PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-08, 12:16   #1291
stokrotenka18
Zakorzenienie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

Cytat:
Napisane przez tubisiowy_klem Pokaż wiadomość
Właśnie dziewczyny o nic nie chodzi Ja chyba po prostu szukałam faceta, bo wszystkie moje koleżanki mają
Ja się nie nadaję, nie potrzebuję nikogo mieć i tyle
Hm... może jeszcze nie ten czas na miłość ?

Karolinek po 7 był nawet przyjemny wiatrek

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 12:36   #1292
rombek
Wtajemniczenie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

Dzień dobry

Dzisiaj w programie mam opcjonalny trening,jeszcze zobaczę, czy będę robić, zależy od pogody i stanu moich zakwasów

Tubiś, nic na siłę, jak przyjdzie odpowiedni czas i odpowiedni facet, to będziesz wiedziała, że to to
A jak i nie przyjdzie, a Ty będziesz szczęśliwa, to też nic się nie stanie, to już nie te czasy, gdzie kobieta nie miała prawa żyć bez męskich gaci w domu
Stary 2015-08-08, 12:55   #1293
tubisiowy_klem
Zadomowienie

rombek poruszyłaś ważną dla mnie kwestię!
Jak mówię wśród znajomych, że jestem sama (jestem jedyną singielką wśród mojego najbliższego otoczenia ) to patrzą na mnie ze współczuciem i próbują pocieszać jakby bycie singielką to był jakiś powód do smutku
tubisiowy_klem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 12:59   #1294
rombek
Wtajemniczenie

Bo dla nich pewnie by było Większość ludzi ma parcie na to, żeby się sparować, tak nas natura stworzyła i ciężko im zrozumieć, że ktoś może tego nie chcieć.

Pewnie podobne reakcje będziemy wzbudzać z Tż za parę lat, gdy będziemy mówić ludziom, że nie planujemy mieć dzieci
Stary 2015-08-08, 13:10   #1295
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość

moja sasiadka dzis ma swoj slub wspolczuje w taki upal...

ale Wam fajnie my mamy w maju u mojej siostry ciotrcznej, czerwcu u TZ rodziny, w sierpniu u tz rodziny i we wrzesniu dopiero nasze
No, pomijając, że mi też na pewno będzie wszystko spływało zewsząd modlę się o dobrą klimę na sali i dobry, chłodny kościół

U nas kumulacja pierwsza była w tym roku - 4 wesela zaliczamy
W przyszłym roku na razie nie słyszałam o żadnym, oprócz naszego, ale na 2017 już się szykują 2

Cytat:
Napisane przez Karolinek1987 Pokaż wiadomość
Jovisse tez bym poszla w czym idziesz? Fajnie sie chodzi na wesela jak sie planuje swoje
Tubis mamy podobnie
Stokrotenka w taki zar biegasz, wow
Promyk nie zazdroszcze:-/
W miętowej sukience, rozkloszowanej z dekoltem w serduszko i siateczką czarną na górze i na dole
coś takiego, tylko jest jeszcze jeden paseczek siateczki na dole:

I do tego czarne sandałki
Dzisiejszego dnia w ogóle każda kieca jest dla mnie zbyt gruba i gorąca

A generalnie to teraz z każdego wesela coś wyciągam , w sensie czego uniknąć, albo na co zwrócić uwagę więc w idealnym momencie się pojawiło aż tyle ślubów.

Cytat:
Jak mówię wśród znajomych, że jestem sama (jestem jedyną singielką wśród mojego najbliższego otoczenia ) to patrzą na mnie ze współczuciem i próbują pocieszać jakby bycie singielką to był jakiś powód do smutku
I kompletnie się tym wszystkim nie przejmuj to Ty masz być szczęśliwa i to Tobie ma być w życiu dobrze, jak przyjdzie odpowiednia pora albo jak się pojawi odpowiedni facet to poczujesz, że to teraz, a póki co szalej, żyj po swojemu i olej otoczenie i to, co mówią

p.s może chcecie mi pomóc wybrać suknię ślubną? Bo wciąż się waham pomiędzy dwoma wzorami i nie mogę się zdecydować, a w środę ostatecznie zamawiam

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Bo dla nich pewnie by było Większość ludzi ma parcie na to, żeby się sparować, tak nas natura stworzyła i ciężko im zrozumieć, że ktoś może tego nie chcieć.

Pewnie podobne reakcje będziemy wzbudzać z Tż za parę lat, gdy będziemy mówić ludziom, że nie planujemy mieć dzieci
Pewnie będzie wielkie oburzenie
My mówimy, że nie planujemy póki co, ani po ślubie od razu też nie, może kiedyś i już jest wielkie oburzenie. Tak jakbyśmy nie mogli w ogóle decydować za siebie tylko iść za jakimiś starymi utartymi standardami

Edytowane przez Jovisse
Czas edycji: 2015-08-08 o 13:03
Jovisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 13:15   #1296
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Cytat:

Ja jestem bardziej samowystarczalna

No tak, bo jak to tak bez dzieci Wczoraj wieczorem właśnie koleżance powiedziałam, że nienawidzę dzieci po tym jak mnie "obsiadły". Było tyle osób, a dzieciory jak zwykle wybrały mnie
Chociaż moja chrześnica jest znośna (nie jest namolna i nadmiernie słodziutka, raczej jest łobuzem )

Jovisse fajna sukienka aczkolwiek wolałabym żeby miała tą siateczkę białą albo nude
Pokaż te suknie ślubne
Stary 2015-08-08, 13:18   #1297
Jovisse
Zakorzenienie

Tadaaaam

Tylko ta pierwsza też z takim samym dołem jak ta druga, czyli z delikatnymi marszczeniami I suknia w śnieżnej bieli koniecznie.
Stary 2015-08-08, 13:20   #1298
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Coś się nie otwiera
Stary 2015-08-08, 13:22   #1299
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
No, pomijając, że mi też na pewno będzie wszystko spływało zewsząd modlę się o dobrą klimę na sali i dobry, chłodny kościół

U nas kumulacja pierwsza była w tym roku - 4 wesela zaliczamy
W przyszłym roku na razie nie słyszałam o żadnym, oprócz naszego, ale na 2017 już się szykują 2

W miętowej sukience, rozkloszowanej z dekoltem w serduszko i siateczką czarną na górze i na dole
coś takiego, tylko jest jeszcze jeden paseczek siateczki na dole:

I do tego czarne sandałki
Dzisiejszego dnia w ogóle każda kieca jest dla mnie zbyt gruba i gorąca

A generalnie to teraz z każdego wesela coś wyciągam , w sensie czego uniknąć, albo na co zwrócić uwagę więc w idealnym momencie się pojawiło aż tyle ślubów.

I kompletnie się tym wszystkim nie przejmuj to Ty masz być szczęśliwa i to Tobie ma być w życiu dobrze, jak przyjdzie odpowiednia pora albo jak się pojawi odpowiedni facet to poczujesz, że to teraz, a póki co szalej, żyj po swojemu i olej otoczenie i to, co mówią

p.s może chcecie mi pomóc wybrać suknię ślubną? Bo wciąż się waham pomiędzy dwoma wzorami i nie mogę się zdecydować, a w środę ostatecznie zamawiam

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Pewnie będzie wielkie oburzenie
My mówimy, że nie planujemy póki co, ani po ślubie od razu też nie, może kiedyś i już jest wielkie oburzenie. Tak jakbyśmy nie mogli w ogóle decydować za siebie tylko iść za jakimiś starymi utartymi standardami
I klasyczne "tak, tak, jeszcze wam się odmieni i będziecie za gromadką latać"
Już zaczynają mnie irytować takie odzywki i odpowiadam po prostu "oj, żebyście się nie zdziwili".

Cytat:
Ja jestem bardziej samowystarczalna

No tak, bo jak to tak bez dzieci Wczoraj wieczorem właśnie koleżance powiedziałam, że nienawidzę dzieci po tym jak mnie "obsiadły". Było tyle osób, a dzieciory jak zwykle wybrały mnie
Chociaż moja chrześnica jest znośna (nie jest namolna i nadmiernie słodziutka, raczej jest łobuzem )

Jovisse fajna sukienka aczkolwiek wolałabym żeby miała tą siateczkę białą albo nude
Pokaż te suknie ślubne
No przecież, bo przecież to egoizm, a tak w ogóle, to kto Ci na łożu śmierci szklankę wody poda. Jakby rodzenie dzieci w celu dostania szklanki wody to był szczyt altruizmu.

Cytat:
Tadaaaam

Tylko ta pierwsza też z takim samym dołem jak ta druga, czyli z delikatnymi marszczeniami I suknia w śnieżnej bieli koniecznie.
Nie wyświetla się zdjęcie
Stary 2015-08-08, 13:25   #1300
Jovisse
Zakorzenienie

Ooo, to ciekawe, bo mi się wyświetla. Dziwna sprawa, zaraz wrzucę drugi raz

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Stary 2015-08-08, 13:26   #1301
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo, to ciekawe, bo mi się wyświetla. Dziwna sprawa, zaraz wrzucę drugi raz
Rzuciłam okiem na link i wygląda na to, że tylko Ty go widzisz, bo jest z twojej prywatnej poczty. Cała reszta dostaje błąd, bo nie jest zalogowana na twoje konto

Tego też u mnie nie widać.
Stary 2015-08-08, 13:27   #1302
Jovisse
Zakorzenienie

chyba dalej nie działa

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Rzuciłam okiem na link i wygląda na to, że tylko Ty go widzisz, bo jest z twojej prywatnej poczty. Cała reszta dostaje błąd, bo nie jest zalogowana na twoje konto
Zgadza się

Tylko teraz już nie mam pomysłu, jak to wrzucić
Stary 2015-08-08, 13:28   #1303
tubisiowy_klem
Zadomowienie

rombek jakby spłodzenie dziecka dawało gwarancję, że będzie się miał kto nami zająć na starość Później dziecko się na starą matkę wypnie i tyle będzie z podawania szklanki wody.... no ile jest takich przypadków? Mnóstwo.
Stary 2015-08-08, 13:28   #1304
Jovisse
Zakorzenienie

W żaden sposób nie działa

Nie umiem wrzucać zdjęć od siebie z dysku tu na wizaż, to mnie przerasta

Edytowane przez Jovisse
Czas edycji: 2015-08-08 o 13:30
Jovisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 13:33   #1305
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba dalej nie działa

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Zgadza się

Tylko teraz już nie mam pomysłu, jak to wrzucić
Spróbuj otworzyć zdjęcie w nowej karcie, prawoklik i "wyszukaj obraz w Google". Może nie znajdzie się ta sama, ale powinna przynajmniej jakaś podobna A taki obraz już powinien się wyświetlić.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
rombek jakby spłodzenie dziecka dawało gwarancję, że będzie się miał kto nami zająć na starość Później dziecko się na starą matkę wypnie i tyle będzie z podawania szklanki wody.... no ile jest takich przypadków? Mnóstwo.
To inna sprawa

Ja w ogóle nie widzę sensu, żeby dzieci miał ktoś, kto tego nie czuje. Albo kogo nie stać. Wszystkie strony są nieszczęśliwe w takim układzie, oczywiście oprócz wcześniejszych naganiaczy
Stary 2015-08-08, 13:35   #1306
Jovisse
Zakorzenienie

No po prostu wpakowałam obie suknie w jeden plik, ale mogę wrzucić je osobno, choc już nie będzie takiego prostego porównania:

Gra toczy się pomiędzy Abigail:
http://www.slubnesuknie.com.pl/aquamarine.html#0

A Ariadną, w wersji dołu jak w Abigail (czyli z marszczeniami):
http://www.slubnesuknie.com.pl/aquamarine.html#57

Suknia będzie biała, nie ecru
Stary 2015-08-08, 13:39   #1307
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Jovisse druga ma świetną górę
Stary 2015-08-08, 13:42   #1308
rombek
Wtajemniczenie

Mnie się bardziej podoba pierwsza
Stary 2015-08-08, 13:43   #1309
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Jovisse druga ma świetną górę
Ja też się w niej zakochałam od pierwszego wejrzenia
Tyle, że mam ładny dekolt, ładnie zarysowane obojczyki i całkiem spory biust... Ta pierwsza pięknie podkreśla właśnie taki dekolt.

I mam zonka

p.s oszalałam też na punkcie pleców Ariadny Tylko byłyby trochę podniesione, bo są jednak trochę za mocno wycięte, żeby ścisnąć mnie w pasie
Stary 2015-08-08, 13:48   #1310
rombek
Wtajemniczenie

Jako że nastukałam już ponad 500 postów, chciałabym prosić o przyjęcie do klubu Czasowy wymóg też spełniam, bo dołączyłam na początku 2015r.

https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=823235
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=811947
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=796297
Stary 2015-08-08, 14:12   #1311
incognito6
Raczkowanie

Neska, post znosze dobrze. Pierwszego dnia tylko mnie glowa bolala i zatoki cisnely

Tubisiowy noc na sile
Facet do pelni szczescia nie jest potrzebny

Ehhh, bo w Polsce takie durne parcie na sluby i dzieci jest. Jak gdyby to bylo w zyciu najwazniejsze
Na szczescie wiele mlodych osob ma swoje zdanie i sie go trzyma

talia 75 -> 72 -> 71 -> 70 -> 65

Zapuszczam
18.06.2015 - 22 cm
18.08.2015 - 25 cm
incognito6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 16:06   #1312
babeczki
Zakorzenienie

rombek - wysłałam Ci zaproszenie

ale u mnie dziś znów upał... a jutro mama robi obiad imieninowy, więc w domu będzie kupa ludzi, gorące gary i jeszcze upał

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 16:26   #1313
Kalioope
Raczkowanie

Ale mi dziś czas zapiernicza... Wmusiłam w siebie 1/4 pomidora i już nie mogę... Dziś 'parapetówa', więc pewnie sporo kcal wpadnie ciekawa jestem ile teraz ważę :? muszę zabrać od mamy swoją wagę a w tym tyg jak @ się skończy planuję się pomierzyć i zobaczyć czy coś ruszyło bo mierzyłam się ostatni raz chyba w maju :P

Tubiś lepiej samemu, ojjj lepiej

przyłączam się do grona osób, które nie planują posiadania dzieci

Zostało mi 80 zł do 14 a 14 dostanę trochę ponad 200 zł

78kg... 70kg... 64kg...--->cel 58/60kg
Kalioope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 16:36   #1314
tubisiowy_klem
Zadomowienie

babeczki u mnie jutro też rodzinny obiad (mama obiecała gołąbki ) i pewnie jakiś dobry deser
Stary 2015-08-08, 16:42   #1315
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

u mnie okolo 20 stopni
i narazie 20 minut ruchu. Jeszcze musze cos dolozyc.
Dietowo, srednio, bo byly pierogi.

Co do dzieci to jak dla mnie to temat, w ktorym nie mozna nikogo do niczego przekonywac. Konwersacja bez konca i bez dobrych i zlych argumentow. Z osobami, ktore robilyby mi jakies docinki ucinalabym rozmowe milczeniem.
Osobiscie widze ze we mnie powoli rozwija sie instynkt macierzynski od kiedy poznalam mojego TZ ktory jest mega odpowiedzialnym i wrazliwym czlowiekiem i wiem ze tez by tego chcial. Dla mnie to najgorsza sytuacja, kiedy tylko jedna osoba chce... Cos w rodzaju samotnej matki w malzenstwie :/

Generalnie rzecz biorac, dla mnie najwazniejsze to sie dobrac w dobre pary (swiadome singielstwo to tez dla mnie para ) i zyc w zgodzie z samym soba, a nie z otoczeniem

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

aaa i sukienka Abigail, wedlug mnie ladniejsza

64,9 ... 64,0 ...58,0

Edytowane przez BuryKotZPiwnicy
Czas edycji: 2015-08-08 o 16:44
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 17:38   #1316
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
rombek - wysłałam Ci zaproszenie
dziękuję
Stary 2015-08-08, 19:01   #1317
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Jutro siostra jedzie na zakupy i zabieram się z nią może kupię sobie jakieś szorty i zwykłą, prostą, białą koszulkę (takiej podstawowej rzeczy zabrakło u mnie w szafie )
Stary 2015-08-08, 22:18   #1318
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
babeczki u mnie jutro też rodzinny obiad (mama obiecała gołąbki ) i pewnie jakiś dobry deser
Mniam u mnie z deserow sernik na zimno na herbatnikach z galaretka i malinkami
I 3-bit

Cytat:
Jutro siostra jedzie na zakupy i zabieram się z nią może kupię sobie jakieś szorty i zwykłą, prostą, białą koszulkę (takiej podstawowej rzeczy zabrakło u mnie w szafie )
Ale fajnie ja wr wtorek sie wybieram na zakupy i planuje zabrac mame tez chce kupic kilka par szortow i kapelusz na wczasy

Co do dzieci, to ja jestem zdania, ze jak ktos chce to super, jak ktos nie chce tez super, nikt do niczego nie powinien nikogo zmuszac, a czesto jest tak, ze wszyscy namawiaja "no kiedy dziecko? Jak to nie chcecie, jak sie urodzi od razu zmienicie zdanie"... jedni chca i czuja instynkt a inni w ogole nie maja do tego 'pociagu':p

Ja np zawsze wiedzialam ze chce miec dzieci w przyszlosci, poznalam TZ i widze jakim jest swietnym wujkiem, jest mega odpowiedzialny i kochany i wiem ze bedzie super ojcem dlatego zaraz po slubie chcemy zaczac sie starac ale kolezanka nie chce dzieci i ciagle slyszy "no jak to? Dlaczego ? Nie jestes pewna swojego chlopaka/meza?" po prostu nie chce i kropka ;p

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 00:11   #1319
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinek1987 Pokaż wiadomość
Heej kac i upal to jest to co mnie dzis zabije
Neska czym bedziesz cheatowac?
Gdzie reszta?
Jakie plany na weekend ?
Plany? Nie roztopic sie :p

Cytat:
My dziś weselicho mamy

Nie zazdroszczę Pani Młodej w takim upale

baw sie dobrze

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w bibliotece cały dzień w sumie, później maraton po sklepach w poszukiwaniu szczęścia i ... nie znalazłam sandałek może dziś

Grzeszyłam

Dziś przebiegłam 2,05 km w 16 minut - w taki upał to i tempo mi spadło ale nie ma się co dziwić. Na swojej wadze widze magiczne 59

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

poszłabym... potańczyła tak się wybawiła z rodziną.. niestety najbliższe... moje chyba że ktoś mnie wyprzedzi bo u mnie raczej się nie zapowiada

ale potańczyłabym

brawo za biegi i odwage w taki upał

Cytat:

Też melduję, że żyję
Wczoraj ćwiczyłam z Chodakowską Body Express, dzisiaj chciałabym albo to co wczoraj albo Turbo Spalanie

Jovisse poszłabym na wesele i pojadła tych wszystkich pyszności

Jak tylko zjem śniadanie uciekam na słonko, później mam sporo nauki, jutro zakupy z siostrą, obiad u rodziców itp.

No i z nowości nie spotykam się z X. Nie ma co opowiadać, nic się nie stało, po prostu nie ten moment, pewnie nie ten facet, a poza tym chyba jestem emocjonalnym niedorozwojem
W sumie nie jest mi smutno, nawet się cieszę
Relacje damsko-męskie są nie na moje nerwy
Trudno.. Widocznie tak miało byc poznasz w swoim czasie super faceta

Witam sie
cos spania nie mam.

Melduje brak cwiczen dzisiaj.. A wlasciwie juz po polnocy wiec wczoraj za to mam taaaakie zakwasy w posladkach ze to koniec ha ha. Ostatnie 80 min na nogi i tylek daja sie we znaki.
. Chodze i siadam na wc jak robocop :p

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 07:06   #1320
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
My dziś weselicho mamy

Nie zazdroszczę Pani Młodej w takim upale

Ale super. Daj znać jak zabawa

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

Cytat:
Napisane przez mmelisjaa Pokaż wiadomość
Hej ;-)
Melduje ze żyje.
Ale lecicie :-o
U mnie weekend trochę napięty
Tz się wprowadził, a moja dieta jednego dnia dobrze drugiego bardzo źle, u mnie sytuacja jest napięta dużo stresów, złożyłam rezygnację z lokalu. Ogólnie dużo by pisać ;-) w miarę możliwości będę się odzywać, niech moc będzie z wami 😊
Tobie również życzę mocy i mniej stresu oczywiście

---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
hejka
u mnie @ umieram
Trzymaj się kochana. Znam ten ból mieć 2 w taki upał i chodzić cała obolała. Mam nadzieję, że dzisiaj u Ciebie już lepiej i ból mniejszy

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Cytat:
Właśnie dziewczyny o nic nie chodzi Ja chyba po prostu szukałam faceta, bo wszystkie moje koleżanki mają
Ja się nie nadaję, nie potrzebuję nikogo mieć i tyle
Na siłę to nic nie zrobisz, strzała amora trafi Cię w
najmniej spodziewanym momencie A myślałam, że to ze mną coś nie tak, bo też stwierdziłam, że nie potrzebuję faceta do szczęścia, dobrze jest jak jest na razie. Są pewne momenty i aspekty, że chciałabym mieć kogoś ale to jest zdecydowana mniejszość, coraz częściej w róznych sytuacjach dochodzę do wniosku, że lepiej jest mi samej i już

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

Cytat:
He he, dokładnie to znam. Taką bidulkę ludzie robią na siłę, zupełnie niepotrzebnie.

Jak na złość wczoraj kolega powiedział mi, że się we mnie zakochał i powiedział to w dobitny sposób, że mając 30 lat zakochał się we mnie jak jakiś małolat i zatracił się w tym do reszty. A problem jest taki, że jesteśmy tylko koleżeństwem i na takich zasadach była nasza znajomość,ja do niego nie czuję nic, poza tym że go lubię i miło spędza mi się z nim czas. Teraz nie wiem zupełnie jak mam się zachować, nie chcę tracić tej znajomości, z drugiej strony nie chcę robić mu nadziei na coś więcej bo nic z tego nie będzie, nigdy.

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Jovisse: ale cudna kiecka. Uwielbiam ten kolor!

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Dzień Dobry dziewczyny

Ja już po śniadanku, piję kawkę i lecę do pracy... a w zasadzie to jadę rowerem, stwierdziłam że nie po to mam rower żeby w taką ciepła pogodę jeździć tramwajem, tym bardziej że mam piękną ścieżkę rowerową od domu do pracy.

Jakie plany na dziś u Was? Leniu☠☠☠☠ecie?

Jak nastroje? Podjadacie coś?

U mnie wczoraj w ramach cheat'u była bułka z frytkami, wzięłam sos diablo i żałuję bardzo bo mi nie smakował i popsuł cały smak... jednak bułka z frytkami musi być z sosem czosnkowym zawsze i koniec kropka. Wczoraj nie ćwiczyłam, ale miałam 8 godzinną gimnastykę w pracy i po powrocie nie miałam już sił, zaliczyłam jeszcze tylko 60 minut marszu. Jutro mam wolne więc dzisiaj wieczorem na pewno coś poćwiczę.

Miłego dnia dla Was, trzymajcie się... dietowo

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

neska002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości