Mamusie czerwcowe 2015! :) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-11, 22:24   #4051
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)

ja mialam w lodowce winko..ale kolezanka wypila.. mala caly dzien walczyla ze snem, po to zeby przy TZ ladnie spac.. spala od 14 do 17:30 , pozniej od 18 do 20 i teraz od 20 do 21;20... i czas kapania zobaczymy jaka nocka bedzie
Stary 2015-08-11, 22:28   #4052
siacha_ck
Zakorzenienie

W lidlu od 17.08 mają być ubranka dla maluszków od rozm.62 i jeszcze inne rzeczy.

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 22:29   #4053
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Warka radler porzeczkowo kominkowa Ale Kurde dobre
Przypomnialas mi ze chciałam tego spróbować po porodzie
Ja pilecam breezera arbuzowego

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 22:29   #4054
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Ja mam matę tiny love taka kopnij uderz i z lusterkiem.
Najbardziej lubi ja pies.

Padam na twarz, moja starsza domaga sie drzemek o 14 prEbierajac sie w pidzame, podlewa koce co niby miały być piknikiem , młodej odparzenia wyskakują jak grzyby po deszczu bo jeśli w ogóle spi to w kokonie. Tż nie ma do nocy a mnie juz wcale nie ma.

Niech sie skończą te upały niech ktoś za mnie karmi w nocy i lula w dzien
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 22:43   #4055
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
staram się ale ciężko. Bo różnie wstaje, różnie chodzi spać... na razie kąpiel jest o tej samej porze. staram się ją też usypiać o stałych porach ale..wiecie jak to wygląda

Marei mam pytanie odnośnie chust: myślisz, że taka http://allegro.pl/chusta-azimi-100-b...582986791.html byłaby coś warta?
Kejti dobrze napisała,to nie kwestia godzin.

ja bym nie kupiła takiej. nie chcesz czegoś porządnego?

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
szuu, ale nie chodzi o białko mleka krowiego, a o laktozę. Mi przed zmiana mleka kazano odciągać przed karmieniem 10-15 ml mleka (karmię mieszanie), bo na początku w mleku znajduje się najwięcej laktozy i podawać Delicol (to laktaza, która pomaga trawić laktozę). Spróbuj, może pomoże. Możesz tez zrobić test Kerrego z kału, pewnie wykaże nietolerancję. Podobno taką nietolerancję ma większość dzieciaczków, ale u jednych widocznie daje dolegliwości, u innych nie. U nas była masakra i tak jak pisałam, pomogło przestawienie na mleko bezlaktozowe i Delicol.
gdzie można taki test zrobić? zaczęłam szukać w necie i nie mogę nic znaleźć... u nas pediatra nietolerancję stwierdziła "na czuja"

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
country ale LL są dla mnie za drogie.. Nie jestem jeszcze do końca przekonana czy będę/chcę nosić. Wolałabym coś tańszego żeby nie było mi aż tak bardzo szkoda kasy
jak kupisz byle jaką, której nie będziesz w stanie dociągnąć, będzie wam niewygodnie to tylko się zrazisz. ja zaczęłam od używki lenny lamb, teraz mam już 2 bo przez te upały nie nadążam prać, chusta ciągle zapocona, zaśliniona, zapluta..
używkę spokojnie sprzedasz za tyle co kupiłaś a nawet jeśli nie to niewiele stracisz.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 22:44   #4056
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość

Padam na twarz, moja starsza domaga sie drzemek o 14 prEbierajac sie w pidzame, podlewa koce co niby miały być piknikiem , młodej odparzenia wyskakują jak grzyby po deszczu bo jeśli w ogóle spi to w kokonie. Tż nie ma do nocy a mnie juz wcale nie ma.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hahahaa to moje koty na większość zabawek Julka reagują bardziej niż on sam

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 22:47   #4057
haniula1803
Rozeznanie

Nadrabiam... U nas przygotowania do chrzcin pełna para na nic nie mam czasu do tego zmarła moja co prawda daleka ciatka ale bardzo związana z moja rodzina. I wyobraźcie sobie dzisiaj obudziłam się o 4 w nocy nie wiem co mnie obudziła bo Zosia grzecznie spała i tak sobie leżałam chwile aż tu nagle coś walnelo, wstałem z łóżka przestraszona na całego patrze w przedpokoju spadła ramka ze zdjęciem (2 lata tym wisiała) rano zauważyłam że o tej samej porze zatrzymał się zegarek jak bym to w nocy zobaczyła to chyba bym się posikala ze strachu
Cytat:
Bo miałam jedną niżej druga wyżej i je wyrownala no i to jest ok, ale tych włosków jest za mało ja jej powiedziałam że jest tego za mało Ale powiedziała ze musi zobaczyć jak ten pigment się rozłoży.. żeby nie było jednej wielkiej plamy... I że na korekcie dorobi.. tylko do korekty 3 tygodnie.. masakra
No nic tak jak pisałam wcześniej będę dorabiać jak do tej pory i tyle...
Kaczuszka - jak chcesz to wyślij mi zdjęcie na priv, tak jak pisałam trochę się tym interesuje i widziałam już mnóstwo prac ocenie co zrobiła ta laska. pytałaś się jej gdzie się szkoliła i jak długo już to robi? Czasem nie warto iść na poprawkę do tej samej osoby
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 22:50   #4058
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
napisałam wiersz opisujący życie mojej córki:

mały brzuszek- wielki głód,
mała dupka- wielki smród

mniej więcej na tym polega jej życie :
Hahaha!
Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
siacha_ck byliście bardzo odważni i chyba rzeczywiście mieliście dużo szczęścia! Ja mam kuzynów z jednego roku, tzn. jeden z braci ze stycznia, drugi z grudnia Jak to mówią, przezorny zawsze zabezpieczony!
Też znam takich
Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
No dla Blanki i Patryka u mnie razy dwa haha 😀

Dużo fajnych rzeczy ja jak zwykle oczoplas haha kupiłam body 4 pary i dres Patrykowi
U nas chrzestny kupuje świece
Cytat:
Mniam!

Ja dziś po obiadku u teściowej, zapowiedziałam się na jutro
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 22:59   #4059
kaczuszka1986
Zadomowienie

Haniula, już
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 23:15   #4060
haniula1803
Rozeznanie

Cytat:
Haniula, już
No faktycznie trochę mało tych kresek, co do szerokości to trudno mi określić bo nie widzę całej twojej twarzy i nie wiem jak brwi wyglądały przed, ale masz chyba dosyć wysokie czoło? na pocieszenie mogę dodać że na pewno nie wszystko się przyjmie i na pewno po 2-3 tygodniach będa lepiej wyglądać ale chyba nie poszła bym drugi raz do tej dziewczyny tylko szukała kogoś lepszego.

Dla porównania taka praca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg IMG_589856998925175.jpeg (71,6 KB, 25 załadowań)
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 23:26   #4061
201710041131
Konto usunięte

Industria poetko
Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
U nas jest tak samo. Jak ma bezdech to dmuchnij w niego, wtedy weźmie oddech. U nas działa
tak robię, położna sprzedała mi ten patent (choć juz jej nie ufam )

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Nie wiem, tam pisało o laktozie i przenikaniu albo nieprzenikaniu pokarmu do mleka. O fazach nie pamiętam. Może trzeba zajrzeć do fachowej prasy a nie z portali. Ja już niestety nie mam darmowego dostepu do takich pism.
Ja teraz odstawiam wszystko co ma mleko i jajka w składzie choć do tej pory jadłam wszystko normalnie (oprócz picia zwykłego mleka bo sama nie pije)... Juz próbuje wszystkiego choć tez jestem zdania a raczej msm nadzieje ze to co jemy nie ma wpływu

Ciesze sie tylko ze truskawki żarłam na potegę bo teraz bym tęskniła

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
hej u nas temat chrzcin jeszcze odlegly.. dzis moja mala daje czadu..od 7 miala tylko 3 drzemki po 20 minut..poszlam z nia na spacer na godzine to spala moze z 15 minut.. w domu zjadla, zmienilam pampersa, utulilam do snu i zasnela..mam nadzieje ze na jakies 2-3 godziny bo glowa mi peka... i ☠☠☠☠☠☠☠e dzis nie robie obiadu, dopiero 15-ta a ja padam na twarz... nie wiem czy to skok, czy pogoda? wczoraj bylo pochmurno, dzis upal..mala nie ma kolek, brzuszek miekki, goraczki nie ma.. myslalam ze osiwieje.. wazy 6 kg a mi plecy wysiadaja

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

mozecie pokazac swoje maty?

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
o diecie matki karmiącej: http://www.sposobnakolke.pl/pl/zalety-mr-b.html
fajnie opisane
jakiegos misia wkleiłas tylko

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
my nowy

ja nawet kiedyś do tżta gadałam,że głupia ta melodyjka ze śmiechem bo taka krótka

Ale ja tez nie wiedziałam

Cytat:
Łeeee to jak syrop jakis smakuje

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lol dobrze ze chociaz pies

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Nadrabiam... U nas przygotowania do chrzcin pełna para na nic nie mam czasu do tego zmarła moja co prawda daleka ciatka ale bardzo związana z moja rodzina. I wyobraźcie sobie dzisiaj obudziłam się o 4 w nocy nie wiem co mnie obudziła bo Zosia grzecznie spała i tak sobie leżałam chwile aż tu nagle coś walnelo, wstałem z łóżka przestraszona na całego patrze w przedpokoju spadła ramka ze zdjęciem (2 lata tym wisiała) rano zauważyłam że o tej samej porze zatrzymał się zegarek jak bym to w nocy zobaczyła to chyba bym się posikala ze strachu

Kaczuszka - jak chcesz to wyślij mi zdjęcie na priv, tak jak pisałam trochę się tym interesuje i widziałam już mnóstwo prac ocenie co zrobiła ta laska. pytałaś się jej gdzie się szkoliła i jak długo już to robi? Czasem nie warto iść na poprawkę do tej samej osoby

Teraz to ja jestem osrana :|

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Przyszły nam na konto 2 tysie z MOPRU

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 01:14   #4062
Millygirl
Zadomowienie

Moze nie zawsze sie odzywam ale staram sie podczytywac co u Was
Mam troche na glowie, powoli zbliza sieczas przeprowadzki - trzeba ogarnac panele,kafelki,drzwi, sanitariaty itp itd, do tego w sobote chrzcimy mała, zachcialo nam sie imprezy w domu wiec trzeba sie przygotowac...no i absorbujace dziecko

W temacie chust - ja mam w planach kupic Little Frog z outletu, bodajze w ostatni weekend miesiaca jest jeszcze dodatkowa znizka.
Jak mi nie przypasuje to sprzedam

Mate mam Tinylove ale starsza wersje, ma jeden panel - i do kopniec i do naciskania raczkami, ale ogolnie jest ok Dostalam do niej podrozna karuzelke Tinylove, jest fajniejsza niz z FP z misiami ktora mam.Nawet do maty mozna ja doczepic.

Znacie dobre sposoby na plesniawki ? Musielismy przez nie przesunac szczepienie na rota, a po s
tym co nam kazali smarowac pluje, ulewa i nie za wiele on pomogl.
Stary 2015-08-12, 02:36   #4063
kaczuszka1986
Zadomowienie

Szuuu też jesteś dobra
Cytat:
No faktycznie trochę mało tych kresek, co do szerokości to trudno mi określić bo nie widzę całej twojej twarzy i nie wiem jak brwi wyglądały przed, ale masz chyba dosyć wysokie czoło? na pocieszenie mogę dodać że na pewno nie wszystko się przyjmie i na pewno po 2-3 tygodniach będa lepiej wyglądać ale chyba nie poszła bym drugi raz do tej dziewczyny tylko szukała kogoś lepszego.

Dla porównania taka praca
Powiem tak wczoraj ten pigment się rozmazał tak jakby i wyglądało to znacznie lepiej... Tylko ten pigment mam nadzieję też troszkę zjasnieje

Jprdl ale mi się pić chciało, wyzlopalam z lodówki pół soku
Stary 2015-08-12, 03:49   #4064
kejtiCe
Zakorzenienie

U nas dopiero pierwsza pobudka ale się wyspalam, o mamoooooooo
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 04:30   #4065
kika1989wroc
Rozeznanie

U nas pobudka o 1 a o 3.30 koniec spania i tak sobie siedzimy w salonie żeby Tża nie obudzić
Stary 2015-08-12, 06:42   #4066
201710041131
Konto usunięte

A ja jestem nieprzytomna, zamiast sie przyzwyczajać to mam wrażenie, ze jest coraz ciężej

Babcia mi sie śniła. Ale nie pamietam co dokładnie...

Stary 2015-08-12, 07:12   #4067
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

A ja zaczynam się wysypiać i wracać do żywych. Szymon od trzech nocy wstaje tylko raz! Idzie spać o 21 pobudka o 3 i śpi do 8-9!
A ja w końcu idę dziś do fryzjera bo nie mogę patrzeć już na swoje kłaki...
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 07:16   #4068
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
W lidlu od 17.08 mają być ubranka dla maluszków od rozm.62 i jeszcze inne rzeczy.

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Miałam też to napisać ceny dobre, za dwa bodziaki z długim rękawem 18 zł

Cytat:

Aaa boję się na samą myśl

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Przyszły nam na konto 2 tysie z MOPRU

Uu będzie szaleństwo a czemu aż dwa?
Ja nadal nie wzięłam się za becikowe, ale to chyba w sumie dobrze bo tż pracuje za granicą i ja niby nie mogę brać kasy na dzidzie jeżeli on będzie brał, w sumie też nie wiemy do końca, jesteśmy umówieni do gościa który ogarnia prawo niemieckie i polata za nas po urzędach

U nas nocka spoko, obeszło się bez gorączki po tym szczepieniu, do kiedy w ogóle ona może wystąpić jako typowy objaw poszczepienny? Bo nie wiem czy się mogę już cieszyć
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 07:33   #4069
201710041131
Konto usunięte

Sylwka jakis dodatek o cos tam tz złożył w moprze, wiem ze oni sami zaproponowali zeby napisał jak powiedział im ze straciłam prace będąc juz w ciazy, dają to bierem

Ilona zazdroszcze tzn u nas tez tylko o 2-3 jest pobudka ale potem o 4-6 i juz koniec spania, tak do 9 byłaby spoko opcja bo chociaz śniadanie by sie zjadło

U nas znowu jazda... To w ogole jest możliwe zeby kogos brzuch bolał cały dzien a w nocy cudowne uzdrowienie i tak codziennie?

Stary 2015-08-12, 07:47   #4070
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Sylwka jakis dodatek o cos tam tz złożył w moprze, wiem ze oni sami zaproponowali zeby napisał jak powiedział im ze straciłam prace będąc juz w ciazy, dają to bierem

Ilona zazdroszcze tzn u nas tez tylko o 2-3 jest pobudka ale potem o 4-6 i juz koniec spania, tak do 9 byłaby spoko opcja bo chociaz śniadanie by sie zjadło

U nas znowu jazda... To w ogole jest możliwe zeby kogos brzuch bolał cały dzien a w nocy cudowne uzdrowienie i tak codziennie?

No raczej nie... A może mu gorąco?? Kurde już nie mam pomysłów -.-
Stary 2015-08-12, 08:01   #4071
Cos_
Zakorzenienie

Szuu mozliwe
Stary 2015-08-12, 08:12   #4072
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
U nas dopiero pierwsza pobudka ale się wyspalam, o mamoooooooo
zazdrooo

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
U nas pobudka o 1 a o 3.30 koniec spania i tak sobie siedzimy w salonie żeby Tża nie obudzić
u mnie pobudka o 1;30, mala spala do 5:30 z nami w lozku.. a potem oczka jak 5 zl i dopiero teraz usnela ale bez marudzenia a ja jem sniadanie

Cytat:
A ja jestem nieprzytomna, zamiast sie przyzwyczajać to mam wrażenie, ze jest coraz ciężej

Babcia mi sie śniła. Ale nie pamietam co dokładnie...

miostatnio snia sie osoby ktorych nie znam baby brain :P

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
A ja zaczynam się wysypiać i wracać do żywych. Szymon od trzech nocy wstaje tylko raz! Idzie spać o 21 pobudka o 3 i śpi do 8-9!
A ja w końcu idę dziś do fryzjera bo nie mogę patrzeć już na swoje kłaki...
fajnie masz. ja scielam wloy akies 2 tyg temu, teraz biore witaminy caly czas.

Cytat:

no nie wiem..ale wszystk jest mozliwe.. dzis moja od rana z usmiechem wiec moze bedzie dobrze...wczoraj wieczorem zrobilam zapiekanke wiec dzis obiadu robic nie bede
Stary 2015-08-12, 08:21   #4073
Irmusia81
Zakorzenienie

Sylwka- u nas też bez gorączki 😃 tylko nie mógł kupy zrobić całą noc.. Nie wiem czy to reakcja na szczepienie bo zazwyczaj robi kupę co karmienie.

Groszko- Franek też śpi w kokonie ale nie ma żadnych oparzeń. W co otulasz?

Boże jak ja wam zazdroszczę tych długich przerw między karmieniami w nocy...
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 08:33   #4074
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

U mnie jak do tej pory to budził się na jedzenie co 3 godziny, także nie wiem co się nagle stało tzn ok 1 zaczął się kręcić, ale dałam smoczka, pogłaskałam i spał dalej do 3 Może ja go wcześniej niepotrzebnie karmiłam jak się tylko przebudzał, bo w sumie nie płakał.. on w ogóle praktycznie nie płacze, chyba że już na prawdę jest głodny albo zmęczony.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 08:37   #4075
sylwusiach
Zakorzenienie

ja dzis TZ budzilam zeby mala nakarmil i przewinal o 3 w nocy..to tak sie budzil, ze ja przewinelam i polozyla do nas do lozka i zasnela..

wczoaj pospalam godzine w dzien.. a dzis mam zamiar isc na dlugi spacer, bo tez wczoraj mialam czarne mysli...

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
U mnie jak do tej pory to budził się na jedzenie co 3 godziny, także nie wiem co się nagle stało tzn ok 1 zaczął się kręcić, ale dałam smoczka, pogłaskałam i spał dalej do 3 Może ja go wcześniej niepotrzebnie karmiłam jak się tylko przebudzał, bo w sumie nie płakał.. on w ogóle praktycznie nie płacze, chyba że już na prawdę jest głodny albo zmęczony.
moja tak samo.. tylko ze ja nie daje jej smoczka poki co...
Stary 2015-08-12, 08:40   #4076
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Sylwka- u nas też bez gorączki 😃 tylko nie mógł kupy zrobić całą noc.. Nie wiem czy to reakcja na szczepienie bo zazwyczaj robi kupę co karmienie.

Groszko- Franek też śpi w kokonie ale nie ma żadnych oparzeń. W co otulasz?

Boże jak ja wam zazdroszczę tych długich przerw między karmieniami w nocy...

No i super U mnie w zeszłym tyg były długie przerwy w nocy a w tym max 3 h :p

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
ja dzis TZ budzilam zeby mala nakarmil i przewinal o 3 w nocy..to tak sie budzil, ze ja przewinelam i polozyla do nas do lozka i zasnela..

wczoaj pospalam godzine w dzien.. a dzis mam zamiar isc na dlugi spacer, bo tez wczoraj mialam czarne mysli...
Oh z tym budzeniem się to bardzo mi znane, ile to razy było że już nie miałam cierpliwości zanim jaśnie Pan się obudzi i sama wstawalam i przewijalam niunie

Szuu no pewnie też bym brała jakby dawali zastrzyk kasiorki zawsze spoko
Stary 2015-08-12, 08:48   #4077
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:

Czasem wydaje mi się ze to niesprawiedliwe z tym becikowym. Też urodziłam dziecko a nic nie dostałam. Biorą dochody z 2013 co jest bez sensu. Mój tż całą ciążę nie pracował. Do pracy poszedł dopiero od sierpnia czyli rok przerwy i bez dochodu a nic nam się nie należy bo w 2013 dochody mieliśmy bardzo wysokie tzn on miał głupota normalnie

Co do bólów brzuszka to tez czasem się dziwię ze dziecko mi wieczorem placze, pręży się a jak wezme na ręce to następuje cudowne ozdrowienie może twój ma tak z nocami
Boję się rozczarowania bo czekam na ten okres 3 miesięcy dziecka z utęsknieniem jestem niewyspana, boli mnie kręgosłup od noszenia, jem wszystko zimne i nie mam kiedy iść do fryzjera, lekarza czy na zakupy wiem ze nie mogę narzekać bo inni mają gorzej i ze jeszcze będę tesknic za okresem niemowlecym ale na dzień dzisiejszy marze żeby moje dziecko przesypialo noce, najlepiej chodziło i było bardziej komunikatywnej i może nie obsikiwalo wszystkiego jak tylko nadazy się okazja
PS. Czy wasze dzieci też jak widzą ze jesteście zle to się tak pięknie uśmiechają ? normalnie mały terrorysta mi się trafił
Stary 2015-08-12, 08:49   #4078
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość

Znacie dobre sposoby na plesniawki ? Musielismy przez nie przesunac szczepienie na rota, a po s
tym co nam kazali smarowac pluje, ulewa i nie za wiele on pomogl.
My dostalismy Nystatyne do pędzlowania
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 08:54   #4079
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Czasem wydaje mi się ze to niesprawiedliwe z tym becikowym. Też urodziłam dziecko a nic nie dostałam. Biorą dochody z 2013 co jest bez sensu. Mój tż całą ciążę nie pracował. Do pracy poszedł dopiero od sierpnia czyli rok przerwy i bez dochodu a nic nam się nie należy bo w 2013 dochody mieliśmy bardzo wysokie tzn on miał głupota normalnie

Co do bólów brzuszka to tez czasem się dziwię ze dziecko mi wieczorem placze, pręży się a jak wezme na ręce to następuje cudowne ozdrowienie może twój ma tak z nocami
Boję się rozczarowania bo czekam na ten okres 3 miesięcy dziecka z utęsknieniem jestem niewyspana, boli mnie kręgosłup od noszenia, jem wszystko zimne i nie mam kiedy iść do fryzjera, lekarza czy na zakupy wiem ze nie mogę narzekać bo inni mają gorzej i ze jeszcze będę tesknic za okresem niemowlecym ale na dzień dzisiejszy marze żeby moje dziecko przesypialo noce, najlepiej chodziło i było bardziej komunikatywnej i może nie obsikiwalo wszystkiego jak tylko nadazy się okazja
PS. Czy wasze dzieci też jak widzą ze jesteście zle to się tak pięknie uśmiechają ? normalnie mały terrorysta mi się trafił
Z becikiwym to beton straszny takie rzeczy tylko w PL
Stary 2015-08-12, 08:55   #4080
industria
Zakorzenienie

cześć kochane

mój grubas obudził sie dziś na flaszke o 3,3o, potem o 7. pogadałyśmy troche, walneła kupona i śpi dalej

w temacie chust- bardzo mi sie spodobały chusty kółkowe. wprawdzie to na jakieś szybkie akcje a nie na długie noszenie, ale na pczątek właśnie czegoś takiego potrzebuje. szukam właśnie jakichś fajnych używek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości