|
|
#121 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Usuwanie SMSów przez TŻ.
Nie rozumiem, że telefon ma non stop przy tyłku. To jakiś ogólny trend jest? Prysznic bierze z telefonem, śmieci wyrzuca z telefonem, goli się z telefonem?
|
|
#122 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#124 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
-Imię(1241) . W nawiasie lista sms-ów. Druga sprawa:http://www.download.net.pl/jak-odzys...a-root/n/4326/ Poczytałam sobie - ja bym się tego nie podjęła. Jeszcze z duszą na ramieniu, że facet mnie przyłapie. Takie rzeczy tylko w amerykańskich filmach. A po trzecie - może wpadamy w zbiorową paranoję? Może facet nic szczególnego nie pisze, ale sam fakt, że pisze z kobietą sprawia, że na wszelki wypadek te wiadomości usuwa? Jeszcze przyszło mi do głowy, by autorka niby niewinnie zapytała faceta: "A co tam u twojej znajomej? Tej, która po latach się odezwała. Znalazła sobie kogoś?" |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Sorry za offtop... ale ja
mam telefon przy sobie zawsze.
|
|
|
#127 |
|
Naczelna Nastolatka
|
No to chyba prysznic czy zakupy trwają dłużej niż 5 minut i możesz na spokojnie działać z tym jego. Telefonem.
Inna sprawa ze mi by się nie chciało tak bawić. Powiedziałabym wprost ze wiem i ze moje zaufanie jest nadwyrezone. I jego w tym głowa żeby udowodnić że nie ma się czym martwić
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2015-08-11 o 14:12 |
|
|
|
|
#128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po prostu uprzedza, warto być świadomym, co się robi. Za seks na boku nie grożą żadne konsekwencje, a za to widać tak. [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52376582] To jest też niepokojące. Nie uwzględnia cię w swoich dalekosiężnych planach.[/QUOTE] Niepokojące, to prawda. Autorko, ja bym podeszła do tego trochę z innej strony. Nie neguję szpiegowskich zapędów, sama bym pewnie zrobiła podobnie, ale już zupełnie niezależnie - zastanowiłabym się, czy to wszystko ma sens. Bo dowodu możesz nigdy nie mieć. Ewidentnie czegoś Ci nie mówi, nawet, jeśli rozmawiają o ojcu alkoholiku, to nic by mu się nie stało, jeśli by Ci powiedział, że odnowili kontakty, albo gdyby pisał z nią esemesy z domu. Dla mnie to już by było za dużo i znaczyłoby, ze związek nie spełnia moich oczekiwań. Plus to o tych planach na przyszłość, plus brak czasu dla siebie nawzajem. Wykorzystaj tę okazję, żeby się temu wszystkiemu krytycznie przyjrzeć, może się okaże, że żadnego dowodu zbrodni już nie trzeba... Jeśli Ci się nie uda z tym programem, ja bym też z nim pogadała, ale nie na zasadzie, że przesznupałaś mu telefon, ale tak ogólnie. Że coś jest nie tak. Albo, czy gdyby się kimś zauroczył, to by Ci powiedział. Jeśli nie wykorzysta okazji, żeby Ci powiedzieć, no to już nie widzę za bardzo ratunku. Jego reakcja dużo Ci powie, szczególnie ta pierwsza, z zaskoczenia. No chyba, że jest tak zaprawiony w bojach, ale wątpię, każdy popełnia jakieś błędy. Jeśli Cię wali po rogach, to raczej na tak delikatnie postawione pytanie, oparte jedynie na Twoich mglistych przeczuciach, będzie szedł w zaparte, że skąd, żadna inna, tylko Ty itd. Zobacz też, jak on reaguje na to, kiedy trzymasz telefon w ręce, powiedz, że Twój się rozładował, a tylko chcesz wysłać smsa. Na pewno Ci pozwoli, bo w końcu wszystko kasuje, ale pierwsza odruchowa reakcja też może Ci coś powiedzieć. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
Ale oprócz kasowania smsów jest bardziej oziębły, częściej się kłócą, on jej nie uwzględnia w swoich planach na życie, nie powiedział jej o odnowieniu kontaktu, a kontakt wyłącznie w godzinach pracy, jest jakiś zestresowany. To mało?
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O tym programie już czytałam, ale raz, że też się boję z czegoś takiego korzystać, bo się na tym nie znam, a dwa - w opiniach pod programem jest sporo komentarzy, jakoby program jednak nie do końca działał. Z tą zbiorową paranoją - też się zastanawiam. Ale z drugiej strony... 1) Pisanie TYLKO w godzinach pracy. 2) Usuwanie SMSów od niej, podczas gdy żadnych innych nie usuwa (fakt, że nie ma raczej znajomych płci żeńskiej; może, gdyby miał, to by usuwał...) 3) Ton, w jakim laska napisała pierwszego SMS'a (którego jeszcze udało mi się odczytać przed usunięciem) tj.: "(...) U mnie po staremu, nadal wolny strzelec... ; ) ). Kto normalny pisze po latach i pierwsze co mówi, to że wciąż nikogo nie ma? Nie wiem. Dlatego tak bardzo chciałabym mieć dowód. |
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też bym powiedziała, że wiem i niech się tłumaczy. |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem, niestety, wiesz.... ale trudno Ci uwierzyć, stąd chcesz to zobaczyć na własne oczy... |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle mi to wygląda tak, jakby to on PIERWSZY zaczął do niej pisać.
Serio nie wierzę, że ktoś ot tak by napisał, że nadal jest wolnym strzelcem... Może do niej napisał, co słychać, a ona zdziwiona - nie odzywał się, zapytała co u niego i powiedziała o sobie.
|
|
#134 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorko, założyłaś, że ona pierwsza napisała. Ale z kontekstu SMS-a niekoniecznie tak wynika. On mógł jej napisać wiadomość (emaila, przez komunikator) ze swoim numerem telefonu. I stąd stwierdzenie (które dla mnie brzmi jak odpowiedź, pociągnięcie wątku), że "nadal jestem wolnym strzelcem". No chyba, że ten SMS brzmiał "hej Adamie, to ja [bo skąd mogła wiedzieć, że nadal ma jej numer] Karolina, odzywam się bo..."? Jeżeli nie, to niekoniecznie był pierwszy... ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie to wygląda tak, że mają ze sobą cały czas mniej lub bardziej regularny kontakt, na flirt właśnie (albo nie tylko na flirt).
|
|
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie. Bo jakbym nie miała z kimś kontaktu x lat to 1. upewniłabym się, że to nadal jego numer telefonu, 2. pisząc SMS-a w ciemno bym napisała kto pisze (wychodząc z założenia, że niekoniecznie ma mój numer). A tu takie w sumie jakby była pewność, że to on, że na pewno będzie wiedział kto pisze.
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W takim układzie nie ma żadnego zaufania. Facet pewnie coś kręci na boku. A może zaczął kasować i ograniczył kontakt godzinowo bo zauważył, że jest regularnie czytywany. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
lokalna gwiazda
|
Ale przeczcież cokolwiek łączyło go z tamtą laską, to skończyło się 4 lata temu.
Ktoś kogoś nie chciał, albo spotykali się tylko na seks?Może też kontakt mieli przez cały czas? Ale niekoniecznie romans. Autorka może też uzbroić się w taśmę klejącą i poszukać cudzych włosów na oparciu siedzenia samochodu.
|
|
|
|
|
#141 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o "okrężne" pytania, to próbowałam. I w formie żartu ("Jasne, jasne, znudziłam Ci się i się odkochałeś, co?"), i na poważnie ("Czuję, że jakoś się tak ochłodziło, czy coś się stało? Jesteś ze mną szczery? Chcesz o czymś pogadać? Masz kłopoty w pracy?"). Na żartobliwe zagadywanie odpowiada równie żartobliwie ("No pewnie, że się odkochałem, głuptasie, w ogóle pakuj ciuchy i nara" - po czym się uśmiecha i mnie przytula i zapewnia, że jest okej. A na poważne pytania odpowiada, że wszystko mi mówi i jest ze mną szczery. Cytat:
Cytat:
Nie, nie, ja jestem pewna, że to ona napisała jako pierwsza. Cały SMS miał właśnie taką powitalną-po-latach formę (Cześć, tu X, kopę lat, co u Ciebie, bo u mnie ...). Mniej więcej tak. Ja może źle Wam to napisałam - to nie tak, że nie odzywali się do siebie 10, czy 15 lat. To kwestia może... no nie wiem z 4ch lat? Może 3ch... Możliwe, że kiedyś tam pisali, już podczas naszego bycia razem, ale wtedy na bank nie było to nic podejrzanego, tylko właśnie zwykłe "co słychać" i tyle, koniec na kilka lat. |
|||
|
|
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Może ona napisała zwykłe ' hej' , a on napisał ' No siema Zocha, co u Ciebie?'
![]() Ten pomysł z instalowaniem programu wg mnie nie jest dobry. Za długie czekanie na wyjaśnienie sprawy też Cię wykończy. Postaw sprawę jasno, jak dziewczyny pisały, inaczej będziemy sobie gdybać. ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o to, co ich łączyło i jak się skończyło... Myślę, że kiedy się poznali, była plasterkiem na jego złamane serce po długim związku (tym, w którym to on był zdradzany). Pisali, laska go pocieszała, pospotykali się kilka razy na zwierzenia i głaskanie po główce, potem flirt, randki, przyjazdy, MOŻE też seks, ale koniec końców - nie wyszło im i pozostali na stopie koleżeńskiej. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Podobno wcześniej nie sprawdzałaś mu telefonu. Niestety, z żadnemu koledze po latach nie przyszłoby mi do głowy wysyłać takiego smsa. |
||
|
|
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że może jeszcze nie być za późno (czyt. seks albo zakochanie się), możliwe, że tylko gadają/flirtują, Twój facet np. ze znużenia Waszym związkiem do niej napisał i tak się kręci intrygująca znajomość... Ale tak naprawdę nie wiadomo i pewnie nawet jak on się przyzna to może całej prawdy nie powiedzieć. Może być tak, że kasuje bo EKS i woli sobie oszczędzić awantury a są tam tylko jakieś delikatne flirty a może być tak, że tam jakiś total hardcore odchodzi, jakieś seksualne propozycje i "symulacje". Ale sam fakt że coś kasuje jednak jak dla mnie wskazuje, że co by to nie było, to on sam nadaje temu charakter: "Oj byleby się X nie dowiedziała, bo będzie przypał, lepiej skasować" |
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie sprawdzałam, to fakt. Ale czułabym, gdyby coś się zmieniło. Poza tym, na początku naszej znajomości byliśmy w sobie zakochani do szaleństwa, wątpię, by mu w głowie były jakieś flirty, skoro non stop gdzieś mnie zabierał, nadskakiwał mi, traktował jak królewnę i generalnie towarzyszyła nam cała ta otoczka zakochanych świeżaków. Myślę, że wtedy zwyczajnie nie miał się jeszcze czym znudzić, żeby szukać odskoczni. Teraz najwidoczniej już ma. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ze względu na tę otoczkę oraz fakt, że to były początki znajomości, mogłaś nie wychwytywać pewnych sygnałów.
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam wrażenie, że zaczynasz go tłumaczyć, że szuka odskoczni i nie wiadomo, co jeszcze. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Ktoś kogoś nie chciał, albo spotykali się tylko na seks?