|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
|
|
|
#1412 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
czyżby wróciły?Oreganko nie jesteś zimna, może ktosiek po prostu cię wystarczająco nie rozgrzał może to przyjdzie, może nie... nie analizuj zbyt drobiazgowo, czy to ma sens czy nie czy wystarczająco się angażujesz czy nie, spędzaj z nim czas po prostu, w pewnym momencie poczujesz, że albo nie wyobrażasz sobie życia bez niego albo że marzysz żeby wreszcie poszedł do siebie, bo cię męczy ![]() i nie pozwól żeby cię wmanewrowywał w jakieś deklaracje i zobowiązania, których nie czujesz |
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja je raczej do spodni chcialam, ale tak pomyslalam, ze jednak sponice tez lubie zimą. szukam takich dluzszych butow, ale wiekszosc ma szerokosc 34 w lydce, wiec moge zapomniec jak narazie ![]() oreganko ja mam odwrotnie.. moge sie przytulac godzinami, podrzutek mnie przytuli i mowi 'no juz juz, wystarczy'. ... moze sie zamienimy ![]() edit: Brewka jak zwykle napisala to co mysle, tylko ładnie ujęte ![]() wlasnie nie wiem czy passe czy nie passe.. jakos tak mi sie spodobaly. ale dam sobie spokoj bo te czubki mnie przerazają ![]() Lide! buty prosto z Australii!! na te wasze upały jak się patrzy http://allegro.pl/item242271060_emu_...i_braz_41.html |
|
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc ktosiek nie usłyszy ode mnie nic dopóki nie będę pewna tego co czuję Cytat:
teraz jestem jakaś wypalona... zamienić się mogę
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
no to moze po prostu potrzeba Ci wiecej czasu.. to nic zlego. nie oznacza od razu ze nieczula zimna ryba z Ciebie
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na ulicy to jednak malo ich widac - kiedys wiecej mlodziezy w nich latalo bo wygodne |
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Polsce raczej sie takich nie nosi.. wiec nie wiedzialam
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
LIDE ale cudna
![]() ![]() Pavlowa to ulubione ciato mojej siostry![]() Oreganka nic na siłe, najgorsze co możesz zrobić to kłamać, ze cos czujesz pójdę pooglądać tą keickę, ale ja jakoś do Promod nie mam przekonania tzn. jak widze cos na kimś to mi sie super podoba, ale jak tam wejdę to nic kupić nie potrafię Rzabba pisalam o małym spadku bf, bo sporo spadlo z talii i moim zdaniem bf powinien bardziej spaść
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo nic nie moge w Vero Modzie dobrac, a kolezanki sie tam obkupuja i wszystko ladnie slicznie pieknie lezy
|
|
|
|
#1420 | |||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Tnę od razu w ten deszczowy, pochmurny dzień... Cytat:
![]() O sukience glindziłam Dziewczynkom sporo postów, bo sama się nie mogłam zdecydować, bo to braż własnie, a ja nie noszę tylko w tym roku dostałam jakiegoś amoku i płaszcz i sukienka. Ale wszystkie spódnice jesienno=zimowe mam czarne z wyjatkiem tej haftowanej na halce, więc sukienka może być brązowa. To ładny, cimny głęboki brąz. Ale Pingwinku była tez czarna Dobrze, że mi mówisz o Chantelle, bo coś czuję, że z niższej półki to dramat będzie coś kupić. Cytat:
Cytat:
Na razie wszystko pokrywa się z moim tokiem myslowym. Rajstopy głównie czarne, ale jakies brązowe też zakupię. Cytat:
Moi rodzice są fanami tego kanału i marzą, że jak w totka wygrają to sobie kupia domek w Hiszpanii ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie z działka, gratulacje!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A sukienka droga, gdyby nie zachęta mamy wcale bym jej sobie nie kupiła, choć są na nią 2 lata gwarancji nawet. Cytat:
Takie sukienko swetry widziałam, np.: http://www.promod.co.uk/dresses/moha...0020006N3.html Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
EDIT: Navi ja mam grubsze łydki od Ciebie i większość kozaków mi sie rozciagnęła na tyle, że bułki nie wyłażą nad nimi z abardzo
|
|||||||||||||||||
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko bardzo podobna
![]() bede w środe w HM to cykne foto foto ![]() edit: zima nie zima, to wszystkie czekoladki i inne pierdatki w doopke idą
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Zimą człowiek zużywa więcje energii na ogrzanie ciała to i je więcej
![]() Dałam tylko przykład, że fajne sa takie sukienki Ja pierwszy raz w Promodzie coś kupiłam, bo tam wszystko tak ściśnięte, że ja dobrze nie widzę ich wzorów. To samo mam w H&M oprócz bielizny jeszcze nic tam nie kupiłam i w Reserved ten płaszcz w tym roku dopiero. Kurcze, ale ta pogoda to przesadza |
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
no niby wiecej... ale to takie tlumaczenie... ja nie mam nic na swoje usprawiedliwienie
![]() no wiem wiem, fajne sa fajne ale foty cykne i tak, cobyscie mi doradziły musze tez oblookac material no i cene ![]() to taka polityka tych firm, upchane na wieszakach, zeby bylo widac, ze firma bogata.. bez sensu, obejrzec nic nie mozna. ale coz im tego nie przetlumaczysz ![]() u mnie pogoda juz sobie przestala robic jaja, slonko wyglada nawet
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
o taki sweterek to fajna sprawa tylko do czego to nosić???
jak mam coś dłuższego to mam wrażenie że zapięcie spodni się odciska na materiale, opina się na kieszeniach i to głupio wygląda
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo sie czulam ostatnio w tej tunice w kropeczki... ona dosc obcisla jest i jak wstawalam z lawki na tym slubie, to mialam takie walki od spodni i to wygladalo jakbym byla cala pofałdowana ![]() zobacze jak to sie bedzie prezentowac..
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sukienko-sweterek ja tam do spodni bym nie nosiła, bo mi się u mnie zestaw spodnie plus sukienka nie podobają, ewentualnie tunika, ale tez nie każda.
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
no to tez nie glupie
![]() tylko ze nie wiem , czy to cos z HM nie jest za krotkie do samych rajstop
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
no czasem nie czytam wszystkiego - wstyd wstyd
Iwona ja się uparlam na taka jedną dzielnice koło rezerwatu i w lesie i z uporem maniaka szukam tam działki dzisiaj też dzwonilam i mamy kilka nowych działek do obejrzenia kupić coś chcemy, a czy sie będziemy budowac to już inna sprawa co się dzieje z E? bo dawno jej nie było używacie Flavo C?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
E pisala ze bedzie w poniedzialek.. wiec jeszcze ma kilkanascie godzin na wywiazanie sie z obietnic
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja tam bym się chyba głupio czuła w samym swetrze i rajstopach
|
|
#1431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak się uaprłaś na jedną dzielnicę to trzeba tam szukać, bo wszystkie inne będzie Ci się wydawało nie takie. Ja tak mam. Zawsze się wtedy coś nie tak znajdzie, a to jednak tam lepszy widok z okna, a to tam więcej sosen itd. więc lepiej może się skupić na tej jednej fajnej dzielnicy? ![]() Ja też uwielbiam lasy wkoło, śpiew ptaków i takie powietrze lesne ![]() Nie wiem, co z E. Ostatnio coś mało Jej ![]() Ja nie używam Flavo C bo uzywam Juvitu i Active C, no i mam jeszcze preparat z mazideł z wit.C. |
||
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.promod.co.uk/dresses/moha...0020006N3.html http://www.promod.co.uk/dresses/ango...0015080N5.html http://www.promod.co.uk/dresses/comp...180N6STA2.html czy mówimy o czymś innym?? |
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
wiem Iwonko, tak tylko glosno mysle
![]() bo w sumie to taka ani tunika, ani sweter i tez nie bardzo obcisle chyba, wiec tak by sie wszystko moze nie odznaczalo.. tylko zeby znowu to nie bylo takie ciązowe ![]() edit: http://www.promod.co.uk/dresses/ango...0015080N5.html sliiiczne http://www.promod.co.uk/dresses/moha...0020006N3.html ale w tym juz moglabym sie dziwnie czuc.. chyba.. oj, do takch rzeczy to figure trzeba miec odpowiednia tez... |
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam opory przed pokazywaniem nóg
|
|
|
#1435 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.promod.co.uk/dresses/ango...003N6STA3.html
mi sie ta podoba lubie takie ciemno szare kolorki na jesien-zime ![]() a 32funty to ile to zł? x4 mniej wiecej?
|
|
|
|
#1437 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() widzę, że ostro na ciuchy jesienne was wzięło
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię pasków, na dodatek jest brązowa i niesttey nie praktyczna A powaznie ja srednio lubię sukienki, wolę spódnice, a tych mam sporo na razie, no i po szaleństwach zakupowych muszę dać odsapnąć mojej karcie, bo jeszcze staniki musze kupić ![]() Ta moja chyba 34 kosztowała, a u nas 199zl, więc ceny nie bardzo akuratne
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale moje to tak nie dokońca proste są, dlatego mi głupio
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

może to przyjdzie, może nie... nie analizuj zbyt drobiazgowo, czy to ma sens czy nie czy wystarczająco się angażujesz czy nie, spędzaj z nim czas po prostu, w pewnym momencie poczujesz, że albo nie wyobrażasz sobie życia bez niego albo że marzysz żeby wreszcie poszedł do siebie, bo cię męczy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)