Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-14, 11:58   #1201
melawen
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
Mnie ułatwia i to bardzo. Dostajesz powiadomienia o nowym poście w wątku, klikasz w ikonkę i wszystko widzisz od razu. Tylko właśnie jednym minusem są te zdjęcia...

Ja przez kilka ostatnich dni miałam nudności, co było dla mnie dziwne, bo w I trymestrze nie wymiotowałam ani razu

Też muszę zobaczyc. Dziewczyny tak zachwalały, że nie odpuszczę
Tez jeszcze nie widziałam
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 12:00   #1202
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamcia092015 Pokaż wiadomość
Hej
My po wczorajszym USG wszystko ok u małego W 36 +1 waży 3400 g A na odchodne lekarz powiedział CIĄŻ A DONOSZONA ! Pomimo tego w nocy prawie nie spałam kilka godzin mialam str" straszaki" ale nic nie bolało więc nie jechalam na Ip Dzisiaj juz na pewno pakuje torbę.

Namisek
A co jest nie tak coś z tetnem czy skurcze są?

Akzzi
Mi sie wydaje ze lekarz jednak nie ma obowiązki robienia usg Badanie na samolocie jak najbatdziej ale z tego co wiem w luxmedzie są jakby dwie oddzielne wizyty usg ciąży i wizyta Gin .
A co do długości szyjek to doświadczony lekarz. Raczej nie ma problemu z określeniem długości szyjki nawet po badaniu ręcznym na samolocie Wiadomo ze nie co do mm .

A z macierzynskim dla bezrobotnych to ostatnio ktoś sie wypowiadał ze on przysługuje właśnie jak zasne z rodziców nie ma umowy o pracę Ale dokładnie w temacie nie jestem .
Ja w lux medzie jak prowadziłam ciążę na początku to miałam na każdej wizycie usg i badanie na fotelu.
Stary 2015-08-14, 12:13   #1203
201701300931
Konto usunięte

Już mam dosyć chodzącego non stop wiatraka, ale jak wyłączę to po 5 minutach jestem mokra Okien też nie mogę otworzyć bo skwar i hałas klimatyzatorów z obu stron mieszkania. Oszaleć można
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 12:18   #1204
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
Laski,my na swoim od paru dni. Nie mamy netu,podglądam was przez szajsfona,okropnie mi sie na nim pisze.
Nadrobiłam wątek,przeczytałam.

olkma-kochana trzymam kciuki by wszystko poszło ok,Boże nasz pierwszy wątkowy dzidziak właśnie się rodzi

namisek- odezwij się,napisz co jest powodem tego złego ktg. ściskam Cie mocno Kochana,jestescie w dobrych rekach
No to wreszcie konie stresow!

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Ale mnie od rana męczą nudności... Raz o mało co nie puściłabym hafcika :-( brzuch mi się obniżył dość znacznie. Co prawda to koniec 34 tyg. Czyżby organizm już się szykował??? Czy którąś z Was też tak męczą nudności??
Moja mama miala nudnosci przed porodem.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 12:21   #1205
petel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Hm, no to może dać całkiem fajne efekty ale zastanawia mnie cena. W końcu brzuch to będzie większa powierzchnia niż twarz, więc cena też podskoczy.A le brzmi ciekawie.

Na lewym sutku mam białą kropkę. Na samej brodawce. Myślałam, że to mleko i jak ścisnę to wyleci, ale to ani nie drgnie. Przyglądałam się z bliska już wczoraj wieczorem i ściskałam i nadal to tam jest. Strasznie dziwne. Wygląda jak taka mała kuleczka biała, jak ścisnę sutek to widać ją bardziej. To trochę jak pryszcz, który nie chce wyjść

Kurcze jakiś komar czy inny dziad ukąsił mnie w brzuch, z 3 cm pod pępkiem
Jeśli to jest na samej brodawce (wystajacym "guziczku") to nie wiem. Jeśli na otoczce tuż przy brodawce to może być po prostu zatkany por skóry i zrobił Ci się pryszcz albo zaskornik (one trochę inaczej wyglądają niż te w" normalnych" miejscach). Jeśli na granicy otoczki i skóry piersi tak samo. No i tam są jeszcze gruczoły Montgomerego, czy jak im tam. Cholera wie, co się może z nimi dziać
petel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 12:22   #1206
malena1979
Zadomowienie

Cytat:
Mnie ułatwia i to bardzo. Dostajesz powiadomienia o nowym poście w wątku, klikasz w ikonkę i wszystko widzisz od razu. Tylko właśnie jednym minusem są te zdjęcia...

Ja przez kilka ostatnich dni miałam nudności, co było dla mnie dziwne, bo w I trymestrze nie wymiotowałam ani razu

Też muszę zobaczyc. Dziewczyny tak zachwalały, że nie odpuszczę
Czyli jak ze wszystkim-dla każdego coś miłego. I fajnie. Ja nie chciałabym żeby mnie powiadamiało o każdym nowym poście. Nie cierpię tych wszystkich powiadomień i zawsze je wyłączam gdzie się da
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 12:28   #1207
petel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Witam sie z rana!
Moze ktoras mnie poratuje rada bo juz nie mam sily na ten bol :-(
Od dwoch dni nie moge chodzic kazdy krok to katorga ledwo do kibla moge sie doczlapac. Boli mnie po lewej czesci kregoslupa tuz nad posladkiem. Wujek google mowi ze to pewnie rwa kulszowa ale czy mozna cos zrobic by normalnie funkcjonowac? Smaruje ibupromem ale to g** pomaga
Moze ktoras zna jakies sposoby na ten bol??

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Kciuki i bez konkretow nie wystawiaj nogi poza gabinet

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Moj tez dzis strasznie leniwy byl z rana i nic go nie ruszalo. W koncu wzielam brzuch w rece i potrzaslam to sie laskawie odezwal bedzie matke z rana straszyl

Mi wczoraj odwalil taką akcję, że myślałam, że zejde ze strachu. Leżę, on się tlucze po brzuchu, czyli norma. I nagle zrobił tak gwałtowny ruch, jak nigdy, a coś okrągłego, dużego i twardego przelecialo mi przez cały brzuch, tuż pod skórą. On się mocno rusza, co chwilę faluje brzuchem i robi mi górki w różnych miejscach, ale tak to nigdy.
I po tym cisza. Nic, zero, jak nie on. Gadam do niego, pukam, sok, cukierek, nic. W końcu się ruszył i potem już normalnie, ale się przerazilam...
Stary 2015-08-14, 12:29   #1208
elcia88
Wtajemniczenie

loudres dopiero zobaczyłam na kompie te lampki. śliczne są
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 12:29   #1209
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Laski,my na swoim od paru dni. Nie mamy netu,podglądam was przez szajsfona,okropnie mi sie na nim pisze.
No to super. Wrescie sami. No ja jakies pare tygodni bo później wpadnie bejbik. Niech wam sie dobrze mieszka.
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 12:30   #1210
petel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Ktg wyszło źle. Dostałam skierowanie do szpitala. Czekam w szpitalu na izbie na ktg. Płakać mi się chce.
Oj. Niedobrze ale będziesz pod opieką, nie martw się na zapas
Stary 2015-08-14, 12:35   #1211
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
A co ile min te skurcze były? Ja to bym po tylu godzinach chyba już spanikowana była ze to juz :p

Namisek biedactwo będzie dobrze, może w szpitalu wyjdzie lepiej! Oby, trzymam kciuki!

Ja wam zazdroszczę tych braków bóli, ja mam rogala ale od 4 miesiąca non stop mnie plecy bolą, w okolicy lędźwiowej i kości ogonowej... Do tego dziś znowu mi to spojenie bardzo dokucza, w nocy jak się obracalam powoli to coś mi nawet strzeliło tam :/ ledwo znowu chodzę dzisiaj. Żeby się przekręcić w nocy to robie to na 3-4 raty powoli z przerwami bo i plecy i to spojenie... Mój organizm ma chyba powoli dosyć.
Ja mam też problem ze spojeniem. Lekarz badał i mówił ze nic nie może na to zaradzić. Śpię z wielką poduszka od sofy między nogami na boku całkiem całkiem zasypianie bynajmniej. Bo później poduszka wylatuje.

Cytat:
Hej
My po wczorajszym USG wszystko ok u małego W 36 +1 waży 3400 g A na odchodne lekarz powiedział CIĄŻ A DONOSZONA ! Pomimo tego w nocy prawie nie spałam kilka godzin mialam str" straszaki" ale nic nie bolało więc nie jechalam na Ip Dzisiaj juz na pewno pakuje torbę.

Namisek
A co jest nie tak coś z tetnem czy skurcze są?

Akzzi
Mi sie wydaje ze lekarz jednak nie ma obowiązki robienia usg Badanie na samolocie jak najbatdziej ale z tego co wiem w luxmedzie są jakby dwie oddzielne wizyty usg ciąży i wizyta Gin .
A co do długości szyjek to doświadczony lekarz. Raczej nie ma problemu z określeniem długości szyjki nawet po badaniu ręcznym na samolocie Wiadomo ze nie co do mm .

A z macierzynskim dla bezrobotnych to ostatnio ktoś sie wypowiadał ze on przysługuje właśnie jak zasne z rodziców nie ma umowy o pracę Ale dokładnie w temacie nie jestem .

piękna waga widzę ze nie koniecznie będę sama z małym wielkoludkiem )

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka nieźle kasę trzepie jako architekt ogrodów. I jeszcze w szkole tego nauczą więc tak jak że wszystkimi studiami trezba mieć farta i siw dobrze gdzieś wkręcić.[COLOR="Silver"]
Nie lubiłam te szkoły tego kierunku, zawsze chciałam iść na hotelarstwo i turystykę. Ale poszłam w architekturę żałuję, bo pożytku żadnego nie mogłabym pracować w ogrodach.. nuda nuda nuda. )

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Co do wizyt w lux medzie to u nas tez jest tak, ze osobno wizyta osobno wizyta z usg. Mam tam pakiet z pracy, ale wlasnie dlatego nie korzystam bo wole miec wszystko zrobione na jednej wizycie.
Aczkolwiek na poczatku ciazy chodzilam do lux.medu ale jak na 2 wizycie cos bylo nie tak i w dodatku plamilam a on nie dal mi zwolnienia tylko powiedzial, ze jak mam poronic to poronie czy to w domu czy w pracy to podziekowalam za uslugi i chodze na NFZ i jestem traktowana jak ksiezniczka. I wszystko zalatwione na jednej wizycie.

I podobnie podchodze do sprawy jak ridja. Mimo, ze co wizyte mam badanie na samolocie, usg przez.brzuch i usg dowcipne to nie zawsze otrzymuje informacje z 'cyferkami'. Czasami slysze szyjka 4 cm. 3 cm. A czasami po prostu slysze 'szyjka ok czy w porzadku' lub ilosc wod w normie i to mi wystarcza. Symbole i cyferki nie sa mi potrzebne. Ufam mojej gin i jak mi mowi, ze cos jest ok, w porzadku, w normie - to ja jej wierze.

Ja korzystam z apki wizazu i jedne zdjecia widze jedne nie. Nie wiem od czego to zalezy. Musze wejsc pozniej na kompa zobaczyc te cotton ballsy

Teraz siedze z fsrba na lbie. 3 miesiace nic nie robilam i juz mnie to wkur... jednak moje uzaleznienie jest nie do okielznania
Mój gin tez mowi do mnie np. Wody w normie. Bo co z tego ze by powiedział ile mam tych wód jak dla mnie nic to nie mówi... jak badanie na samolocie np. To mówi wszystko w porządku wcześniej pani rodzic nie będzie. Najważniejsze że wiem mniej więcej co się dzieje. ufam mu to wiem końcu lekarz ma doświadczenie i chodzę do niego już 6 lat więc jako tako znamy się )

Od kilku dni miałam wciśnięty żołądek i moja ciocia zauważyła ze pije miete i mówi tylko nie pij jej ciągle bo będziesz miała zatwardzenie! Nie wiedziałam że od nadmiernej ilości mięty można mieć zatwardzenie!! A ja piłam ciągle mięta z wodą i z cytryna...
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 12:39   #1212
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja robi tak samo.
moja też tylko paluchami bada
Stary 2015-08-14, 12:40   #1213
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj do mamy pijechalam a moje nadwyraz szczere siostry od razu " o matko Elka jakąś ty wielka" jakie masz nogi" ciekawe czy schudniesz" itp. Ogólnie obracam to w żart ale chyba naprawdę jestwm większą niż wiekszisc ciężarnych.
Ja chyba jestem w średniej jeśli chodzi o "wielkość" ale mimo wszystko nie lubię jak na przykład przyjaciółka do mnie przychodzi i mówi "ale jesteś duuuża"... nie gniewam się bo to by była głupota i wiem że nic złego nie ma na myśli ale jednak nie lubię i koniec kropka.

Załatwiliśmy trochę spraw urzędowych korzystając z tego, że mąż ma wolne. Dzisiaj obiadek na mieście jeszcze i zakupy.
Gdyby nie to słońce to temperatura byłaby idealna.
Stary 2015-08-14, 12:50   #1214
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
.
to gratulacje pomyślnej wizyty. Torbe pakuj , nie zaszkodzi. ja rteż musze w koncu to zrobic.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Ale mnie od rana męczą nudności... Raz o mało co nie puściłabym hafcika :-( brzuch mi się obniżył dość znacznie. Co prawda to koniec 34 tyg. Czyżby organizm już się szykował??? Czy którąś z Was też tak męczą nudności??
ja tez 34 tydz a nawet dalej ale brzuch wysoko i mdłości żadnych

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez petel Pokaż wiadomość
Mi wczoraj odwalil taką akcję, że myślałam, że zejde ze strachu. Leżę, on się tlucze po brzuchu, czyli norma. I nagle zrobił tak gwałtowny ruch, jak nigdy, a coś okrągłego, dużego i twardego przelecialo mi przez cały brzuch, tuż pod skórą. On się mocno rusza, co chwilę faluje brzuchem i robi mi górki w różnych miejscach, ale tak to nigdy.
I po tym cisza. Nic, zero, jak nie on. Gadam do niego, pukam, sok, cukierek, nic. W końcu się ruszył i potem już normalnie, ale się przerazilam...
ja też tak mam czasami , to aż boli

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
no i fajnie, na swoim to zawsze lepiej i wielkszy komfort bez wzgledu na wszystko.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

namisek, trzymam kciuki. tulam mocno
Stary 2015-08-14, 12:52   #1215
bianeczkaa
Zakorzenienie

U nas temp rano była 23 stopnie. Matko jak przyjemnie

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-08-14, 12:59   #1216
Kissmisiaa
Zakorzenienie

U nas na poddaszu było rano 27 stopni. Na dworze pewnie mniej.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Ale teraz już skwar niesamowity na dworze
Stary 2015-08-14, 12:59   #1217
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez 34 tydz a nawet dalej ale brzuch wysoko i mdłości żadnych

ja też tak mam czasami , to aż boli

A ja nie potrafię stwierdzić czy mój brzuch opadł.
Ogólnie mam go bardzo nisko od samego początku ciąży

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 13:06   #1218
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie potrafię stwierdzić czy mój brzuch opadł.
Ogólnie mam go bardzo nisko od samego początku ciąży
Dawaj fotkę z teraz i powiedzmy miesiąc temu jak masz to ocenimy. Ja mam duuużo wolnego miejsca między cyckami a brzuchem i do tego cisną mnie spodnie ciążowe na dole

namisek - mam nadzieję że wszystko ok, daj znać!
Stary 2015-08-14, 13:29   #1219
bianeczkaa
Zakorzenienie

Odebrałam wyniki.

hemoglobina 12,2 dziękuję dziękuję

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-08-14, 13:29   #1220
olkka16
Rozeznanie

Martwi mnie, że namisek milczy...

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-14, 13:31   #1221
Małgosia89
Zakorzenienie

Rozowe gatki to 22 lipca (sorry za brudne wiadro, ale remont w pełni ) i zdjecie z kibla z roboty z dzisiaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1439551816849.jpg (47,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sierpien.jpg (72,9 KB, 46 załadowań)

Nasz mały cud...

Edytowane przez Małgosia89
Czas edycji: 2015-08-14 o 13:33
Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 13:33   #1222
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki.

hemoglobina 12,2 dziękuję dziękuję

Cytat:
Napisane przez olkka16 Pokaż wiadomość

Przy procedurach szpitalnych może nie mieć czasu się odezwać.
Cytat:
Rozowe gatki to 22 lipca i zdjecie z kibla z roboty z dzisiaj
Haha, faktycznie trudno ocenić bo jesteś taaaaaak drobniutka i brzuszek masz malutki. Co tam ci się mieści w środku?!
Stary 2015-08-14, 13:35   #1223
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Rozowe gatki to 22 lipca (sorry za brudne wiadro, ale remont w pełni ) i zdjecie z kibla z roboty z dzisiaj
OOo jaki fajny malutki brzuszek!!!
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 13:35   #1224
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Ktg wyszło źle. Dostałam skierowanie do szpitala. Czekam w szpitalu na izbie na ktg. Płakać mi się chce.
Cholipa. Trzymam Kciukiiiiiii, będzie dobrze, Musi!
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 13:36   #1225
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Wg mnie opadł !
Stary 2015-08-14, 13:37   #1226
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olkka16 Pokaż wiadomość

W niektórych szpitalach na przyjęcie można czekać kilka godzin może nie ma możliwości napisać.
Stary 2015-08-14, 13:38   #1227
olkka16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość

Przy procedurach szpitalnych może nie mieć czasu się odezwać.

Haha, faktycznie trudno ocenić bo jesteś taaaaaak drobniutka i brzuszek masz malutki. Co tam ci się mieści w środku?!
Mam nadzieje, że po prostu długo wszystko trwa

Stary 2015-08-14, 13:39   #1228
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Ja w lux medzie jak prowadziłam ciążę na początku to miałam na każdej wizycie usg i badanie na fotelu.
Pewnie zależy od gabinetu. ja kiedyś byłam na WIZYCIE to nawet nie było sprzętu do usg w gabinecie tylko samolot.
Stary 2015-08-14, 13:42   #1229
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
No to ja w takim razie nie miałam nigdy badanej długości szyjki bo usg dopochwowe miałam baaaardzo dawno. A tak to wkłada paluchy, maca i mówi że szyjka dobrze utrzymana.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Mi się wydaje że lekarze wiedzą jak "wymacać" tą szyjkę, w książce o ginekologi widziałam, że jest to opisane + praktyka lekarza.
W szpitalu oprócz szyjki sprawdzali też czy nie ma rozwarcia. To już ciut mniej przyjemne
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 13:42   #1230
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Ja mam też problem ze spojeniem. Lekarz badał i mówił ze nic nie może na to zaradzić. Śpię z wielką poduszka od sofy między nogami na boku całkiem całkiem zasypianie bynajmniej. Bo później poduszka wylatuje.

piękna waga widzę ze nie koniecznie będę sama z małym wielkoludkiem )

Nie lubiłam te szkoły tego kierunku, zawsze chciałam iść na hotelarstwo i turystykę. Ale poszłam w architekturę żałuję, bo pożytku żadnego nie mogłabym pracować w ogrodach.. nuda nuda nuda. )

Mój gin tez mowi do mnie np. Wody w normie. Bo co z tego ze by powiedział ile mam tych wód jak dla mnie nic to nie mówi... jak badanie na samolocie np. To mówi wszystko w porządku wcześniej pani rodzic nie będzie. Najważniejsze że wiem mniej więcej co się dzieje. ufam mu to wiem końcu lekarz ma doświadczenie i chodzę do niego już 6 lat więc jako tako znamy się )

Od kilku dni miałam wciśnięty żołądek i moja ciocia zauważyła ze pije miete i mówi tylko nie pij jej ciągle bo będziesz miała zatwardzenie! Nie wiedziałam że od nadmiernej ilości mięty można mieć zatwardzenie!! A ja piłam ciągle mięta z wodą i z cytryna...

Dzięki
lekarz jak zmierzył brzuszek to stwierdził, że dobrze że jestem po cc Ja odkąd rano piję herbatę z cytryną pozbyłam się zatwardzenia. Bez mięty.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości