Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;) - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-08, 17:12   #1771
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Żabka pięknie pozdrowionka
Dziewczyny czy świadkiem może być osoba, która ma męża/żonę??
jasne, że może już nie raz byłam nawet jak małżeństwo było

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
Kasia tak, jak najbardziej

Zaba gratulacje, Twoj M. To w ogole cudowny facet

Ola;*
Wiem! poznałaś go ostatnio z wielu stron i tej zwariowanej i tej romantiko :P

oesu ale miałam dziś ciężki dzień w pracy.... masakra po prostu :/ ale pocieszają mnie teraz 3 dni wolnego dziś grill wieczorem z rodzinka
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 17:52   #1772
mahoniowa
Zadomowienie

No ta romantiko wersja mnie bardzo pozytywnie zaskoczyla i nie wygladacie ze tylko 2 lata jestescie, a o wiele wiecej

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 19:32   #1773
ZakochanaZabka
Zadomowienie

ale 2 lata to po zaręczynach tylko, a tak to 5 :P
Stary 2015-08-08, 19:41   #1774
diabel18
Przyczajenie

A jak cenowo wygląda szycie sukni u krawcowej? chciałabym literkę A, tiulowy dol i zabudowany gorset . Może któraś z Was cos podpowie
diabel18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 19:46   #1775
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabel18 Pokaż wiadomość
A jak cenowo wygląda szycie sukni u krawcowej? chciałabym literkę A, tiulowy dol i zabudowany gorset . Może któraś z Was cos podpowie
sory że tak napiszę ale dostałaś wskazówki - gdzie szukć tam są wszelkie informacje, do tego sama pisałam kilka postów wstecz ile mnie suknia kosztowała. Przychodzisz na forum i nawet nie chce ci się poszukać niczego i oczekujesz że każdy ci napisze "gotowca".
Krawcowa ci wyceni sukienke - trzeba ruszyć 4litery i pójść pokazać i ci ocenią żadna wiażnka tego nie zrobi!!!
Ten wątek i poprzedni to kopalnia wiedzy omawiałyśmy wszystko z szczegółami- jakoś inne dziewczyny które dołączyły potrfią skorzystać z opcji : przeszukj wątek .
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 19:58   #1776
diabel18
Przyczajenie

Halo, halo dziewczyno odrobine spokojniej, przeszlam kilkanascie stron do tylu i nic na temet ceny nie znalazlam, dlatego pytam a Ty od razu z wyrzutem na kogos!
Jesli masz problem z tym zeby odpowiedziec to tego nie rób a zachowaj takie uwagi dla siebie, moze znajdzie sie ktos inny kto pomoze i bez problemu napisze jeszcze raz.
diabel18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-08, 20:14   #1777
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabel18 Pokaż wiadomość
Halo, halo dziewczyno odrobine spokojniej, przeszlam kilkanascie stron do tylu i nic na temet ceny nie znalazlam, dlatego pytam a Ty od razu z wyrzutem na kogos!
Jesli masz problem z tym zeby odpowiedziec to tego nie rób a zachowaj takie uwagi dla siebie, moze znajdzie sie ktos inny kto pomoze i bez problemu napisze jeszcze raz.
Mogg, ma rację wszystko kilka stron wcześniej było przerobione , ceny również
Stary 2015-08-08, 21:04   #1778
mogg
Zakorzenienie

Posty od 1719 doPost 1747 zajelo mi tp 5 minut. Caly poprzedni i ten watek jest obszerna relacja moja mahoniowej i jus:tynki - bo my szylysmy suknie wiec nie mow ze nie znalazlas nic konkretnego bo inne dziewczyny jakos znajduja i jak pytaja to o kpnkrety . sa rowniez info o make up fryzjerach zespolach - kwestiA checi i poszukania.
Jestesmy uczulone na takie posty bo zawsze przychodzi ktos nowy i nie chce mu sie szukac i oczekuje ze kazdy odp poda na tacy.
Temat sukienek dopierp byl poruszany kilka dni temu wiec nie mow ze nic nie ma.
To ile kosztuje suknia zalezy od materialu , koronki detali itp. Jak ci mamy wycenic suknie ???

Wysłane z mojego Lenovo S650 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-09, 09:41   #1779
mahoniowa
Zadomowienie

Mogg czekalam na to!
Niestety tez sie zgadzam.. tematy oczywiste typu suknia, muzyka pojawiaja sie co chwile wiec mozna kręćka dostac odpowiadajac co chwila na to samo pytanie..

Spytasz o konkrety, np. o konkretna krawcowa ktora sie nie przewinela przez forum tryliardy razy to chetnie odpowiemy, pomozemy

09.05.2015
Stary 2015-08-09, 11:24   #1780
antena22
Zadomowienie

Tez sie zgadzam z dziewczynami.Kazda z nas szuka tutaj porady,ale ile razy mozna odpowiadac na te same pytania
Stary 2015-08-09, 11:27   #1781
Nusia1988
Zadomowienie

Byłam wczoraj na panieńskim mojej przyjaciółki która u mnie była świadkową. Ledwo żyję! I to nie przez alko ale temperaturye Masakra! Byłyśmy na trampolinach. I prysznic chociaż za 5 min znowu by się przydał. A wieczorem na zajęciach salsy. A później pojawił się striptizer i utwierdziłam się że dobrze że ja nie chciałam! To było żałosne :-/
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 11:40   #1782
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nusia1988 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na panieńskim mojej przyjaciółki która u mnie była świadkową. Ledwo żyję! I to nie przez alko ale temperaturye Masakra! Byłyśmy na trampolinach. I prysznic chociaż za 5 min znowu by się przydał. A wieczorem na zajęciach salsy. A później pojawił się striptizer i utwierdziłam się że dobrze że ja nie chciałam! To było żałosne :-/
Oo, nigdy nie bylam na panienskim ze striptizerem, opowiedz wiecej

09.05.2015
Stary 2015-08-09, 12:58   #1783
mikonada
Zakorzenienie

mogg kliknęłabm Ci "lubię to" za post wyżej

pewnie diabel nie wroci :p
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 18:14   #1784
Nusia1988
Zadomowienie

No to tak ;-) pojechałyśmy do szkoły salsy na zajęcia. Tam z instruktorka przygotowałyśmy układ ala bruleska i to nagrałyśmy. Dostałysmy po kieliszku szampana i Iza myślała że to już koniec a my zawiązałyśmy jej oczy boa i wszedł pan przebrany za policjanta. Ogólnie był ciacho szkoda że przyszedł z partnerem Wszystko spoko tylko poza momentami gdy udawał stosunek na podłodze i kazał się głaskać po ekhm..wszystkie w nagrodę mogłyśmy klepnąć go w pupę

Edytowane przez Nusia1988
Czas edycji: 2015-08-09 o 18:15
Stary 2015-08-09, 18:29   #1785
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Cytat:
No to tak ;-) pojechałyśmy do szkoły salsy na zajęcia. Tam z instruktorka przygotowałyśmy układ ala bruleska i to nagrałyśmy. Dostałysmy po kieliszku szampana i Iza myślała że to już koniec a my zawiązałyśmy jej oczy boa i wszedł pan przebrany za policjanta. Ogólnie był ciacho szkoda że przyszedł z partnerem Wszystko spoko tylko poza momentami gdy udawał stosunek na podłodze i kazał się głaskać po ekhm..wszystkie w nagrodę mogłyśmy klepnąć go w pupę
żenada jak dla mnie... jakby mi takie coś świadkowa zafundowała to sorry ale ja bym chyba stamtąd wyszła...
Stary 2015-08-09, 19:27   #1786
Nusia1988
Zadomowienie

Sądzę że ciężko by Ci było wyjść. Jednak gdybyś wiedziała że to prezent i że tyle oczu na Ciebie patrzy..ale fakt nie wiem czy ja sama potrafiłabym się tak wyluzować żeby przenieść to w żart..
Stary 2015-08-09, 20:14   #1787
antena22
Zadomowienie

Tez bylam na wieczorach panienskich gdzie byl striptizer i to zdecydowanie nie dla mnie.wszystko to dla mnie jakies takie sztuczne jest.
Stary 2015-08-09, 20:37   #1788
KasiaiKamil
Raczkowanie

To zależy jakie kto ma poczucie humoru ... ja też nie byłabym zadowolona gdybym musiała głaskać striptisera po "interesie" , ale na pewno są takie dziewczyny które potraktowały by to z humorem i dobrze się bawiły. Grunt to dobrać sobie taką starszą która Cię dobrze zna i wie jak zorganizować wieczór panieński. Ja nie planuję mieć wieczoru panieńskiego w ogóle. Pójdę z Kamilem na romantyczną kolację i będzie to nasz wspólny wieczór panieńsko kawalerski
Stary 2015-08-10, 09:15   #1789
aga_fe
Raczkowanie

ja mam nadzieję, że u mnie żadnego striptizera nie będzie

co do panieńskiego to byłam raz na takim gdzie była nauka tańca na rurze super zabawa i mnóstwo śmiechu
aga_fe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 09:46   #1790
mahoniowa
Zadomowienie

Hah, ja mam duze poczucie humoru jednak glaskac po interesie to moge tylko jednego Pana
Ale taniec a'la burleska super pomysl

09.05.2015
Stary 2015-08-10, 10:47   #1791
ZakochanaZabka
Zadomowienie

o tak pole dance to sama bym sie nauczyła
Stary 2015-08-10, 11:14   #1792
maja111111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nelsari Pokaż wiadomość
maja111111 to bardzo ciekawe 18.07 w Ciechanowcu?? Może bawiłyśmy się na tym samym weselu i nawet nie wiemy

tak, w ciechanowcu u kasi i grześka
maja111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 14:20   #1793
Escorpio
Zakorzenienie

Witam się Dziewczęta Ja już w weselu. Pogoda nas wymordowała… Nikomu takiej nie życzę na swój ślub. Na szczęście na sali była klima, ale że goście otwierali okna, to niewiele dawała Zwykłe czółenka, które miałam w kościele, praktycznie zmieniłam od razu na sali na koturny, nie tylko ja miałam takie buty Ale mimo pogodowej niedogodności impreza była bardzo udana Zespół super grał, nawet takie nowoczesne piosenki jak "Uptown Funk", aż była zaskoczona (niestety starsi goście schodzili wtedy w parkietu). Zakończyliśmy wesele o 3. Gdyby było chłodniej pewnie bylibyśmy do końca. Chociaż i tak długo daliśmy radę, bo ślub był o 15, w największy upał...

Cytat:
Oooo nie… Żadnego striptizera, nigdy w życiu

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Ja bym dała spokój z paskiem. Dobrze jest, nie trza psuć.

ja zamawialam tydzień przed. nie umiem powiedzieć ile ciasta, mówią, ze 100g/os ale ja nie umialam i nie umiem obliczyc. U mnie bylo chyba 9 blaszek (nawet nie wiem dokladnie czy faktycznie tyle..) i rozdawalismy kazdej parze pudeleczko i zostalo ciast jeszcze na poprawiny.

Dziewczyny, jutro opuszczamy Kristiansand, nie wiem, czy dam na wsi będzie jakiś internet, raczej nie więc żegnam się na dłużej. Wrócę pod koniec września powodzenia laseczki
Trzymaj się Kochana

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
ja bym z paskiem dała spokój bo koronka przechodzi na dół i wgl mi nie pasuje, takie ni stąd ni zowąd Ola ale Cie długo nie będzie

wiecie co ? długie narzeczeństwo też ma swoje plusy wracam z pracy a tu TŻ czeka na mnie z pysznym winkiem i bukietem pięknych kwiatów dziś minęły 2 lata
Proszę, jaki tż romantyczny Ciekawe czy mój coś wymyśli na pierwszą rocznicę narzeczeństwa

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Żabka pięknie pozdrowionka
Dziewczyny czy świadkiem może być osoba, która ma męża/żonę??
Ja będę mieć mężatkę

Cytat:
Napisane przez KasiaiKamil Pokaż wiadomość
To zależy jakie kto ma poczucie humoru ... ja też nie byłabym zadowolona gdybym musiała głaskać striptisera po "interesie" , ale na pewno są takie dziewczyny które potraktowały by to z humorem i dobrze się bawiły. Grunt to dobrać sobie taką starszą która Cię dobrze zna i wie jak zorganizować wieczór panieński. Ja nie planuję mieć wieczoru panieńskiego w ogóle. Pójdę z Kamilem na romantyczną kolację i będzie to nasz wspólny wieczór panieńsko kawalerski
Ja raczej też nie

Cytat:
Napisane przez aga_fe Pokaż wiadomość
ja mam nadzieję, że u mnie żadnego striptizera nie będzie

co do panieńskiego to byłam raz na takim gdzie była nauka tańca na rurze super zabawa i mnóstwo śmiechu
Ooo sama bym na taki panieński poszła
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 14:51   #1794
KasiaiKamil
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Szwagier miał placki z Mostków koło Suchedniowa, tam chyba koło gospodyń wiejskich piecze. Były naprawdę pyszne i ładnie wyglądały ale nie wiem jak cenowo. Myślę, że taniej niż w cukierni, tu jest chyba kontakt https://m.facebook.com/wdkmostki?ref...om%2Fwdkmostki
Dziękuję Ci za info Kalusiu wszystkie informację sumiennie notuję, wszystko się przyda
sądziłam że ciasta też już teraz muszę zamówić ale Oluniuniunia pisała że ona zamawiała tydz przed więc ciasta odkładam na później i z pewnością będę Wam jeszcze o te ciasta głowę suszyć :P
A teraz jak się tylko skończą te upały ruszam do salonów przymierzać kiecki :/ co toto będzie .... ja nienawidzą się przebierać oby ta druga przeze mnie przymierzona okazała się tą moją

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Temat ostatnio walkowany. Wszelkie info w tym i poprzednim watku. Bardzo dokladnie ten yemat byl omawiany.

Mi maz ostatnio przywiozl roze tak po prostu - urocze to bylo )) ogolnie slub sprawil ze jeszcze bardziej sie stara 💏💑

Wysłane z mojego Lenovo S650 przy użyciu Tapatalka
oby u każdego faceta ślub powodował taki romantyzm

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Witam się Dziewczęta Ja już w weselu. Pogoda nas wymordowała… Nikomu takiej nie życzę na swój ślub. Na szczęście na sali była klima, ale że goście otwierali okna, to niewiele dawała Zwykłe czółenka, które miałam w kościele, praktycznie zmieniłam od razu na sali na koturny, nie tylko ja miałam takie buty Ale mimo pogodowej niedogodności impreza była bardzo udana Zespół super grał, nawet takie nowoczesne piosenki jak "Uptown Funk", aż była zaskoczona (niestety starsi goście schodzili wtedy w parkietu). Zakończyliśmy wesele o 3. Gdyby było chłodniej pewnie bylibyśmy do końca. Chociaż i tak długo daliśmy radę, bo ślub był o 15, w największy upał...

U mnie RestaUracja Band nie zagra disko polo :/, nie zagra za stołami i w ogóle w repertuarze mają mało polskich kawałków, trochę się obawiam o starszych gości właśnie ... ale ktoś mi kiedyś powiedział "to twoje wesele rób tak żeby tobie pasowało" i tak zrobiłam a potem miałam wyrzuty... i nadal trochę mam. Co Wy o tym sądzicie dziewczyny ? robiła bądź robi któraś wesele beż biesiady i disco ?
Stary 2015-08-10, 15:15   #1795
mogg
Zakorzenienie

u mnie się zdaje nie było disco praktycznie rób tak abyś się dobrze bawiła - wszystkim nie dogodzisz )

Ja byłam n weselu gdzie było mało poslich kawałków i byłam zachwycona
Stary 2015-08-10, 15:41   #1796
aga_fe
Raczkowanie

jest tyle kawałków nie biesiadnych i nie disco polo że na pewno zespół wymyśli, nie przejmuj się na zapas

nam DJ powiedział że będzie sam dopasowywał repertuar patrząc na to przy czym nasi goście będą się najlepiej bawili (oczywiście uwzględniając nasze sugestie i życzenia )
aga_fe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 16:05   #1797
ZakochanaZabka
Zadomowienie

ja sie np lubie bawić przy disco i biesiadach i dla mnie to musi być na weselu, co nie oznacza, że nowoczesne piosenki nie zagoszczą zespół sam bedzie widział przy czym sie goście dobrze bawią
ja np nie wzięłabym takiego zespołu który sie tak ogranicza. Oni dla Ciebie pracują, a nie Ty dla nich.

Edytowane przez ZakochanaZabka
Czas edycji: 2015-08-10 o 16:06
Stary 2015-08-10, 16:45   #1798
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje , że ta suknia już bez paska.

Byliśmy dziś na spotkaniu z DJ Piotrem Gładkowskim i chyba się na niego zdecydujemy
Polecam Pana Piotra
Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
Tez uwazam ze sukni juz pasek nie potrzebny.
Co do ciast ja juz mam wliczone w menu na sali.
A co do dj to my wlasnie mamy piotrka. Przekonal nas do siebie na spotkaniu. Chyba tez Justyna miala go u siebie
https://plus.google.com/100798350604...ut?gl=pl&hl=pl tu kupowaliśmy ciasta w paczkach dla gości były przepyszne!!!
Cytat:
sory że tak napiszę ale dostałaś wskazówki - gdzie szukć tam są wszelkie informacje, do tego sama pisałam kilka postów wstecz ile mnie suknia kosztowała. Przychodzisz na forum i nawet nie chce ci się poszukać niczego i oczekujesz że każdy ci napisze "gotowca".
Krawcowa ci wyceni sukienke - trzeba ruszyć 4litery i pójść pokazać i ci ocenią żadna wiażnka tego nie zrobi!!!
Ten wątek i poprzedni to kopalnia wiedzy omawiałyśmy wszystko z szczegółami- jakoś inne dziewczyny które dołączyły potrfią skorzystać z opcji : przeszukj wątek .
Mogg idealnie to ujęłaś
Cytat:
u mnie się zdaje nie było disco praktycznie rób tak abyś się dobrze bawiła - wszystkim nie dogodzisz )

Ja byłam n weselu gdzie było mało poslich kawałków i byłam zachwycona
U nas było trochę disco polo niestety

A my po prenatalnych Kochane Cioteczki dzidza zdrowa w piątek miał/miała 7.5cm wyniki w normie Płci nie znamy bo się zasłoniło w trakcie badani. Pozdrawiamy
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 17:00   #1799
ZakochanaZabka
Zadomowienie

ooo super Justyna bardzo sie ciesze, że zdrowa dzidzia
Stary 2015-08-10, 17:25   #1800
KasiaiKamil
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość

https://plus.google.com/100798350604...ut?gl=pl&hl=pl tu kupowaliśmy ciasta w paczkach dla gości były przepyszne!!!

A my po prenatalnych Kochane Cioteczki dzidza zdrowa w piątek miał/miała 7.5cm wyniki w normie Płci nie znamy bo się zasłoniło w trakcie badani. Pozdrawiamy

Ciasta już zapakowane po kawałku ? takie gotowce ?
Gratuluję dzidziusia proszę ucałować brzuchol od nowej cioci kasi

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości