|
|
#1861 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Ale nie przejmuj sie, skoro okazała sie tym czym sie okazała być Jak masz silne parcie na szkło, to lec oglądac krzesełka
|
|
#1862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przelatując
Cytat:
Cytat:
![]() Jak dobrze czytać o takich pozytywnych zdarzeniach. Cytat:
Betty O ile na wakacje mogłabym jeździć do Włoch np moczyć tyłek w basenie/morzu, ale tak w maju/wrześniu, to żyć bym chciała wyłącznie na północy.Ponoć wszytskim emigrantkom polepszyła się w Anglii cera i włosy i w ogóle wszystko. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-14 o 12:39 |
|||
|
|
|
#1863 |
|
Mother of Cats
|
Margot, gratulacje
I leć po te krzesełka, skoro Cię nosi
|
|
|
|
#1864 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u mnie nadal tragedia, na zewnątrz 31 w domu ponad 28, nie mam siły ![]() Dobrze że jedziemy na weekend do hotelu z klimą
|
||
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale przyprosiaczyłam - 58,1 Cytat:
jeszcze nigdzie się tak dobrze nie czułam ale fakt, lato w tym roku jest wyjątkowo łaskawe zazwyczaj to jest kilka ciepłych dni na cały sezon chociaż właścicielka domu, w którym mieszkaliśmy twierdziła, że u nich pogoda jest cały rok ![]() może i kłamała, ale wystawia najpiękniejsze rachunki na świecie (chyba w ramkę pójdzie ) i robi najlepsze angielskie śniadania z cerą i włosami potwierdzam, mogę zapomnieć o kremach ale ponoć po usa jest jeszcze lepiej - ludzie wracają bez trądziku i młodsi
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-14 o 15:46 |
|
|
|
|
#1867 | |
|
Nindżopesz
|
Ty, jak cera pikna a waga skacze to może ciąża urojona?
![]() Łączę się w bólu ze swoim około 60 kg (boję się zważyć). Cytat:
U mnie w chałupie od wczoraj 24, w nocy nawet trochę zmarzłam.
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorsze jest to że on schudł dokładnie tyle ile ja przytyłam ![]() na razie zwalam na chinskie cukierki i obżarstwo ![]() ale może rzeczywiście to wina gościa z pałą, pomimo że go objechaliśmy...
|
|
#1869 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. |
|
|
|
|
#1870 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Macham znad lenistwa
|
||
|
|
|
#1871 |
|
Panaroja
|
Snad kawusi i zamiaru wzięcia się za porządki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1872 |
|
Mother of Cats
|
Znad wafli ryżowych i zakończenia porządków
Oraz czystości poprysznicowej ![]() |
|
|
|
#1873 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1874 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1875 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad kawy i z nowego mieszkania przyszłam sie umyć i zadomowić ![]() Tylko na razie moge usiasć na stole. Wzglednie na parapecie. Chyba sobie poki co przytaskam jeden fotel na grzbiecie
|
#1876 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat kręćka w glowie spowodowanego wypiciem 2 kielichów moeta
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak zrób. Ja bym sobie leżak sprawiła. Ojojo,w taką pogodę alko to dla mnie hardkor - przedburzowo już czuję się jak na po %. Poza tym, kilka poprzednich dni jest przepięknych |
|
|
|
|
#1878 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znad Reddsa o smaku gruszki i chili
A miałam iść na rower
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1879 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja się na lotnisku na niego nacięłam, bo chilli zauważyłam dopiero jak się napiłam
|
#1881 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A co do mebli to ostatecznie przytargałyśmy fotel wspolnymi siłami,z przyjaciolką. Leczo zresztą jej autorstwa ![]() A juyro sie moze przespaceruje do OBI,w Leroyu licho.
|
|
#1882 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1883 | ||
|
Wiedźma
|
Łączę. Plus 10 kilo od ubiegłych wakacji.
Ale powiem wam, ze na gębie od lat tak korzystnie nie wyglądałam. Minus 10 lat. Ostatnio mnie kasjerka w Tesco poprosiła o dowód przy kupowaniu piwa. Myślałam, że ją uściskam! ![]() ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Corii;52409459] Kurcze, ciagle nie mogę sie nadziwić ile to w ludziach jest neinawiśći i jakie mega trzeba miec kompleksy, a przy okazji siano w głowie, zeby kogoś nienawidziec, kogo sie nawet nie zna ...Przyczepiła sie do mnie jakas hejterka - normalnie mentalnosc na poziomie dziecka 5-letniego, a kompleksy to chyba większe niż 10 osób razem wziętych. Ja tego hejtu nigdy nie ogarniałam, naprawdę. Ja rozumiem, ze mozna kogoś nie lubiec, nie cierpieć bo zrobiło mu sie krzywdę jakaś, ale tak, z niczego? Nie znajac nawet?! Moze ma za duzo wolnego czasu i głupieje już? To nie przypadki dla psychiatry czasem?/QUOTE] Myślę, że czasem są. A już na pewno borderline. ![]() Tulam. Cytat:
Mnie tego typu akcja kosztowała totalne załamanie i przegruzowanie osobowości. Moną wkrótce dwa lata. Zbieram się. Ale jestem inna. Pewnie mądrzejsza (tak się pocieszam), ale wcale nie szczęśliwsza. Ślę mnóstwo pozytywnej energii. Nie jesteś sama.
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
U mnie jest chłodno ![]() W domu mam 22 a za oknem 17 ![]() I pqdam na ryj po robocie...tak, wiem , dziś się niby świętue ![]() Ale w ramach nagrody za nie świętowanie, kupiłam sobie botki i kozaki okazyjnie ![]() A miay być szpilki fuksjowe...tylko ja chcę mat, a wszędzie lakier...a jak jest mat, to cena jak dla mnie za wielka jak na buty, ktore ledwo kilka razy nałożę .... Małgoś, gratuluję mieszkania ![]() A ja mam wrażenie,że takie zawiedzenie przez drugiego czlowieka tylko mnie wzmocnilo/ umacnia...no dobra, nie mam wrażenia, tak jest. Boli caly czas, ale mimo wszystko uczy. Tylko ciagle nie wiem, czy mi się podobają takie nauki... I dementuje plotki o mojej śmierci. Zyję, mam się koszmarnie, nawet opuszk i stopy mnie bolą, ale jeszcze dycham. Byle do zimy ![]() Ewusi gratuluję przytycia ![]() A Redzi...no łaczę się w bulu ![]() ![]() Betty, cudne zdjęcia I wazysz prawie tyle co ja...wspólczuję
|
|
|
|
#1885 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Za to lubię kozaki. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciala, tylko ostatnio coraz gorzej
Cytat:
Nodooobra, nirch zostanie 25 przez cale lato |
|
|
|
|
#1887 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Sabb, Stazja,dziekuje
Burza mnie obudziła dlatego o takiej nieludzkiej porze pisze
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Obrabiaj obrabiaj bo molestuję nimi chłopa. Poza tym, ta "żółta" skarpa przy plaży to sceneria z serialu Broadchurch. Tam go kręcili, ale miasteczko ma zdaje się inną nazwę w rzeczywistości?
Cytat:
Choć u mnie było jakby inaczej, coś w stylu, wiedziałam, że tak będzie, jakby przejrzałam człowieka. Szkoda. Najgorsze to trafić na nieodpowiednich ludzi, na złych ludzi i im zaufać. ![]() Cytat:
Mój jedyny z krzyczących ukochany kolor!!!!! Bier drogie i się nie przejmuj! Żyje się raz, tyrasz nie po to, żeby sobie odmawiać. |
||
|
|
|
#1889 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad kawy Sabb Cytat:
gratuluje nabytków ![]() chuop też zapieprza w 2 firmach, bo za tydzień przylatuje ![]() 2. Cytat:
http://www.westbay.co.uk/activities/tv-film.php więcej mam w prywatnym albumie na google, ale z naszymi paszczami i na pw mogę
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-16 o 10:13 |
||
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No fakt Nie dziwi nic a nic.3. Jak uważasz to ślij, chętnie przyjmę, na paszczach nam nie zależy, więc luz chodzi o to żeby jakiś mega chwytliwy widoczek, coś żeby małża zauraczać, bo mnie wiadomo nie trzeba więc się nie pchamy z butamy ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeszcz(yk) ![]() Update pogodowy - leje regularnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-16 o 13:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

U mnie w chałupie od wczoraj 24, w nocy nawet trochę zmarzłam.