|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Pomaga ale tylko zewnętrznie
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Margot, no co, nie jest tak? Neska, współczuję (no, byle nie tak dosłownie), jeszcze pamiętam swoją ostatnią odyseję grzybową Ad sinupret kolei. Przeżyłam niemały szok, jak jechaliśmy do Pszczyny z Katowic. Pociąg tak wypaśny, że odjechałby nam spod nosa - miał zamknięte drzwi, a my ludki wiejskie czekaliśmy aż je otworzy, a je się na przycisk otwiera samemu Koleje śląskie ![]() Wróciłam właśnie z dworu. Nie mogę tam wychodzić, bo mnie serce boli jak widzę te zmarniałe rośliny
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-08-06 o 17:25 |
|
|
|
|
#1653 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ale od samego wiuwania powietrza może boleć jak kto wrażliwy 3.powtórzę - jezusiemaryjo z własnej woli nie ma szansy żebym wstała o takiej porze . Cytat:
Cytat:
2.pierogi to głupiego robota - człowiek się narobi , nastoi przy garach , a potem 10 minut i wszystko zeżarte . Mordować się dwie godziny żeby w 10 minut wszystko zniknęło ale zjadłabym, , nie powiem ![]() wczoraj mając chwilę wolną polazłam do hebe nie mając co ze sobą zrobić między jednym miejscem a drugim , i nabyłam z powodu wyprzedaży trzy szminki typu nude bo mi sie strasznie podobały na szczęście jedna nadaje się do noszenia , pozostałych dwóch jeszcze nie próbowałam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-08-06 o 17:35 |
|||
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Dzięki Clotrimazol tak pakuję ![]() 3 A ktoś nazwał Twoje pierogi płaszczkami ? 4 Podobają mi się takie kolory ,ale wyglądam w nich za blado... ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Ehhhh co zrobić... ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Ustrzeliłam Demeter paczulę na wspólnych Rejcz to Twoja wina
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-08-06 o 18:07 |
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziesiejszy urobek 1,5kg maki, 250g sera, 750g ziemniakow, 3 cebukle, 3 zabki czosnku, 500g szpinaku, 250 g ricotty...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-06 o 19:25 |
|
|
|
|
#1656 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, achtung, polecam filmy (choć pewnie wszystko widziałaś): Biały oleander, Mysterious skin, De behandeling.
|
|
|
|
#1657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę, że mogłam się przyczynić
Cytat:
A te dwa wrzucam na listę, ku pamięci ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
Jakoś lubię jak jest ciepło myć podłogi, schną błyskawicznie i jest tak swieżo czysto do biegania na boso. Nawet wcześniej odkurzyłam Także ten teges, nie zawsze zdycham Czasem jakiś power we mnie tkwi ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
U mnie małż ogłosił, że ma wenę kulinarną! Normalnie czasem marzenia się spełniają, bo wczoraj stwierdziłam w myślach, że do końca upałów nic nie gotuję! . No z nieba mi spadł.
|
|||
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, szacun
![]() Red, zainteresowałaś mnie tymi tytułami, zaraz zapodaje Mysterious skin Wybieramy się dziś spać do namiotu, który M rozstawił w ogrodzie
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Parafrazując Parabell - Omatkoboskoooo Nie boicie się robactwa Ja się nie bałam tylko do 18stki bom znieczulona była obficie Ale za to będzie Wam przyjemnie chłodno
|
|
|
|
|
#1660 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() O tak, byłam w połowie balkonu, a początek już był suchy Uwielbiam pranie robic w taki dzien, bo wysycha migiem No też dzisiaj nie byłam jeszcze jakoś całkiem zdechnięta, ale coś czuję, ze w sobotę to juz bedę, bo zaczyna do dachu już byc nieznosnie nawet teraz, a wczoraj jeszcze było ok. Póki co ratuję się piwkiem jagodowym na ochłode ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
jakbys miala z bobem i boczkiem, kaszą gryczaną, soczewicą na ciemnej mące, to juz bym do Ciebie jechała na wyzerkę ![]()
|
|
#1661 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kur. Wa. Mać.
Na zasadzie "biednemu zawsze wiatr w oczy" nawaliła mi instalacja elektryczna Elektryk bedzie najwcześniej jutro
|
#1662 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
I dużo nawilżania, zwłaszcza w takie pogody ![]() Cytat:
Moje też się ganiają i tłukom w nocy. Nauczyłam się ignorować i spać normalnie., Rano tylko kłęby futra wyrwanego czasem zbieram. Łbów sobie chyba nie poukrecaja, bo wiedza że pańcia będzie się gniewać, bo kocha wszystkie tak samo ![]() Jeszcze miesiąc jakoś i się wyśpię wreszcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I miszczyni w lepieniu pierogów ![]() Kocham gościa, co wymyślił prysznice turystyczne. Gdyby nie ten wynalazek, to pewnie nie dotarlabym na gorę. Zanim doszlam do domu zahaczyłam o jeden i od razu lepiej. I wogle w dzień warto skręcić i ożyć pod czymś takim... |
||||
|
|
|
#1664 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię w upały robić "wodne" porządki ![]() 2. Nosz kurka nie zazdroszczę, znam ten piekarnik, grzałka od góry Nie ma żadnej opcji na izolację? Teraz tyle technologii etc. W blokach to pewnie trzeba jakieś pozwolenia etc, ale może coś od środka? Na suficie. 3. Hoho, ja teeeeeeeeeeeż Tylko ja wyznaję zasadę: po kiego grzyba tak pyszny i znakomity farsz, ładować w jakieś klejące ciasto pierogowe? Why? Zawsze zjadam farsze saute. Są najlepsze. I szybkie. Otoczka pierogowa zbędna Ten, o którym piszesz, jadamy jako obiad. Cytat:
W tej sytuacji są dwa wyjścia - być twardym i sprytnym jak McGywer albo napić sporo dobrego wina i znieczulić system. Cytat:
Hre hre, my mamy ogniskowe miejsce,w sensie kamienny krąg Małżyk nawet zrobił trójnoga z rusztem, bo nikomu się nie chce opalać gęby przy trzymaniu kiełbaski a i tak stwierdził, że na ognisko, to dla niego jest za gorąco, pffffff. ![]() Coś Was łączy, też uwielbia wędzonkę dymu. Póki co nie w perfumach, ale od zawsze uwielbia dym
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-06 o 22:10 |
|||
|
|
|
#1666 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie ma Dobrze chociaż, że wieczorami i w nocy chłodniej, ale i tak w środku takie ciezkie gorące powietrze, ze normalnie nie mam ochoty nic gotować w kuchni, bo tylko gorzej jest. Wlasnie sie zastanawiam, co na obiad w weekend, zeby nie kuchcić ![]() Tez bym nie miała nic przeciw takim farszom samym, ale rozumiesz - maż nie ja, musi mieć coś konkretnego zapychajacego, jakie węgle do farszu, aby buntu na łajbie zwanej domem nie było
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Od kiedy kupiliśmy duży, stojący wentylator to jest jak w klimie . Wiem, czytałam, że to rozwiązanie niekorzystne dla Ciebie, ja sama też nie lubię, bo marznę i kicham, no ale wystarczy ustawić go jakoś tak optymalnie daleko, że tylko muska Cię to chłodne powietrze co jakiś czas. I masz rację, te kilka dni się przeżyje. Jednak niewątpliwie wygrywają Ci, co wyjechali and morze Na obiad - polecam zamówić coś na telefon/ wyjść na miasto. Ale też sałatki an zimno, choćby na bobie. My mamy ochotę na rybki z pary z warzywami, spaghetti (bez mięsa) ostygnięte. Kaszę gryczaną z jajkami sadzonymi i boczusiem plus kefir dla małża bo ja nie uważam. Fajnie sprawdza się kalafior z pary, fasolka też z pary. Chłodników nie lubię to nie sugeruję. Sushi. U mnie mocno po polsku często, bo olewam system i jem po prostu nori z ososiem, pomidorem, ogórasem, dymką i wasabi. Jednak u mnie w takie dni zawsze wygrywa knajpa jedzeniowa Kasza to są węgle ![]() BTW "łajba zwana domem" Cudne!!! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-06 o 22:44 |
|
|
|
|
#1668 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No i widzisz, pomysły masz extra, ale mój małz takich rzeczy jesc nie bedzie Wiec chyba stanie na opcji miastowej - tj, rusze tyłek i pojade po Pizza Hut na wynos W sumie marzy mi sie łosos z frytkami belgijskimi, ale nie wyrobię w kuchni nad tymi garami. Znaczy moze i wyrobię jakos,ale na bank strace ochote jeść to gorące potem przy takim upale Szczerze? Gdyby nie chuop to ja bym w te dni wsuwała ino sałatki owocowe i warzywne, no ale jak zyć z przesladowaniem potem
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-06 o 22:48 |
|
|
|
|
#1670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ciekawa jestem teraz "słonych", zimnych perfum - i o ile to możliwe, nie morskich. nie mam pomysłu (na razie). Ktoś spotkał coś takiego? Wina! baaardzo lubię tę paczulę - W. używał i do trwałości nie mam nic - a wiadomo, jak to bywa z DemeteramiCytat:
![]() [QUOTE=anastazj Super potencjał mają. Takie fale jak Twoje , to niektoe kręconowlose maja dopiero po dość dlugim czasie odpowiedniego pielęgnowania. Będziesz miała piękne loki, tylko cierpliwości trochę I dużo nawilżania, zwłaszcza w takie pogody ![]() [/QUOTE] Jesteś dla mnie absolutnym autorytetem - cieszę się, jak dziecko z takiej opinii - tym bardziej, że blisko było oskalpowania ![]() Kupiłam dwufazową odżywkę - mgiełkę do włosów cienkich Radicala i Gliskura taką super serową ![]() I bedę gluty robić lniane
|
|
#1671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to my tak jemy, często osobno. Nawet pizze zamawiamy różne. A nie masz w okolicy knajpek lanczowych? Tam mają zazwyczaj "normalne" obiady i lekkie i włoskie i wybór taki, że dla każdego coś się znajdzie.---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Tak, ona jest cudowna. Taka "prawdziwa" rzekłabym. Nieperfumowa. Jednak nie pachnie NA MNIE dobrze, więc nie mogę jej nosić. A już się nawdychałam, do samej inhalacji i zachwytu zapachem.
|
||
|
|
|
#1672 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dobrze wiem, jak potrafi działać negatywnie na organizm dlatego nigdy nie lubiłam tego wynalazku ![]() Ja własnie robie tak, zebyśmy to samo jedli, bo nie mam ochoty bawić sie 2 razy w kuchni.Szkoda mi na to czasu i zachodu. Z pizzami zas to jest tak, ze beirzemy zawsze 2 z roznymi połowami, wiec sa 4 rodzaje i kazde z nas jest zadowolone ![]() No akurat w tej miescinie co mieszkam bida z nędzą, a do centrum ktw nie mam ochoty za bardzo jeździć. Szczerze? Niezbyt przepadam za jedzeniem na mieśćie jakoś Tak wiem, dziwak jestem, no ale ja z tych co domowe najchętniej wciunga ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-06 o 23:06 |
||
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to jest inwestycja na ileś tam latek. Obecnie mam 24 stopnie w chacie 2. My mamy taki fristajl kuchenny, jak jemy osobno to każdy sobie rzepkę skrobie no ale bywa tak, że wieczorem coś się ukręci i on je to nast dnia a ja coś innego sobie robię, więc tak na prawdę nigdy nie jadę sama na dwa fronty Mamy też poporcjowane obiadki w zamrażalce, że jak ktoś sam na chacie i głodny to sobie odmraża 3. Aaaaaaaa takie buty. Nie dziwak, dobrze robisz. Ja mam świadomość, że pożeram szajs i chemię, wzmacniacze smaku etc, no ale udaję, że nie mam tej wiedzy, bo mi smakuje, lubimy to. 4. No jest taki szpitalniany na mnie. Małż potwierdza. A! Włąśnie miałam przypomnieć wszystkim zdesperowanym upałem. Wypróbujcie sposób z wanną pełną lodowatej wody. U mnie odebrała sporo ciepła ostatnio. W sobotę ponowię myka. Normalnie się zagrzała, może to niewiele, ale lepszy rydz niż nic.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-06 o 23:23 |
|
|
|
|
#1674 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Home sweet home dołujący... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W przyszły weekend będę w Wawie.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2015-08-07 o 00:00 |
|||||||
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też - i nosić mogę Yesssss, ja na pewno Ponieważ są pytania, za co mam ostrzeżenie - nuuudy : w wątku rozpaczliwym zapomniałam o zasadach i powiedziałam, że za piniondze też wezmę
|
|
#1676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i nadal Cytat:
Przeleciałam Was i lecę do robo całe szczęście już piątunio ![]() |
|||
|
|
|
#1677 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
W przypadku tego meiszkania nie ma sensu inwestować, a potem komus zostawić. A na bank nie będziemy tu zawsze mieszkac, bo jako ze to pietro bez widny, to wiadomo, na starosc tego nie widze ![]() No u nas zawsze się gotowało jedno dla wszytskich, dlatego sporo kompromisów trzeba nieraz Czasami owszem, małz zje coś innego, ja coś innego, ale bardzo rzadko. Szkoda nam energii i czasu na tworzenie 2 roznych posiłków.Kurcze, jeszcze na nikim nie czulam zadnego Merveillesa jako zimnego -az mnie zaintrygowałaś
|
|
#1678 |
|
Nindżopesz
|
Ad wiatraków - możliwe, że powodują nieprzerwany katar? Już będzie z miesiąc jak kicham seriami, że mi prawie łeb urywa ale żadnej temperatury ani nic. Czasem mi tylko w nocy nos zatyka.
Ju, na tych drugich fotkach masz świetny skręt, zwłaszcza jak na nic-nie-robienie! A że tak głupio zapytam - czeszesz jak wyschną? Przy okazji pochwalę się włosowo, że po latach doszłam do etapu kiedy po prostu myję, roztrzepuję, a one same przyzwoicie się układają. Niektóre wierzchnie pasma trzeba poprawiać bo się puszą i rozlatują ale kiedyś całość była wiechciem. Co ciekawe będzie już rok albo dwa jak nie bawię się olejami, nie zmieniam pielęgnacji i nie używam innych odżywek oprócz Bioetiki I. |
|
|
|
#1679 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ha ha mam sprawczy dotyk!
![]() Wczoraj w galerii spotkałam znajomą, która jest w już przy rozwiązaniu, w sumie od 2 tygodni czeka az cos się ruszy. Podotykałam jej brzuszek jak gadalysmy, akzałam małemu juz wychodzić i potem ona po południu pisze, ze przy kasie potem w sklepie skurcze miała Ale przeszło, jednak przed pólnoca zaczeła miec je regularne i pojechała do szpitala - na razie brak wiesci, ale pewno juz po, bo czop tez odszedł
|
#1680 | ||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.spróbuj z tą betadiną , powinna pomóc 3.ojtam , moje pierogi to nie tylko płaszczki ale i kapcie i potworki i co z tego , są do jedzenia nie oglądania ![]() 4. ja w większości też , i do tego nie tylko blado ale i ochydnie Cytat:
Urobek piękny ![]() Mnie w upały na obiad wystarczą lody i zielenina z dodatkiem białka , węgle ograniczam do minimum w postaci kanapki do robo . ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
jak brak wieści to pewnie w trakcie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Powiem dla odmiany, że póki co nie narzekam an pogodę. Jest bardzo ok, od 18stej chłodek, rześka bryza, chodzimy an spacery do nocy, potem taras. Nawet zmarzliśmy an tarasie.Także patelnia będzie chyba od jutra/soboty. Na razie jest git! Stąd brak czasu an serialowanie 

ale jak przyjemnie było przez chwile!! 

No a potem muszę patrzeć czy oczy nie spływają.
ale zjadłabym, , nie powiem 
Nawet wcześniej odkurzyłam 

Nie boicie się robactwa
jakbys miala z bobem i boczkiem, kaszą gryczaną, soczewicą na ciemnej mące, to juz bym do Ciebie jechała na wyzerkę 
Elektryk bedzie najwcześniej jutro 

Lubię w upały robić "wodne" porządki 
Wiec chyba stanie na opcji miastowej - tj, rusze tyłek i pojade po Pizza Hut na wynos