|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII
Cytat:
![]() Karolinek po 7 był nawet przyjemny wiatrek
|
|
|
#1292 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII
Dzień dobry
![]() Dzisiaj w programie mam opcjonalny trening,jeszcze zobaczę, czy będę robić, zależy od pogody i stanu moich zakwasów ![]() Tubiś, nic na siłę, jak przyjdzie odpowiedni czas i odpowiedni facet, to będziesz wiedziała, że to to ![]() A jak i nie przyjdzie, a Ty będziesz szczęśliwa, to też nic się nie stanie, to już nie te czasy, gdzie kobieta nie miała prawa żyć bez męskich gaci w domu
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
rombek poruszyłaś ważną dla mnie kwestię!
Jak mówię wśród znajomych, że jestem sama (jestem jedyną singielką wśród mojego najbliższego otoczenia ) to patrzą na mnie ze współczuciem i próbują pocieszać jakby bycie singielką to był jakiś powód do smutku
|
|
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo dla nich pewnie by było
Większość ludzi ma parcie na to, żeby się sparować, tak nas natura stworzyła i ciężko im zrozumieć, że ktoś może tego nie chcieć.Pewnie podobne reakcje będziemy wzbudzać z Tż za parę lat, gdy będziemy mówić ludziom, że nie planujemy mieć dzieci
|
#1295 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
modlę się o dobrą klimę na sali i dobry, chłodny kościół ![]() U nas kumulacja pierwsza była w tym roku - 4 wesela zaliczamy ![]() W przyszłym roku na razie nie słyszałam o żadnym, oprócz naszego, ale na 2017 już się szykują 2 ![]() Cytat:
coś takiego, tylko jest jeszcze jeden paseczek siateczki na dole: ![]() I do tego czarne sandałki ![]() Dzisiejszego dnia w ogóle każda kieca jest dla mnie zbyt gruba i gorąca ![]() A generalnie to teraz z każdego wesela coś wyciągam , w sensie czego uniknąć, albo na co zwrócić uwagę więc w idealnym momencie się pojawiło aż tyle ślubów.Cytat:
to Ty masz być szczęśliwa i to Tobie ma być w życiu dobrze, jak przyjdzie odpowiednia pora albo jak się pojawi odpowiedni facet to poczujesz, że to teraz, a póki co szalej, żyj po swojemu i olej otoczenie i to, co mówią ![]() p.s może chcecie mi pomóc wybrać suknię ślubną? Bo wciąż się waham pomiędzy dwoma wzorami i nie mogę się zdecydować, a w środę ostatecznie zamawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() My mówimy, że nie planujemy póki co, ani po ślubie od razu też nie, może kiedyś i już jest wielkie oburzenie. Tak jakbyśmy nie mogli w ogóle decydować za siebie tylko iść za jakimiś starymi utartymi standardami
Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2015-08-08 o 13:03 |
||||
|
|
|
#1296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak, bo jak to tak bez dzieci Wczoraj wieczorem właśnie koleżance powiedziałam, że nienawidzę dzieci po tym jak mnie "obsiadły". Było tyle osób, a dzieciory jak zwykle wybrały mnie Chociaż moja chrześnica jest znośna (nie jest namolna i nadmiernie słodziutka, raczej jest łobuzem ) Jovisse fajna sukienka aczkolwiek wolałabym żeby miała tą siateczkę białą albo nude Pokaż te suknie ślubne
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Tadaaaam
Tylko ta pierwsza też z takim samym dołem jak ta druga, czyli z delikatnymi marszczeniami I suknia w śnieżnej bieli koniecznie.
|
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
Coś się nie otwiera
|
|
|
|
#1299 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już zaczynają mnie irytować takie odzywki i odpowiadam po prostu "oj, żebyście się nie zdziwili". Cytat:
Cytat:
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, to ciekawe, bo mi się wyświetla. Dziwna sprawa, zaraz wrzucę drugi raz
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------
|
|
#1301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tego też u mnie nie widać.
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba dalej nie działa
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Tylko teraz już nie mam pomysłu, jak to wrzucić
|
|
|
#1303 |
|
Zadomowienie
|
rombek jakby spłodzenie dziecka dawało gwarancję, że będzie się miał kto nami zająć na starość
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
W żaden sposób nie działa
Nie umiem wrzucać zdjęć od siebie z dysku tu na wizaż, to mnie przerasta
Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2015-08-08 o 13:30 |
|
|
|
#1305 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A taki obraz już powinien się wyświetlić.---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() Ja w ogóle nie widzę sensu, żeby dzieci miał ktoś, kto tego nie czuje. Albo kogo nie stać. Wszystkie strony są nieszczęśliwe w takim układzie, oczywiście oprócz wcześniejszych naganiaczy
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
No po prostu wpakowałam obie suknie w jeden plik, ale mogę wrzucić je osobno, choc już nie będzie takiego prostego porównania:
Gra toczy się pomiędzy Abigail: http://www.slubnesuknie.com.pl/aquamarine.html#0 A Ariadną, w wersji dołu jak w Abigail (czyli z marszczeniami): http://www.slubnesuknie.com.pl/aquamarine.html#57 Suknia będzie biała, nie ecru
|
|
#1307 |
|
Zadomowienie
|
Jovisse druga ma świetną górę
|
|
|
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się bardziej podoba pierwsza
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się w niej zakochałam od pierwszego wejrzenia
![]() Tyle, że mam ładny dekolt, ładnie zarysowane obojczyki i całkiem spory biust... Ta pierwsza pięknie podkreśla właśnie taki dekolt. I mam zonka ![]() p.s oszalałam też na punkcie pleców Ariadny Tylko byłyby trochę podniesione, bo są jednak trochę za mocno wycięte, żeby ścisnąć mnie w pasie
|
|
#1310 |
|
Wtajemniczenie
|
Jako że nastukałam już ponad 500 postów, chciałabym prosić o przyjęcie do klubu
Czasowy wymóg też spełniam, bo dołączyłam na początku 2015r. ![]() https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=823235 https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=811947 https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=796297
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
Neska, post znosze dobrze. Pierwszego dnia tylko mnie glowa bolala i zatoki cisnely
![]() Tubisiowy noc na sile ![]() Facet do pelni szczescia nie jest potrzebny Ehhh, bo w Polsce takie durne parcie na sluby i dzieci jest. Jak gdyby to bylo w zyciu najwazniejsze Na szczescie wiele mlodych osob ma swoje zdanie i sie go trzyma
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
rombek - wysłałam Ci zaproszenie
ale u mnie dziś znów upał... a jutro mama robi obiad imieninowy, więc w domu będzie kupa ludzi, gorące gary i jeszcze upał
|
#1313 |
|
Raczkowanie
|
Ale mi dziś czas zapiernicza... Wmusiłam w siebie 1/4 pomidora i już nie mogę... Dziś 'parapetówa', więc pewnie sporo kcal wpadnie
ciekawa jestem ile teraz ważę :? muszę zabrać od mamy swoją wagę a w tym tyg jak @ się skończy planuję się pomierzyć i zobaczyć czy coś ruszyło bo mierzyłam się ostatni raz chyba w maju :P Tubiś lepiej samemu, ojjj lepiej przyłączam się do grona osób, które nie planują posiadania dzieci ![]() Zostało mi 80 zł do 14 a 14 dostanę trochę ponad 200 zł
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
babeczki u mnie jutro też rodzinny obiad
(mama obiecała gołąbki ) i pewnie jakiś dobry deser
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie okolo 20 stopni
![]() i narazie 20 minut ruchu. Jeszcze musze cos dolozyc. Dietowo, srednio, bo byly pierogi. Co do dzieci to jak dla mnie to temat, w ktorym nie mozna nikogo do niczego przekonywac. Konwersacja bez konca i bez dobrych i zlych argumentow. Z osobami, ktore robilyby mi jakies docinki ucinalabym rozmowe milczeniem. Osobiscie widze ze we mnie powoli rozwija sie instynkt macierzynski od kiedy poznalam mojego TZ ktory jest mega odpowiedzialnym i wrazliwym czlowiekiem i wiem ze tez by tego chcial. Dla mnie to najgorsza sytuacja, kiedy tylko jedna osoba chce... Cos w rodzaju samotnej matki w malzenstwie :/ Generalnie rzecz biorac, dla mnie najwazniejsze to sie dobrac w dobre pary (swiadome singielstwo to tez dla mnie para ) i zyc w zgodzie z samym soba, a nie z otoczeniem ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- aaa i sukienka Abigail, wedlug mnie ladniejsza
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2015-08-08 o 16:44 |
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
Jutro siostra jedzie na zakupy i zabieram się z nią
może kupię sobie jakieś szorty i zwykłą, prostą, białą koszulkę (takiej podstawowej rzeczy zabrakło u mnie w szafie )
|
|
|
|
#1318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie z deserow sernik na zimno na herbatnikach z galaretka i malinkami I 3-bit ![]() Cytat:
ja wr wtorek sie wybieram na zakupy i planuje zabrac mame tez chce kupic kilka par szortow i kapelusz na wczasy![]() Co do dzieci, to ja jestem zdania, ze jak ktos chce to super, jak ktos nie chce tez super, nikt do niczego nie powinien nikogo zmuszac, a czesto jest tak, ze wszyscy namawiaja "no kiedy dziecko? Jak to nie chcecie, jak sie urodzi od razu zmienicie zdanie"... jedni chca i czuja instynkt a inni w ogole nie maja do tego 'pociagu':p Ja np zawsze wiedzialam ze chce miec dzieci w przyszlosci, poznalam TZ i widze jakim jest swietnym wujkiem, jest mega odpowiedzialny i kochany i wiem ze bedzie super ojcem ale kolezanka nie chce dzieci i ciagle slyszy "no jak to? Dlaczego ? Nie jestes pewna swojego chlopaka/meza?" po prostu nie chce i kropka ;p
|
|
#1319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baw sie dobrze ![]() Cytat:
brawo za biegi i odwage w taki upał Cytat:
poznasz w swoim czasie super faceta ![]() Witam sie cos spania nie mam. Melduje brak cwiczen dzisiaj.. A wlasciwie juz po polnocy wiec wczoraj za to mam taaaakie zakwasy w posladkach ze to koniec ha ha. Ostatnie 80 min na nogi i tylek daja sie we znaki. . Chodze i siadam na wc jak robocop :p
|
|
|
#1320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale super. Daj znać jak zabawa ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Trzymaj się kochana. Znam ten ból mieć 2 w taki upał i chodzić cała obolała. Mam nadzieję, że dzisiaj u Ciebie już lepiej i ból mniejszy ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Cytat:
najmniej spodziewanym momencie ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Cytat:
Jak na złość wczoraj kolega powiedział mi, że się we mnie zakochał i powiedział to w dobitny sposób, że mając 30 lat zakochał się we mnie jak jakiś małolat i zatracił się w tym do reszty. A problem jest taki, że jesteśmy tylko koleżeństwem i na takich zasadach była nasza znajomość,ja do niego nie czuję nic, poza tym że go lubię i miło spędza mi się z nim czas. Teraz nie wiem zupełnie jak mam się zachować, nie chcę tracić tej znajomości, z drugiej strony nie chcę robić mu nadziei na coś więcej bo nic z tego nie będzie, nigdy. ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Jovisse: ale cudna kiecka. Uwielbiam ten kolor! ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Dzień Dobry dziewczyny ![]() Ja już po śniadanku, piję kawkę i lecę do pracy... a w zasadzie to jadę rowerem, stwierdziłam że nie po to mam rower żeby w taką ciepła pogodę jeździć tramwajem, tym bardziej że mam piękną ścieżkę rowerową od domu do pracy. Jakie plany na dziś u Was? Leniu☠☠☠☠ecie? Jak nastroje? Podjadacie coś? U mnie wczoraj w ramach cheat'u była bułka z frytkami, wzięłam sos diablo i żałuję bardzo bo mi nie smakował i popsuł cały smak... jednak bułka z frytkami musi być z sosem czosnkowym zawsze i koniec kropka. Wczoraj nie ćwiczyłam, ale miałam 8 godzinną gimnastykę w pracy i po powrocie nie miałam już sił, zaliczyłam jeszcze tylko 60 minut marszu. Jutro mam wolne więc dzisiaj wieczorem na pewno coś poćwiczę. Miłego dnia dla Was, trzymajcie się... dietowo
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Ja chyba po prostu szukałam faceta, bo wszystkie moje koleżanki mają

.jpg)

-> 56
) i pewnie jakiś dobry deser

może dziś
ale nie ma się co dziwić. Na swojej wadze widze magiczne 59