|
|
#2821 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Cytat:
Chyba mu się wydaje, że szybko się pozbędę, trochę się zdziwił, jak go uświadomiłam w paru kwestiach np. że połóg tyle trwa itp. Więc myślę, iż będzie rozczarowany...Ale po wnerwach staram się przyzwyczaić do zwiększonego poziomu kaszalotyzmu i zainwestuję w porządne burkini No cóż.O, fajnie )Ja od wczoraj czuję intensywniej i częściej. Chyba młodego wkurza, jak go przygniatam, bo wtedy natychmiast zaczyna szaleć ![]() Ech. Tak wiem, że powinnam się cieszyć, być zadowolona, szczęśliwa i wszystkie inne, ale męczy mnie to zmęczenie. Mam niskie ciśnienie, niski cukier, anemię i nawet byle pilateski mnie męczą Ba, schody mnie męczą, nogi nie mam siły podnosić czasami. Wogle to mi się wstawać nie chce, bo wszędzie tylko pełzam. Nic wielkiego, ale głupio mi, że nic mi się nie chce, a stolik maluję już tydzień, bo mam ochotę na nim spać, a nie przerabiać :/ TŻ mnie zabija energią, a mnie każda jego propozycja wręcz dobija, bo ja to wolałabym w sumie iść spać ![]() Tak se tylko nudziłam. |
|
|
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wszystko będzie Oki, zobaczysz ![]() Głowa bardzo prawdopodobne, ze boli Cię od niewykonania, a gorąco jeszcze to poteguje, Mnie 2 dni temu też bolała. Szczesciara, ja nie miałam wczoraj i nie mam dziś, bo biedak tyle pracuje i to po 12 godzin. Ale jutro ma wolne, bo mamy tą imprezę i w niedzielę i poniedziałek też będzie miał, więc w końcu troszke odpocznie ![]() Ja mam nadzieję, że energia mnie nie opuści i jeszcze cos do końca dnia zrobię ![]() A i czekam na relacje z wycieczki po wózek, bo u mnie slaby wybó i na żywo nic nie zobaczę raczej, więc będę się sugerowała Waszymi opiniami ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-07 o 12:23 |
||
|
|
|
#2823 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie skasowala mi się
(( Synus i córeczka brzmią wspaniałe !!!!!
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Mlody chyba nie lubi jak leze na lewym boku bo zaczyba wtedy sie w boksera bawic.
Dziewczyny jedziemy zbiorowo na basen albo jakas wode. Ponarzekamy sobie grupowo na uroki ciazy, upaly i tesciowe ![]() Moj tz zmadrzal i wyjezdzamy w gory w nocy a nie po poludnou jak on to sobie wymyslil. |
|
|
|
#2825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" Do tej pory wzrost objętości krążącej krwi u matki związany był ze zwiększona produkcją osocza. Od 20 tygodnia ciąży dodatkowo pojawia się wzrost masy erytrocytarnej, a więc czerwonych krwinek. Zaczyna wzrastać objętość minutowa serca, a więc taka, aby serce mogło przepompować coraz więcej krwi w ciągu każdej minuty. Niestety wzrost objętości krążącej krwi nasila odczucie szybkiego męczenia się i utraty tchu przy prozaicznych czynnościach, jak szybszy marsz czy porządki domowe. Musisz się oswoić z tymi zmianami i zaakceptować je, ponieważ jeszcze przez kilka tygodni będą się pogłębiały. Możesz mieć coraz częściej odczucie, że jest ci gorąco. Zmiany związane są z większym napływem krwi do skóry i wzrostem metabolizmu." Więc każda z,nas,czuje się albo będzie czuła jeszcze słabiej i to normalne, po ciąży minie. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2826 |
|
Konto usunięte
|
Fionka www.Fotelik.info.pl
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Adka w nocy było bardzo regularnie a od rana tylko dwa razy czułam. Dziwne uczucie jak na pierwszy raz
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Mam tak opuchnięte stopy że ledwo japonki wcisne
|
|
|
|
#2828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo dziwne prawda? Jak poznalas ze to maluch ?
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Na to wychodzi
O prostej. Tzn ja mieszkam obecnie w Suchedniowie ale nie mam zaufania do szpitala w Skarżysku. A Ty skąd jesteś?
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52337696]Fionka www.Fotelik.info.pl
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Dzieki, mi tez się przyda ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ widzi tylko rosnący brzuch,ale ja przed ciążą gruba byłam więc chyba mu to różnicy nie robi. W każdym razie mam plan gubić kg po ciąży. Tż bardzo mnie wspierał kiedyś w diecie i nawet porzucił swoje ulubione żarcie na rzecz mojego menu
Także na to nie narzekam. Wczoraj mi powiedział że jakby mu cokolwiek we mnie przeszkadzało to by nawet nie próbował być ze mną. Chociaż jak wy tak i ja martwię się że po ciąży będę sflaczała. Facetom podobają się różne laski,oglądają się-ja już dawno to zaczęłam olewać,mój mówi że i co z tego że obejrzy się za jakąś laska i pomyśli "o kur.A ale dupa",jak po sekundzie spojrzy na mnie i pomyśli "kurde co tam jakaś dupa,trzymam za rękę moja,MOJA kobietę i to ona jest najlepsza"
|
|
|
|
#2832 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja czytałam ostatnio o foteliku ferrari, ma 4 gwiazdki w adac i kosztuje trochę ponad 200 zł, ale nie wiem czy da się go wpiąć do stelaża wózka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2833 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie jestem pewna, czy będę miała siłę wszystko ogarnąć, a przy tym jeszcze siebie. Cytat:
![]() Ja na swojego nigdy nie narzekam, bo naprawdę jest świetny. Ale też jest dość kosmiczny, niejedna się za nim ugania(ła). Ostatnio to na moich oczach był podrywany :/ Już nawet nie kwestia wyglądu. Poza tym, jeśli chodzi o sporty i wagę, to raczej oboje patrzymy na to bardziej pod kątem charakteru niż wyglądu. Trzeba mieć jednak sporo samozaparcia, żeby uprawiać sport, zwłaszcza, jeśli się ma trudności. A ja czuję niemoc mentalną ostatnio. Cytat:
Mogłam to jakoś wszystko ogólnie lepiej przeprowadzić, to by nie było problemów. Tu tak ogólnie mam wiele spraw na myśli, nie tylko drobiazgów, jak waga, samopoczucie itd., ale takie tam inne, niezdatne do forumowania
|
|||
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Mujer czyżbyś podobnie do mnie była schematyczna perfekcjonistka?
|
|
|
|
#2835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, łykam duphaston 3 x 1 i do tego luteina dopochwowo jedna na noc, druga rano na dzień. Dzisiaj jest ciut lepiej zamiast bólu jest "czucie tego miejsca". Wizytę mam w środę.
|
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja Siostra kupiła Princusi spódniczkę tiulową
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na swojego tez nie mogę narzekac, on powiedział, że dla,niego to,mogę ważyć ile chcę, a i,tak będzie mnie kochał, bo,nie brał,mnie za żonę za wygląd, ale za charakter i to jaką jestem, tym bardziej dodam, że my od,początku byliśmy przyjaciółmi, do,jednej,klasy liceum chodziliśmy i dopiero w połowie 3 klasy byliśmy razem. Także to,nie było takie zakochAnie och jaki(a) on piekny(a). Tylko poznaliśmy się bardzo dobrze, potem na studiach razem,mieszkaliśmy, więc wiem, że,jest szczery. A poza tym, ze jestem żoną to będę matką naszych dzieci i to jest dla niego wspaniałe bardziej on się boi, ze go kiedyś zostawie, bo on z kolei trochę wazy, a mnie jego waga przejmuje tylko pod względem zdrowia a nie wyglądu.Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
uwazaj na siebie.Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#2838 | |
|
Zadomowienie
|
Pół na pół
![]() Cytat:
Eee dobra... To się już nie odzywam Na przyszłość, jednak nie polecam takich rad ;P |
|
|
|
|
#2839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niee, mieszkamy 15 minut na nogach od siebie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
FIONKA per brzuszek brzmi świetnie
ANIQA ja się zgadzam z tobą i innymi co do klubu. Nie stresuj się wizytą. A oglądanie wózków to dla mnie mega przyjemność była SWEETVIOLET mój tż robi tak samo, tylko by mi jedzenie podtykał i mówi: Nie żałuj sobie i tak wiem że wrócisz do formy. MUJER serio - ciesz się że masz tylko takie problemy. Nareszcie koniec pracy. GRYZELDA zapiszesz mi połówkowe na 22 sierpnia?
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to chyba ja nie powinnam się już odzywac ![]() I przepraszam jeśli Cię urazilam, bo nie taki miałam zamiar. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-07 o 13:46 |
|
|
|
|
#2842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lobo, wiem, że to fraes - nie przejmuj się tym. Ty i Maleństwo jesteście najważniejsci. Ludzie mówią i będą mówic bzdury, i nie rozumieją pewnych rzeczy, że komuś mogą sprawić przykrość. A co do jedzenia - to ja co drugi dzień mam SZAŁ jedzenia )---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52334899]Lobo nie warto taką głupią kwoką psuć sobie humoru! Jakby mi teściowa powiedziała, że jestem gruba, to bym jej powiedziała, żeby spojrzała sama w lustro... U kogo coś pozmieniać na 1 stronie? Acapella Ty prosiłaś wczoraj o różowy? Przepraszam, nie pamiętam [/QUOTE]U mnie, u mnie - ja pisałam Mnie proszę dopisać do grona różowego
Czekamy na cud ♥ Edytowane przez hope_35 Czas edycji: 2015-08-07 o 13:45 |
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie xiesze teraz ta ciaza. Nie rzygam (nie liczac dzisiejszego ale to tz wina bo nie wyniosl resztek ), moge wszystko jesc.
A co do tz, ostatnio jakies zalamanie przeszlam. I do tz z tekstem ; - przyznalbys sie gdybys mnie zdradzil ? Spojrzal sie na mnie ja na psychiczna. - skad w ogole Ci takie cos do glowy przychodzi. - no bo wiesz, latka leca, coraz starsza jestem - a ja to k.ur.wa mlodnieje z dnia na dzien No i w sumie ogarnelam bo on 9 lat starszy ode mnie wiec wyluzowalam. Nie jest mega przystojny ale ja mam bardzo silne poczucie wlasnosci i potrafilam byc zazdrosna o kolezanki z pracy
|
|
|
|
#2845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za dużo widać spraw, z którymi nie mogę sobie poradzić, więc je odsuwam na rzecz rozważań o bzdurach. Plus jest taki, że dzięki mnie inne kobity mogą poczuć się lepiej
|
|
|
|
|
#2847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem bardzo zazdrosna. Cytat:
Myślę, że z biegiem czasu, jakoś to wszystko się u Ciebie ułoży i będziesz mogła się cieszyć tym co masz Może, teraz to wszystko co Cię spotkało po prostu trochę Cię przerasta, ale tak nie będzie cały czas, wiec dasz rade.Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2848 |
|
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52335415]Bazę można chyba kupić razem z fotelikiem. A co do moich nerwów, to ta ciąża dużo mnie kosztuje, od samego początku... Denerwuję się zawsze kilka dni przed wizytą
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Gryzelda, nerwy nic nie pomogą. Zawsze można zacząć się denerować jak będzie powód ku temu, a nie na zapas ![]() Mi lekarka podczas badania kilka razy przypominała bym zaczeła oddychać, takie nerwy miałam
|
#2849 | |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że Mujer ma też inne problemy, dlatego tak przeżywa takie niby prozaiczne rzeczy :P
Cytat:
Ale dla mnie to lepiej, chociaż ten wianuszek musiałam siłą zwalczyć, bo on nie widział, że dalej na niego lecą I do tej pory głównie gada z koleżankami z pracy, a ja się focham, jak widzę, że jeszcze na dodatek z jakąś smsował Poćwiczyłam dzisiaj inny zestaw. Raaany, jak mi brakowało tego uczucia spełnienia po ćwiczeniach Przed ciążą tak miałam, że jak zaczynałam ćwiczenia, to przez pierwszy miesiąc strasznie mnie cieszyły, ale jak okazywało się po miesiącu, że ani na wadze, ani w centymetrach nic nie spadło, to ćwiczenia już tak nie cieszyły. A teraz nie mają odchudzać, a mają pomóc mięśniom i wiecie co? Dzisiaj już mi lepiej z kręgosłupem Jak to niewiele potrzeba
|
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

Ale jak leci w tv to ekstremalne odchudzanie o ludziach ważących więcej niż 200 kg, to on z przerażeniem na mnie patrzy i mówi "Ale weź ty aż tyle nie tyj, dobra?" 
No cóż.
Ba, schody mnie męczą, nogi nie mam siły podnosić czasami. 
wracam z zajęć, a on walczy żeby zawinąć ogórka, cebulę i boczek w już usmażone kotlety 

Przepraszam, nie pamiętam
[/QUOTE]