|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
ja mialam w lodowce winko..ale kolezanka wypila.. mala caly dzien walczyla ze snem, po to zeby przy TZ ladnie spac.. spala od 14 do 17:30 , pozniej od 18 do 20 i teraz od 20 do 21;20... i czas kapania
zobaczymy jaka nocka bedzie
|
#4053 |
|
Zadomowienie
|
Przypomnialas mi ze chciałam tego spróbować po porodzie
![]() Ja pilecam breezera arbuzowego
|
|
#4054 | |
|
celebriti
|
Ja mam matę tiny love taka kopnij uderz i z lusterkiem.
Najbardziej lubi ja pies. Padam na twarz, moja starsza domaga sie drzemek o 14 prEbierajac sie w pidzame, podlewa koce co niby miały być piknikiem , młodej odparzenia wyskakują jak grzyby po deszczu bo jeśli w ogóle spi to w kokonie. Tż nie ma do nocy a mnie juz wcale nie ma. Niech sie skończą te upały niech ktoś za mnie karmi w nocy i lula w dzien Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#4055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie kupiła takiej. nie chcesz czegoś porządnego? ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Cytat:
używkę spokojnie sprzedasz za tyle co kupiłaś a nawet jeśli nie to niewiele stracisz. |
|||
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#4057 | |
|
Rozeznanie
|
Nadrabiam... U nas przygotowania do chrzcin pełna para na nic nie mam czasu
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mniam! Ja dziś po obiadku u teściowej, zapowiedziałam się na jutro
|
|
#4059 |
|
Zadomowienie
|
Haniula, już
|
|
|
|
#4060 |
|
Rozeznanie
|
No faktycznie trochę mało tych kresek, co do szerokości to trudno mi określić bo nie widzę całej twojej twarzy i nie wiem jak brwi wyglądały przed, ale masz chyba dosyć wysokie czoło? na pocieszenie mogę dodać że na pewno nie wszystko się przyjmie i na pewno po 2-3 tygodniach będa lepiej wyglądać ale chyba nie poszła bym drugi raz do tej dziewczyny tylko szukała kogoś lepszego.
Dla porównania taka praca |
|
|
|
#4061 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Industria poetko
![]() Cytat:
)Cytat:
Ciesze sie tylko ze truskawki żarłam na potegę bo teraz bym tęskniła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja tez nie wiedziałam ![]() Łeeee to jak syrop jakis smakuje Cytat:
![]() Cytat:
Teraz to ja jestem osrana :| Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Przyszły nam na konto 2 tysie z MOPRU Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||||
|
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
Moze nie zawsze sie odzywam ale staram sie podczytywac co u Was
![]() Mam troche na glowie, powoli zbliza sieczas przeprowadzki - trzeba ogarnac panele,kafelki,drzwi, sanitariaty itp itd, do tego w sobote chrzcimy mała, zachcialo nam sie imprezy w domu wiec trzeba sie przygotowac...no i absorbujace dziecko ![]() W temacie chust - ja mam w planach kupic Little Frog z outletu, bodajze w ostatni weekend miesiaca jest jeszcze dodatkowa znizka. Jak mi nie przypasuje to sprzedam ![]() Mate mam Tinylove ale starsza wersje, ma jeden panel - i do kopniec i do naciskania raczkami, ale ogolnie jest ok Dostalam do niej podrozna karuzelke Tinylove, jest fajniejsza niz z FP z misiami ktora mam.Nawet do maty mozna ja doczepic.Znacie dobre sposoby na plesniawki ? Musielismy przez nie przesunac szczepienie na rota, a po s tym co nam kazali smarowac pluje, ulewa i nie za wiele on pomogl.
|
#4063 | |
|
Zadomowienie
|
Szuuu też jesteś dobra
Cytat:
![]() Jprdl ale mi się pić chciało, wyzlopalam z lodówki pół soku
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dopiero pierwsza pobudka
ale się wyspalam, o mamoooooooo
|
#4065 |
|
Rozeznanie
|
U nas pobudka o 1 a o 3.30 koniec spania i tak sobie siedzimy w salonie żeby Tża nie obudzić
|
#4066 |
|
Konto usunięte
|
A ja jestem nieprzytomna, zamiast sie przyzwyczajać to mam wrażenie, ze jest coraz ciężej
![]() Babcia mi sie śniła. Ale nie pamietam co dokładnie... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4067 |
|
Zadomowienie
|
A ja zaczynam się wysypiać i wracać do żywych. Szymon od trzech nocy wstaje tylko raz! Idzie spać o 21 pobudka o 3 i śpi do 8-9!
A ja w końcu idę dziś do fryzjera bo nie mogę patrzeć już na swoje kłaki... |
|
|
|
#4068 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ceny dobre, za dwa bodziaki z długim rękawem 18 zł Cytat:
Aaa boję się na samą myśl Cytat:
a czemu aż dwa? Ja nadal nie wzięłam się za becikowe, ale to chyba w sumie dobrze bo tż pracuje za granicą i ja niby nie mogę brać kasy na dzidzie jeżeli on będzie brał, w sumie też nie wiemy do końca, jesteśmy umówieni do gościa który ogarnia prawo niemieckie i polata za nas po urzędach U nas nocka spoko, obeszło się bez gorączki po tym szczepieniu, do kiedy w ogóle ona może wystąpić jako typowy objaw poszczepienny? Bo nie wiem czy się mogę już cieszyć
|
|||
|
|
|
#4069 |
|
Konto usunięte
|
Sylwka jakis dodatek
o cos tam tz złożył w moprze, wiem ze oni sami zaproponowali zeby napisał jak powiedział im ze straciłam prace będąc juz w ciazy, dają to bierem ![]() Ilona zazdroszcze tzn u nas tez tylko o 2-3 jest pobudka ale potem o 4-6 i juz koniec spania, tak do 9 byłaby spoko opcja bo chociaz śniadanie by sie zjadło U nas znowu jazda... To w ogole jest możliwe zeby kogos brzuch bolał cały dzien a w nocy cudowne uzdrowienie i tak codziennie? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu mozliwe
|
|
|
|
#4072 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zazdrooo
Cytat:
Cytat:
baby brain :PCytat:
Cytat:
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwka- u nas też bez gorączki 😃 tylko nie mógł kupy zrobić całą noc.. Nie wiem czy to reakcja na szczepienie bo zazwyczaj robi kupę co karmienie.
Groszko- Franek też śpi w kokonie ale nie ma żadnych oparzeń. W co otulasz? Boże jak ja wam zazdroszczę tych długich przerw między karmieniami w nocy...
|
#4074 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jak do tej pory to budził się na jedzenie co 3 godziny, także nie wiem co się nagle stało
tzn ok 1 zaczął się kręcić, ale dałam smoczka, pogłaskałam i spał dalej do 3 Może ja go wcześniej niepotrzebnie karmiłam jak się tylko przebudzał, bo w sumie nie płakał.. on w ogóle praktycznie nie płacze, chyba że już na prawdę jest głodny albo zmęczony.
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis TZ budzilam zeby mala nakarmil i przewinal o 3 w nocy..to tak sie budzil, ze ja przewinelam i polozyla do nas do lozka i zasnela..
wczoaj pospalam godzine w dzien.. a dzis mam zamiar isc na dlugi spacer, bo tez wczoraj mialam czarne mysli... ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
|
|
#4076 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i super U mnie w zeszłym tyg były długie przerwy w nocy a w tym max 3 h :p Cytat:
Szuu no pewnie też bym brała jakby dawali zastrzyk kasiorki zawsze spoko
|
||
|
|
|
#4077 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
głupota normalnie ![]() Co do bólów brzuszka to tez czasem się dziwię ze dziecko mi wieczorem placze, pręży się a jak wezme na ręce to następuje cudowne ozdrowienie może twój ma tak z nocami ![]() Boję się rozczarowania bo czekam na ten okres 3 miesięcy dziecka z utęsknieniem jestem niewyspana, boli mnie kręgosłup od noszenia, jem wszystko zimne i nie mam kiedy iść do fryzjera, lekarza czy na zakupy wiem ze nie mogę narzekać bo inni mają gorzej i ze jeszcze będę tesknic za okresem niemowlecym ale na dzień dzisiejszy marze żeby moje dziecko przesypialo noce, najlepiej chodziło i było bardziej komunikatywnej i może nie obsikiwalo wszystkiego jak tylko nadazy się okazja ![]() PS. Czy wasze dzieci też jak widzą ze jesteście zle to się tak pięknie uśmiechają ? normalnie mały terrorysta mi się trafił
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
My dostalismy Nystatyne do pędzlowania
|
|
|
|
#4079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() mój grubas obudził sie dziś na flaszke o 3,3o, potem o 7. pogadałyśmy troche, walneła kupona i śpi dalej ![]() w temacie chust- bardzo mi sie spodobały chusty kółkowe. wprawdzie to na jakieś szybkie akcje a nie na długie noszenie, ale na pczątek właśnie czegoś takiego potrzebuje. szukam właśnie jakichś fajnych używek
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

zobaczymy jaka nocka bedzie

Ale Kurde dobre

:
i chyba rzeczywiście mieliście dużo szczęścia! Ja mam kuzynów z jednego roku, tzn. jeden z braci ze stycznia, drugi z grudnia
)

o cos tam tz złożył w moprze, wiem ze oni sami zaproponowali zeby napisał jak powiedział im ze straciłam prace będąc juz w ciazy, dają to bierem