and Blush Suede 8,5ml (ale może być sampel) Mam: Guerlain, Herba Fresca, ok. 5ml, miniatura Guerlain, Lys Soleya, ok. 5ml, miniatura Chanel no 5 EDT Chanel Coco EDP CHanel Cristalle EDT i Verte Dyptique, Eau Lente YSL Opium, EDP - stara wersja i np. Dior Diorissimo, który z powodzeniem mógłby być kolejną Aqua Allegorią ![]()
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Oddam odlewkowo i próbkowo, najchętniej hurtem:
- CdG 2 4 ml a, - Tygrys 1 ml a, - Fourreau Noir 2,5 ml a, - Mancera Roses Vanille 8 ml a, - Mona di Orio Musc 2,1 ml a, - Chocolovers 0,7 ml a, - Mancera Roses & Chocolate 1 ml a, - Clive Christian 1872 Women 1,5 ml a, - Fille en Aiguilles 1,2 ml a, - Buddha's Fig 0,3 ml a (ale nie psika, więc jakby bez), - Mon Parfum Cheri EdT 1,5 ml? a, - L'Or 1,2 ml a, - Bullion 1,2 ml a, - 34 Boulevard St Germain 1 ml a, - Nejma 5 1,2 ml a, - Tardes 0,4 ml a, - Amber L'occitane 0,7 ml, - Enchanted Forest 0,7 ml a, - Prince 3121 1 ml. a- z atomizerem, f- fabryczna. Nie mam bardzo sprecyzowanych chciejstw, można proponować ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-08-08 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guerlain, Lys Soleya, ok. 5ml, miniatura Chanel Coco EDP Dyptique, Eau Lente YSL Opium, EDP - stara wersja Atomków do sampli nie mam i generalnie bardziej mi pasuje wydawać całe odlewki ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Na pewno podoba mi się Tonka, z tym że odlewki które Ci się podobają pewnie polecą w świat ![]()
![]() |
#2224 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Rozeznanie
|
Może ktoś ma ochotę na:
-Thierry Mugler Angel EdP - 0,5-0,6ml; -Demeter Fireplace - 5ml bez dwóch, trzech testowych psików; -Demeter Holy Smoke - 5ml bez 3 psików; -Fragonard Patchouli - 0,6ml; -Juliette has a Gun Not a Perfume - 0,6ml; -The Different Company Sel de Vetiver - 1,2ml; -Burberry Body - 2ml bez dwóch testowych psików; -Issey Miyake L'eau d'Issey - 4ml; -Gucci Rush - 1,5ml bez testowego psika; -Emanuel Ungaro Ungaro - 1,5ml; -Repetto edt - 1,5ml; -Dior Hypnotic Poison - 1ml; -Dita von Tease Erotique - 1ml; -Julette has a Gun Midnight Oud - 2ml. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;52325812]Magdaleno, może chciałabyś wymienić tę odlewkę na około 6 ml Nu_Be Helium
![]() Tak!! ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- [1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;52325812]Magdaleno, może chciałabyś wymienić tę odlewkę na około 6 ml Nu_Be Helium ![]() Jeszcze zerknęłam na Twoją fra i mam troszkę zapachów w ilościach testowych z notatnika, wypiszę Ci wieczorkiem, może uda się fajnie powiększyć wymianę ![]()
#2228 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
Chętnie pozbędę się następujących odlewek:
Shiseido Zen 10ml Ange au Demon La Secret 2014 10ml Burberry Touch edp 9ml Prada Intense 8-9ml Eau d`Italie Paestum Rose 5ml Chloe Narcise 9ml S.Lutens La Fille de Berlin 2ml Penthaligon`s Lp no 9 10ml Ballerina 7-8ml Penthaligon`s Amaranthine 8-9ml, Diptique Florabellio 4ml Jo Malone Oud &Bergamote 10ml DSQUARED 2 She Wood 9ml Rejouissence YesForLov 4ml Lalique Nilang 9ml Allure Sensuelle edt 8ml HP Dior 10ml TF White Patchouly 7ml Mogę tez odlać z niektórych moich flakonów z F. (proszę pytać ) Najchętniej wymienię na (może być więcej za mniej): Feminite du Bois, Fille in Aguilles, Trsor Midnight Rose, Dianthus, Raving, Perły, Daisy edp (czarna), Diamonds Black Carat, Deliria, Flowerbomb, EL Amber Ylang Ylang i Tuberouse Gardenia, Rush, Eclat d`Arpege, Light Blue Edytowane przez Ania_november Czas edycji: 2015-08-06 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
niecnotliwa dziewica
|
Aniu, mam Dianthusa w wątku, interesują mnie powyższe.
#2232 |
Zakorzenienie
|
Zamienię:
PRÓBKI: -Azzaro, Twin ok. 1,6ml -Aquolina, Black Sugar ok. 1,2ml -Beckham, Signature ok. 1,9ml -Beyonce, Heat, ok. 0,7ml -Brooksfield, Nuance, ok. 1,4ml -Burberry, Brit Rhythm 1,5ml bez psika -Burberry, Touch EDP, ok. 2ml -Calvin Klein, Contradiction, 1ml -Calvin Klein, Obsession Night ok.1,9ml (uszkodzony atomizer- można przelać do innego) -Calvin Klein, One ok. 0,4ml -Chopard, Happy Spirit, ok. 0,7ml -DKNY, Red Delicious 1ml -Eisenberg, I Am ok. 1,5ml -Elizabeth Arden, Provocative, ok. 1,9ml -Elizabeth Arden, Sunflowers Summer Bloom, 1,5ml bez dwóch psików -Escada, Desire Me, ok. 2ml -Estee Lauder, Modern Muse ok. 1,2ml -Estee Lauder, Sensuous Noir ok.2,3ml -Giorgio Armani, Armani, ok. 1,1ml -Hugo Boss, XX Woman, ok. 1,8ml -Jessica Simpson, Fancy Nights, ok. 0,7ml -Lacoste, Challenge Men, ok. 1,8ml -Lancome, Poeme, ok. 1,9ml -Lanvin, Lanvin Me 1,5ml -Madonna, Truth or Dare Naked, ok. 2,5ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Queen Latifah, Queen Latifah, ok. 1,7ml -Salvador Dali, Salvador Dali ok. 1,8ml -ScentStory, 24Gold, na spróbowanie -Valentino, Rock and Rose, ok. 0,8ml -Absolument Absinthe, La 13eme Note Femme, ok. 1ml -Guerlain, Shalimar Ode a la Vanille Sur la Route do Mexique ok. 3ml -Jacomo, Art Collection #08, ok. 0,2ml -Montale, Vanilla Extasy 1,5ml bez psika -The Different Company, Bachmakov ok.2,3ml -The Different Company, Sublime Balkiss 1,5ml bez psika -Vincento Villoresi, Teint de Neige, ok. 2,3ml MOGĘ ZROBIĆ PRÓBKI/ODLEWKI Z: -Avon, Passion Dance, Premiere Luxe, Little White Dress, Sensuelle -Calvin Klein, Euphoria EDP -Chopard, Wish -Nina Ricci, L'Elixir -Nina Ricci, Ricci Ricci -Oriflame, Giordani White -Puma, Create -Yves Rocher, Tendre Jasmin, Flowerparty ODLEWKI: -Burberry, Woman, ok. 5ml (mam z wymiany, miałam wątpliwości czy to aby na pewno ten zapach, ale Wizażanka potwierdza jego wiarygodność) -Comma, Comma New, ok. 3,9ml -Francis Kurkdijan, Aqua Universalis ok. 4,5ml -Gucci, Rush (z wymiany- wg mnie jakoś słabo wyczuwalne) -Michael Kors, Michael Kors, ok. 9,5ml -Paco Rabanne, Lady Million 9ml- z wymiany -Pret a Porter, Woman 5ml -S.T. Dupont, Femme ok. 10ml -YSL, Yvresse, ok. 6ml |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zadomowienie
|
To napisz proszę ile czego byś chciała.
![]() Cytat:
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
A ile Ci pasuje oddać?
![]()
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
... a różności mam - mogę odciurlikać Nu EDP z chciejstw Twoich
-zaznaczam,że puszkon starożytny jest dość ;-) Patrzę na Twoją fragranticę i nie wiem, czy to, co masz na półeczkach "I wont" to pragnienia flakonów, czy próbek ![]() Jeśli próbek, to mogę oddać: Reveal (tych mogę mieć więcej niż jedną ;p) Alien Extraordynaryjny (próbka testowana, więc nie wiem, ile zostało ![]() ISO E super (olejek) mam może Gucci Oud byś chciała potestować ? ![]()
#2237 | ||
ciepłe kluchy
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
a ile mozesz oddać Dianthusa ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Odlewki:
- L`Artisan Parfumeur Seville a l'aube 7ml - L`Artisan Parfumeur Poivre Piquant 9ml - Dior Dune 8/9 ml - Prada Amber 6ml - Chopard Wish edp 4ml - Cartier Zeste de Soleil 3,5ml - Patchouliful Laboratorio Olfattivo 7ml - Jo Malone Peony and Blush Suede 8,5ml - Kenzo Eau de Fleur De Prunier 7ml - Serge Lutens Five O`Clock Au Gingembre 9ml - Mancera The Aoud 1,5ml Dokładka odlewek: - Mancera Aoud Violet 1,5ml - Euphoria Liquid Gold prawie 15ml - Juliette Has a Gun Lady Vengeance 1,5/2ml - CK Obsession for men 10ml - Jo Malone Incense & Cedrat 10ml (za coś fajnego) - Byredo La Tulipe 1,5ml - LAP Deliria 1,5ml - LAP Caligna 2ml Fiolki bez atomizerów: - Il Profvmo Pioggia Salata - Jardin du Poete Eau d'Italie -V&R Spicebomb Próbki firmowe z atomizerami, zużycie powinno być do 2 psików: - Guerlain La petite robe noir Eau de parfum couture - Bvlgari Omnia Indian Garnet - Bvlgari Omnia Crystalline - DKNY Be Delicous - Marc Jacobs Daisy Dream edt - Coach Poppy edp - CK Reveal - Kenzo Flower by Kenzo edp - Versace Eros pour femme - Salvatore Ferragamo Emozione edp - Burberry Brit Rhythm for her - Boucheron edp - CK Euphoria - Repetto edt (ok. 0,5ml) - Dior Miss Dior Blooming Bouquet - Armani Si - Bottega Veneta Essence Aromatique - Bottega Veneta edp ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- [1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;52327140]Super ![]() ![]() Zerknij na dokładki, gdyby nic Ci nie wpadło w oko i nie udało się nam powiększyć wymiany opcja LAP - Nu_be również mi odpowiada bardzo ![]()
Edytowane przez Magdalena___ Czas edycji: 2015-08-07 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||
ciepłe kluchy
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Reveal znam, więc podziękuję. Ale jakbyś mogła oddać po kropelce Nu, Aliena i Gucia, to ja bardzo chętnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Magdalena___;523309 46]
Hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jeszcze mogłabym pojawić się gdzieś w naszym mieście wojewódzkim jeśli nie potrzebujesz zapachów 'na już' żeby odliczyć koszty wysyłki ![]()
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
niecnotliwa dziewica
|
Chce sie pozbyc całości,ile go tam zostało,nie bede rozmieniac odlewki na odlewki. Chyba ze Ty chcesz go tak "zapoznawczo".
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W takim razie rezerwuję Dune i Kenzo, odezwę się jak będę planowała podróż do miasta to spróbujemy coś ustalić, myślę że w przeciągu najbliższych dwóch tygodni dam radę ![]()
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Spicebomb wymienione, reszta jak najbardziej. Tylko powiedz mi gdzie mam szukać czegoś dla siebie
![]()
#2250 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() A ja się przypomnę po małej aktualizacji ![]() Do oddania mam: Jaguar Classic Gold męskie edt 100 ml ,nieużywane,w folii,nadaje się na prezent. FM Blackberry 202 ,50ml,raz testowane,z pudełkiem. FM nr 33 zostało ok 12/30ml Aqua de Luna Antonio Puig edt fraiche tester ,kod nadrukowany 0D01, ok 50 ml ze 100 Yves Rocher woda toaletowa kokos ![]() Sonia Rykiel edt miniatura zużycie ok 5% Clean Summer Sailing 15ml raz psiknięte Clean Summer Linen 15ml raz psikniete Za coś fajnego mogę zrobić odlewkę z własnych flakonów: Gucci Flora Glorious Mandarine Guerlain aqua allegoria mandarine basilic Avon ice sheers refreshing ale będę potrzebować atomków ![]() Odlewki: Cartier Baiser Vole edp plastykowy spray ok 9,5 ml Gallet Rose 5ml w plastykowym atomku Guerlain AA Angelique lilas edt ok 4ml szkło Lutens fille en aiguilles ok 1,5 ml szkło Mauboussin edp ok 3ml szkło Rasasi LaYugawam ok 10 ml szkło Aedes de Venustas Signature ok 5 ml szkło Givenchy Eaudemoiselle eau fraiche ok 5 ml plastyk Próbki z-zatyczka s-spray f-firmowa Tokyo Smile Masaki ok 1ml z,f Roses from bulgaria edp ok 3 ml z,f Hugo Boss XX Woman ok 3ml z,f w dwóch fiolkach Fun Water drop ok 1,2 ml z,f Mercedes benz edp ok 1,4ml f,s Oriflame Love Garden ok 1,5ml z Ungaro Emanuel Ungaro ok 1,4 ml z,f pro fvmvm roma confetto ok 1ml s Hugo Boss edt for Women ok 1,2 ml f,z Lutens Vitriol d'oeillet ok 2 ml s Daisy Marc Jacobs eau so fresh 1,2 ml s,f Rouge Bunny Rouge Cynefin 2 ml s,f Lalique Nilang 2ml s,f Szukam: Nina Ricci zielone pomidorki Burberry Brit Sheer Nature Millenaire profumum di roma ambrosia Louve Lutensa Max Mara Kashmina Touch botrytis ginestet Gucci Envy Me oxygene lanvin D Orsay Tilleul Donna Karan DKNY Women Summer Cerruti 1881 d ete Yves Saint Laurent Vice Versa for women Annick Goutal Folavril Max Mara - Kashmina Touch puste atomki na perfumy i wielu innych zapachów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.